ΑΠΟΦΑΣΗ “ΒΟΜΒΑ” ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ; Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΡΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΓΑΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑ COVID-19.

ΑΠΟΦΑΣΗ “ΒΟΜΒΑ” ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ; Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΡΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΓΑΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑ COVID-19.

7 Απριλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:298
Μοίρασέ το

ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!

 

 

 

Παιχνίδια εξουσίας σε βάρος του λαού της Ισπανιας.

Στην ουσία αμφότερες οι πλευρές, είναι υπέρ του εμβολιασμού.

Η μια πλευρά (κυβέρνηση) το πάει πιο ήπια το πράγμα, και η άλλη η πολιτική εξουσία της Γαλικίας, το πάει στο… δόξα πατρί.

Στην ουσία και οι δυο στοχεύουν στον εμβολιασμό όλου του ισπανικού λαού.

Άρα, τίποτα δεν ανατρέπει… απλά θα το πάνε λάου λάου…

Και μόνο το ποσοστό των Ισπανών που έχουν εμβολιαστεί αποδεικνύει, πως η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των ελληνόφωνων…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η ισπανική κυβέρνηση έκρινε παράνομο το νόμο στην περιοχή της Γαλικίας που υποχρεώνει υπό την ποινή ενός μεγάλου προστίμου τον πληθυσμό να εμβολιαστεί κατά του Covid-19.

Θεωρεί ότι αυτός ο τύπος απόφασης μπορεί να ληφθεί μόνο σε εθνικό επίπεδο.

Η Ισπανία θα αντιταχθεί στο νόμο της περιοχής της Γαλικίας που υποχρεώνει τους κατοίκους της να εμβολιαστούν κατά του Covid-19, πιστεύοντας ότι παραβιάζει τις θεμελιώδεις ελευθερίες, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της κεντρικής κυβέρνησης στις 30 Μαρτίου.

Η εκτελεστική εξουσία “θα ασκήσει έφεση για αντισυνταγματικότητα” εναντίον του νόμου σε αυτήν την περιοχή της βορειοδυτικής Ισπανίας που προβλέπει πρόστιμα έως και 3.000 ευρώ για την αδικαιολόγητη άρνηση εμβολιασμού, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Maria Jesus Montero κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Στην Ισπανία, ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, όπως στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά η Γαλικία ήταν μια εξαίρεση σε αυτήν την υποχρέωση που θεσπίστηκε στα τέλη Φεβρουαρίου.

Για τη Μαδρίτη, αυτό το κείμενο εισάγει «περιορισμούς των θεμελιωδών δικαιωμάτων» που μπορούν να τροποποιηθούν μόνο «στο πλαίσιο ενός εθνικού νόμου», δικαιολογεί ο σοσιαλιστής υπουργός.

Αυτή η έφεση που κατατέθηκε στο Συνταγματικό Δικαστήριο θα ακυρώσει το άρθρο του νόμου που εκδόθηκε από τη συντηρητική κυβέρνηση της Γαλικίας, δήλωσε η Maria Jesus Montero , και το δικαστήριο θα έχει τρεις μήνες για να επικυρώσει ή να άρει την απόφαση αυτή.

«Τι σύλληψη της συγκυβέρνησης!»

Στο Twitter ο πρόεδρος της θιγόμενης περιοχής, Alberto Nunez Feijoo, μέλος του Λαϊκού Κόμματος (δεξιά), εκφράζει τη λύπη του για μια απόφαση που ελήφθη «χωρίς έναρξη διαπραγμάτευσης».

Η ισπανική κυβέρνηση σκοπεύει να εμβολιάσει το 70% του πληθυσμού μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Η Ισπανία εμβολίασε λίγο περισσότερο από το 5,5% (2,6 εκατομμύρια) των 47 εκατομμυρίων του πληθυσμού της και με τις δύο δόσεις και χορήγησε πάνω από 7,7 εκατομμύρια δόσεις συνολικά.

RT 6/4/21

 

 

Πηγή

Προβολές : 298


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα