ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Επιμένει η κυβέρνηση: «Θα συνεχίσουμε κανονικά τους εμβολιασμούς με AstraZeneca» – «Δημιουργεί θρόμβους» λέει ο ΕΜΑ

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Επιμένει η κυβέρνηση: «Θα συνεχίσουμε κανονικά τους εμβολιασμούς με AstraZeneca» – «Δημιουργεί θρόμβους» λέει ο ΕΜΑ

8 Απριλίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:337
Μοίρασέ το
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Επιμένει η κυβέρνηση: «Θα συνεχίσουμε κανονικά τους εμβολιασμούς με AstraZeneca» – «Δημιουργεί θρόμβους» λέει ο ΕΜΑ

Θα αναπληρώνουν όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca με άτομα που ανήκουν σε μικρότερες ηλικιακά ομάδες

Μήνυση στην AstraZeneca αναμένεται να υποβάλει η οικογένεια του 60χρονου από την Σύρο, ο οποίος δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του, υπέστη εγκεφαλικό και πλέον βρίσκεται παράλυτος σε κέντρο αποκατάστασης.

 

 

 

 

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε#ΡΑΙΟΒΑ$ΥΛΩΝΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.

Όσοι τους ψηφίσατε, είστε το ίδιο ΕΝΟΧΟΙ για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του ελληνικού λαού που επιχειρείται από την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Αλήθεια… ποιός είπαμε πως ήταν αναφανδόν υπέρ του εμβολίου της ASTRAZENECA;;;;

ΠΟΙΟΣ;;;;

Ο Ε#ΡΑΙΟΣ ΜΟΣΣΙΑΛΟΣ;;;

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ε#ΡΑΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;;;

Όσο για την οικογένεια που προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά της ASTRAZENECA, της λέω πως … θα κάνει μια τρύπα στο νερό, καθώς έχει υπογράψει χαρτί στο οποίο δηλώνει πως κατανοεί τους κινδύνους.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑΝΑΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Οι παλιοί, έλεγαν: “Το πουλί σου και την υπογραφή σου, να ξέρεις που τα βάζεις”

 

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Επιμένει η κυβέρνηση: «Θα συνεχίσουμε κανονικά τους εμβολιασμούς με AstraZeneca» – «Δημιουργεί θρόμβους» λέει ο ΕΜΑ

Στο εκλεκτό της εμβόλιο, αυτό της AstraZeneca, επιμένει η κυβέρνηση, καθώς παρά τα όσα ανακοίνωσε χθες ο ΕΜΑ, τ’ ότι δηλαδή προκαλεί θρομβώσεις, δεν υπάρχει καμία διάθεση από τους κυβερνώντες να σταματήσουν οι εμβολιασμοί με το συγκεκριμένο σκεύασμα. 

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός ημέρες, ή αλλιώς θα γίνουν αύριο, καθώς αυτή την ώρα συνεδριάζει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Υπενθυμίζεται πως χθες, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επιβεβαίωσε είναι ότι το εμβόλιο της AstraZeneca συνδέεται με κάποιες περιπτώσεις θρόμβων, οι οποίες είναι όμως σπάνιες. Τις απόφασης αυτής, ωστόσο δεν ακολούθησε μία ενιαία θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις χώρες να επιλέγουν διαφορετική προσέγγιση στο θέμα.

Από ελληνικής πλευράς η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών εξετάζει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί καθώς έχει παρατηρηθεί, πολίτες να ακυρώνουν ή να αναβάλουν τον εμβολιασμό τους όταν εντοπίζουν πως πρόκειται να λάβουν το σκεύασμα της AstraΖeneca προκειμένου να τύχουν σε κάποιας άλλης εταιρείας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες .gr ανάμεσα σε αυτά που εξετάζεται είναι ένας τρόπος προκειμένου αφενός να μην χαθούν δόσεις και αφετέρου να επιταχυνθεί η εμβολιαστική διαδικασία δίνοντας την δυνατότητα σε πολίτες που δεν έχουν αντίρρηση να κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό νωρίτερα.

Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει λοιπόν να «ανοίξει» η πλατφόρμα τόσο για άλλες ηλικιακές ομάδες όσο και για συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες, ενόψει και της επανεκκίνησης των οικονομικών δραστηριοτήτων.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες στο τραπέζι βρίσκεται και ο αποκλεισμός συγκεκριμένων ηλικιών από τον εμβολιασμό με το σκεύασμα της AstraZeneca προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα παρενεργειών, μία επιλογή που έχουν κάνει άλλες χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Γερμανία.

Μήνυση στην AstraZeneca θα υποβάλει η οικογένεια 60χρονου από τη Σύρο που υπέστη εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό

Μήνυση στην AstraZeneca αναμένεται να υποβάλει η οικογένεια του 60χρονου από την Σύρο, ο οποίος δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του, υπέστη εγκεφαλικό και πλέον βρίσκεται παράλυτος σε κέντρο αποκατάστασης.

«Παρέλυσε η αριστερή του πλευρά του 60χρονου. Χθες, ο ΕΜΑ, δήλωσε ότι το εμβόλιο της AstraZeneca μπορεί να προκαλέσει συγκεκριμένα προβλήματα υγείας. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο της AstraZeneca προκάλεσε πολύ σημαντικές σωματικές βλάβες στον 60χρονο» δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» ο δικηγόρος του, επικαλούμενος μάλιστα ιατρικά έγγραφα.

Η πλευρά του 60χρονου θα καταθέσει μήνυση τόσο εναντίον της AstraZeneca όσο και κατά παντός υπευθύνου, ενώ όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, θα ζητήσουν την ένορκη εξέταση του κ. Βλαχογιαννόπουλου, ο οποίος ήταν μέλος της επιτροπής φαρμακοεπαγρύπνησης και παραιτήθηκε πρόσφατα.

«Για να δούμε τι γίνεται με την καταγραφή των περιστατικών. Τα περιστατικά στην Ελλάδα δεν είναι ένα. Μόνο εγώ στο γραφείο μου έχω δεχθεί πολλά τηλέφωνα στην Ελλάδα από ανθρώπους που αντιμετώπισαν προβλήματα μετά τον εμβολιασμό από AstraZeneca» πρόσθεσε ο κ. Σακαρούδης.

 

Πηγή

Προβολές : 337


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα