ας ξεκινήσουμε απ’ αυτά τα Χριστούγεννα (4 βίντεο και μια ταινία)

ας ξεκινήσουμε απ’ αυτά τα Χριστούγεννα (4 βίντεο και μια ταινία)

18 Δεκεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:264
Μοίρασέ το

 

Μεγαλώνουμε… κι όσο μεγαλώνουμε, νοιώθουμε πως το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας, το ζήσαμε σαν δραπέτες απ’ αυτή… 

ας ξεκινήσουμε απ’ αυτά τα Χριστούγεννα (4 βίντεο και μια ταινία)

Και στη σούμα, καταλαβαίνουμε πως πιο πολύ ζήσαμε την ξενιτιά των ονείρων μας, παρά κάναμε πράξη τα ίδια τα όνειρά μας…

Καιρός να τα κάνουμε πραγματικότητα…  

… ας ξεκινήσουμε απ’ αυτά τα Χριστούγεννα…

 

Καλησπέρα… τα όνειρα, είναι σαν την μελωδία… γεννιούνται από τα βάθη της ψυχής μας… και τα Χριστούγεννα, δεν έχουν ηλικία… έχουν ψυχή…

 

Καλλιόπη

τα βίντεο εδώεδώεδώ… κι εδώ… 

η ταινία, εδώ… 

 

Προβολές : 264


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα