ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της... στρατηγάρας... Δεν του έδωσε τα κλειδιά της Βουλής ο ... φρούραρχος. Και μια αποκάλυψη, από μοναχό. (βίντεο)

ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της... στρατηγάρας... Δεν του έδωσε τα κλειδιά της Βουλής ο ... φρούραρχος. Και μια αποκάλυψη, από μοναχό. (βίντεο)

3 Σεπτεμβρίου, 2020 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,465
Μοίρασέ το

 

Λίγες ώρες πριν επέλθει δια… ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ, η πολιτειακή αλλαγή και ο φρούραρχος, παραδώσει τα… κλειδιά του παραδείσου, συγνώμη την  ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της κυβέρνησης Μητσοτάκη,  στον “στρατηγό κατ’ απονομή”, σας παραθέτω ένα κείμενο, στο οποίο  πολύ σωστά τα γράφει ο Δημήτρης Μαντές, για τον Σταύρο Βιτάλη, που το είδε άλλος… Κολοκοτρώνης…

Και η κατάσταση θα ήταν για πολλά γέλια, αν δεν υπήρχαν ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ που ακολουθούν τόσο φαιδρά και ύποπτα πρόσωπα.

Πάμε να δούμε τι γράφει και μετά σας έχω… “το ψαχνό”…

Την κορυφαία “εθνοσυνέλευση” όλων των εποχών…

Με τσιγάρο, καφέ και καμιά πενηνταριά νοματαίους… γύρω από τον μεγάλο “στρατηγό”…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
 
 
Σήμερα 3 Σεπτεμβρίου 2020 κάποιοι συμπολίτες μας, αηδιασμένοι από την ανυπαρξία του πολιτικού σκηνικού και από τον κατακερματισμό του πατριωτικού χώρου, παρασυρόμενοι και απελπισμένοι θα τρέξουν για μία ακόμη φορά στο Σύνταγμα, να πάρουν την Πατρίδα τους πάλι πίσω.
 
Μια Πατρίδα, που αυτοί οι ίδιοι την έδωσαν και πάνε τώρα να την πάρουν.
 
Πρώτο φάουλ αυτό.
 
Γιατί σήμερα;
Διότι με τον όρο επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου περιγράφονται τα γεγονότα του 1843, τα οποία κατέληξαν στην παραχώρηση συντάγματος από τον Όθωνα και στη μετάβαση της Ελληνικής πολιτείας από την απόλυτη μοναρχία στη συνταγματική μοναρχία.
 
Σήμερα κάποιος που δεν έχει κι αυτός αποφασίσει τι είναι, αν είναι πολίτης, αρχηγός πολιτικού κόμματος (ΠΑΜ) ή στρατιωτικός (δηλώνει “υποστράτηγος” με Γιουγκοσλαβικά χρώματα στη στολή του και το χέρι στο ξίφος, αυτός λοιπόν που είναι και αρχηγός πολιτικού κόμματος όπως είπαμε (ΠΑΜ – Πατριωτικό Μέτωπο), με σαφείς ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ αποκλίσεις, την είδε Μακρυγιάννης και πάει στο Σύνταγμα να κάμει μόνος του “Εθνοσυνέλευση”.
Έτσι του κάπνισε, έτσι την είδε, μόνος του αποφάσισε, χωρίς την Κοινωνία και τους Φορείς της που την άφησε στην απέξω.
Όπως το φιάσκο με τα Ίμια που πρωταγωνίστησε ο ίδιος και γελάνε ακόμη και οι πέτρες.
Θυμίζω το περιστατικό έγινε πάλι διότι έτσι το αποφάσισε ο “υποστράτηγος” στη φαντασία του Σταύρος Βιτάλης στις 24/07/2018 όταν μάλιστα άφησαν να αιωρείται η αίσθηση ότι κινούνται στη βάση ενός κρατικού σχεδίου Πρόκλησης Πολεμικής Αναμέτρησης στο Αιγαίο τώρα και όχι στην Κύπρο, που τους πέφτει κομμάτι μακρυά.(Επί ΣΥΡΙΖΑ, ταιριάζανε στην ιδεολογία).
Τέλος, οι ίδιοι επικίνδυνοι εθνοκάπηλοι δηλώνουν ξεκάθαρα ότι συνομιλούν και συντονίζονται με την κυβέρνηση, το Υπουργείο Άμυνας και την ηγεσία Στρατού!!! (Όπως τώρα συνομιλούν με την ΕΛΑΣ να τους παραδώσουν τα κλειδιά της Πλατείας Συντάγματος και της Βουλής, -έτσι λένε).
 
Περισσότερες πληροφορίες για το φιάσκο του 2018 εδώ:
 
Προσωπικά, ο μούφα “Στρατηγός”, που καλεί, παίζει επικίνδυνα παιχνιδάκια εκτόνωσης, όπως τότε με την “απόβαση” στα Ίμια.
 
Προσωπικά, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε θέματα που αποφασίζονται για μένα, χωρίς εμένα και δεν χαραμίζω το χρόνο μου.
 
Θα γίνει μια ακόμη τρύπα στο νερό.
 
Όπως θα γίνεται πάντα αν δεν υπάρχει λαϊκή συναίνεση και εξουσιοδότηση.
 
Και δεν θυμάμαι ούτε να συναίνεσα, ούτε να τον εξουσιοδότησα και δεν θυμάμαι επίσης και να μας ρώτησε.
 
Σε ότι με αφορά, κομμένα αυτά τα στρατιωτικά καραγκιοζιλίκια όλων των ψωνισμένων που υποκαθιστούν και ντροπιάζουν το Εθνόσημο.
 
Να σας πω πώς γίνεται;
 
Συνεννοούνται όλες οι Πανελλήνιες Ενώσεις Γονέων, τα Σωματεία, οι Σύλλογοι, οι Ομοσπονδίες, οι Δήμοι και Κοινότητες, όλος ο Ελληνικός Λαός.
 
Παίρνουμε τρόφιμα για μια ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
 
Κατεβαίνουμε ΣΥΝΤΑΓΜΑ απο Κυριακή απόγευμα και ΔΕΥΤΕΡΑ πρωί που θα έρθουν οι μασκαράδες στη Βουλή, βρίσκουν άλλον ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ, τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!!!!.
 
Έτσι γίνεται!
Αυτό είναι το σενάριο.
Το μόνο σενάριο!
Δεν παίζει τίποτε άλλο αδέρφια!!!
 
Λυπάμαι τον κόσμο που θα ταλαιπωρηθεί σήμερα και θα μπει σε άσκοπο κίνδυνο να φάει για μία ακόμη φορά χημικά, αν θα φτάσουν εκεί, χωρίς να μπορέσουν να προσφέρουν στην Πατρίδα καμία χρήσιμη υπηρεσία, παρά μόνο να ικανοποιήσουν το καπρίτσιο κάποιου λαοπλάνου και πολιτικού σαλταδόρου, ο οποίος φαντάστηκε τον εαυτό του Μακρυγιάννη.
 
Ο ίδιος κύριος Βιτάλης που προτάσσει την Άμεση Δημοκρατία, όταν του τα έψαλα χτες στο προσωπικό του προφίλ, που έχει το θράσος να καλεί στρατιώτες και εφέδρους με στρατιωτικά υλικά, για την επικείμενη αποτυχία και τις συνέπειες της κουτουράδας του, με..διέγραψε και με μπλόκαρε!
 
Αυτή είναι η Άμεση Δημοκρατία του..
 
Δεν παίρνεται η Πατρίδα έτσι με κινήσεις απελπισίας..
 
 
Δημήτριος Μαντές
3/9/2020

 

Πηγή

Με καφέ και τσιγάρο η … στρατηγάρα κατ’ απονομή, έδωσε νέες υποσχέσεις στους καμιά πεντηνταριά το πολύ νοματέους που τον εμπιστεύθηκαν και βρέθηκαν σήμερα στο Σύνταγμα, για να “εθνοσυνελευθούν” και να πάρουν τα κλειδιά της βουλής απ’ τον φρούραρχο δια… πραξικοπήματος.

Η πρέφα του έλειπε του “στρατηγού”, για να συμπληρωθεί το… καρέ… συγνώμη, το γνωστό τραγούδι του Κώστα Χατζή, εννοούσα… τόσο επίκαιρος ο τροβαδούρος…

Τα σχόλια που ακολουθούν την τελευταία του ανάρτηση, είναι χαρακτηριστικά και ενδεικτικά της αφέλειας όσων των πίστεψαν, αλλά και της ειρωνείας όσων κατάλαβαν τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται…

Λυπάμαι που ακόμα και σήμερα, υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν σε ….”σωτήρες”, χωρίς να ελέγξουν το σκοτεινό παρελθόν τους.

Γεγονός είναι, πως ο.. “στρατηγός” από το πρωί, δεν έχει κάνει άλλη ανάρτηση…

ΤΟ “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ” ΑΠΕΤΥΧΕ… ούτε τα πούλμαν ήρθαν, ούτε ο φρούραρχος έδωσε τα κλειδιά… της κολασμένης βουλής…

Κι ο ίδιος, έβγαλε έναν θλιβερό λόγο, κρατώντας στο χέρι του τον… καφέ του… “ο Κολοκοτρώνης”… που ήθελε και…”εθνοσυνελεύσεις” και… ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ… 

Διαβάστε τέλος, ανάμεσα στα σχόλια, και μια αποκάλυψη από μοναχό, για τον … “στρατηγό”

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

 

 

 

Και το σχετικό βίντεο

 

Και για να κλείσω όλη αυτή την τραγελαφική και θλιβερή για το επίπεδο κάποιων ανεγκέφαλων ιστορία, με κάτι τουλάχιστον όμορφο και νοσταλγικό, θα θυμίσω το τραγούδι του Κώστα Χατζή…

 

 

 

 

Προβολές : 2,465


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα