Αποφασισμένος να τους ταράξει στην... νομιμότητα, είναι ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Έστειλε εξώδικο στον Αρχηγό της Αστυνομίας, ζητώντας του να δημοσιοποιήσει το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Μητσοτάκη, για μη χρήση μάσκας... και τα στοιχεία της ποινικής δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος του. !!!!!!!!!!!!

Αποφασισμένος να τους ταράξει στην... νομιμότητα, είναι ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Έστειλε εξώδικο στον Αρχηγό της Αστυνομίας, ζητώντας του να δημοσιοποιήσει το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Μητσοτάκη, για μη χρήση μάσκας... και τα στοιχεία της ποινικής δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος του. !!!!!!!!!!!!

6 Ιουλίου, 2020 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,017
Μοίρασέ το
Νίκος Αντωνιάδης: “ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ “ΟΛΟΥΣ”, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!

“Εκτός και εάν ο κ. Μητσοτάκης, εκτός από την ασυλία του ως Πρωθυπουργός, έχει και ασυλία στον κορωνοϊό…”

Ή εκτός και αν ο κ. Τσιόδρας, ο οποίος έχει δώσει οδηγίες για τη χρήση της μάσκας, στον κ. Μητσοτάκη έδωσε οδηγία να φοράει τη μάσκα κάτω από το πηγούνι… Για τον κ. Λιάγκα, δεν το συζητάω. Πήρε ειδικές οδηγίες από τον κ. Τσιόδρα…

Άντε, για να τελειώνουμε με το παραμυθάκι της “απειλής” του Covid-19 και την κοροϊδία του ελληνικού λαού”.

Η πρώτη μου αντίδραση, ήταν να βάλω τα γέλια, γιατί ο έγκριτος δικηγόρος τους πάει… “μαμώντας”…

Και μα την αλήθεια απολαμβάνω το γεγονός πως δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί… αποφασισμένος να τους ταράξει στην… “νομιμότητα” που επέβαλλαν σε όλο τον λαό, εκτός από τον εαυτό τους.

Και επειδή το “κύριοι” δεν τους ταιριάζει, τους λέω: Μάγκες, την πατήσατε… Ούτε καν διανοήστε την συνέχεια… 

Γιατί ο γνωστός και έγκριτος νομικός – ποινικολόγος, είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα… πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας, βεβαίως βεβαίως…

Τους πολεμάει με τα ίδια τους τα όπλα, που γυρίζουν … ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ…

Προβλέπω να βγάζουν αφρούς από το στόμα τους οι εγκαλούμενοι και να παίρνουν τα ηρεμιστικά χάπια με τις χούφτες…

Και μην το γελάτε για τα ηρεμιστικά… γιατί προβλέπω κι άλλους να μπαίνουν στον χορό, ή μάλλον στο στόχαστρο του ποινικολόγου…

Εδώ είμαστε και θα τα … συζητάμε…

Είπαμε… άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ της “πολιτικής δικτατορίας” και του τρόμου, που επέβαλε η κυβέρνηση του Μητσοτάκη και η παρέα των λοιμωξιολόγων, σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΤΩΡΑ, ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ :

ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ,

ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,

ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ !!

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ “ΟΛΟΥΣ”, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!

“Εκτός και εάν ο κ. Μητσοτάκης, εκτός από την ασυλία του ως Πρωθυπουργός, έχει και ασυλία στον κορωνοϊό…”

Ή εκτός και αν ο κ. Τσιόδρας, ο οποίος έχει δώσει οδηγίες για τη χρήση της μάσκας, στον κ. Μητσοτάκη έδωσε οδηγία να φοράει τη μάσκα κάτω από το πηγούνι… Για τον κ. Λιάγκα, δεν το συζητάω. Πήρε ειδικές οδηγίες από τον κ. Τσιόδρα…

Άντε, για να τελειώνουμε με το παραμυθάκι της “απειλής” του Covid-19 και την κοροϊδία του ελληνικού λαού:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ
(ΠΡΟ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κατοίκου Αθηνών, οδός Ματρώζου 2 & Πιπεροπούλου.
ΠΡΟΣ
Μιχαήλ Καραμαλάκη, Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας, οδός Π. Κανελλοπούλου αρ. 4, Αθήνα.
____________________________________________

Όπως γνωρίζετε, μεταξύ των άλλων χώρων στους οποίους είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους πολίτες, με την απειλή χρηματικού προστίμου σε περίπτωση παραβίασης της υποχρέωσης αυτής, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και για τους επιβάτες των πλοίων στις ακτοπλοϊκές γραμμές, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους αυτών.

Ήδη κάνουν το γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να συνομιλεί με τον γνωστό δημοσιογράφο, κ. Γεώργιο Λιάγκα, στον εσωτερικό χώρο πλοίου με προορισμό το νησί της Τήνου, την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Στις φωτογραφίες αυτές, ο μεν κ. Μητσοτάκης έχει τη μάσκα κάτω από το πηγούνι, ο δε κ. Λιάγκας δεν φοράει καθόλου την υποχρεωτική μάσκα.

Την υποχρεωτική άλλωστε χρήση της μάσκας στα πλοία, από το πλήρωμα και τους επιβάτες, έχουν σε πολύ αυστηρό τόνο επισημάνει, τόσο ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Στυλιανός Πέτσας, όσο και ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, σε πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις τους, με αφορμή την απελευθέρωση των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων.

Παρακαλώ πολύ όπως δημοσιοποιήσετε τα διοικητικά χρηματικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν στους εν λόγω παραβάτες και τον αριθμό της ποινικής δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος τους για την παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα.

Υπενθυμίζω ότι προ ολίγων ημερών καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου πολίτες, για την παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από την υποτιθέμενη απειλή του Covid-19, ενώ παρόμοια ποινική δικογραφία έχει σχηματιστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών εναντίον του κ. Μπακογιάννη, υμών, και κατά παντός άλλου υπευθύνου, για παραβιάσεις της ίδιας ποινικής διάταξης, καθώς και για το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας, για τις περιπτώσεις των μαζικών παραβάσεων στη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και στα εγκαίνια του συντριβανιού της Πλατείας Ομονοίας.

Χιλιάδες πολίτες δηλητηριάζονται καθημερινά από τη χρήση μάσκας, την οποία υποχρεώνονται να φοράνε υπό την απειλή προστίμων και ποινικών διώξεων, την ίδια ώρα που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός παραβιάζει την υποχρέωση αυτή.

Ολόκληρες οργανωμένες παραλίες κλείνουν λόγω παραβίασης των μέτρων και επιβάλλονται αυστηρές κυρώσεις στους διαχειριστές τους, ώστε παρακαλώ να δημοσιοποιήσετε και τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα στην πλοικτήτρια εταιρεία που επέτρεψε την ανωτέρω παραβατική συμπεριφορά των κυρίων Μητσοτάκη και Λιάγκα.

Όσο ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Τσιόδρας και η επιτροπή εμπειρογνωμώνων δεν ομολογούν ότι ο Covid-19 δεν μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς, ότι η υπόθεση “Covid-19” είναι φιάσκο και ότι επομένως η χρήση της μάσκας καλώς παραμένει υποχρεωτική, η Ελληνική Αστυνομία υποχρεούται να εφαρμόζει το νόμο, να επιβάλλει κυρώσεις και να σχηματίζει ποινικές δικογραφίες.

Για όλους.

Εκτός και εάν ο κ. Μητσοτάκης, εκτός από την ασυλία του ως Πρωθυπουργός, έχει και ασυλία στον κορωνοϊό…

Άλλως, διαπράττετε παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας.

Τέλος, παρακαλώ να μην μου απαντήσετε και αυτή τη φορά, όπως μου απαντήσετε στην αντίστοιχη εξώδικη αίτηση-αναφορά για τη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Ότι δηλαδή “δεν είδα, δεν άκουσα”.

Αν και αυτήν την φορά δεν είδατε ούτε ακούσατε, παρακαλώ να με ενημερώσετε για τις ενέργειες στις οποίες θα προβείτε από τη στιγμή που και ακούτε και βλέπετε, με βάση την παρούσα αίτηση-αναφορά.

Αθήνα, 5 Ιουλίου 2020
Ο Αιτών-Αναφέρων Δικηγόρος

 

 

Ξεχώρισα την συνομιλία που ακολουθεί και… αρχίζει το γλέντι με τα… χάπια…

Τρέχουμε τώρα, κύριε Καραμαλάκη μου, αρχηγέ της αστυνομίας… τρέχουμε… γιατί προβλέπω να αλλάξεις κάποιο γράμμα στο επώνυμό σου… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πηγή

Προβολές : 1,017


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα