Καλωσήρθατε στην- κατά Σκέρτσο-σημερινή ELLHN με τον Φουρθιώτη στα κάγκελα και τα πανάκριβα self tests στην αγορά!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Καλωσήρθατε στην- κατά Σκέρτσο-σημερινή ελληνική ΚΟΛΑΣΗ, με τον Φουρθιώτη στα κάγκελα και τα πανάκριβα self tests στην αγορά!

30 Απριλίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Καλωσήρθατε στην- κατά Σκέρτσο-σημερινή ELLHN με τον Φουρθιώτη στα κάγκελα και τα πανάκριβα self tests στην αγορά!

 

Πλούτισαν πολιτικοί, λήστεψαν οικονομίες του “κοσμάκη” με οργανωμένα σχέδια που αποτιμήθηκαν σε δεκάδες δικογραφίες με λίαν επώνυμους.

Καμία τιμωρία γιατί στην κόλαση δεν υπάρχει τιμωρία εγκλημάτων.

Ο Φουρθιώτης είναι των…δυτικών προαστείων της Κόλασης.

Και είχε σχέσεις φιλικές και εχθρικές με πολιτικούς που εξετάζονται για εκβιασμούς και εξυπηρετήσεις.

Σημειωτέο ότι τα τεστ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΟΦ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να εγγυηθεί την αξιοπιστία τους.
Μάλιστα, πηγές της αγοράς τα αναφέρουν ως ΤΕΣΤ ΜΑΪΜΟΥ, με κόστος προμήθειας στην Κίνα ακόμη και κάτω του 1 ευρώ.
Τα ΔΩΡΕΑΝ SELF TESTS της Swiss Med δεν είχαν…. ψωμί. Δεν άφηναν περιθώρια, ούτε για τρελά κέρδη, ούτε για μίζες…

Μια χώρα χωμένη μέσα στον βόθρο της διαφθοράς και της διαστροφής.
Από πολιτικούς, μέχρι ιεράρχες, μέχρι δικαστές, μέχρι δημοσιοκάφρους και τηλεοπτικές τηλεπερσόνες, τραπεζίτες και ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, ο βόθρος τους χωράει όλους …
Καλλιόπη Σουφλή
Καλωσήρθατε στην- κατά Σκέρτσο-σημερινή ELLHN με τον Φουρθιώτη στα κάγκελα και τα πανάκριβα self tests στην αγορά!

 

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Καλό Πάσχα στην ελληνική…Κόλαση!

Δεν είναι η κανονικότητα με την οποία ως σύνθημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κερδίσει της εκλογές.

” Η πραγματικότητα είναι το αντίθετο του παραδείσου εκεί έξω στην ελληνική κοινωνία

Δεν είναι λόγια η συμπεράσματα δικά μας.”

Ετσι ακριβώς το είπε ο υπουργός δίπλα στον Πρωθυπουργό Σκέρτσος στην κρατική τηλεόραση το πρωί της 27ης Απριλίου 2021!

Σε αυτή την κόλαση λοιπόν υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα που δείχνουν ότι η Κυβέρνηση Κυριάκου δεν παρέλαβε κόλαση και δεν μπόρεσε η καημένη να την μετατρέψει σε παράδεισο γιατί “θέλει δουλειά πολλή”.

Ο Φουρθιώτης δεν είναι δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ.Είναι πουλέν αυτής της κυβέρνησης.

Είναι πολύ πιο σοβαρή υπόθεση από όσο δείχνει ως τώρα και εν όψει πιο θεαματικών εξελίξεων στο άμεσο μέλλον παρέλκει να αναφερθούμε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Αλοίμονο αν αυτό το άτομο είχε καταφέρει τέτοιο κόλπο.

Αυτό που πρέπει κανείς να παρατηρήσει, είναι η βιλάρα-σπιταρώνα στο…Διόνυσο και τα αστυνομικά φρούρια μπροστά της.

Μπορείτε να πάτε σε δείτε που διαμένουν και διέμεναν δεκαετίες κολοσσοί της δημοσιογραφίας.

Αναφερόμαστε σε διαμερίσματα πολυκατοικιών και μπορείτε να κάνετε τις συγκρίσεις.

Ούτε πρέπει να παρασυρθεί κανείς από το ατόπημα του Αλέξη Τσίπρα ,το οποίο αν δεν είχαμε περάσει απο τον ΑΝΤΕΝΝΑ και τη δημοσιογραφία και δεν ξέραμε τη βίλα  με τις κάμερες ασφαλείας στην Πεντέλη θα τρέχαμε να δώσουμε κάτι από το υστέρημά μας για να μην κινείται ο υπέργηρος(για 40 χρόνια παρουσιαστής…) Γιώργος Παπαδάκης, στον οποίο αναφέρθηκε ο κ.Τσίπρας λέγοντας “και εσείς με το μηχανάκι κινείστε και ξέρετε”.

Μας θύμησε τον Αδωνη που έλεγε στις τηλεοράσεις ειρωνικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάει να πάρει το αυτοκίνητο του Αδωνη για να κινείται,αφού δηλώνει φτωχός και ύστερα ξεσπούσε(ο Αδωνης)σε ειρωνικά γέλια.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι ακριβώς ο μπογιατζής που ξυπνάει το πρωί και επειδή δεν έχει αυτοκίνητο με βενζίνη παίρνει το μηχανάκι που κινείται με λαδάκι…

Είναι μια στελεχάρα πανάκριβη σε έναν σταθμό εξαιρετικά επιτυχημένο οικονομικά.

Στον ίδιο σταθμό εμφανιζόταν σε κρίσιμη εποχή και η αδελφή μιας δικαστίνας που (τότε)ερευνούσε το σκάνδαλο Χρηματιστηρίου και είχε γίνει γνωστή με τη φράση “σπινιάρει η γάτα στο γιαούρτι Θέμο;”

Ένας απο τους λόγους μετατροπής αυτής της χώρας σε κόλαση (και εργασιακή) είναι και τα οργια στο Χρηματιστήριο.

Στο σκάνδαλο αυτό πλούτισαν και  δημοσιογράφοι πολλών ΜΜΕ με μετοχές εταιρειών που ήταν …οικόπεδα.

Πλούτισαν πολιτικοί, λήστεψαν οικονομίες του “κοσμάκη” με οργανωμένα σχέδια που αποτιμήθηκαν σε δεκάδες δικογραφίες με λίαν επώνυμους.

Καμία τιμωρία γιατί στην κόλαση δεν υπάρχει τιμωρία εγκλημάτων.

Ο Φουρθιώτης είναι των…δυτικών προαστείων της Κόλασης.

Και είχε σχέσεις φιλικές και εχθρικές με πολιτικούς που εξετάζονται για εκβιασμούς και εξυπηρετήσεις.

Υπάρχουν και οι Φουρθιώτηδες των ανατολικών,βορειων και νοτίων προαστείων και του Κολωνακίου και δεν είναι καθόλου καλύτεροι σε αυτού του είδους τις σχέσεις.

Π.χ γίνεται εδώ και καιρό θόρυβος για τα σλεφ τεστς και τα τοιαύτα γύρω από την πανδημία.

Αν μια εταιρεία αποκλείστηκε γιατί παρέδωσε με δυο ημέρες καθυστέρηση σελφ τέστ που κόστιζαν 1.5 ευρώ και προτιμήθηκε μια άλλη εταιρεία με σελφ τεστς που κόστιζαν 6.5 ευρώ αν και τα παρέδωσε με 9 ημέρες καθυστέρηση που λέγεται αυτό στην εισαγγελική διάλεκτο και πως στη…φουρθιώτικη;

Δεν το είδαμε στο ύπνο μας αυτό το παράδειγμα.

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας,ο μάρτυρας που κάλεσε πρώτον η Νέα Δημοκρατία στην Προανακριτική της Βουλής για τις τηλεοπτικές άδειες και την υπόθεση Καλογρίτσα:

“Γιατί το κράτος αρνείται να παραλάβει 3.000.000 πιστοποιημένα, με έγκριση ΕΟΦ Self Tests, την ώρα που υπάρχει έλλειψη στα φαρμακεία, με την προσχηματική δικαιολογία ότι η εταιρεία, για λόγους ανωτέρας βίας που οφείλονται σε διαπιστωμένη υπαιτιότητα του μεταφορέα, τα παρέδωσε με 2 ημέρες καθυστέρηση ;

Γιατί, αντίστοιχα, στην περίπτωση άλλης, ανταγωνίστριας εταιρείας, τα Self Tests παραλήφθηκαν κανονικά, ενώ η καθυστέρηση στην άφιξη ήταν 9 ημέρες ;;;

Σήμερα λείπουν από τα φαρμακεία 3.000.000 Self Tests, που βρίσκονται στοιβαγμένα στις αποθήκες της Swiss Med, επειδή το κράτος αρνείται να τα παραλάβει.

Την ίδια ώρα, η εταιρεία, για να μην καταστραφεί οικονομικά, βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ιταλικές φαρμακαποθήκες, για να τα στείλει στις αγορές της ΕΕ, εκμεταλλευόμενη, κυρίως, την πιστοποίηση CE και την έγκριση ΕΟΦ που διαθέτουν.

Το αποτέλεσμα, λοιπόν, είναι ότι, οι Πολίτες, αντί να μπορούν να προμηθευτούν τα ΔΩΡΕΑΝ SELF TESTS της Swiss Med από τα φαρμακεία, θα εξαναγκάζονται να ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ από τα φαρμακεία τα Self Tests της παράλληλης αγοράς και, μάλιστα, προς 6,5 ευρώ το ένα.

Τα οποία, σημειωτέο, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΟΦ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να εγγυηθεί την αξιοπιστία τους. Μάλιστα, πηγές της αγοράς τα αναφέρουν ως ΤΕΣΤ ΜΑΪΜΟΥ, με κόστος προμήθειας στην Κίνα ακόμη και κάτω του 1 ευρώ.

Κάνοντας, λοιπόν, τους λογαριασμούς, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι, τα Τεστ Μαϊμού, πωλούμενα από τα φαρμακεία στους Πολίτες προς 6,5 ευρώ, αφήνουν ένα beautiful περιθώριο κέρδους τουλάχιστον 5 ευρώ.

Και πολλαπλασιάζοντας τα 5 ευρώ του κέρδους ανά τεμάχιο, με τα εκατομμύρια των Self Tests που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες, το συμπέρασμα είναι ότι ….. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ….. ΝΙΚΟ ….. ΒΑΣΙΛΗ ….. κλπ.  κλπ…. 

Και ενώ είναι πολλά τα λεφτά, θα είναι πολλά και τα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, την ώρα που δεν υπάρχει ουδεμία εγγύηση αξιοπιστίας, αφού λείπει η έγκριση ΕΟΦ.

Τα ΔΩΡΕΑΝ SELF TESTS της Swiss Med δεν είχαν…. ψωμί. Δεν άφηναν περιθώρια, ούτε για τρελά κέρδη, ούτε για μίζες…

Έτσι, λοιπόν, η εταιρεία έπρεπε να βγει από το παιχνίδι, για νάρθει η τρελή κονόμα των 6,5 ευρώ, την οποία, μάλιστα, αντί για το κράτος, θα την πληρώσουν από την τσέπη τους οι ίδιοι οι Πολίτες.

Οι οποίοι, αντί για ΔΩΡΕΑΝ, αξιόπιστα τεστ, θα υποχρεωθούν να ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ από τα φαρμακεία, προς 6,5 ευρώ την φορά, αναξιόπιστα τεστ που δεν διαθέτουν έγκριση ΕΟΦ.

 

Κάπως έτσι οι δανειστές βαφτίστηκαν μέτοχοι, ενώ επιστρατεύτηκε ακόμη και η αθλιότητα της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, κατά την οποία, ο υιός Πιπερίδης, στο όνομα των αμαρτιών του πατέρα του, θα πρέπει να καταδικαστεί στον ισόβιο αποκλεισμό του από το οικονομικό γίγνεσθαι και το νόμιμο επιχειρείν.

Τι και αν ο συνεταίρος του Μαυρομιχελάκης έχει πάνω από 20 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στην συγκεκριμένη αγορά ;”

Έγιναν και γίνονται έτσι όπως τα λέει ο κ.Τόμπρας;

Ζούμε σε χώρα,όπου επικρατούν συνθήκες αντίθετες του παραδείσου, δηλαδή κόλασης, όπως λέει ο έμπιστος υπουργός Σκέρτσος, με συζυγο δικαστική λειτουργό, άρα αυξημένη πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα.

Άρα μια έρευνα εισαγγελέα και γι αυτά τα τόσο σοβαρά θα απαντήσει αν γίνονται η απλά τα ονειρεύτηκε ο μάρτυρας(άρα αξιόπιστος) του κυβερνώντος Κόμματος σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση στη Βουλή.

 

Πηγή

Προβολές : 571


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα