Αρχίζουν οι Παγκόσμιες ανατροπές. Θα ανατρέψουν και την Δίκη της Νυρεμβέργης και τις Διεθνείς Συνθήκες;;;

Αρχίζουν οι Παγκόσμιες ανατροπές. Θα ανατρέψουν και την Δίκη της Νυρεμβέργης και τις Διεθνείς Συνθήκες;;;

21 Μαΐου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:744
Μοίρασέ το

 

Και να λοιπόν! Διεθνής συνθήκη με αφορμή τον κορωνοϊό – Όλοι θα την ακολουθούν.

 

 

 

 

Να περιμένουμε ανατροπές της ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ και στην ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΒΙΔΕΟ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο κύβος ερρίφθη…

Και ενώ τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας, παρότι χαλαρώνουν λόγω καλοκαιριού, καθιερώνονται ως «κανονικότητα», διεθνείς φορείς χάραξης παγκόσμιας πολιτικής δουλεύουν στο παρασκήνιο, προκειμένου να εφαρμοστεί το τελικό στάδιο της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, διακαή πολιτικό πόθο της Δύσης.

Ως εκ τούτου την Πέμπτη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συμφώνησε να στηρίξει την έναρξη των διαπραγματεύσεων με στόχο να καταρτιστεί μια διεθνής συνθήκη για την καταπολέμηση, όπως διατείνονται, των πανδημιών.

Πρόκειται για μια πρόταση που πρώτη φορά είχε υποβάλει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ στο Φόρουμ Ειρήνης του Παρισιού τον Νοέμβριο του 2020.

Ένας από τους στόχους μιας τέτοιας συνθήκης θα είναι να διασφαλίζεται η δίκαιη διανομή προστατευτικού εξοπλισμού και εμβολίων και σίγουρα η εφαρμογή παγκόσμιων μέτρων αντιμετώπισης, τουτέστιν κοινοί περιορισμοί για όλους.

Η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, το κύριο διοικητικό όργανο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αναμένεται να συμφωνήσει για την έναρξη των διαπραγματεύσεων κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνεδρίασής της, που ξεκινά στις 24 Μαΐου.

 

το λινκ του βίντεο εδώ

Πηγή

Προβολές : 744


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα