Ας βαδίσουμε με προσοχή στο ναρκοπέδιο “εκλογές”.

Ας βαδίσουμε με προσοχή στο ναρκοπέδιο “εκλογές”.

1 Ιουνίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:485
Μοίρασέ το
Αν όλοι αυτοί οι Έλληνες δεν πήγαιναν να ψηφίσουν, τότε πώς η Singular Logic θα “πείραζε” τα εκλογικά αποτελέσματα, κατ’ εντολήν του συστήματος βέβαια;
 
“Πειράζεται” το Ο%, ή έστω το 10-15% των αθεράπευτα φθαρμένων και προδοτών του Έθνους τους, που οπωσδήποτε θα πάνε να ψηφίσουν τους τυράννους των συνανθρώπων τους;
 

 

 

1. Εισαγωγή

Προκειμένου κάποιος να φύγει από εκεί που βρίσκεται πρέπει να γνωρίζει δύο πολύ απλά πράγματα: πού ακριβώς βρίσκεται και πού θέλει να πάει. Αν γνωρίζει καλά αυτά τα δύο, τον δρόμο προς το επιθυμητό τέρμα, δύσκολα ή εύκολα, θα τον βρει.

Το ίδιο ισχύει για κάθε συλλογικότητα, εθνική ή άλλη. Συνεπώς το πρώτο βήμα για να αλλάξουμε την τωρινή κατάσταση μας ως έθνος Ελλήνων είναι η καλή εποπτεία, η βαθειά επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε σήμερα.

 

2. Πού βρισκόμαστε.

 

Έχω την αίσθηση ότι η Ελλάδα πλησιάζει όλο και πιο πολύ έναν κατακόρυφο γκρεμό, χωρίς να έχει καθόλου επίγνωση του γεγονότος αυτού. Τον πλησιάζει όπως ένας τυφλός που τον “κρατάει” κάποιος που βλέπει καλά, αλλά σκόπιμα τον οδηγεί στον γκρεμό ώστε όταν φθάσουν στο χείλος να τον σπρώξει στην άβυσσο του ολικού χαμού. Και αυτός να οπισθοχωρήσει , ικανοποιημένος που ξεφορτώθηκε έναν θανάσιμο εχθρό δικό του και της «σκοτεινής ομάδας” του. Στην οποία «σκοτεινή δομή/ομάδα»  παραδίδει και ό,τι ανήκει στον «δολοφονημένο» Έλληνα, όλη την πνευματική και φυσική του κληρονομιά: γη απαράμιλλου κάλλους, πνευματική κληρονομιά  επίσης απαράμιλλου κάλλους.

Γενιά προς γενιά φεύγουμε από τη ζωή οι Έλληνες, αλλά οι “οδηγοί” κρατάνε σταθερή πορεία προς το γκρεμό. Τώρα πλέον απέχουμε απόσταση αναπνοής από τη “μοιραία” καταστροφή μας. Νομίζω ότι κατανοήσατε ήδη ποιοι είναι αυτοί που οδηγούν την Ελλάδα σε τελειωτικό θάνατο, στην απόσυρση της από το ιστορικό γίγνεσθαι.

Είναι οι κάτοχοι, «οι ιδιοκτήτες του πολιτικού συστήματος» της Ελλάδος,όπως τους έχει χαρακτηρίσει πολύ  εύστοχα ο πολύ γνωστός σε όλους κ. Γ. Κοντογιώργης.Η δε σκοτεινή δομή στην οποία ανήκουν είναι η Νέα τάξη -που είναι παμπάλαιη. Οικειοποιήθηκαν το πολιτικό σύστημα της νεότερης Ελλάδος σκοτώνοντας τον Καποδίστρια και τώρα προσπαθούν αυτόν, τον άμεμπτο, να τον θανατώσουν και ηθικά, κλέβοντας ένα από πιο “τα πολύτιμα φυλαχτά” του Έλληνα, λίγο πριν τον καταβαραθρώσουν. Και γενικά προσπαθούν να αποδομήσουν ηθικά και ιστορικά και εθνικά όλη την Επανάσταση του 1821 και τους πρωτεργάτες της.

Μετά τη δολοφονία του, το 1831, καταπατάται σταθερά κάθε δικαίωμα του Έλληνα να είναι κυρίαρχος στην Πατρίδα του, να γίνει Έθνος πολιτικά αυτεξούσιο. Αδύνατον να απαριθμηθούν εδώ όλες οι πολιτικές αποφάσεις των “ιδιοκτητών” της Ελλάδος (γιατί περί αυτού πρόκειται, ως φέουδο τους τη λογαριάζουν) που οδήγησαν σταθερά στη συρρίκνωση του Ελληνισμού, σε χειροπέδες τις πολιτικές ελευθερίες των Ελλήνων και στο θάψιμο των εθνικών και κυριαρχικών της συμφερόντων προς όφελος άλλων.

Η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα εμπεριέχει όλο το παρελθόν και είναι το αποτέλεσμα του τρόπου που διαμορφώθηκε το πολιτικό “μας” σύστημα από όσους το υφάρπαξαν μέσα από ποτάμια αίματος των επαναστατημένων Ελλήνων και το αίμα του Καποδίστρια.

 

3. Ένα κριτήριο “ανάγνωσης” της σημερινής κατάστασης.

 

Εξετάζουμε αν είναι συμβατή η πολιτική βούληση κάθε πληθυσμιακής ομάδα με αυτήν των σφετεριστών της πολιτικής εξουσίας, μιας εξουσίας που Συνταγματικά ανήκει στο σύνολο των Ελλήνων και μόνον.

Είναι συμβατή η πολιτική βούληση των συνταξιούχων με αυτήν των εξουσιαστών; Αυτό, ακόμα και ως ερώτημα, μοιάζει με “μπλακ χιούμορ”. Έζησαν οι σημερινοί γέροντες μια ζωή μόχθου που μέρος του το κατέθεταν κάθε μήνα, για να έχουν “περήφανα” γεράματα. Αντ’ αυτού κλοπή, αδικία, κλώτσημα, εμπαιγμός.

Τα ίδια προς όλους τους εργαζόμενους μισθωτούς, από τον νοσοκομειακό γιατρό ως τον τελευταίο ντελιβερά. Αδικία, πίεση οικονομική, πίεση ψυχική. Οι αγρότες, οι οικοδόμοι, οι μικρομεσαίοι σε ίδιες και χειρότερες πιέσεις. Τίποτα χαλαρό και άνετο, προοίμιο μιας υψηλότερης δημιουργικότητας.

Άνεργοι και άστεγοι; Εδώ παίζεται ένα μεγάλο δράμα. Άνθρωποι, που θα ήθελαν να ζουν με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, αναγκάζονται ν’ απλώσουν το χέρι για λίγο φαγητό ή ένα χαρτόνι για να κοιμηθούν. Ποιος νοιάζεται πια για ανθρώπινη αξιοπρέπεια; Όλα συνηθίζονται!

Οικογένεια και γονείς; Ποια ποτέ εξουσία τους συμπαραστάθηκε (όχι υπό μορφή κοροϊδίας), ώστε να φέρουν στον κόσμο Ελληνόπουλα; Με πολύ φόβο για το βάρος της ανατροφής τους, δυο παιδιά, ένα, κανένα… Ή και άγαμοι, επειδή δε μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα μιας οικογένειας, έστω δύο ατόμων.

Η εκπαίδευση των ελληνοπαίδων, (για Παιδεία ούτε λόγος να γίνεται!); Μια απέραντη θλίψη, ένα οδυνηρό κατάντημα της πιο ταλαντούχας φυλής του κόσμου. Βιβλία και ύλη αποβλάκωσης, εκχυδαϊσμένης προπαγάνδας και ώθησης προς εξειδίκευση δούλων, χρήσιμων στην παγκόσμια “ελίτ”. Πάγια εντολή της εξουσίας: “Θάνατος στην ελληνική γλώσσα, καλλιεργεί το Πνεύμα, αναδεικνύει μεγαλοφυΐες!”

Μια ολόκληρη γενιά νεαρών Ελλήνων, 700.000 παιδιά, που οι γονείς στερήθηκαν πολλά για να τα “εξοπλίσουν “ με ξένες γλώσσες, πτυχίο πανεπιστημίου ή και διδακτορικό, παραδίνουν τώρα τις γνώσεις τους και τις ζωές τους στην Αγγλία, τη Γερμανία, τη Σουηδία… Και η Ελλάδα, ο φορολογούμενος Έλληνας και η οικογενειακή αγκαλιά που τα σπούδασε, τα στερείται και ως δημογραφική ή αγαπημένη παρουσία και ως δημιουργική πνοή! Συγκατανεύει σε μια τέτοια “εξορία” για τα παιδιά του ο Έλληνας γονιός και στις συνθήκες που τη δημιούργησαν;

Τι απέγινε ο δανειολήπτης Έλληνας που πήρε ένα δανειάκι να στεγάσει την οικογένεια του, στηριζόμενος στην ιδέα ενός σταθερού εισοδήματος; Αμ’ δε! Αφού τον έβαλαν στο τριπάκι των δανείων ακόμα και για διακοπές, τώρα με μειωμένο δραματικά ή και εκμηδενισμένο το εισόδημα του, τον πετάνε με “ηλεκτρονικές” διαδικασίες στο δρόμο, όπως ένα κουρέλι στα άχρηστα.

Οι φόροι; Ω, οι φόροι! Προκαταβολές βαρύτατων φόρων, -δεν “τους” φτάνει ο άδικος φόρος της φορολογούμενης χρονιάς, οι «θανατοποινίτες» μικρομεσαίοι προπληρώνουν και τμήμα φόρου της επόμενης, υπάρχουν δεν υπάρχουν στο επάγγελμα τους! Πληρώνουν όλοι αντισυνταγματικό ΕΝΦΙΑ, εφ’ όσον φορολογεί “ντουβάρια και χώμα” και όχι το εξ’ αυτών εισόδημα -αν υπάρχει! Άσε τα διόδια, ακόμα και για να μετακινηθείς προς την εργασία σου!

ΦΠΑ ακόμα και στο ψωμί, το ρύζι και τα μακαρόνια. Εδώ είναι να τρελαίνεσαι με την απάνθρωπη σκληρότητα των συστημικών κυβερνήσεων. Ο άνεργος πατέρας για να φάνε τα παιδιά του λίγα μακαρόνια πρέπει να πληρώσει φόρο στο Κράτος!

Πού διοχετεύεται αυτό το “αίμα” του λαού; Στην ΑΑΔΕ, την ιδιωτική Εταιρεία που δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ούτε στην υποτιθέμενη κυβέρνηση των Ελλήνων.

Και οι“πρόσφυγες”; Το μαχαίρι μέσα στην καρδιά των Ελλήνων; Δείξτε μου έναν Έλληνα (εκτός απ’ τους αντίφα , τους αναρχικούς/παρακρατικούς, τους λοάτκι και τα λοιπά “ορφανά” του Σόρος) που να μην είναι βαθιά οργισμένος, βλέποντας γύρω του ένα απόλυτο: “μπάτε σκύλοι, αλέστε… τους Έλληνες”! Το πολιτικό σύστημα σας καλοδέχεται και σας πληρώνει αδρά γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.

Στα Εθνικά θέματα, συνάδει άραγε η βούληση του ελληνικού λαού με αυτήν των σφετεριστών της εξουσίας, που μόνο στο λαό ανήκει; Με εξαιρετική μαεστρία, με ύπουλα λόγια περί διεθνούς δικαίου(!) και τουρκικής υπεροπλίας, έχουν καταντήσει φοβικούς -ποιους; τους Έλληνες!

Αν δεν τους σταματήσουμε, ετοιμάζονται να παραδώσουν τη μισή Ελλάδα στους Τούρκους, ενάντια βούληση τού 85-90% των Ελλήνων -ένα προδοτικό 10-15% μέσα στο λαό πάντα υπήρχε και θα υπάρχει. Κι ας μη μιλήσουμε για την εσχάτη προδοσία της “παραφωνίας” των Πρεσπών, της εγκατάλειψης της Κύπρου και τόσες άλλες.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και δεν υπάρχει Έλληνας που να μη βρίσκεται σε ψυχικό βρασμό εναντίον των σφετεριστών της ίδιας του της ζωής και της πολιτικής του βούλησης, κοιτάξτε θαύμα… θαύμα… συμβαίνει θαύμα! Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση συντελείται ένα μεγάλο θαύμα! Πάει ο Έλληνας και ψηφίζει τους δυνάστες του, αυτούς που πριν τις εκλογές τους έφτυνε κατά πρόσωπο ή κατ’ ιδίαν!

Πάει και ψηφίζει ξανά και ξανά και ξανά το ίδιο σύστημα, πάντα ελπίζοντας ότι ο επόμενος δε θα είναι δυνάστης, αλλά ο σωτήρας του από τους προηγούμενους. Πιστεύει πάλι και πάλι και πάλι τα προεκλογικά μειλίχια ψέμματα κάθε υποψήφιου, που το αληθινό του πρόσωπο το δείχνει μετά τις εκλογές, αφού εξασφαλίσει 4ετία εξουσίας.

Τώρα ο Μητσοτάκης, πχ, γνωρίζοντας ότι είναι μονόδρομος γι’ αυτόν να πάει σε εκλογές αρχές Σεπτέμβρη ή τέλος Αυγούστου, άρχισε τα ψέμματα και τις παροχές! Τώρα θα “νοικοκυρέψει” ακόμα και το μεταναστευτικό, περιορισμός ασύλου, ροών, ΜΚΟ… Και περίμενε καλοκάγαθε Έλληνα, να δεις τι θα σου φτιάξει μετά τις εκλογές, αυτός με όλους μαζί! Όλοι είναι στο κόλπο νομής και κατοχής της Ελλάδος, μετά των Εταίρων «της».

Επειδή όμως τα παραπάνω είδους τα εκλογικά θαύματα δεν είναι υπερβάσεις της αλληλουχίας αιτίων-αιτιατών, αλλά έχουν απτά και ανιχνεύσιμα αίτια, θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τα κύρια, αλλά με ερωτηματικό επειδή είναι πολύ σκληρή η κατάφαση τους.

Μήπως ο Έλληνας έχει εντελώς αποβλακωθεί; Δεν μπορεί να διακρίνει μεταξύ δημοκρατίας και τυραννίας, μεταξύ ασύστολων δημαγωγών και ανθρώπων αρίστων, που παραγκωνίζονται για να επιπλέουν οι φελλοί;

Μήπως ο Έλληνας έχει βαθειά απελπιστεί; Δε διακρίνει χαραμάδα ελπίδας σε οτιδήποτε; Ψηφίζει σαν ένα κουρδισμένο ρομπότ, χωρίς ελπίδα ότι αυτός ναι αυτός, ο πολίτης, μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα, αν το θελήσει;

Μήπως ο Έλληνας έχει φθαρεί μέχρι τα εσώτατα της ψυχής του; Ψηφίζει τους τυράννους των συνανθρώπων του, επειδή έχει προσωπικό όφελος, επειδή το σκοτεινό αυτό πολιτικό σύστημα του παρέχει αμοιβές και θέσεις που δεν τις αξίζει;

Μήπως ο Έλληνας έχει πέσει θύμα ασύστολης προπαγάνδας; Τα μμε, αυτό το κατ΄εξοχήν όργανο της σύγχρονης τυραννίας, μήπως του προκαλούν απέραντη αμάθεια, σύγχυση και καταστολή ενέργειας; Χαραμίζει κομμάτι “ζωής” (ανθρώπινες σχέσεις, δράση, μελέτη), αλλά και χρόνο, γύρω από ασήμαντες ή ψευδείς, καλομαγειρεμένες ειδήσεις, που περιέχουν κατασταλτικά και χειραγωγικά δηλητήρια. 

Και, ακόμα πιο επικίνδυνο, γύρω από καλομαγειρεμένες δημοσκοπήσεις,  επειδή   γνωρίζουν ότι ο κάθε άνθρωπος έχει  την έμφυτη τάση να «συμπορεύεται» με το νικητή,  που είναι ένας «προεπιλεγμένος»  νικητής από  το σύστημα εξουσίας, ντόπιο και ξένο  -που συνεργάζονται αρμονικότατα! 

Μήπως τίποτα από όλα αυτά δε συμβαίνει, απλά η Singular Logic βγάζει όποια αποτελέσματα θέλει ό,τι και να ψηφίσουν οι Έλληνες;

Και αφού τέθηκαν, ελπίζω, οι σωστές ερωτήσεις, ακολουθούν κάποιες υποθετικές απαντήσεις, με άγνωστη ποσοστιαία διαβάθμιση.

Αν δεν είχε αποβλακωθεί “εξ’ Εκπαιδεύσεως” ο Έλληνας, θα πήγαινε να ψηφίσει τους καταπιεστές του, πιστεύοντας ότι διαφέρει ο ένας από τον άλλο;

Αν δεν ήταν απελπισμένος, πεπεισμένος ότι δεν έχει τη δύναμη να αλλάξει κάτι, θα πήγαινε, άκεφα κι αδιάφορα, να ρίξει μια τυχαία, άκυρη ή λευκή ψήφο, δυναμώνοντας αυτούς που αλλάζουν τα πάντα προς το χειρότερο;

Αν δεν είχε φθαρεί ως τα κατάβαθα του, θα πήγαινε να ψηφίσει τους δυνάστες των συνανθρώπων του, για να αποκομίσει προσωπικά οφέλη;

Αν κατανοούσε ότι είναι θύμα, κυρίως μέσω της τηλεόρασης, μιας προπαγάνδας ακραία φασιστικής που πνίγει κάθε άλλη άποψη, τότε θα πήγαινε να ψηφίσει αυτούς που σταθερά τον οδηγούν σε βέβαιο χαμό;

Θύμα μιας προπαγάνδας τόσο έντεχνης που τού “έκαψε φλάντζα” και ούτε καν αντιλαμβάνεται ότι οι πραπαγανδιστές, παντού όπου εμφανίζονται, τον δένουν με νοητικές αλυσίδες “υποβολής/επιβολήςπεποιθήσεων και πολιτικών συμπεριφορών μέσα σε μια ψευδή και ξένη προς αυτόν πραγματικότητα. Και ενώ τον οδηγούν (ποδηγετούν!) ακριβώς εκεί που θέλει το σύστημα, νομίζει ο αφελής ότι διά των ειδήσεων, άρθρων, σχολίων κτλ των προπαγανδιστών απλά… ενημερώνεται!

Αν όλοι αυτοί οι Έλληνες δεν πήγαιναν να ψηφίσουν,τότε πώς η Singular Logic θα “πείραζε” τα εκλογικά αποτελέσματα, κατ’ εντολήν του συστήματος βέβαια; “Πειράζεται” το Ο%, ή έστω το 10-15% των αθεράπευτα φθαρμένων και προδοτών του Έθνους τους, που οπωσδήποτε θα πάνε να ψηφίσουν τους τυράννους των συνανθρώπων τους;

Πώς να το κατανείμει η Singular Logic το ποσοστό αυτό; Και πώς να βγάλει τον επικρατούντα φεουδάρχη, που θα παραλάβει το φέουδο του, “η Ελλάς”, και θα το κάνει ο,τι θέλει ή μάλλον ότι θέλουν οι πραγματικοί εντολείς του; Αδύνατον!

 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.

 

Υ.Γ. Με το θέμα αυτό και πώς θα μπορέσουμε να μεταβούμε από τη σημερινό ζόφο σε μια “άλλη” Ελλάδα, θα συνεχίσουμε με ιδιαίτερη προσοχή, που όμως απαιτεί χρόνο.

 

Πηγή

Προβολές : 485


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα