Από τα τεστ του πρωκτού, στην ... αιδιονέτα και στην πεονέτα. Ο Καθηγητής Σπύρος Καμπιώτης, διακωμωδεί με πικρό χιούμορ την παράνοια των τεστ

Από τα τεστ του πρωκτού, στην ... αιδιονέτα και στην πεονέτα. Ο Καθηγητής Σπύρος Καμπιώτης, διακωμωδεί με πικρό χιούμορ την παράνοια των τεστ

29 Ιανουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:716
Μοίρασέ το
Από τα τεστ του πρωκτού, στην ... αιδιονέτα και στην πεονέτα. Ο Καθηγητής Σπύρος Καμπιώτης, διακωμωδεί με πικρό χιούμορ την παράνοια των τεστ

 

Σπύρος Καμπιώτης: “Να είστε εν αναμονή διότι οι αν,άθρωποι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για τις ασφαλείς μετα-κινήσεις μας.
 
Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η “ζωή” μας έχει απο-κτήση ένδια-φέρον.”

 
Από τα τεστ του πρωκτού, στην ... αιδιονέτα και στην πεονέτα. Ο Καθηγητής Σπύρος Καμπιώτης, διακωμωδεί με πικρό χιούμορ την παράνοια των τεστ

Χρησιμοποιώντας το πικρό χιούμορ ο Καθηγητής του Πανεπίστημίου κ. Σπύρος Καμπιώτης, δίνει γλαφυρά  την εικόνα της παράνοιας της ψευτοπανδημίας του χαζοκορονοϊού.

Οι λέξεις, αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον, παραπέμποντας κάθε μια από αυτές σε εικόνες μιας ξεχαρβαλωμένης δυστοπικής κοινωνίας στην οποία οδηγούμαστε ως πρόβατα επί σφαγή, όπου η αποκτήνωση του ανθρώπινου γένους, δεν έχει όρια.

Ίσως κάποιοι να βρουν το άρθρο του κ. Καμπιώτη, αστείο… 

Ίσως και ο ίδιος ο αρθρογράφος διακωμωδεί την παράνοια… ως μέσον αντίδρασης και αντίστασης. 

Η ουσία όμως είναι μια: ΑΝ … ΧΘΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ, ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, κυρίες και κύριοι, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

Το δυνητικό ΑΝ-αθρωποι, θα δέσει τέλεια με την ΕΝΔΕΙΑ-φέρουσα “ζωή” και με την αποΚΤΗΝΩΣΗ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 
Πέρασες ΚΤΕΟ?
(Κέντρο Τακτικού Ελέγχου Οδοιπόρων)
 
Για να λογίζεσαι πλέον Ευρο-πέος και να μπορείς να ανοίγεις τα πόδια σου …-(για περπάτημα ντέ)- ή να ανοίξεις τα φτερά (και πούπουλά) για να ταξιδέψεις εντός ή εκτός ή εν πάση περιπτώσει να κυκλο(φορείς) ελεύθερα για 2ωρο και να ανήκεις στην κατηγορία των ΟΧΙμάτων χωρίς προ-βλήματα πρέπει:
 
-Να δηλώνεις μάρκα. Στην προκειμένη περίπτωση –και λόγω της πρόσφατης συνεργασίας με την Γαλλία-, ότι είσαι Peugeot 2 (πεζώ 2).
 
-Να δηλώσεις χρώμα. Στην προκειμένη περίπτωση λευκό. (Όλα τα άλλα χρώματα των ΟΧΙμάτων εξαιρούνται του ελέγχου).
 
-Να βεβαιώνεις πως έχεις άδεια κυκλοφορίας. Στην προκειμένη περίπτωση, ηλεκτρονική κάρτα/βεβαίωση μπολιασμού.
 
-Να αποδεικνύεις ότι είναι η ημέρα κυκλοφορίας σου ανάλογα του αν είσαι …μονός ή ζυγός.
 
-Να δείχνεις την κάρτα καυσαερίων σου αφού υποχρεωτικά θα έχεις περάσει …πρωκτικό τεστ που θα αποδεικνύει πως τα …αέριά σου δεν είναι μολυσματικά.
(Υπό συζήτηση είναι και τεστ για λήψη υγρών των γεννητικών οργάνων, με την εισαγωγή μακριάς μπατονέτας ανάλογα την περίπτωση, επονομαζόμενη είτε …αιδιονετα είτε πεονετα).
 
-Να αποδεικνύεις ότι η γεύση σου και η όσφρησή σου λειτουργούν κανονικά, δοκιμάζοντας και μυρίζοντας την …μπατονέτα από τα προηγούμενα τεστ.
 
Να είστε εν αναμονή διότι οι αν,άθρωποι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για τις ασφαλείς μετα-κινήσεις μας.
 
Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η “ζωή” μας έχει απο-κτήση ένδια-φέρον.
 
 

 

Πηγή

Προβολές : 716


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα