ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ HOAXES. Έχουν ιστοσελίδα με λειτουργίες που παραπέμπουν σε ΜΕΔΟΘΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ HOAXES. Έχουν ιστοσελίδα με λειτουργίες που παραπέμπουν σε ΜΕΔΟΘΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

27 Σεπτεμβρίου, 2020 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,710
Μοίρασέ το

Τα μελανά σημεία των … “Ελληνικών hoaxes”.

 

 

Το ότι στην τεχνολογία η πλειοψηφία του ελληνικού λαού,  έχει άγνοια, είναι γνωστό.

Για τους γνωρίζοντες όμως, το κείμενο που ακολουθεί και οι αποκαλύψεις, σημαίνουν πολλά.

Μέσω αναγνώστη μου, έφτασε στα χέρια μου, η αποκάλυψη.

Ένας από τους πιο διάσημους χάκερ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ο Γεράσιμος Μπαρχαμπάς, έκανε μια έρευνα για τους περιβόητους “φασιστο-λογοκριτές” του διαδικτύου.

Αυτούς που χρηματοδοτεί ο εβραιοσιωνιστής και μεσάζων στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Τζώρτζ Σόρος.

Δεν ξεχνάμε πως στα “ελληνικά hoaxes”, έχει ενταχθεί και ο … Ηλίας Μόσιαλος… το “δεξί χέρι του πρωθυπουργού” στο θέμα του κορονοϊού… και οι κακές γλώσσες, λένε πολλά…

Διαβάζοντας το κείμενο που έλαβα από τον αναγνώστη μου, αναρωτήθηκα, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΚΟ, να χρησιμοποιεί μεθόδους λειτουργίας, ανάλογες με αυτές των ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ και γιατί αποκρύπτει τα ηλεκτρονικά της αποτυπώματα;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον ανώνυμο αναγνώστη για την πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία.

Αυτή είναι η σελίδα φάντασμα των https://www.ellinikahoaxes.gr/.

Διαπιστώνουμε μετά από έρευνα, ότι έχει κοινά χαρακτηριστικά λειτουργίας της ιστοσελίδας, με ιστοσελίδες μυστικών υπηρεσιών και κυβερνοεγκληματιών.

Η σελίδα των “ελληνικών hoaxes”, έπειτα απο έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι κρύβει την ip της πίσω απο το CloudFlare.

Αυτό είναι δικαίωμα του καθενός να το κάνει αλλά…

Έπειτα  όμως από ανάλυση που έγινε απο εξιδικευμένα εργαλεία τα οποία βρίσκουν την πραγματική ip που προστατέυεται απο το CloudFlare, βρήκαμε την πραγματική ip της σελίδας.

Κι αυτό όμως, δημιουργεί μελανά σημεία.

Πάμε να δούμε τα μελανά σημεία της αυτής της υπόθεσης.

Οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να προστατεύει το site του από επιθέσεις και είναι κατανοητό.

Όμως δεν έχει το δικαίωμα να αποκρύπτει τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα.

Η καταχώρηση ενός τομέα στο CloudFlare θα πρέπει να γίνεται αλλά μόνο για την προστασία επιθέσεων και όχι για την απόκρυψη των ηλεκτρονικών του αποτυπωμάτων.

Όλοι οι πελάτες του CloudFlare το χρησιμοποιούν επειδή τους ενθαρρύνει να αποκρύψουν την αρχική τους διεύθυνση IP.

Όταν λαμβάνουν καταγγελίες κατάχρησης, το CloudFlare καταφεύγει σε εκτροπές, προσποιούμενο ότι ενεργεί υπεύθυνα – υποθέτοντας ότι δεν ανταποκρίνεται καθόλου.

Η άρνηση αποδοχής της υπευθυνότητας στο Διαδίκτυο οδηγεί στο έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Είναι αδιανόητο ΜΚΟ να αποκρύπτει την κανονική της ip χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εργαλείο γι αυτό τον σκοπό.

Και ας προχωρήσουμε λίγο ακόμη πιο βαθειά.

Οι πληροφορίες του κλειδιού κρυπτογράφησης της σελίδας των hoaxes ξεκινούν με “sni” πράγμα που σημαίνει ότι είναι από δωρεάν λογαριασμό στο CloudFlare.

Το οποίο είναι δημόσιο και προστατεύει τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου.

Το SNI ως επέκταση στο πρωτόκολλο δικτύωσης στο όνομα του διακομιστή, δεν κρυπτογραφεί το ωφέλιμο φορτίο, επομένως το όνομα κεντρικού υπολογιστή του διακομιστή στον οποίο προσπαθεί να συνδεθεί ο πελάτης, είναι παθητικό για υποκλοπές.

Αυτή την αδυναμία πρωτοκόλλου εκμεταλλεύονται λογισμικά ασφαλείας για φιλτράρισμα και παρακολούθηση δικτύου, αλλά  και κυβερνήσεις για την εφαρμογή λογοκρισίας.

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλές τεχνολογίες που προσπαθούν να κρυπτογραφήσουν την ένδειξη ονόματος διακομιστή αλλά απ’ ότι φαίνεται σκόπιμα τα hoaxes επέλεξαν για την σελίδα τους ένα κλειδί παθητικό σε υποκλοπές και παθητικό σε εφαρμογή λογοκρισίας.

Στις παρακάτω εικόνες φάινονται τα στοιχεία που δείχνουν από το κλειδί κρυπτογράφησης της σελίδας των haoxes, που χρησημοποιεί πρωτόκολλο SNI, καθώς και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία  όπως η φιλοξενία της σελίδας και η απόκρυψη της ip.

 

 

Προβολές : 1,710


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα