Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Μπάντεν ΔΕΝ θα γίνει πρόεδρος. Το πραξικόπημα είναι ήδη σε εξέλιξη. Συλλάβαμε ήδη τον Πάπα και θα συλλάβουμε και τους Δημοκρατικούς…!!! 

Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Μπάντεν ΔΕΝ θα γίνει πρόεδρος. Το πραξικόπημα είναι ήδη σε εξέλιξη. Συλλάβαμε ήδη τον Πάπα και θα συλλάβουμε και τους Δημοκρατικούς…!!! 

15 Ιανουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:983
Μοίρασέ το
Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Μπάντεν ΔΕΝ θα γίνει πρόεδρος. Το πραξικόπημα είναι ήδη σε εξέλιξη. Συλλάβαμε ήδη τον Πάπα και θα συλλάβουμε και τους Δημοκρατικούς…!!! 

Μεγάλος πολιτικός παράγων: Ο Μπάντεν ΔΕΝ θα γίνει πρόεδρος. Το πραξικόπημα είναι ήδη σε εξέλιξη. Συλλάβαμε ήδη τον Πάπα και θα συλλάβουμε και τους Δημοκρατικούς…!!! 

 

 

Διευκρινίζω πως διατηρώ επιφυλάξεις για τέτοιου είδους κορυφαίες συλλήψεις εκτός  Αμερικής, όπως αυτή του Πάπα… κατά τα λοιπά, οι μέρες που έρχονται, σαφώς και θα γράψουν Ιστορία στην ανθρωπότητα… εύχομαι για καλό.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Μπάντεν ΔΕΝ θα γίνει πρόεδρος. Το πραξικόπημα είναι ήδη σε εξέλιξη. Συλλάβαμε ήδη τον Πάπα και θα συλλάβουμε και τους Δημοκρατικούς…!!! 

Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, αλλά ΑΥΤΑ λέει αυτό το μεγάλο όνομα…!!!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> Ο Γιάννης Κουντούρης στο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» για τις ταραχές στο Καπιτώλιο. Πίσω από αυτές οι ίδιοι οι…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ και η ΑΝΤΙΦΑ!!!

 

greeknewsondemand

Ο Γιάννης Κουντούρης στο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» για τις ταραχές στο Καπιτώλιο.

Πίσω από αυτές οι ίδιοι οι…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ και η ΑΝΤΙΦΑ!!!

Ο Γιάννης Κουντούρης στο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» για τις ταραχές στο Καπιτώλιο. Πίσω από αυτές οι ίδιοι οι…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ και η ΑΝΤΙΦΑ!!! -Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 14 Ιαν.…

guteurls.de Read full article here

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 14 Ιαν. 2021, 12:06, ώρα, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

 

Ο Dr. Steve Pieczenik (Δρ Στηβ Πιετσένικ) είναι ένας γνωστός Αμερικανός ψυχίατρος που εργάστηκε για χρόνια στο τμήμα Ψυχολογικού Πολέμου του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.  

Ἠταν χρόνια μεγάλος αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών επί Ρήγκαν.

Βοήθησε επίσης στην ίδρυση της Δύναμης Δέλτα του Στρατού των ΗΠΑ.

Ενέπνευσε επίσης τον διάσημο συγγραφέα Tom Clansy (Τομ Κλάνσι) να γράψει τα βιβλία του. Ο χαρκτήρας του Χάρισον Φόρντ στην τανία “Air Force One” βασίστηκε σε αυτόν στην πραγματική ζωή. 

O Πιετσένικ βοήθησε χρόνια επίσης τη CIA στις…ΜΑΥΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ. Εϊναι ένας άνθρωπος που κατέχει βαθείς πληροφορίες εκ των έσω τόσο για το πολιτικό προσκήνιο όσο και για το πολιτικό…ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Ουάσινγκτον. Φοράει πολλά «καπέλα».

Όταν μιλάει, συμβαίνουν πράγματα, και πολλές από τις δικές του προβλέψεις περί μελλούμενων (σχετικώς προς το παγκόσμιο, πολιτικό γίγνεσθαι) έχουν επαληθευθεί.

Τυχάνει επίσης μεγάλος αντισιωνιστής, αντινεοταξίτης καθώς και…πατριώτης αφοσιωμένος στην σωτηρία τόσο της Αμερικής όσο και όλου του κόσμου από τη μέγγενη της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.

Άρα, για μας είναι μια πηγή στην οποίαν έχουμε δώσει την προσοχή μας, διότι γνωρίζει πάρα πολλά βαθιά πράγματα, ιδιαίτερα όσον αφορά το πολιτικό πεπρωμένο του ίδιου του…ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.

Στην χθεσινή του εμφάνιση στην εκπομπή  του κιου Άλεξ Τζόουνς “INFOWARS”, μας αποκάλυψε τα εξής απίστευτα για το ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΔΟ ΤΡΑΜΠ, λαμβάνοντες υπόψιν ωστόσο, πως ο κος Τράμπ έχει μόνο 7 μέρες ακόμη στην εξουσία…

 
 1. Είμαστε τώρα επίσημα στη μέση ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος στις ΗΠΑ…
 2. Μου πέφτει λόγος σε αυτό το ζήτημα (για τις αμερικανικές εκλογές και τις πρόσφατες διαδηλώσεις στο Καπιτώλιο) επειδή έχω ένα παρελθόν συμβάλλοντας σε μαλακά πραξικοπήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σκληρά πραξικοπήματα στο εξωτερικό ανατρέποντας καθεστώτα χρησιμοποιώντας τον αμερικανικό στρατό…
 3. Αυτό που έχουμε, εν προκειμένω, είναι ένα σκληρό πραξικόπημα που είναι σε εξέλιξη εδώ και σχεδόν δύο μήνες από το Τμήμα Διοίκησης του κυβερνοχώρου χρησιμοποιώντας ειδικές δυνάμεις. Αυτό συμπεριλαμβάνει 400 και πλέον άτομα από την κοινότητα των μυστικών πληροφοριών…
 4. Αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται να συλλάβουμε τον Τζο Μπάιντεν, τον γιο του, τον Χάντερ Μπάιντεν, τη Νάνσυ Πελόσι και άλλους Δημοκρατικούς…
 5. Ήδη έχουν καθαιρεθεί άτομα όπως η επικεφαλής της CIA Gina Haspel καθώς και ο εισαγγελεύς William Barr…
 6. Σας προειδοποίησα επίσης για τον αντιπρόεδρος Mike Pence που τυχαίνει να προέρχεται από ένα…δημοκρατικό, καθολικό υπόβαθρο. Πάει τώρα αυτός…
 7. Αυτό το στρατιωτικό πραξικόπημα θα οδηγήσει σε μεγάλες συλλήψεις ατόμων υψηλού επιπέδου….
 8. Εχουμε ήδη βγάλει από τη μέση τον Πάπα Φραγκίσκο, τον οποίον έχω ήδη εκθέσει εδώ και χρόνια ως τρομοκράτη όταν ήταν ο διευθυντής των Ισουητών, ο οποίος δολοφόνησε 3 από τις Αμερικανίδες μοναχές μας και 2 από τους δικούς μας Αμερικανούς Ισουήτες….
 9. Έχουμε συλλάβει ένα μεγάλο στέλεχος από το Στέιτ Ντηπάρντμεντ, τον κο Stefani Cerini, που ήταν αυτός που διοχότευσε όλα τα δεδομένα των προεδρικών εκλογών μας στην περιβόητη ιταλική εταιρεία πληροφορικής Leonardo SpA που χρησιμοποίησε τους δορυφόρους του…ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ για να χειραγωγήσει το αποτέλσμα των αμερικανικών εκλογών σε συνεργασία με ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ
 10. (Διαβάστε επίσης τα άρθρα μας με τίτλους Ο Νομικός Σύμβουλος του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ιταλίας καταθέτει για παρεμβολή στις Εκλογές που διευθύνθηκε από Αμερικανούς Αξιωματούχους για περισσότερα &
  Έκθεση-βόμβα: 65 χώρες συνολικά παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ του 2020….!!!)
 11. Κι όλα αυτά συνδέονται με το περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή της…Νάνσι Πελόσι και έχουμε και αποδείξεις για αυτό.
 12. ΔΕΝ υπήρξαν διαδηλώσεις ή / και αναταραχές στο Καπιτώλιον. ΕΜΕΙΣ στείλαμε ειδικές δυνάμεις εκεί για να αρπάξουν το λαπτόπ της Πελόσι. Ναι μεν υπήξαν εκατοντάδες χιλιάδες εξώ από το κτίριο, και ανάμεσα στην χούφτα πατριωτών που είχε μποκάρει στο κτίριο, υπάρξαν κι αρκετά πρακτοράκια της ΑΝΤΙΦΑ, κτλ. Αλλά αυτό ήταν κυριώς μια δουλειά δική μας!..
 13. Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ
 
 

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως ο ίδιος ο  Α/ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ μόλις ζήτησε από το προσωπικό των αμερικανικών ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ…ΜΠΑΙΝΤΕΝ???!!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο του ProNews.gr Ιδού η επιστολή-έκκληση από τον Α/ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ προς το προσωπικό των αμερικανικών ΕΔ «να μην ανατρέψει τον Τ.Μπάιντεν»! για περισσότερα.

 

greeknewsondemand

Ιδού η επιστολή-έκκληση από τον Α/ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ προς το προσωπικό των αμερικανικών ΕΔ «να μην ανατρέψει τον Τ.Μπάιντεν»!

14/01/2021 – 14:29  |  Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2021 – 14:51 ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ιδού η επιστολή-έκκληση από τον Α/ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ προς το προσωπικό των αμερικανικών ΕΔ «να μην ανατρέψει τ…

guteurls.de Read full article here
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο κος ΠΙΕΤΣΕΝΙΚ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ….

 
Και για όσους θα θέλατε να ενημερώνεστε τακτικά για όλα αυτά, μεταβείτε στην αρχική σελίδα του σάιτ μας εδώ, στο ειδικό τμήμα με επικεφαλίδα “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ” διότι εκεί  δημοσιεύουμε αποκλεισιτκά άρθρα επι καθημερινής βάσεως! Αυτά μπορείτε να τα εύρητε και εις το ιστολόγιον Egerssi.gr του δημοσιογράφου κου Παναγιώτη Αποστόλου…

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ

 

greeknewsondemand

Greek News On Demand / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ…ΑΠΑΤΟΥΝ.

guteurls.de Read full article here

 

Πηγή

Προβολές : 983


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα