Απαρτχάιντ εναντίον των ανεμβολίαστων πολιτών. Αποφασισμένος να τσακίσει την ελληνική κοινωνία ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.

2 Ιουλίου, 2021 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:862
Μοίρασέ το

 

Κυβέρνηση: «Όποιος ανεμβολίαστος μπαίνει σε μαγαζί εμβολιασμένων θα συλλαμβάνεται» – Νέο Απαρτχάιντ

Πλέον η Ελλάδα για τους ανεμβολίαστους θα είναι μια μεγάλη φυλακή θυμίζοντας… «Γκουαντάναμο», ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι πρώτοι «υγειονομικοί πρόσφυγες». 

Μια ομάδα ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ, (Μητσοτάκης – Επιτροπή Βιοηθικής – λοιμωξιολόγοι και παρατρεχάμενοι κυβερνητικοί ινστρούχτορες), κυβερνά την Ελλάδα και ετοιμάζει για τον ελληνικό λαό, την πιο εφιαλτική παγκοσμίως μοίρα.

Έτσι η δικτατορία Μητσοτάκη, θα δημιουργήσει ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ και ΜΠΑΤΣΟΥΣ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΦΙΛ… ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΜΕ ΤΟ ΔΙ@ΣΤ$ΑΜΜΕΝΟ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

ΖΩΑ, ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΜΠΣΤΡΔ$Υ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, ΓΙΝΑΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ.

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Καταλαβαίνετε πως αυτό το ψυχασθενές πολιτικό υποκείμενο, θα κλείσει επιχειρήσεις, που θα ξεπουληθούν για ένα κομμάτι ψωμί σε μεγάλα τράστ, στα οποία κρυφοί ιδιοκτήτες θα είναι οι… “συνήθεις λεπροί ύποπτοι”;;;

 

ΕΤΣΙ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ…

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.

 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ.

 

Σοκ σε όλη την φιλελεύθερη Ευρώπη έχουν προκαλέσει οι 20 ερωτοαπαντήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, οι οποίες ουσιαστικά προαναγγέλλουν ένα νέο Απαρτχάιντ εναντίον των ανεμβολίαστων πολιτών, τους οποίος η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με πρωτοφανή επιθετικότητα (κάποιοι θα έλεγαν στα όρια του μίσους). 

Όπως οι μαύροι στη Νότια Αφρική δεν μπορούσαν να πάνε σε χώρους λευκών με την ποινή της σύλληψης, έτσι και οι ανεμβολίαστοι από 15 Ιουλίου θα απαγορεύεται εντελώς να πάνε σε χώρους εμβολιασμένων ή σε οποιοδήποτε «μεικτό» μαγαζί χωρίς πανάκριβο τεστ, καθώς αν το πράξουν θα καλείται η αστυνομία να τους «μαζέψει»! 

Αυτό θα συμβαίνει πχ. στο μαγαζί που τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος, το οποίο ανακοίνωσε πως θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους.

Αυτές είναι οι πιο τρομακτικές και δυστοπικές δηλώσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη στις 20 ερωτήσεις, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται πιο θα είναι το επόμενο βήμα; Θα φτιάξουν Γκουντάναμο για τους ανεμβολίαστους.

Ειδικότερα:

Πώς θα αντιμετωπίζεται ένας πελάτης που επιθυμεί να εισέλθει σε αμιγή ή μικτό χώρο, αν και δεν πληροί τις προϋποθέσεις εισόδου σε αυτόν (πιστοποιητικό ή αποτέλεσμα τεστ);

«Η επιχείρηση οφείλει να του υποδείξει ότι βάσει νόμου δεν επιτρέπεται η είσοδός του στο κατάστημα και αν αυτός επιμένει η επιχείρηση οφείλει, αμελλητί, να ειδοποιήσει τις Αρχές (π.χ. ΕΛΑΣ) προκειμένου να επιβληθούν στον παραβάτη οι σχετικές κυρώσεις. Εάν η επιχείρηση δεν το πράξει φέρει ακέραια την ευθύνη». 

«Θα υπάρξει ειδικό πλαίσιο αυστηρών κυρώσεων που θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και θα αφορά τόσο τους επιχειρηματίες όσο και τους πελάτες». 

Οι καταστηματάρχες «Θα καλούν τις Αρχές να επιληφθούν» αν κάποιος πελάτης αντιδράσει.

«(Οι κυρώσεις σε ανεμβολίαστους) Όχι μόνο δεν διχάζουν την κοινωνία, αλλά αντιθέτως συμβάλλουν στην κοινωνική συνοχή και τη δημόσια υγεία .Για τη διαμόρφωσή τους, η κυβέρνηση συνεργάστηκε με την Επιτροπή Βιοηθικής και την Επιτροπή των ειδικών λοιμωξιολόγων. 

Γίνεται το αυτονόητο τόσο για ένα κράτος δικαίου, όσο και υγειονομικά: οι εμβολιασμένοι πολίτες επανέρχονται στην κανονικότητα, απολαμβάνοντας τα δικαιώματα που έχουν στερηθεί επί 16 μήνες. Διατηρούνται παράλληλα οι κανόνες δημόσιας υγείας για τους ανεμβολίαστους». 

«Ο έλεγχος στην είσοδο θα γίνεται με μια ψηφιακή εφαρμογή η οποία θα επιβεβαιώνει τη γνησιότητα του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης».

Τα μέτρα θα δυσκολέψουν ζευγάρια, οικογένειες και παρέες να βγαίνουν μαζί έξω εφόσον δεν είναι όλοι εμβολιασμένοι.

«Η κυβέρνηση προτρέπει όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν αμέσως, εφόσον δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που δεν τους το επιτρέπουν. Ναι, η απάντηση είναι ότι η ψυχαγωγία, που συνδέεται με αυξημένη κινητικότητα, θα είναι πιο εύκολη για τους εμβολιασμένους και πιο δύσκολη για τους ανεμβολίαστους πολίτες».

«Θα υπάρχει ειδική σήμανση στις εισόδους των χώρων εκμετάλλευσης (covid-free ή μικτός χώρος) με ειδική αναφορά για το αν είναι εμβολιασμένο και το προσωπικό της επιχείρησης».

Πλέον η Ελλάδα για τους ανεμβολίαστους θα είναι μια μεγάλη φυλακή θυμίζοντας… «Γκουαντάναμο», ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι πρώτοι «υγειονομικοί πρόσφυγες». 

 

 

Πηγή

Προβολές : 862


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα