ας το κάνουμε κι εμείς... (3 βίντεο και μια ταινία)

ας το κάνουμε κι εμείς... (3 βίντεο και μια ταινία)

20 Νοεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:144
Μοίρασέ το

 

Ποιός δεν έχει ανάγκη από την άνευ όρων αγάπη…

… από ένα καθαρό βλέμμα…

Στις μέρες της θλίψης και της απόγνωσης που ζούμε, ας πάρουμε από το χέρι το παιδί που υπάρχει ακόμα μέσα στην ψυχή μας, κι ας προχωρήσουμε…

Ας πάρουμε το βλέμμα του… την ψυχή του…

… αυτά, δεν σταματούν να προσπαθούν τον ουρανό ν’ αγγίξουν…

… ας το κάνουμε κι εμείς…

 

Καλησπέρα… να θυμάσαι, πως για το παιδί, τίποτε δεν είναι αδύνατο…

Θα τα καταφέρουμε, αρκεί ν’ αγγίξουμε τον ουρανό…

 

 

Καλλιόπη

μουσικές διαδρομές… εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 144


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα