ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ …Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ παρουσιάζει το υποδόριο μικροτσιπ για ανίχνευση covid19 σε ασυμπτωματικούς!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ …Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ παρουσιάζει το υποδόριο μικροτσιπ για ανίχνευση covid19 σε ασυμπτωματικούς!!!

13 Απριλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:510
Μοίρασέ το

Στρατοκράτες γιατροί ναζιστές απεργάζονται το τέλος της ανθρώπινης υπόστασης κι ελευθερίας…Αυτός είναι ο στρατός τους αυτή είναι η κουλτούρα υγείας που μας επέβαλαν που μας εμφύτευσαν….

Η Δύση θα πάει άκλαυτη κι από τους λαούς της ακόμη…μετρημένες οι ώρες της μια νέα πολιτική Τάξη θ΄αναδυθεί στην Ευρώπη το παλιό σαρώνεται….

Και θα πάει άκλαυτη γιατί οδηγεί τους λαούς της σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ακούσιου εγκλεισμού, σε στρατιωτικό νόμο κι απαγόρευση κυκλοφορίας σ΄ολοκληρωτισμό καθεστώτα ναζιστικού τύπου υγειονομικής καθαρότητας με κουρέλια Συντάγματα και στη πυρά στο Ολοκαύτωμα τ΄Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα με βασανιστήρια ιατρικά σε υγιείς με πειράματα σε πληθυσμούς και σε παιδιά κατάργησαν τα πάντα και αυτοκαταργήθηκαν….

 

 

 

Και μόνο το γεγονός πως το μικροτσίπ το σχεδίασε και το προωθεί η DARPA, είναι αρκετό να αντιληφθούμε ΠΟΣΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Προάγγελος ήταν οι μάσκες και τα τοξικά τεστ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ.

Στο τέλος της ανάρτησης, συμπεριλαμβάνω και τις αναρτήσεις που έχω κάνει για την DARPA και τον σατανικό της ρόλο στην καταστροφή της ανθρωπότητας και την συμμετοχή της στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. (πατήστε με το ποντίκι πάνω στους τίτλους, για να διαβάσετε τα θέματα)

 

Το αμερικάνικο Πεντάγωνο παρουσιάζει το μικροτσιπ που θα εισαχθεί κάτω από το δέρμα για να ανιχνεύει το Covid-19 στους ασυμπτωματικούς…..αναφέρει το γαλλόφωνο RT στις 12/4/21.

Μας τεστάρανε μας εμβολίασαν με πειραματικά προϊόντα θα μας τσιπάρουν κιόλας κι εμάς και τα παιδιά μας και μάλιστα για μια ασθένεια με θνησιμότητα κατώτερη της εποχικής γρίπης.

Αυτό κι αν είναι συνωμοσία..

Η Δύση θα πάει άκλαυτη κι από τους λαούς της ακόμη…μετρημένες οι ώρες της μια νέα πολιτική Τάξη θ΄αναδυθεί στην Ευρώπη το παλιό σαρώνεται….

Και θα πάει άκλαυτη γιατί οδηγεί τους λαούς της σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ακούσιου εγκλεισμού, σε στρατιωτικό νόμο κι απαγόρευση κυκλοφορίας σ΄ολοκληρωτισμό καθεστώτα ναζιστικού τύπου υγειονομικής καθαρότητας με κουρέλια Συντάγματα και στη πυρά στο Ολοκαύτωμα τ΄Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα με βασανιστήρια ιατρικά σε υγιείς με πειράματα σε πληθυσμούς και σε παιδιά κατάργησαν τα πάντα και αυτοκαταργήθηκαν….

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες…

Image

Το Πεντάγωνο έχει δημιουργήσει ένα υποδόριο εμφύτευμα-μικροτσιπ, το οποίο θα μπορούσε να ανιχνεύσει την παρουσία του Covid σε ασυμπτωματικούς.

Ο στρατός, που ελπίζει να «αλλάξει το παιχνίδι», διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται για «παρακολούθηση κάθε κίνησής σας» τώρα τους πιστέψαμε….

Σε μια συνέντευξη για το αμερικανικό πρόγραμμα ειδήσεων 60′ στις 11 Απριλίου, αξιωματούχοι του Πενταγώνου παρουσίασαν στο κοινό στις τεχνολογικές εξελίξεις του αμερικανικού στρατού για την καταπολέμηση των πανδημιών, και πιο συγκεκριμένα κατά του Covid-19. Με την κορυφαία λύση: την ανάπτυξη ενός τσιπ που θα εισαχθεί κάτω από το δέρμα, το οποίο θα μπορούσε να ανιχνεύσει την παρουσία του Covid στο σώμα ενός ατόμου, ακόμη και πριν εμφανίσει συμπτώματα.

«Πιέζουμε την επιστημονική κοινότητα να βρει λύσεις που μπορεί να ακούγονται σαν επιστημονική φαντασία. Και είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε κινδύνους με επενδύσεις υψηλού κινδύνου που ενδέχεται να μην λειτουργούν.

Αλλά αν δουλέψουν, μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς την κατάσταση », λέει ο συνταγματάρχης Matt Hepburn, γιατρός ειδικευμένος στις μολυσματικές ασθένειες, ο οποίος πέρασε χρόνια με το DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), τον ερευνητικό οργανισμό και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για Στρατός των ΗΠΑ.

Στρατοκράτες γιατροί νοναζιστές απεργάζονται το τέλος της ανθρώπινης υπόστασης κι ελευθερίας…Αυτός είναι ο στρατός τους αυτή είναι η κουλτούρα υγείας που μας επέβαλαν που μας εμφύτευσαν….

Σύμφωνα με τον Matt Hepburn, η διαδικασία θα αποτρέψει αποτελεσματικά τη μόλυνση, όπως συνέβη, για παράδειγμα, πέρυσι στο USS Theodore Roosevelt, όταν 1.271 στρατιώτες είχαν το Covid-19:

“Τι θα συνέβαινε; εάν η κατάσταση της υγείας όλων στο πλοίο είχε παρακολουθηθεί με αυτό το υποδόριο εμφύτευμα, το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένη φάση δοκιμών;

«Δεν είναι κυβερνητικό τσιπ για να παρακολούθηση κάθε κίνησης» «Είναι αισθητήρας. Αυτό το μικροσκοπικό πράσινο πράγμα εκεί, το βάζετε κάτω από το δέρμα σας και αυτό που σας λέει είναι ότι υπάρχουν χημικές αντιδράσεις μέσα στο σώμα που σηματοδοτούν ότι θα έχετε συμπτώματα αύριο. Είναι σαν ένα φως “κινητήρα ελέγχου”, λέει ο Matt Hepburn καθώς δείχνει το πρωτότυπο στους δημοσιογράφους. Έχοντας επίγνωση των νόμιμων ερωτήσεων σχετικά με την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής που συνεπάγεται ένα τέτοιο εμφύτευμα, ο επικεφαλής του DARPA προσπάθησε να είναι καθησυχαστικός.

“Δεν είναι ένα φοβερό κυβερνητικό τσιπ για να παρακολουθείται κάθε σας κίνηση, αλλά ένα τζελ που μοιάζει με ιστό που έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει συνεχώς το αίμα σας”, είπε.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, οι New York Times ανέφεραν ότι το ένα τρίτο των στρατιωτών αρνήθηκε να εμβολιαστεί κατά του Covid-19, είτε λόγω των ανησυχιών τους για την αξιοπιστία των εμβολίων, είτε πιο απλά με την ιδέα της υπεράσπισης των ατομική ελευθερία.

To αγγλόφωνο rt αναφέρει: Οι επιστήμονες του Πενταγώνου αποκάλυψαν ένα εμφύτευμα μικροτσίπ που μπορεί να ανιχνεύσει μια μόλυνση Covid.

Το τσιπ, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μια μικρή κεραία, προορίζεται να λειτουργεί σαν φως «κινητήρα ελέγχου», εντοπίζοντας ασυμπτωματικά κρούσματα της νόσου.

 

 

Πηγή

 

Αποκάλυψη:Αυτές τις έρευνες για τον covid γιατί δεν μας τις είπατε;

Τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν από το 2018 προφανώς εξυπηρετούσαν ακριβώς τον σκοπό που το Πεντάγωνο κατηγόρησε τους Ρώσους για: έρευνα των νυχτερίδων, τους θανατηφόρους ιούς που μπορούν να φιλοξενηθούν από …

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ DARPA

(Defense Advanced Research Projects Agency =Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων ) «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΒΙΟ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ», «ΝΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ» ΚΑΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ DARPA H τρέχουσα κρίση του κοροναϊού φαίνεται να είναι η …

Η ευρωπαϊκή “BARDA”. Τι είναι ο covid; Απλό: η νομιμοποίηση της πειθάρχησης!

    Εκεί που απέτυχε το εξωτικό φάντασμα κάποιου bin Laden, πετυχαίνει το εξίσου εξωτικό φάντασμα ενός φονιά ιού…   …

94,5%…MODERNA …Πλειστηριασμός «σωτήρων»… (και στο βάθος… Μπιλ Γκέιτς και… Η ΦΡΙΚΗ).

Πάνω απ’ τα κεφάλια εκατοντάδων εκατομμυρίων αιχμάλωτων αιωρούνται τα διαφημιστικά μπαλόνια της «απελευθέρωσής» μας, με την κυνική «προώθηση προϊόντος» σαν σε πλειστηριασμό …

Να γνωρίζετε τι έρχεται… Κορονοϊός, εμβόλια, DARPA, στέρηση ατομικών ελευθεριών, στρατιωτικός νόμος , περαιτέρω διχασμός της Αμερικανικής κοινωνίας και στο βάθος εκλογές που…μπορεί και να μη γίνουν. (βίντεο)

  Με τους Σπύρο Σκούρα, Whitney Webb και Ryan Cristian στις 02/05/2020. (Ελληνικοί Υπότιτλοι) Τα ΜΜΕ, παίζουν ένα τρομακτικό παιχνίδι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, σε βάρος όλων των λαών, ώστε να …

Προωθούν το “ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ” Θα … “ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”!!!!!!!!

    ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ MODERNA ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ, Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ. Η …

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency =Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων )

Σε αυτό το πλαίσιο, η τρέχουσα κρίση του κοροναϊού φαίνεται να είναι η τέλεια καταιγίδα που θα επιτρέψει στο δυστοπικό όραμα της DARPA να αναδυθεί από τις πιο σκοτεινές γωνιές …

 

Προβολές : 510


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα