Αριστερά της υποκρισίας και της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου!

Αριστερά της υποκρισίας και της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου!

20 Αυγούστου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:307
Μοίρασέ το

Μήπως γιατί τους χαλάει το παραμύθι της πολυπολιτισμικότητας; 
Ο επιλεκτικός ανθρωπισμός των αριστερών είναι το χειρότερο είδος μισαλλοδοξίας.

Η Αριστερά, παγκόσμια έχει διαστρεβλώσει και καπηλευτεί  κάθε ανθρώπινη αξία για να μπορέσει να ξεγελάσει τα ανεγκέφαλα ανθρωποειδή που τους πιστεύουν.

 

 

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ… “ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ” ΤΟΝ ΕΓΧΡΩΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ, ΜΙΓΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, με το δεδομένο πως οι μιγαδοποιηθέντες λαοί, έχουν χαμηλότερο iq και άρα δεν θα αντιστρατεύονται τους σατανικούς στόχους της.

Τόσο απλά, τόσο παρανοϊκά. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που πίσω από τους ισλαμιστές και την εξάπλωσή τους, βρίσκεται η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ… ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο 5 ετών Cannon Hinnant έκανε ποδήλατο στην γειτονιά του την προηγούμενη Κυριακή 16/8/2020 όταν δολοφονήθηκε από τον Darius Sessoms χωρίς κανέναν λόγο! (δείτε το βίντεο εδώ )

Ο έγχρωμος φονιάς του μικρού αγοριού. 

Εντύπωση προκαλεί η εν Ελλάδι σιωπή των επαγγελματιών “ανθρωπιστών”.

 
Ενώ πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Ιούνιο διαδήλωναν και διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους για την δολοφονία του έγχρωμου G.Floyd, δεν συμβαίνει και το ίδιο με την αποτρόπαια δολοφονία του μικρού λευκού αγοριού.

 

Μήπως γιατί τους χαλάει το παραμύθι της πολυπολιτισμικότητας; 

 
Ο επιλεκτικός ανθρωπισμός των αριστερών είναι το χειρότερο είδος μισαλλοδοξίας. Η αριστερά παγκόσμια έχει διαστρεβλώσει και καπηλευτεί  κάθε ανθρώπινη αξία για να μπορέσει να ξεγελάσει τα ανεγκέφαλα ανθρωποειδή που τους πιστεύουν.
Ειδικά στην Ελλάδα, όπου ήμασταν και το μοναδικό κράτος που μετά την λήξη του Β΄παγκοσμίου πολέμου η αριστερά αιματοκύλισε με τον Συμμοριτοπόλεμο την Πατρίδα μας, η υποκρισία περισσεύει!
Πιο συγκεκριμένα, μιλάνε για ελευθερία των λαών αλλά ξεχνάνε τον ιμπεριαλισμό της ΕΣΣΔ και το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.
 
Μιλάνε για απελευθερωτικούς αγώνες αλλά μισούν την ΕΟΚΑ και τον Γρίβα.
Κάνουν πορείες για όλους τους λαούς του κόσμου αλλά ποτέ για τα δικαιώματα των αδερφών βορειοηπειρωτών μας!
 
Μισούν τους δικτάτορες αλλά τιμούν τον Ενβέρ Χότζα, τον Στάλιν, τον Μάο.
Αγαπάνε τους Τούρκους και ποτέ δεν μιλάνε για τα εγκλήματα τους κατά του ελληνισμού!
Αιδώς Αργείοι!

Την εποχή της επικοινωνίας και της πληροφόρησης είναι αδιανόητο ειδικά νέοι Έλληνες να πιστεύουν την υποκρισία της αριστεράς. 
 
Ούτε ανθρωπιστές είναι ούτε τους ενδιαφέρει ο ανθρώπινος πόνος.
Τους ενδιαφέρει μόνο να συρθούν ή μάλλον να εκμεταλλευθούν ακόμα και τον ανθρώπινο πόνο για εκπληρώσουν τα ουτοπικά και σατανικά σχέδια τους!
Όμως αυτή την φορά έχουν γνώση οι φύλακες.

Πηγή

Προβολές : 307


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα