ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Από το 2008, γνώριζε η Αμερικανική κυβέρνηση τι θα προκαλούσε η επέμβασή της στην Ουκρανία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Από το 2008, γνώριζε η Αμερικανική κυβέρνηση τι θα προκαλούσε η επέμβασή της στην Ουκρανία.

7 Μαρτίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:428
Μοίρασέ το

 

Αυτό αποκαλύπτεται από τα Wikileaks.

Κάποτε, το ιστολόγιο “olympia” είχε μερικά εξαιρετικά αποκαλυπτικά άρθρα .

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, έπεσα σ’ αυτό το άρθρο που χρονολογείται από το 2014…

Δυστυχώς το αρχείο τους οι διαχειριστές το κατέστρεψαν, καταστρέφοντας μαζί και τα σχόλια που πολλές φορές ήταν εξαιρετικά…

Βρήκα μόνο αυτό το απόσπασμα, το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό και σας το  παρουσιάζω, καθώς μέσα από τα Wikileaks, αποκαλύπτονται οι θέσεις των ΗΠΑ για την ενδεχόμενη ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, από το 2008…!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Posted by satyrikon στο 11 Σεπτεμβρίου, 2014

Olympia.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Από την Σοφία

Oι Αμερικανοί γνώριζαν πολύ καλά τι θα προξενούσαν στην Ουκρανία, εάν προσπαθούσαν να την εντάξουν στο ΝΑΤΟ.

Αυτό αποκαλύπτεται από τα Wikileaks.

Στα απόρρητα έγγραφα που αποκάλυψαν τα wikileaks περιλαμβάνεται αναφορά του Αμερικανού πρέσβη στη Μόσχα, William Burns, με ημερομηνία 1 Φεβρουαρίου 2008, o oποίος έγραφε τα εξής προς τους ανωτέρους του.

«Κάνοντας μια ευρύτερη ανασκόπηση του θέματος της επέκτασης του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς, ο Αμερικανός πρεσβευτής γράφει:

«Οι φιλοδοξίες της Ουκρανίας και της Γεωργίας για το ΝΑΤΟ όχι μόνο εκνευρίζουν τη Ρωσία αλλά εγκυμονούν σοβαρές ανησυχίες για τις συνέπειες στη σταθερότητα στην περιοχή (…) Οι ειδικοί μας λένε ότι η Ρωσία ανησυχεί ιδιαίτερα ότι η σοβαρότατη διάσταση απόψεων στην Ουκρανία για ένταξη στο ΝΑΤΟ, με την πλειονότητα της ρωσικής κοινότητας εναντίον της ένταξης, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη διάσπαση που θα οδηγούσε σε βιαιότητες και, ακόμη χειρότερα, σε εμφύλιο πόλεμο…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 259 επιπλέον λέξεις

Πηγή

Προβολές : 428


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα