Απόλυτη απόδειξη ότι η “προεδρία” του Μπάιντεν είναι FAKED... Το νέο βίντεο δείχνει την πράσινη οθόνη να συνθέτει “σφάλμα” που εκθέτει την αλήθεια

Απόλυτη απόδειξη ότι η “προεδρία” του Μπάιντεν είναι FAKED... Το νέο βίντεο δείχνει την πράσινη οθόνη να συνθέτει “σφάλμα” που εκθέτει την αλήθεια

22 Μαρτίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:876
Μοίρασέ το
Απόλυτη απόδειξη ότι η “προεδρία” του Μπάιντεν είναι FAKED... Το νέο βίντεο δείχνει την πράσινη οθόνη να συνθέτει “σφάλμα” που εκθέτει την αλήθεια

Η προεδρία Biden είναι ψεύτικη. Είναι όλα σκηνοθετημένα

 

 

 

 

Διαθέτουν τα τεχνικά μέσα ώστε να εξαπατήσουν τους Αμερικανούς αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Είναι τόσο συντριπτικά τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ΑΠΑΤΗ, που πλέον γίνεται αντιληπτό από την πλειοψηφία.
Το ερώτημα είναι: ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;;;
Και κυρίως, πότε θα ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Απόλυτη απόδειξη ότι η “προεδρία” του Μπάιντεν είναι FAKED... Το νέο βίντεο δείχνει την πράσινη οθόνη να συνθέτει “σφάλμα” που εκθέτει την αλήθεια

(Φυσικά Νέα) Από τις 20 Ιανουαρίου, ξέρουμε ότι η “προεδρία” του Μπάιντεν είναι εντελώς ψεύτικη, αλλά δεν είχαμε αποδείξεις για το κάπνισμα όπλων της πλαστογραφίας… μέχρι τώρα.

Ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε από το κανάλι βίντεο Quicktake του Bloomberg και καλύπτεται από το InfoWars, φαίνεται να δείχνει τον Joe Biden να περπατά προς μια ομάδα δημοσιογράφων και να τους λέει ότι δεν σχεδιάζει να επισκεφθεί τα σύνορα.

Αλλά το βίντεο αποκαλύπτει ένα προφανές σφάλμα σύνθεσης επιπέδου βίντεο όταν τα χέρια του εικονικού Joe Biden εμφανίζονται μπροστά από μικρόφωνα που υποτίθεται ότι βρίσκονται στο προσκήνιο του πλαισίου.

Στην επεξεργασία βίντεο, αυτό είναι ένα σφάλμα σύνθεσης αρχάριου που προκύπτει όταν το άτομο επεξεργασίας βίντεο αποτυγχάνει να καλύψει τα μικρόφωνα στο προσκήνιο, προκαλώντας τον ψεύτικο Joe Biden (ο οποίος υποτίθεται ότι είναι αρκετά πόδια μακριά) να έχει φαινομενικά μαγικά χέρια που “φάση” πάνω από τα μικρόφωνα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Το βίντεο έχει επίσης άλλα προφανή σφάλματα που αποκαλύπτουν την πλαστογραφία:

  • Ένα μάλλον προφανές περίγραμμα πράσινης οθόνης που εμφανίζεται στις άκρες των μανικιών σακάκι κοστούμι Biden του.
  • Μια πλήρης αποτυχία να δημιουργήσει σκιές στο έδαφος κάτω από τον Μπάιντεν, επιβεβαιώνοντας ότι η εικονική του εικόνα τοποθετείται στη σκηνή.
  • Πράσινες αντανακλάσεις απόχρωσης στα λευκά μαλλιά του, αποκαλύπτοντας ότι ο Μπάιντεν (ή κάποιος που τον έπαιζε) κινηματογραφούσε μπροστά από μια πράσινη οθόνη.

Εδώ είναι ένα κοντινό πλάνο που δείχνει την πράσινη απόχρωση που αντανακλάται από τα λευκά μαλλιά του Μπάιντεν. Αυτό είναι ένα κοινό τεχνούργημα όταν τα άτομα με λευκά μαλλιά γυρίζονται σε ένα στούντιο πράσινης οθόνης:

Ακολουθεί μια άλλη γωνία που δείχνει το μικρόφωνο που συνθέτει πλαστογραφία:

Δείτε το πλήρες βίντεο εδώ:

Brighteon.com/e5c2cd2a-6a23-41ff-8430-345e81d176b5

Μια μεγεθυμένη αρπαγή πλαισίου από το βίντεο δείχνει ότι οι επεξεργαστές βίντεο ξέχασαν να “καλύψουν” το μικρόφωνο όταν συναρμολόγησαν το ψεύτικο βίντεο:

Και υπάρχει ένα ακόμα πράγμα που κανείς άλλος δεν φαίνεται να έχει παρατηρήσει:

Στην αριστερή πλευρά του βίντεο σκηνής του πάρκου (πάνω στο οποίο ο ψεύτικος χαρακτήρας Biden είναι σύνθετος), υπάρχει ένα παράξενο άτομο ντυμένο στα μαύρα, φορώντας μια μάσκα και μεταφέροντας κάτι που φαίνεται να είναι ένα όπλο κάποιου είδους.

Είναι κανόνι για μπλουζάκια; Γιατί αυτό το άτομο φοράει μαύρα;

Γιατί οι Μυστικές Υπηρεσίες δεν φρικάρουν με όλη αυτή τη σκηνή υποτίθεται ότι είναι αληθινές;

Εδώ είναι ένα κοντινό πλάνο αυτού του χαρακτήρα ντυμένος στα μαύρα:

Αναφέρει το προφανές ερώτημα: Αν ο Τζο Μπάιντεν είναι υγιής και περπατάει τριγύρω, γιατί θα έπρεπε να προσποιηθούν αυτή την ανούσια “αλληλεπίδραση” με τους δημοσιογράφους και να την μεταδώσουν σαν να ήταν πραγματικότητα;

 

Γιατί δεν υπάρχει κανείς στο Οβάλ Γραφείο όταν ο Τζο Μπάιντεν ισχυρίζεται ότι μεταδίδει ζωντανά από εκείνο το γραφείο;

Γιατί ο Λευκός Οίκος είναι σκοτεινός το βράδυ;

Γιατί η Καμάλα και ο Τζο δεν είναι ποτέ στο πραγματικό αεροσκάφος του Air Force One, και αντ’ αυτού χρησιμοποιούν ένα ψεύτικο αντίγραφο ενός άχρηστου αεροπλάνου με αυτοκόλλητα;

Απάντηση: Η προεδρία Biden είναι ψεύτικη. Είναι όλα σκηνοθετημένα, όπως και το πλαδαμικό.

Περισσότερες απαντήσεις έρχονται στο αυριανό podcast ενημέρωσης κατάστασης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο podcast κάθε ημέρας στη:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Αργότερα σήμερα, αυτή η ανάρτηση θα βρεθεί στο JoeBiden.news και ίσως μπορέσετε να την μοιραστείτε από εκεί χωρίς να λογοκριθεί.

 

Πηγή

Προβολές : 876


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα