Αποκαθήλωσε τη “δημοκρατία τους” και ξεφτύλισε το σούργελο “Κάτινα σαλαμάκι”, ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης...

Αποκαθήλωσε τη “δημοκρατία τους” και ξεφτύλισε το σούργελο “Κάτινα σαλαμάκι”, ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης...

26 Ιουλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,111
Μοίρασέ το

Άκης Τσελέντης: “Εκτός από την μάνα του Φύσσα έπρεπε να κλιθούν και οι μητέρες όσων πιλότων ηρώων έπεσαν στα νερά «της γαλάζιας πατρίδας…”

Άπατο το βαρέλι της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ CIA…

“Γιόρτασαν” με τους ημέτερους και “κάθε καρυδιάς καρύδι”, δηλαδή τα δικά τους σύμβολα, την σάρα, την μάρα και το κακό συναπάντημα, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, μια και ΤΑ ΟΒ- ΡΑΙΪΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Η ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝ, ερχόμενη εκ της Χαλδαίας, εγκαταστάθηκε για τα καλά στο ελληνικό στερέωμα εδώ και εκατονταετίες και συναγελάζεται με όλα αυτά που πάντα λάτρευε… το χρήμα, την διαστροφή, την αιμοποσία, τον ίδιο τον σατανισμό στο πρόσωπο του Βάαλ.

Γνήσια εκπρόσωπος η “Κάτινα σαλαμάκι”, προχώρησε πολλά βήματα παρακάτω, με τις συμβουλές φυσικά της αγίας κωλο – οικογένειας.

Κάλεσε στο Προεδρικό όλα τα κατάλοιπα της Καμπάλ και μαζί μ’ αυτά και ότι περιθωριακό μάζεψε από τα πεζοδρόμια και τις πιάτσες της κουμμούνας.

Η πρώτη ΗΧΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ… “ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, ήταν Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

 

Δεύτερη ΗΧΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ, ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

 

Τρίτη ΗΧΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ.

 

 

Τέταρτη ΗΧΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ, Η ΜΥΡΤΩ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ.

Η ΜΥΡΤΩ, ΠΟΥ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΚΤΗΝΟΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΖΩΗ.

 

Θα μου πείτε πως … δεν θα μπορούσε η Κατίγκω να προσκαλέσει την Μυρτώ; Θα θύμωνε το εβραιοκουμμούνι το Aλέξι, μια και η δική του ΣΥΜΜΟΡΙΑ, υπερασπιζόταν ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ.

 

Έκτη ηχηρή απουσία, η ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΛΑΘΡΟ.

 

 

Ποιούς κάλεσε η θαυμάστρια της σατανίστριας – σιωνίστριας οβριάς δικαστίνας, την οποία είχε ως πρότυπο η YOU ARE NOT MY PRESIDENT;

Δεν είναι τυχαίο το πρωτοσέλιδο της Ε.Ω…

 

Κάλεσε… “φυσικά”, την μάνα του τραγουδοποιού με τα … “εξαιρετικά άσματα”, που ηρωποιήθηκε από τα κουμμούνια που έσφαζαν με τα κονσερβοκούτια,  δολοφονούσαν πεντάχρονα στον Μελιγαλά και έκαναν ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΑ.

Πάμε στοίχημα πως θα την κατεβάσουν στις επόμενες εκλογές τα κουμμούνια του Αλ6;;;

Για να μην σας πω πως θα την βάλουν πρώτη στο Επικρατείας.

Η κατηφόρα της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ CIA (ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΟΥΤΕ ΠΑΤΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ (Εύχομαι να είναι άσειστη)
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος
Μήπως στην δεξίωση για την 47η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο εκτός από την μάνα του Φύσσα έπρεπε να κλιθούν και οι μητέρες όσων πιλότων ηρώων έπεσαν στα νερά «της γαλάζιας πατρίδας…..»
Λαοί που ξεχνούν τους ήρωες τους παύουν να υπάρχουν.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα αεροπλάνο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, αεροσκάφος και ουρανός

 

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Πηγή

Η είδηση, από εδώ

Προβολές : 1,111


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα