Από τον εβραιοσιωνιστή Ροζάκη του Τσίπρα, στον τουρκολάγνο Ντόκο του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ, στον Μητσοτάκη, ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Από τον εβραιοσιωνιστή Ροζάκη του Τσίπρα, στον τουρκολάγνο Ντόκο του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ, στον Μητσοτάκη, ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

13 Οκτωβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:332
Μοίρασέ το
 

Που μας παει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ??

Στα βραχια?

Νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού ο υποστηρικτής της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου Θάνος Ντόκος!

Ντόκος… “ο νεροκουβαλητής των τούρκων”…

Και πριν διαβάσετε το άρθρο που ακολουθεί, δυο λόγια για το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΙΑΜΕΠ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΝΤΟΚΟΣ… Ο ΝΤΟΚΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ;;;

Και επειδή τα λόγια είναι φτώχεια, δυο εικόνες, που τα λένε όλα.

ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ, Ή…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ.

 

 

Καθήκοντα συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού αναλαμβάνει, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Θάνος Ντόκος, αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας από τον Οκτώβριο του 2019.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, «άμεση προτεραιότητα του κ. Ντόκου και του γραφείου Εθνικής Ασφάλειας είναι η ολοκλήρωση της στρατηγικής εθνικής ασφάλειας και της θεσμοθέτησης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας».

Να θυμίσουμε ότι ο Θάνος Ντόκος προέρχεται από το ΕΛΙΑΜΕΠ, του οποίου διαρκής σταθερά είναι η περίφημη «στρατηγική του κατευνασμού» απέναντι στην Άγκυρα! Επίσης έχει μιλήσει ανοικτά για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία και όχι πολύ καιρό πριν.

Μόλις τον Φεβρουάριο, μιλώντας σε κυπριακή εφημερίδα ανέφερε το ενδεχόμενο συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο, αλλά μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, διευκρίνισε ότι εξέφραζε προσωπικές απόψεις.

Την ώρα που η Τουρκία προκαλεί και απειλεί ασυστόλως, την ώρα που το Oruc Reis κοντεύει να… δέσει στο λιμάνι του Καστελλόριζου, την ώρα που σε στεριά και θάλασσα στην Κύπρο παραβιάζεται κάθε έννοια δικαίου από τους Τούρκους εισβολείς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να αναβαθμίσει τον Θάνο Ντόκο.

Τι θέλει να μας πει ο Πρωθυπουργός με την κίνηση αυτή;

https://www.newsbreak.gr/

 

Πηγή

Προβολές : 332


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα