Από το... “απελάστε τους λαθρομετανάστες”, έως το “δίνουμε ιθαγένεια στους ... πρόσφυγες”, ένας “τσεκουράτος” Βορίδης δρόμος...

Από το... “απελάστε τους λαθρομετανάστες”, έως το “δίνουμε ιθαγένεια στους ... πρόσφυγες”, ένας “τσεκουράτος” Βορίδης δρόμος...

18 Μαΐου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:570
Μοίρασέ το

 

Τρελό τρολάρισμα σε Βορίδη – Του θύμισαν τι έλεγε για τους μετανάστες…

«Κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες» έταζε κάποτε ο Μάκης Βορίδης…

 

 

Βιάζονται να εποικίσουν την Ελλάδα με λαθρομουσλίμια, προκειμένου να την αφανίσουν, και κυρίως βιάζονται να τους μετατρέψουν σε … έλληνες, δίνοντάς τους ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

Βορίδη, είσαι ένας πανάθλιος πολιτικός, που κάποτε το έπαιζες έλληνας, αλλά μήπως τελικά μίλησε το… “γενετικό σου dna”;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Βορίδη, το παρελθόν σου θα σε κυνηγάει και θα σου θυμίζει πως κάποτε κράδαινες τσεκούρι και το έπαιζες “πατριώτης”, αλλά  εδώ και χρόνια, κραδαίνεις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ.

Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Την Κυριακή 16 Μαΐου ξεκίνησαν οι εξετάσεις που παραδίδουν την ελληνική ιθαγένεια σε μετανάστες. Εξετάσεις, με τις οποίες αν γνωρίζεις ποια είναι η Βουγιουκλάκη και άλλες παρόμοιου τύπου ερωτήσεις, μπορείς να «βαφτιστείς» Έλληνας, σύμφωνα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το λινκ του βίντεο εδώ

Πολίτες με υπερκομματική ταυτότητα, αντιδρώντας σε αυτή τη μεθόδευση, ανήρτησαν πανό έξω από τα γραφεία του Υπουργείου Μετανάστευσης, στην οδό Χρυσοσπηλιωτίσσης στην Αθήνα. Στο πανό έγραφε, «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι», δηλωτικό της αντίθεσης τους στις ελληνοποιήσεις «μαϊμού».

Επίσης, φρόντισαν να θυμίσουν στον κ Βορίδη, στο Υπουργείο του οποίου υπόκειται η διαδικασία αυτών των εξετάσεων, τί έλεγαν παλαιότερα ο ίδιος και το κόμμα του, το «Ελληνικό Μέτωπο» για το θέμα της Μετανάστευσης. Έτσι, θυροκολλήθηκαν στην είσοδο του κτηρίου αφίσες του «Ελληνικού Μετώπου», του κόμματος που ηγείτο ο κ Βορίδης παλιά, όταν δεν ήταν στέλεχος της ΝΔ και ζητούσε την ψήφο των Ελλήνων για να δώσει «κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες».

Δεν ξέρουμε πόσο εκτίμησε την υπενθύμιση αυτή ο κ Υπουργός, αλλά σύμφωνα με τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, ενός εκ των διοργανωτών της παρέμβασης, θα φροντίζουν συχνά στο μέλλον να του «ξεσκονίζουν» την μνήμη με παρόμοιες πρωτοβουλίες αντίστασης στον εποικισμό της χώρας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 570


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα