Αυτά που λέγονται δεν θα ακούσετε πουθενά αλλού. ΣΟΚάρουν τα όσα αποκαλύπτονται στο βίντεο

Αυτά που λέγονται δεν θα ακούσετε πουθενά αλλού. ΣΟΚάρουν τα όσα αποκαλύπτονται στο βίντεο

17 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:670
Μοίρασέ το

Ξεφωνίζει (πάλι)την Ελλάδα η Ευρώπη για διαφθορά και δολοφονίες δημοσιογράφων!

Οι Βρυξέλλες εγκαλούν την Ελλάδα για την διαφθορά της και την συγκάλυψη όταν αυτή αφορά επωνύμους της πολιτικής,του κρατικού χρήματος και του κρατικού μηχανισμού.

Καθόλου τυχαία δεν δημιούργησαν θέμα με δυο από τους 7 εισαγγελείς που όρισε η Ελλάδα στην Ευρώπη.

 

 

 

 

 

Το έχουμε πλέον εντρυφήσει πως την Ελλάδα είναι η πλέον διεφθαρμένη χώρα, στην οποία κυβέρνηση και θεσμοί, είναι χωμένοι μέχρι τα μπούνια στην βρωμιά, στον βόθρο της ανωμαλίας και της διαστροφής και του οργανωμένου εγκλήματος.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γιάννης Ντάσκας

Η Αικατερίνη Σακελαροπούλου είναι η προεδρίνα μας,αλλά και σωφερίνα στις συμπτώσεις.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη ασκεί καινούργιες διώξεις στον εκλεκτό του προεδρικού μεγάρου Λιγνάδη.

Αυτόν που στο Αρσάκειο του Μπαμπινιώτη είναι τιμώμενο πρόσωπο ως….διδάσκων από το 2009 έως το 2020.Δεν είχε μια μέρα φως και μπήκε.

Αλλά στο επίσημο έντυπο του Αρσακείου εμφανίζεται διαχρονικά μεταξύ των προσωπικοτήτων που μάθαιναν τα παιδιά εκεί ό,τι ήξεραν καλά…

Η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει ανοίξει ακόμα για τα καλά το φάκελλο Αρσάκειο,αλλά και το φακελλο Κολλέγιο για τα έργα και τις ημέρες του Λιγνάδη εκεί.Είναι τα σχολειά των διασήμων,όπου στα μεγάλα σεξουαλικά εγκλήματα κάποιοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης πάνε χειρότερα και απο τη χελώνα…Οοόοοοχι!

Οοοοχι δεν ψάχνει να βρει ποιοί δικαστικοί είχαν καθυστερήσεις στα σεξουαλικά του Γεωργιάδη και γιατί η αποπλάνηση ανηλίκου στο Αρσάκειο εκδικάστηκε με διάσημο κατηγορούμενο πρόσωπο σε πρώτο βαθμό 10-11 χρόνια μετά την πράξη….Και αθωώθηκε γιατί στη δικογραφία δεν έβαλαν βασικά έγγραφα…

Οοοοχι!Δεν ψάχνει γιατί στη Λαμία η πρώτη δίωξη για τα σκάνδαλα της Τράπεζας ασκήθηκε το 1999 και η δίκη θα γίνει σε πρώτο βαθμό στις αρχές του 2022!!!Με διάφορα τρυκ και κόλπα και εξόντωση βασικών θυμάτων ενδιάμεσα…

Ψάχνει δικαστικούς λειτουργούς που ενοχλούν νεοδημοκράτες και πασόκους κακούργους και διεφθαρμένους του δημοσίου χρήματος και των σεξουαλικών εγκλημάτων.

Αυτούς ψάχνει μήπως καθυστέρησαν κάποια δικογραφία για να τους πάρει και τις δικογραφίες με τους εν λόγω διεφθαρμένους.

Η Αστυνομία μας περνάει απο την τρύπα της βελόνας και μια καμήλα,όταν είναι ελεύθερη να δράσει.

Αν δεν είναι ελεύθερη,τότε δεν περνάει ψύλλο από την… πύλη του Ανδριανού, γιατί είναι στενή η πύλη…

Παραδείγματος χάριν:Μια γυναίκα βιάζεται συνεχώς στο Διαδίκτυο με προσωπικές της ερωτικές στιγμές.Ηταν επι 8 χρόνια σύντροφος ενός επωνύμου μιας τοπικής πρωτεύουσας και είχε ο σύντροφος μεγάλες άκρες στη Νέα Δημοκρατία,στο ΠΑΣΟΚ και στη Δικαιοσύνη οικογενειακά.

Η Αστυνομία δεν κάλεσε σε κατάθεση απλή ούτε τον σύντροφο αυτόν και προσπαθεί να μετρήσει έναν ψύλλο να δει αν χωράει να περάσει την πύλη του Ανδριανού.ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΣΕ….

Προφανώς για τον ίδιο λόγο πήγε αργά να κάνει κατάσχεση στο κομπιούτερ του Λιγνάδη,στο οποίο είναι πιθανόν να είχε και αλληλογραφία με αίτημα και πρόσκληση με όποιον από το προεδρικό μέγαρο της Αικατερίνης τον κάλεσε να την επισκεφθεί…

Εγραψε στις 2 Φλεβάρη 2021 η Ελενα Ακρίτα ότι παραιτείται ο Λιγνάδης. Εξανέστησαν για την επίθεση  ο Λιγνάδης και η Μενδώνη.Ο Λιγνάδης πήγε και αγόρασε και έθεσε σε λειτουργία ακριβώς εκείνη την ημέρα καινούργιο κομπιούτερ!!!

Και η Μενδώνη μας είπε όλα καλά με τον Λιγνάδη που απολαμβάνει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης στην κορυφαία κρατική-εθνική θέση που τον έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός εκείνη την ημέρα δεν έκανε δήλωση.

Ισως να είχε συζήτηση με τον λογιστή του για το “πόθεν έσχες” στο οποίο υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό.

Το αποκάλυψε ο Κ.Βαξεβάνης και δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε ότι μπορεί λογιστής να έκανε τέτοια αποκοτιά.

Να μην δηλώσει δηλαδή μια εταιρεία ξένη της Μαρέβα.

Γιατί αποκοτιά;

Γιατί το 2016 ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε μια τροπολογία στη Βουλή που έλεγε αλίμονο σε συγγενή πολιτικού που δεν δήλωσε και δεν δηλώνει εταιρεία με έδρα στο εξωτερικό.Φωτογραφία ήταν καθαρά.

Κάποιοι ήξεραν για την εταιρεία αυτή της Μαρέβα και το γεγονός ότι βρήκε ακίνητο του ιδρύματος Πιέρ Καρντέν και το αγόρασε στο Παρίσι.

Εκατομμύρια άλλα  ακίνητα είναι και ήταν στις όχθες του Σηκουάνα στο Παρίσι,αλλά αυτό ήθελε.

Αυτό που τραβάει μάτι, φρύδι και αυτιά. Όχι μόνο τα τραβάει για τον μόδιστρο Καρντέν. Αλλα γιατί ήταν το σπίτι του Βολταίρου!!!

Eνας Ιάπωνας κροίσος πήγε και αγόρασε τον Ροκφέλλερ στη Νέα Υόρκη και πριν υπογράψει το συμβόλαιο αγοράς όλη CIA εψαχνε και πεθαμένους Ιάπωνες πολιτικούς του 2.000 πρό Χριστού,ενώ “αντιτορπιλλικά” των ΗΠΑ είχαν “κυκλώσει” την Ιαπωνία και “απειλούσαν” με τον Γ παγκόσμιο πόλεμο…

Τόση αποκοτιά με αυτόν τον Βολταίρο επι της όχθης του Σηκουάνα.Ο οποίος Σηκουάνας είναι ο ποταμός που  διασχίζει το Παρίσι.

 

Στο οποίο Παρίσι έφτιαξαν τη λίστα Λαγκάρντ με κάτι ονόματα ίδια ακριβώς με Ελλήνων πρωθυπουργών και πολιτικών μέσα.

(Οοοοχι!Δεν ψάχνει ο κ.Τσιάρας ποιός δικαστικός καθυστέρησε να ανοίξει αυτή τη λίστα και πρόλαβε και παρεγράφη…)

Πίσω στον εικονιζόμενο Λιγνάδη λοιπόν…

Η Αστυνομία έσπευσε βραδέως και δεν βρήκε το παλιό κομπιούτερ του Λιγνάδη και έτσι δεν θα μάθουμε αν είχε και άλλες φωτογραφίες στα διάφορα Μέγαρα,προεδρικό και μη προεδρικά…Πάει το παλιό κομπιούτερ.Χάθηκε.

Μόλις βγήκε αυτή η αποτυχία της Αστυνομίας για τον Λιγνάδη στον αέρα(από τον κακό Βαξεβάνη και πάλι…) η σωφερίνα των συμπτώσεων πρόεδρος Αικατερίνη,εμφανίστηκε κατά σύμπτωση σε μία εκδήλωση της …Αστυνομίας,στην οποία η Αστυνομία  κατά σύμπτωση διαφήμιζε την αποφασιστικότητά της να περάσει τον…ψύλλο από την Πύλη του Ανδριανού . Δηλαδή να είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα θύμα ανδροβίας. Και είπε και η Αικατερίνη τις σοφίες της εκεί. Οσες της επιτρέπει το απλό πτυχίο της Νομικής Θεσσαλονίκης,όπου δίδασκε και ο πατέρας της Κεραμέως και άγαλμα δεν του έκαναν…

Ετσι κατα σύμπτωση βοήθησε να φτιαχτεί η εικόνα της Αστυνομίας,η οποία τιτρώσκεται και πάλι.

Αυτή τη φορά δεν δολοφόνησαν απόστρατό της εν μέσω φημών για τον έλεγχο-συμμετοχή που έχει μέρος της Αστυνομίας στη διαφθορά νύχτας-ημέρας,επωνύμων και ανωνύμων.

Αυτή τη φορά μια νεαρή έκοψε τα σχοινιά που την είχαν δεμένη και κατήγγειλε τον Αστυνομικό-νταβατζή,τον πατέρα της και αρχίζει ένα κουβάρι να ξετυλίγεται με τέτοιο τρόπο,ώστε να είναι έντονες οι φήμες πως η αστυνομία θα ανακοινώσει ποιοί δολοφόνησαν και τον Καραϊβάζ,όχι μακριά απο τη φυλακή της νεαρής αυτής,όχι μακριά από την ιστορία Λιγνάδη…

Οι Βρυξέλλες εγκαλούν την Ελλάδα για την διαφθορά της και την συγκάλυψη όταν αυτή αφορά επωνύμους της πολιτικής,του κρατικού χρήματος και του κρατικού μηχανισμού.

Καθόλου τυχαία δεν δημιούργησαν θέμα με δυο από τους 7 εισαγγελείς που όρισε η Ελλάδα στην Ευρώπη.

Θέμα για το οποίο ήρθε ΣΗΜΕΡΑ στην Αθήνα η Ευρωπαία εισαγγελέας και πολέμιος της Διαφθοράς στους ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ μηχανισμούς και θα κοκκινίσουν και οι τοίχοι σας , αν υποψιαστείτε τι θα πει πίσω απο τις κλειστές πόρτες…

Φωτογραφίες πάνω:οΚυριάκος δεν ήθελε τον Προκόπη Παυλόπουλο γιατί δεν είχε πολεμήσει (ο κ.Παυλόπουλος…)το πελατειακό κράτος!!!

Την ίδια ημέρα,ΧΘΕΣ-ΣΗΜΕΡΑ έχει ένα καθόλου τυχαίο άρθρο η διάσημη εφημερίδα της Βρετανίας “ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ”.

Είναι αυτή που βραβεύτηκε γιατί αποκάλυψε την υπόθεση Σνόουντεν,τις παρακολουθήσεις,τον πόλεμο κατασκόπων με Ρωσία-Κίνα-ΗΠΑ.

Δεν αναφερόμαστε στο ρεπορτάζ με το οποίο ΧΘΕΣ-ΣΗΜΕΡΑ αποκαλύπτει ότι ο Πούτιν κινητοποίησε τις μυστικές του υπηρεσίες και υποστήριξαν τον Τράμπ να βγει πρόεδρος στις ΗΠΑ.

Οχι γιατί πλήρωσε ο Τραμπ,αλλά γιατί “ηταν ψυχικά ασταθής”.

Στην πραγματικότητα ήξεραν και την προσωπική διαφθορά του Τράμπ στα οικονομικά και σεξουαλικά και είχαν το χέρι έτοιμο να σφίξει τη θηλιά…

Αναφερόμαστε στο χθεσινο-σημερινό άρθρο της εφημερίδας αυτής για τον….Καραϊβάζ.

Αυτόν που δολοφονήθηκε εκεί κοντά στην υπόθεση Λιγνάδη και σε ένα απο τα άντρα βίας και εκμετάλλευσης γυναικών απο κυκλώματα ,τα οποία γνωρίζει μέρος της (κακής) Αστυνομίας και απο μέσα και απέξω και κάπου-κάπου τα ξηλώνει η καλή Αστυνομία,αν την αφήσουν…

Το άρθρο στην “ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ” έχει τίτλο “ΣΦΑΙΡΕΣ” και τελειώνει με την φράση “Και βέβαια δεν ξεχνάμε τον Γιώργο Καραϊβάζ που πυροβολήθηκε εξη φορές ,έξω απο το σπίτι του στον Αλιμο”…

Το άρθρο είναι αφιερωμένο στη διαφθορά των κρατικών αρχών, στους ερευνητές δημοσιογράφους και γράφει ότι ο Ολλανδός ερευνητής δημοσιογράφος Ντε Βρις δολοφονήθηκε από κυκλωμα ενός καταζητούμενου πρωταγωνιστή μέρας και νύχτας (Τάγκι),τον οποίο δήθεν δεν μπορεί να πιάσει η Αστυνομία της (Ευρώπης) Ολλανδίας.

Ο δημοσιογράφος ήταν σύμβουλος(ναι υπάρχει και τέτοια δημοσιογραφική λειτουργία…)ενός προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση αυτή.

Δολοφονήθηκε πριν δυο χρόνια και ο δικηγόρος του μάρτυρα.

Με αφορμή την παραπομπή του (παρενοχλητή των νταβατζήδων) πρώην Υπουργού Νίκου Παππά,με μια αστεία κατηγορία που θα καταπέσει με πάταγο μετά 2-3 χρόνια σας θυμίζει καθόλου Ελλάδα αυτή η ιστορία;

Σας θυμίζει,δεν σας θυμίζει η εφημερίδα ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ συνδέει τον Ντε Βρις με την Ελλάδα,όπου δεν είναι μόνο ο Καραϊβάζ ,αλλά χωρίς ενόχους είναι ακόμα και οι δολοφονίες(απόπειρα η μία…)Γκιόλια και Χίου…

Θα περιμένουμε από τον εικονιζόμενο Πρετεντέρη να γράψει τα σωστά και σε αυτή την ιστορία,αλλά να έχετε υπομονή.

Είναι  περίοδος για διακοπές και ίσως να πάρουν τα σκάφη πάλι με τον Αδωνη ,γιατί η ζωή θέλει ξεκούραση.

Λίγο είναι να γράψεις 200 λέξεις την ημέρα άρθρο;

Οσο  και νάναι θέλει πάνω απο μισή ώρα δουλειά…

Ίσως φτάνει και τα τρία τέταρτα!

Είναι ο ίδιος Αδωνης που κατήγγειλε τη Νέα Δημοκρατία του Αβραμόπουλου και έλεγε για τα εμβόλια  απο …άμβωνος ΑΡΤ τα ίδια που λένε σήμερα οι αρνητές των εμβολίων.

Εβλεπε τότε συνωμοσίες και μίζες εταιρειών με τα εμβόλια,μεγιστοποίηση θέματος που δεν είχε τόσο μεγάλες διαστάσεις κλπ

Τότε οι δυο εικονιζόμενοι δεν έκαναν παρέα, διότι ο Αδωνης ήταν υπαρχηγός με αρχηγό αυτόν που η εφημερίδα του Πρετεντέρη αποκαλούσε “Καρατζαφύρερ”!

Οπως έλεγε και ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Μάρκος Αυρήλιος “Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.”

Δηλονότι:

“Παρόλο που περιφρονεί ο ένας τον άλλο, καλοπιάνει ο ένας τον άλλο, και παρόλο που θέλουν να υπερέχουν, υποκλίνονται ο ένας στον άλλο”

Η αν προτιμά κανείς Κικέρωνα:

Nervus rerum [/belli], pecuniam.

– Η ψυχή των πραγμάτων (ή του πολέμου) είναι τα λεφτά.

Aκούστε λοιπόν την τρίωρη εκπομπή του Κώστα Ουίλς στους 90,6 με τον υπογράφοντα και  άλλους καλεσμένους.

Αυτά που λέγονται δεν θα ακούσετε πουθενά αλλού.

Και όχι γιατί δεν τα ξέρουν…

Πατήστε το σύνδεσμο παρακάτω.

https://youtu.be/huy-qX0TQ-o

 

 

Πηγή

Προβολές : 670


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα