Απεργία φορτηγατζήδων: ΑΓΩΝΑΣ Ή ... ΠΑΓΙΔΑ; “ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΦΙΑ ΕΦΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ κ.α”

Απεργία φορτηγατζήδων: ΑΓΩΝΑΣ Ή ... ΠΑΓΙΔΑ; “ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΦΙΑ ΕΦΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ κ.α”

26 Ιουλίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Απεργία φορτηγατζήδων: ΑΓΩΝΑΣ Ή ... ΠΑΓΙΔΑ; “ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΦΙΑ ΕΦΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ κ.α”

 

“Συμφωνήθηκε απο Κρήτη και ξεκινά σε ολη τη Χώρα μετα την συνάντηση Μεταφορέων -Φορτηγατζήδων το επόμενο βήμα…

Το μήνυμα στην Πουλημένη Κυβέρνηση που εκτελεί εντολές εξολόθρευσης μας και πλήρους ελέγχου συμφωνήθηκε μεσω viber και απλώνεται παντού σε ολα τα μήκη και πλάτη για την απελευθέρωση μας….απο την Διεφθαρμένη Κυβέρνηση που καθοδηγείτε απο τις Φαρμακο-Μαφίες και τη Νεα Τάξη.”

Απεργία φορτηγατζήδων: ΑΓΩΝΑΣ Ή ... ΠΑΓΙΔΑ; “ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΦΙΑ ΕΦΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ κ.α”

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Σύμφωνα με αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σε λίγες μέρες, ξεκινά η … απεργία των φορτηγατζήδων.

Στόχος τους, σύμφωνα πάντα με αυτά που γράφονται είναι, να πέσει ΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Επειδή όμως οι μέρες είναι πολύ ΥΠΟΠΤΕΣ, παρακαλώ να διαβάσετε και τις δυο αναρτήσεις που ακολουθούν, να λάβετε υπόψη σας ότι η ανάρτηση της δικηγόρου κ. Γεωργοσοπούλου, δεν είναι τυχαία, όπως δεν είναι τυχαία και η τελευταία φωτογραφία.

Επειδή ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, έχει πολλά εναλλακτικά σχέδια πρόκλησης χάους, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.

ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.

ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΚΑΝΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ – ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ “ΚΟΚΟΡΙΑ”, ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Επιστροφή στην Κανονικότητα απο 01/08 αλλιώς κλείνει η Χώρα απο τους Μεταφορείς -Φορτηγατζήδες!!
Προς την Πουλημένη Κυβέρνηση και το Βρώμικο Πολιτικό Σύστημα που την ακολουθεί.
Συμφωνήθηκε απο Κρήτη και ξεκινά σε ολη τη Χώρα μετα την συνάντηση Μεταφορέων -Φορτηγατζήδων το επόμενο βήμα…
Το μήνυμα στην Πουλημένη Κυβέρνηση που εκτελεί εντολές εξολόθρευσης μας και πλήρους ελέγχου συμφωνήθηκε μεσω viber και απλώνεται παντού σε ολα τα μήκη και πλάτη για την απελευθέρωση μας….απο την Διεφθαρμένη Κυβέρνηση που καθοδηγείτε απο τις Φαρμακο-Μαφίες και τη Νεα Τάξη.
ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΦΙΑ ΕΦΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ κ.α
                         Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Έλληνες στις 30 Ιουλίου όλοι μαζί και 6.600 και παραπάνω μέχρι τώρα επαγγελματίες οδηγοί έχουν κάνει συμφωνία μαζί με 4.655.000 μέχρι στιγμης πολίτες ότι οι επαγγελματίες οδηγοί θα κλειδώσουν φορτηγά για μη τροφοδοσίες σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα και πολλά άλλα… Και οι πολίτες σε λογαριασμούς ρεύματος , ΕΝΦΙΑ , ΕΦΚΑ ,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ αεροπλάνα και καράβια δεν ξαναπατάνε μέχρι η “Κυβέρνηση” να πάρει ότι υπάρχει στην ζωή μας πίσω και να πει στα ίσα στον κόσμο ότι Κορωνοιος πλέον δεν υπάρχει και ότι η μετάλλαξη Δ πλέον είναι για όλους μόνο ένα θεού θαύμα το οποίο δεν πειράζει ούτε καν τις ευπαθείς ομάδες και γυρνάμε από 1 Αυγούστου στην πλήρη Κανονικότητα ελεύθεροι από οποιαδήποτε Τεστ και έγγραφα πιστοποιητικά εμβολιασμού για οποιαδήποτε μετακίνηση η Ταξίδι.
ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟΤΕ ΑΠΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΛΗΡΩΣ.
ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ.
Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙ…
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (((NO MPOLI))) ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ
……..
ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΦΟΥΛ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ
ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΦΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑΞΙΔΙ ΠΗΓΑΤΕ…..
ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ…
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙ .
ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ…
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ…
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ…

 

πηγή

 

Διαβάστε τώρα πολύ προσεκτικά και την ανάρτηση της δικηγόρου κ. Αθανασίας Γεωργοσοπούλου.

 

Το κτηνος θα ψοφήσει εάν σταματήσουμε εμείς να το πληρώνουμε….(εφορίες, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεια)
Εάν παύσουν οι προμήθειες σε τρόφιμα και νερό, θα ψοφησουμε εμείς…..
Ελπίζω να μπορείτε ν’ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ την διαφορά μεταξύ των δύο μορφών δράσης και να ξεκαθάρισετε στο μυαλουδακι σας, ότι αυτοί που διαφημίζουν, ότι θα μας κόψουν την τροφοδοσία, είναι πιο πιθανό, ότι θα σκοτώσουν εμάς, όχι το καθεστώς!!!!!!
Ξυπνήστε απ την πλάνη και ενεργείΣΤΕ σωστά, προς οφελος των συμπολιτών μας…. ….
Σταματήστε ν’  Αντιμετωπιζετε την φημολογουμενη απεργία των φορτηγατζηδων, ως σωτηρια δια το κοινωνικό σύνολο, διότι στην πραγματικότητα είναι άκρως επικίνδυνη και πιθανόν υποκινουμενη απ τον εχθρό κι ως αφορμή δια την επιβολή σε βάρος μας, είτε ελεγχου στα τρόφιμα, είτε υποκινησης κοινωνικής βίας, με στόχο την στρατιωτική καταστολή, η και την επιβολή στρατιωτικού νομου!!!!!!
Είμαστε σε πόλεμο με την λογική, την ηθική και την συνταγματική τάξη που καθημερινώς παραβιάζεται απ το κράτος δικαίου… …
Πάψτε να αντιμετώπιζετε τα πάντα άκριτα…..
ΕΙΘΕ ΝΑ κάνω λάθος και να μεφτύσετε άπαντες….
Κάνω όμως;;;;;
ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΦΟΙΒΟΥ ΚΙ ΟΥΧΙ ΦΟΒΟΥ Ι!!!

 

Πηγή

 

Με δεδομένο πως ανάλογες απεργίες γίνονται στην Ισπανία, στην Γαλλία και αλλού, ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Προβολές : 2,811


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα