ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ PFIZER  ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ PFIZER ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

11 Νοεμβρίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:935
Μοίρασέ το

Δικόγραφο του Αμερικανικού Δικαστηρίου της Περιφέρειας της Κολούμπια «Δωροδοκίες -ακατάλληλες πληρωμές που έγιναν σε ξένους αξιωματούχους σε πολλές χώρες από τους υπαλλήλους και τους αντιπροσώπους των θυγατρικών της Pfizer προκειμένου να βοηθήσουν την Pfizer στην απόκτηση ή τη διατήρηση των δραστηριοτήτων της.

 

 

Υπήρχε ποτέ περίπτωση Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, να συνεργαστεί με…αδιάφθορους;

ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΦΡΑΡΜΕΝΟΙ, ΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ;

ΜΙΖΕΣ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ.

ΚΑΙ “ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΖΕΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ”, ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ;

ΠΑΤΕ ΚΑΛΕ ΡΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ;

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ.

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Απορίας άξιον, τυγχάνουνε μεγάλης εκτίμησης από την ελληνική κυβέρνηση παρότι έχουν αποδεχθεί επίσημα ότι δωροδοκούνε κυβερνητικούς.

Βλέπε Σελ. 1 Δικόγραφο του Αμερικανικού Δικαστηρίου της Περιφέρειας της Κολούμπια «Δωροδοκίες -ακατάλληλες πληρωμές που έγιναν σε ξένους αξιωματούχους σε πολλές χώρες από τους υπαλλήλους και τους αντιπροσώπους των θυγατρικών της Pfizer προκειμένου να βοηθήσουν την Pfizer στην απόκτηση ή τη διατήρηση των δραστηριοτήτων της.»

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη γνωστό από το σκάνδαλο αποδοχής δωροδοκίας από την Siemens και την συμμετοχή της συζύγου του Μαρία Εύα Βιργινία Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη σε δίκτυο offshore εταιρειών με έδρα φορολογικούς παραδείσους όπως ο Παναμάς γνωστούς για την εξυπηρέτηση και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

 


Η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer αποδέχθηκε ότι έχει δωροδοκήσει πλήθος κυβερνητικών αξιωματούχων ανά την υφήλιο τους οποίους ως έξτρα «δώρα» φρόντιζε να τους στέλνει για dolce vita στην Ελλάδα ένεκα ισχυρής βάσης και πολιτικής προστασίας.

Βλέπε Σελ. 5 Δικόγραφο του Αμερικανικού Δικαστηρίου της Περιφέρειας της Κολούμπια Incentive Trips” to destinations in Greece.

 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΔΩ

 

 

Πηγή

Προβολές : 935


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα