ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Η Ουκρανία διόρισε την τράπεζα Rothschild ως σύμβουλο στο υπουργείο Οικονομικών το 2017!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Η Ουκρανία διόρισε την τράπεζα Rothschild ως σύμβουλο στο υπουργείο Οικονομικών το 2017!!!

2 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:620
Μοίρασέ το

 

Το ίδιο διεφθαρμένη με την κυβέρνηση Τσίπρα… ή μήπως ξεχάσατε πως το ίδιο έκαναν Τσίπρας – Βαρουφάκης και Τσακαλώτος;;;

Το ίδιο έκαναν και ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

ΔΙΑΒΟΗΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…

ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Όσο διεφθαρμένος είναι ο Ζελένσκι, το ίδιο διεφθαρμένοι είναι και οι δικοί μας πρωθυπουργοί και βολευτές… ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η διαβόητα διεφθαρμένη ουκρανική κυβέρνηση διόρισε την τράπεζα Rothschild (Ρότσιλντ) να συμβουλεύει το Υπουργείο Οικονομικών της το 2017 σε μια προσπάθεια να διαχειριστεί τις «μεσοπρόθεσμες υποχρεώσεις του χρέους», σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Ουκρανία, η οποία αναμένεται από τους επενδυτές να ξεκινήσει σύντομα την παράταση των λήξεων του χρέους της, διόρισε την Rothschild ως σύμβουλο του υπουργείου Οικονομικών της, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση.

Το Κίεβο επέστρεψε στις διεθνείς κεφαλαιαγορές το 2017, έχοντας διορίσει τις Citi, Goldman Sachs και JPMorgan να ηγηθούν μιας έκδοσης ομολόγων – η πρώτη της μετά την αναδιάρθρωση χρέους το 2015.

Δεν είναι σαφές ποια υπηρεσία παρείχε η Rothschild στην ουκρανική κυβέρνηση, αν και μια πηγή είπε στο Reuters ότι η διαβόητη τράπεζα βοηθά την Ουκρανία «να διαχειριστεί τις μεσοπρόθεσμες υποχρεώσεις του χρέους».

Όσοι γνωρίζουν λένε ότι όλοι οι πόλεμοι είναι πόλεμοι τραπεζιτών, και ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων ξυπνά με το γεγονός ότι το 99% του πληθυσμού της Γης ελέγχεται από μια ελίτ που αποτελεί το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού – αλλά το ξέρατε ότι μια οικογένεια, οι Ρότσιλντ, κυβερνούν τα πάντα, ακόμα και αυτό το 1% της ελίτ;

Στα παρασκήνια η δυναστεία των Rothschild είναι αναμφισβήτητα η πιο ισχυρή γραμμή αίματος στη Γη και ο εκτιμώμενος πλούτος της είναι περίπου 500 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Οι συμβουλές του προγόνου του Ρότσιλντ και του αρχικού τραπεζίτη εγκληματία Νέιθαν Μάγιερ Ρότσιλντ κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων πολέμων ήταν να «αγοράζουμε όταν υπάρχει αίμα στους δρόμους».

Αποδείχθηκε σωστό όταν η Ρωσία κατέλαβε την Κριμαία το 2014, με τις ρωσικές μετοχές σε ρούβλια να εκτινάσσονται στα ύψη για σχεδόν οκτώ χρόνια.

Κεφαλαιοποιούν ξανά το αίμα οι Ρότσιλντ;

Η πραγματική δύναμη των Ρότσιλντ ξεπερνά κατά πολύ την τραπεζική τους αυτοκρατορία.

Εάν δεν είστε ακόμη έκπληκτοι από τη δύναμη των Rothschild (το ξέρω ότι είστε), παρακαλώ να ξέρετε ότι βρίσκονται επίσης πίσω από όλους τους πολέμους από τον Ναπολέοντα. Τότε ήταν που ανακάλυψαν πόσο κερδοφόρο είναι να χρηματοδοτείς και τις δύο πλευρές ενός πολέμου και το κάνουν από τότε.

Το 1849, η Guttle Schnapper, η σύζυγος του Mayer Amschel δήλωσε:

«Αν οι γιοι μου δεν ήθελαν πολέμους, δεν θα υπήρχαν».

Έτσι, ο κόσμος εξακολουθεί να βρίσκεται σε πόλεμο, επειδή είναι πολύ, πολύ κερδοφόρος για τους Rothschild και τις παρασιτικές τους γραμμές αίματος. Και για όσο θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε το χρήμα, ο κόσμος δεν θα γνωρίσει ποτέ την ειρήνη.

 

Πηγή

Προβολές : 620


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα