Ας μιλήσουν οι φωτογραφίες... ως αδιάψευστοι μάρτυρες... Και η διόγκωση της Χ.Α. έργο αυτών που σήμερα την καταγγέλλουν ως ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Ας μιλήσουν οι φωτογραφίες... ως αδιάψευστοι μάρτυρες... Και η διόγκωση της Χ.Α. έργο αυτών που σήμερα την καταγγέλλουν ως ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

7 Οκτωβρίου, 2020 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 1,105 προβολές ( Μέτρηση έως 20:35:08 )

 

Μια φωτογραφία 1.000.000 λέξεις…

Κι εγώ, σκέφθηκα να μιλήσω με φωτογραφίες, και μέσα απ’ αυτές, να θέσω ερωτήματα, για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που κάποιοι εξέθρεψαν…

 

Ας μιλήσουν οι φωτογραφίες... ως αδιάψευστοι μάρτυρες... Και η διόγκωση της Χ.Α. έργο αυτών που σήμερα την καταγγέλλουν ως ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Γιατί εγκληματική ναζιστική οργάνωση είναι όντως… και αποδεικνύεται μέσα από το φωτογραφικό υλικό που παραθέτω… 

 

 

 

Και το δαχτυλίδι της κερίας, με ιδιαίτερο συμβολισμό…

ΑΛΛΑ… αυτή εδώ, γιατί δίνει το χέρι της και ο άλλος χαιρετά ως… υποτακτικός;;;

Χαμόγελο η μανδάμ,  προς τον ναζιστή φασίστα…

Είναι κι αυτός εδώ… ο Άνθιμος καλέ, της Θεσσαλονίκης…

Προσέξτε ύφος… και γελάκια …

 

Ρε Άνθιμε, τι καμάρι είναι αυτό;;;

Δεν ήξερες πως είναι ναζιστική οργάνωση;

Ή μήπως δεν ήξερες πως ασχολούνται και με τον ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ;;;

Λέτε αυτά τα … προσώπατα που συναλλάσσονταν μαζί με την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, να μην γνώριζαν και το ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ παρελθόν του Μιχαλολιάκου;;;

Όταν όλα αυτά τα στοιχεία βρίσκονταν στο διαδίκτυο, γιατί δέχονταν πολιτικά και εκκλησιαστικά πρόσωπα να συναλλάσσονται μαζί τους;;;

Άρα ποιοί διόγκωσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

ΠΟΙΟΙ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ;;;

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Θα υπάρξει και συνέχεια…

 

(Visited 1,104 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το