Αποφασισμένος να .... “αναποδογυρίσει” από Εισαγγελία, μέχρι Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο Νίκος Αντωνιάδης, καταθέτει μήνυση κατά Τσιόδρα και Σύψα.  “Όλα στο φως. Μέχρι το τέλος. Ή αυτοί ή εμείς.”  Κι ένα σημαντικό μήνυμα για όλους τους

Αποφασισμένος να .... “αναποδογυρίσει” από Εισαγγελία, μέχρι Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο Νίκος Αντωνιάδης, καταθέτει μήνυση κατά Τσιόδρα και Σύψα. “Όλα στο φως. Μέχρι το τέλος. Ή αυτοί ή εμείς.” Κι ένα σημαντικό μήνυμα για όλους τους

18 Αυγούστου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:510
Μοίρασέ το

 

Νίκος Αντωνιάδης: “Όλα στο φως. Μέχρι το τέλος. Ή αυτοί ή εμείς.

Πρόκειται για ένα ακόμα ρουά ματ στο σύστημα.”
 

 
 
 
Ρουά ματ λοιπόν, στην … σκακιέρα του κορονοϊού…
Μέχρι να πέσει και “ο βασιλιάς” …
 
Γνωρίζει πολύ καλά τους όρους του σκακιού, ο Νίκος Αντωνιάδης, και κτυπά εκεί που πρέπει… στα πιόνια και στους αξιωματικούς του Συστήματος.
 
Σ’ αυτούς που στηρίζουν το Σύστημα… αυτούς τελειώνει με τις νομικές του κινήσεις.
 
Κι αν οι έτεροι “αξιωματικοί” του Συστήματος οι δικαστές, νομίζουν πως θα συνεχίζουν να στηρίζουν το Σύστημα με την αφωνία τους, δεν θα διστάσει να τους κτυπήσει όπως τους αξίζει.
 
Όσο για το μήνυμα που στέλνει σε όλους εμάς που τον εμπιστευόμαστε, και είμαστε όχι απλά χιλιάδες, αλλά δεκάδες χιλιάδες και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς και ραγδαία, είναι βαθιά ανθρώπινο. Έτσι όπως πρέπει να είναι το μήνυμα ενός ΕΛΛΗΝΑ, που έχει βαθιά συναίσθηση του καθήκοντος και ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
 
Αυτό το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, στο οποίο αναφέρθηκε και ένας άλλος αγωνιστής, ο αναπλ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης σε ανάρτηση την οποία έκανα πριν λίγη ώρα. (εδώ)
 
Όπως γίνεται αντιληπτό, όλο και περισσότερες αξιόλογες φωνές και εξαίρετοι ΕΛΛΗΝΕΣ του πνεύματος και της επιστήμης, ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά του ΦΑΣΙΣΜΟΥ της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ… ο καθένας με τον δικό του τρόπο και από το δικό του μετερίζι, αλλά και ΜΑΖΙ… 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΣΥΨΑ
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ
 
______
* Στο τέλος της ανάρτησης, ένα μήνυμα προς τους 14.000 έως αυτήν την ώρα φίλους και ακόλουθους.
______
* Την εβδομάδα που αρχίζει από αύριο, ανακοινώνω τις επόμενες νομικές κινήσεις και τη συνολική στρατηγική για την απόδειξη της απάτης.
______
-Μήνυση κατά Σωτηρίου Τσιόδρα & Νικολάου Σύψα. Κατατίθεται εντός της νέας εβδομάδας.
Μόλις κατατεθεί θα την ανεβάσω :
 
-Αδίκημα: Διασπορά ψευδών ειδήσεων. Άρθρο 191 Ποινικού Κώδικα. Το άρθρο της τελευταίας μόδας του συστήματος. Όπως πάντα, τον αντίπαλο τον πολεμάς με τα δικά του όπλα. Με τις δικές του θέσεις. Με τα δικά του επιχειρήματα. Με τα δικά του λόγια. Με τις δικές του πράξεις.
 
-Αντικείμενο της μήνυσης: Οι επανειλημμένες δημόσιες δηλώσεις των μηνυομένων λοιμωξιολόγων, προ και κυρίως κατά τη διάρκεια του πρώτου lock down (γιατί σχεδιάζουν και δεύτερο), ότι η χρήση μάσκας προστατεύει μόνο τους πάσχοντες και όχι τους υγιείς.
 
Και ότι η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία και τη ζωή του.
 
Οι ίδιοι, μετά την καραντίνα, διατυπώνουν την εκ διαμέτρου αντίθετη επιστημονική θέση, ο μεν Νικόλαος Σύψας σε εμφάνισή του σε τηλεοπτικό σταθμό τον Φεβρουάριο, ο δε Σωτήριος Τσιόδρας κατ’ επανάληψη σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπό την ιδιότητα του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας στα θέματα του νέου κορωνοϊού.
 
Υπό την ιδιότητά του δε ως επικεφαλής της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων του ίδιου υπουργείου, εισηγήθηκε στους υπουργούς της κυβέρνησης, μαζί με τα υπόλοιπα 25 μέλη της επιτροπής, την έκδοση κοινών υπουργικών αποφάσεων (Κ.Υ.Α.) περί υποχρεωτικότητας της χρήσης μάσκας από τον γενικό πληθυσμό :
 
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΗΣ.
 
Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ.
 
 
*Με τη μήνυσή μου πάω με τα ΔΙΚΑ τους και με το ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η νέα θέση τους περί της χρήσης μάσκας είναι η αληθής:
 
*Το ότι δηλαδή η μάσκα είναι ακίνδυνη και προστατεύει και τους υγιείς είναι τα αληθή. Και τα αντίθετα είναι τα ψευδή.
 
*Για να δούμε λοιπόν πού θα μας οδηγήσει αυτή η μήνυση και τι ωραιότατο ρουά ματ κάνω στο σύστημα :
 
-Στην προκαταρκτική εξέταση που θα διενεργηθεί ζητείται από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών να εξετάσει ως μάρτυρες τους προέδρους και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων όλων των ιατρικών συλλόγων της επικράτειας.
 
Ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, σε έγγραφη απάντησή του σε πολίτη, ο οποίος μου εμπιστεύτηκε τη σχετική αλληλογραφία, παρείχε πολιτική κάλυψη στην κυβέρνηση ενώ απέφυγε με απαράδεκτα προσχήματα να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα επί του επιστημονικού πεδίου του, που αφορούν τους Έλληνες πολίτες.
 
Περιθώρια όμως για προσχήματα, αοριστίες, αφορισμούς και κολακείες στην κυβέρνηση δεν υπάρχουν στις ποινικές διαδικασίες.
 
Οι μάρτυρες ιατροί θα κληθούν να καταθέσουν ποια από τις δύο επιστημονικές θέσεις είναι η αληθής.
 
Και να αιτιολογήσουν αυτά που θα καταθέσουν.
 
Όταν έρθει η ώρα, πάλι εντός της άλλης εβδομάδας, για την εξώδικη πρόσκλησή μου προς τον κ. Πατούλη και τους συναδέλφους του στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου τους, μαζί με το εξώδικο θα δημοσιοποιήσω και την έγγραφη αυτή απάντηση.
 
Όλα στο φως.
 
-Η Εισαγγελία θα κληθεί να εξετάσει ως μάρτυρες τους υπουργούς που εξέδωσαν τις σχετικές Κ.Υ.Α. και θα τους ζητηθεί να απαντήσουν στο ερώτημα εάν απαίτησαν και έλαβαν επιστημονικές εξηγήσεις από τους μηνυόμενους και τα υπόλοιπα, πέραν του κ. Τσιόδρα, μέλη της επιτροπής, για την εκ διαμέτρου αντίθετη σε σχέση με την αρχική επιστημονική θέση επί της χρήσης μάσκας από τον γενικό πληθυσμό, βάσει της οποίας εισηγήθηκαν την έκδοση Κ.Υ.Α. περί επιβολής της χρήσης αυτής από τον γενικό πληθυσμό.
 
Εφόσον από την έκδοση των Κ.Υ.Α. προκύπτει ότι επείσθησαν από τους μηνυόμενους και έκριναν επαρκείς τις εξηγήσεις τους για την μη επικινδυνότητα της χρήσης μάσκας και της προστασίας και των υγιών από αυτή, αφενός θα κληθούν να αποκαλύψουν στην Εισαγγελία ποιες ακριβώς ήταν αυτές οι εξηγήσεις, και αφετέρου να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί τότε αρνήθηκαν να βεβαιώσουν δημόσια ότι η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία και τη ζωή του και ότι η χρήση μάσκας προστατεύει όχι μόνο τους πάσχοντες αλλά και τους υγιείς. Και δεν δήλωσαν ότι αναλαμβάνουν την αστική και ποινική ευθύνη σε περίπτωση που υποστεί βλάβη της υγείας του ή πεθάνει έστω και ένας πολίτης από τη χρήση μάσκας.
 
Η υποχρέωση των υπουργών που υπέγραψαν τις σχετικές Κ.Υ.Α. να προβούν στην ανωτέρω βεβαίωση και στη δήλωση περί ανάληψης ευθύνης, πηγάζει από την αυτονόητη υποχρέωσή τους να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία.
 
Και συγκεκριμένα να προστατεύσουν τους πολίτες που κινδυνεύουν να παρασυρθούν από μένα και τους υπόλοιπους συνωμοσιολόγους και ανισόρροπους του διαδικτύου και να πεισθούν ότι δεν πρέπει να φοράνε τη μάσκα, ενώ επιβάλλεται να τη φοράνε για την προστασία της δικής τους υγείας και της δημόσιας υγείας εν γένει.
 
Η παράλειψη των υπουργών, σύμφωνα με τις δικές τους πάντα παραδοχές, στοιχειοθετεί το έγκλημα της έκθεσης σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής, κατ’ άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα, όλων αυτών των πολιτών που κινδυνεύουν από μένα και τους υπόλοιπους δημόσιους για τη δημόσια υγεία κινδύνους.
 
Μόνο η υπογραφή του κειμένου που τους ζητήθηκε να υπογράψουν από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στο διαδίκτυο, τον γύρο του οποίου έκανε το κείμενο που ανέβασα, θα ξεκαθάριζε τα πράγματα, θα δημιουργούσε αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς στους πολίτες και θα διασφάλιζε τη δημόσια υγεία από τον κίνδυνο των συνωμοσιών.
Κάνω λάθος;
 
 
-Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών θα κληθεί να ορίσει τρεις πραγματογνώμονες από τον πίνακα πραγματογνωμώνων του Πρωτοδικείου Αθηνών, με την εντολή να συντάξουν πραγματογνωμοσύνη για την αναγκαιότητα ή μη και την επικινδυνότητα ή μη της χρήσης μάσκας από τον γενικό πληθυσμό.
 
Οι λοιμωξιολόγοι, με την ασφάλεια που αισθάνονται από την πολιτική κάλυψη που τους παρέχει η κυβέρνηση και τη δημοσιογραφική που τους παρέχουν τα συνεργαζόμενα με την κυβέρνηση Μ.Μ.Ε., μπορούν να λένε ό,τι θέλουν και να αλλάζουν τις επιστημονικές θέσεις για τα ίδια επιστημονικά αντικείμενα σαν τα πουκάμισα, θεωρώντας ότι είναι στο απυρόβλητο. Οι πραγματογνώμονες όμως;
 
Όταν σβήσουν τα φώτα (γιατί κάποια στιγμή θα σβήσουν, όσο και να θέλουν να μας πείσουν ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό), θα μείνουν μόνοι τους.
Να παλεύουν με το φάντασμα μίας πραγματογνωμοσύνης που θα έχει κατακρεουργήσει την επιστήμη τους.
Και αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο και απλό.
 
-Για να απαλλάξει η Εισαγγελία το δίδυμο Τσιόδρα-Σύψα θα πρέπει να δεχθεί ότι η δήλωσή τους ότι η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό είναι άχρηστη και ταυτόχρονα επικίνδυνη, είναι απολύτως αληθής.
 
Σε περίπτωση όμως που κριθεί από την Εισαγγελία, κατόπιν της προκαταρκτικής εξέτασης, ότι η πρώτη επιστημονική θέση είναι αληθής, ώστε δεν στοιχειοθετείται το έγκλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, θα πρέπει να αρχειοθετήσει τη μήνυση ως προς το έγκλημα αυτό, ΑΛΛΑ να στραφεί εναντίον των λοιμωξιολόγων για την τέλεση του εγκλήματος της έκθεσης κατ’ άρθρο 306 Ποινικού Κώδικα σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής ολόκληρου του γενικού πληθυσμού από την υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Την οποία χρήση αυτοί έχουν εισηγηθεί, αλλάζοντας την αληθή πρώτη επιστημονική θέση, όπως θα γίνει δεκτό προκειμένου να απαλλαγούν οι λοιμωξιολόγοι από το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων για την πρώτη δήλωσή τους, περί άχρηστης και επικίνδυνης χρήσης της μάσκας από τον γενικό πληθυσμό.
 
Αυτό λέγεται -ξανά- ρουά ματ:
 
*ή θα διωχθούν για διασπορά ψευδών ειδήσεων ,
 
*ή θα διωχθούν για έκθεση.
 
Τρίτη οδός δεν υπάρχει, τον ουρανό να γυρίσουν ανάποδα.
 
 
Εάν φυσικά η Εισαγγελία γυρίσει αυτή τον ουρανό ανάποδα και ο εισαγγελέας που θα χειριστεί την υπόθεση αρχειοθετήσει τη μήνυση και τους απαλλάξει και για τα δύο εγκλήματα, ο ανάποδος ουρανός θα γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο και κατά του εισαγγελέα θα καταθέσω μήνυση για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας και πειθαρχική αναφορά. Και θα προσφύγω στον Εισαγγελέα Εφετών κατά της απορριπτικής διάταξης και για τα δύο αδικήματα.
 
Αν αυτός κρατήσει τον ουρανό ανάποδα, θα αναποδογυρίσω και εγώ το Εφετείο και θα κάνω τα ίδια και με αυτόν.
 
Και θα κάνω αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εναντίον του.
 
Και θα ζητήσω την ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο.
 
Και στον Άρειο ΠάγοΕ τα ίδια, σε περίπτωση που παράσχει κάλυψη στους εισαγγελείς πρωτοδικών και εφετών που θα έχουν παρανομήσει.
Μέχρι το τέλος. Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη.
 
Και οι Έλληνες λάβουν απαντήσεις και δικαιωθούν.
Και αποκατασταθεί η έννομη τάξη.
Και η κοινή λογική.
 
Τα ίδια θα κάνω και για κάθε τυχόν πλημμέλεια ή παράλειψη στην προκακαρκτική εξέταση.
 
Αν δεν γίνουν οι επιβεβλημένες ανακριτικές πράξεις.
Ή αν κληθούν οι μάρτυρες και δεν ερωτηθούν αυτά που επιβάλλεται να ερωτηθούν.
Ή δεν απαντήσουν στις ερωτήσεις και αυτό επιτραπεί.
 
Κάθε πλημμέλεια και κάθε παράλειψη θα δημοσιοποιείται.
 
Δεν χρειάζεται να πω τι θα κάνω με τους πραγματογνώμονες σε περίπτωση που παραβιάσουν τον όρκο τους.
 
Όλα στο φως. Μέχρι το τέλος. Ή αυτοί ή εμείς.
 
Πρόκειται λοιπόν για ένα ακόμα ρουά ματ στο σύστημα.
 
Όπως είναι η μήνυσή μου που “τρέχει” κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για τις συναυλίες και τα εγκαίνια.
 
Για τα όργια αυτά παραβίασης των μέτρων για την προστασία, υποτίθεται, της δημόσιας υγείας.
 
Για τις οποίες παραβιάσεις ο κ. Μπακογιάννης ζήτησε συγγνώμη. Αποδεχόμενος την παραβίασή τους.
 
Άλλωστε αυτή έλαβε χώρα σε κοινή θέα και σε ζωντανή μετάδοση από τα Μ.Μ.Ε.
 
Τα Μ.Μ.Ε. που σε όλα αυτά τα όργια είδαν μόνο λαμπρές φιέστες, όπως αυτή των χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού, ο ένας δίπλα ή πάνω στον άλλον, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
Ενώ στις διαδηλώσεις των Γερμανών για την απάτη του κορωνοϊού είδαν μόνο επιπόλαιους και επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία Γερμανούς. Τα ίδια και με τους Άγγλους νωρίτερα.
 
Ο εισαγγελέας, για να αρχειοθετήσει τη μήνυση και να απαλλάξει τον κ. Μπακογιάννη, θα πρέπει να γράψει ότι τα μέτρα παραβιάστηκαν μεν, αλλά δεν στοιχειοθετείται κανένα ποινικό αδίκημα διότι τα μέτρα δεν προστάτευαν τη δημόσια υγεία.
 
Ας το γράψει αυτά και να γκρεμίσει τα θεμέλια της απάτης.
 
Γιατί αυτή μήνυση είναι η μοναδική στα ποινικά χρονικά που ο μηνυτής επιδιώκει την …απόρριψή της.
 
Εάν δεν την απορρίψει, θα έχει επιλέξει το μη χείρον βέλτιστον.
 
Όπου μη χείρον είναι η άσκηση ποινικής δίωξης κατά του κ. Μπακογιάννη και ένα τεράστιο πλήγμα στη σοβαρότητα και αξιοπιστία των κυβερνώντων.
 
Όμορφα δεν το έχω φέρει…;
 
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
 
Είτε πέσει στον γκρεμό είτε στο ρέμα, εμείς, οι πολίτες, θα είμαστε εκεί και θα παρακολουθούμε :
 
Το ρουα ματ.
______
Τέλος, θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλες και όλους σας.
 
Είστε χιλιάδες και έχετε με τις αντιδράσεις σας, τις κοινοποιήσεις των αναρτήσεών μου και κυρίως τα σχόλιά σας, ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη για μένα.
 
Για τα ψηλά όμως έχω γεννηθεί. Όχι για τα κοντά.
 
Πάρα πολλοί άνθρωποι με ρωτάνε πώς μπορούν να βοηθήσουν πρακτιικά. Ουσιαστικά. Να συμμετάσχουν σε αυτά που κάνω.
Κάποιοι μάλιστα “διαμαρτύρονται” που δεν τους το ζητάω.
Και κάποιοι διαμαρτύρονται που δεν ανταποκρίνομαι και δεν απαντάω εγκαίρως στα μηνύματά τους.
 
Οφείλω λοιπόν, στον επίλογο αυτής της ανάρτησης, να σας πω δύο λόγια καθαρά πάνω σ’ αυτά.
 
Θα ήταν αδιανόητο για μένα να σας παρασύρω στις ποινικές διαδικασίες.
 
Πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να σας προστατεύσω, Όπως ποτέ δεν σας παρακίνησα να μη φοράτε μάσκες.
Δεν μπορώ να σας ζητήσω να μη φοράτε μάσκες και να πληρώνετε πρόστιμα.
 
Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό μπορώ μόνο εγώ να το κάνω και να ακολουθήσω τη νομική οδό για την ανατροπή των Κ.Υ.Α. στα δικαστήρια.
 
Εσάς πρέπει πάντα να σας προστατεύω.
 
Όλοι εσείς πλέον είστε άνθρωποί μου.
 
Έχετε μεγάλες προσδοκίες από μένα, αλλά η μεγαλύτερη προσδοκία σας από μένα πρέπει είναι να σας κρατάω προστατευμένους. Ασφαλείς. Όχι από τον κορωνοϊό. Από το σύστημα.
 
Εσείς θα είστε ο εύκολος στόχος.
 
Και το μέσο για να ανακόψει το σύστημα το τσουνάμι της οργής.
Αν συμμετάσχετε σε μία μήνυση, θα γυρίσουν και θα μας μηνύσουν όλους για ψευδή καταμήνυση.
 
Και εμένα το ξέρουν ότι όχι απλά δεν θα με τρομάξουν αλλά ξέρουν ότι το επιζητώ κιόλας.
 
Εσείς όμως δεν είστε συνηθισμένοι στις ποινικές διαδικασίες.
 
Θα έρχονται κλήσεις για παροχή εγγράφων εξηγήσεων για ψευδή καταμήνυση ή όποιο άλλο ποινικό αδίκημα σκαρφιστούν.
 
Στον έναν στην Αθήνα και στον άλλον στη Θεσσαλονίκη.
Στον έναν στα Χανιά και στον άλλον στην Αλεξανδρούπολη.
Στον έναν στη Ρόδο και στον άλλον στην Κέρκυρα.
 
Σε όλη τη χώρα.
 
Η ποινική διαδικασία είναι μία ζωντανή διαδικασία. Σε διαρκή εξέλιξη.
 
Ο συντονισμός της άμυνας-επίθεσης σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας είναι πρακτικώς αδύνατη.
 
Στις οικογένειές σας θα δημιουργηθεί αναστάτωση. Απολύτως λογικό.
 
Ελάχιστοι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι στις ποινικές διαδικασίες.
 
Και από όσους έχουν γνωριστεί με τον κόσμο του ποινικού δικαίου ακόμη λιγότεροι έχουν ευχάριστες εμπειρίες.
Θα υπάρχει φόβος. Κούραση.
 
Δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να επιτρέψω να πάθετε το παραμικρό.
 
Το σύστημα αυτό θέλει.
Και φυσικά, μέσα από όλο αυτό θα προκληθεί βλάβη και στη νομική αντιμετώπιση της απάτης του κορωνοϊού συνολικά.
 
Υποχρεωτικά λοιπόν πρέπει αυτόν τον σταυρό να τον σηκώσω μόνος μου.
 
Όμως, να είστε σίγουροι, εγώ δεν το αντιμετωπίζω σαν να σηκώνω σταυρό.
Αλλά σαν σταυροφορία.
Μία σταυροφορία για να σταυρώσω το σύστημα, σε αυτό το περίεργο λογοπαίγνιο με τους σταυρούς.
 
Είμαι όμως πραγματικά μόνος μου;
ΟΧΙ !!!
Έχω εσάς. Είστε ήδη 14.000 και γίνεστε κάθε μέρα ακόμη περισσότεροι.
Έχετε λοιπόν προ πολλού σηκωθεί από τον καναπέ! Συμμετέχετε προ πολλού σε όλα αυτά που κάνω!
 
Το κάνετε με τις αντιδράσεις σας.
Με τις κοινοποιήσεις των αναρτήσεών μου.
Με τα σχόλιά σας.
Έχετε στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο σύστημα ότι δεν είμαι μόνος μου.
 
Ότι είμαστε όλοι μαζί.
 
Ότι είμαστε χιλιάδες που μοιραζόμαστε τον ίδιο τρόπο σκέψης, είμαστε χιλιάδες που θέλουμε και απαιτούμε το ίδιο μέλλον για τη χώρα μας και τα παιδιά μας.
 
Εσείς είστε η τεράστια δύναμή μου. Ο μοχλός πίεσης στο σύστημα.
 
Εσείς είστε η τεράστια δύναμη των δικογράφων και ας μην είναι το όνομά σας πάνω.
Είστε όλοι εδώ μέσα.
Είστε παρόντες σε αυτή τη μάχη για τη χώρα και τα παιδιά μας.
Και είστε χιλιάδες.
Και το σύστημα το γνωρίζει.
Και φροντίζω και εγώ να του το υπενθυμίζω και να του το δείχνω.
 
Όταν καταθέτω μία μήνυση, μία αγωγή ή επιδίδω ένα εξώδικο, στην πραγματικότητα όλα αυτά τα κάνω για εσάς και με εσάς.
 
Και τυπικά όμως θα συμμετάσχετε.
Το εξώδικο αίτημα που θα επιδώσω μέχρι το τέλος του μήνα στη Βουλή για την κατάργηση των διατάξεων του νόμου 4682/2020 για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, μεταξύ των οποίων και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι από εσάς.
 
Με έχετε εξουσιοδοτήσει για αυτό, μέσα από την πλατφόρμα του Avaaz, με emails, με μηνύματα στις εφαρμογές του κινητού τηλεφώνου μου και στο Messenger.
 
Και στην αγωγή κατά του Νίκου Χαρδαλιά θα συμμετάσχετε.
Για τη βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητας χιλιάδων πολιτών τους οποίους χαρακτήρισε συνωμοσιολόγους και ανισόρροπους.
 
Όσοι αποφασίσετε να συμμετάσχετε θα σας συμπεριλάβω στην αγωγή.
 
Γιατί αυτές οι κινήσεις δεν ενέχουν κινδύνους για εσάς. Ποιος θα σας κατηγορήσει επειδή ζητάτε την κατάργηση ενός νόμου;
 
Ή ποιος θα σας πει τίποτα επειδή ζητάτε το λόγο από κάποιον που σας χαρακτήρισε ανισόρροπους;
 
Όπου θα σας φέρω μαζί μου, θα το κάνω υπό συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για σας.
 
 
Ως προς τα μηνύματα: Μου είναι αδύνατον να διαβάζω όλα τα μηνύματα εγκαίρως.
 
Είναι εκατοντάδες.
 
Πάρα πολλά είναι μηνύματα με τα οποία εκφράζετε τον ενθουσιασμό σας για όλα αυτά που γράφω και κυρίως κάνω.
 
Όμως υπάρχουν σίγουρα και μηνύματα που έχουν χρήσιμα στοιχεία που πρέπει να λάβω υπόψη μου.
Χάνονται όμως μέσα στον ωκεανό των μηνυμάτων.
 
Θα αφιερώσω αρκετή ώρα κάποια στιγμή μέχρι αύριο να τα δω όλα και να κάνω μία καταγραφή του χρήσιμου για τις ενέργειές μου μέρους από αυτά.
 
Και στο βαθμό που είναι αναγκαίο, θα έρθω σε επαφή με τους αποστολείς.
 
Από εδώ και στο εξής όμως, όσοι κρίνετε ότι έχετε στοιχεία που θα με ενδιαφέρουν για όλα αυτά που κάνω, παρακαλώ να μου στέλνετε email στη διεύθυνση [email protected].
 
Μόνο όμως emails με σημαντικές πληροφορίες και στοιχεία.
Ή στοιχεία για οποιοδήποτε σοβαρό νομικό θέμα σας απασχολεί.
 
Όσοι θέλετε να με ενημερώσετε για άλλες δημοσιεύσεις που μπορεί να με ενδιαφέρουν και δεν μπορείτε να μου στείλετε τα links με email, μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε στο Messenger.
 
Όχι όμως άλλα μηνύματα με ευχαριστίες και ευχές στο Messenger.
 
Με συγκινούν αφάνταστα, αλλά μπορείτε να το κάνετε δημόσια στις αναρτήσεις. Όλοι μία οικογένεια είμαστε πια.
 
Σε κάθε περίπτωση θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν αγνοώ σκόπιμα κανέναν.
 
Όλοι είστε απολύτως χρήσιμοι, απαραίτητοι και αναγκαίοι στον δύσκολο αυτό νομικό αγώνα.
 
Ο χρόνος μου είναι απειροελάχιστος και αντιλαμβάνεστε ότι οι υποθέσεις της κανονικής ροής της δικηγορικής ύλης μου είναι ήδη αμέτρητες και ότι ο χρόνος που αφιερώνω στην απάτη του κορωνοϊού έχει περιορίσει στο ελάχιστο τον χρόνο που μπορώ να αφιερώσω στην οικογένειά μου.
 
Και τελειώνω: Δεν θέλω διαβάσω ξανά προτάσεις για οικονομική στήριξή μου ή δημιουργία λογαριασμών για τη χρηματοδότηση των ενεργειών μου.
 
Θα το πω για τελευταία φορά:
Όλα αυτά τα κάνω πάνω απ’ όλους και πάνω απ’ όλα για το δικό μου το παιδί.
 
Θα ήταν ποτέ δυνατόν να πάρω χρήματα γι αυτά που κάνω για να έχει καλύτερο μέλλον το ίδιο μου το παιδί;
 
Θα είναι σαν να με πληρώνει ο ίδιος ο Έκτορας.
 
Και να είστε σίγουροι, γιατί το έχω διαβάσει και αυτό, ότι δεν έχω γίνει πλούσιος από τη δικηγορία.
 
Το πάθος μου για το δίκαιο και η αντίστοιχη απέχθειά μου για το άδικο δεν μου επιτρέπουν να αφήνω ανυπεράσπιστους ανθρώπους που δεν έχουν χρήματα, ώστε όχι απλά δεν κερδίζω από την υπεράσπισή τους αλλά βάζω και από τα δικά μου.
 
Το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Και χρειάστηκε πολλές φορές να το κάνω.
 
Αλλά όταν λέω ότι δεν κερδίζω από την υπεράσπιση των αδικημένων, εννοώ ότι δεν κερδίζω χρήματα.
 
Κερδίζω όμως κάτι πολύ πιο σημαντικό.
 
Αυτό που κερδίζω όταν δικαιώνονται οι άνθρωποι που στηρίζουν τις ελπίδες τους σε μένα είναι το μεγαλύτερο κέρδος που μπορεί να αποκτήσει άνθρωπος. Απερίγραπτο. Ανεκτίμητο.
 
Η ευγνωμοσύνη και η ανακούφιση της μουσαλμάνας Ελληνίδας και της οικογένειάς της που έσωσα από τους Μένγκελε του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με όλα τα πλούτη του κόσμου.
 
Και για να θυμηθώ τον φίλο μου Στέφανο Χίο, όπως αυτός έτσι και εγώ, το σπίτι στο οποίο μένω με την οικογένειά μου είναι με ενοίκιο.
 
Ακίνητη περιουσία δεν έχω. Ούτε κρυφούς λογαριασμούς.
 
Υποθέτω ότι δεν έχετε αμφιβολία ότι το σύστημα με έχει ελέγξει και από την καλή και από την ανάποδη.
 
Το έκανε.
 
Και έσπασε, για μία ακόμη φορά, τα μούτρα του μαζί μου.
 
Καλή συνέχεια να έχουμε στον αγώνα μας.
Για τη χώρα μας και τα παιδιά μας.

 

Πηγή

Προβολές : 510


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα