Αυτά που θα ακούσετε στο βίντεο δεν σας τα έχει πει κανείς.  Άνθρωποι Ρομπότ ή Μόνο Ρομπότ (βίντεο)

Αυτά που θα ακούσετε στο βίντεο δεν σας τα έχει πει κανείς. Άνθρωποι Ρομπότ ή Μόνο Ρομπότ (βίντεο)

29 Δεκεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,022
Μοίρασέ το

 

Έχω γράψει χιλιάδες φορές πως δεν ακολουθώ κανένα κόμμα του κοινοβουλίου, γιατί γνωρίζω τι κρύβονται πίσω από αυτά και ποιός κινεί τα νήματά τους, αλλά και τον ρόλο που διαδραματίζουν…

Εμπιστεύομαι όμως το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, γιατί παράγει ένα σπουδαίο έργο ενημέρωσης και αφύπνισης, εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

Θα σας προτείνω να ακούσετε προσεκτικά το βίντεο που ακολουθεί και τον πρόεδρο του Κινήματος κ. Χρήστο Τσιάρτα, γιατί οι αποκαλύψεις που θα ακούσετε δεν τις έχει πει κανένα πολιτικό κόμμα, κανένας επικεφαλής κόμματος ή κινήματος.

Τέτοιες ΑΛΗΘΕΙΕΣ, δεν θα σας τις πει κανείς.

Δεν σας αποκαλύπτονται αλήθειες μόνον για τον κορονοϊό, αλλά και για πολλά άλλα που δεν θα τα ακούσετε πουθενά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

‘Ανθρωποι Ρομπότ ή Μόνο Ρομπότ ?? 28-12-2020

 

Προβολές : 1,022


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα