Αποκαλύψεις και ... καταγγελίες. Ο Τράμπ, ο Κορονοϊός και οι 4 ομάδες που συγκρούονται για την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. (βίντεο)

Αποκαλύψεις και ... καταγγελίες. Ο Τράμπ, ο Κορονοϊός και οι 4 ομάδες που συγκρούονται για την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. (βίντεο)

4 Ιουνίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,534
Μοίρασέ το

 

 

Η ιδιότητά του ως ιερέα, αλλά και οι τεράστιες γνώσεις του, και η καλή πληροφόρηση που έχει, αποτελεί ανεκτίμητο θησαυρό για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε…

Ακούστε τον προσεκτικά…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Σε ένα μόνο κομμάτι της συνέντευξης του πατέρα Απόστολου Γάτσια, θα διαφοροποιηθώ: Στο θέμα του άρθρου 120 του Συντάγματος.

Μετά την συναίνεση της κυβέρνησης Κώστα Καραμάν-Αλή, που το 2008 ψήφισε την ένταξη της Ελλάδος στην ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ.

 

 

 

Προβολές : 1,534


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα