Αυτά που σου έκρυψαν. Πως να αντιμετωπίσεις τους εκβιασμούς και την προπαγάνδα.Παρενέργειες Εμβολίων: Επιστήμη εναντίον Προπαγάνδας

Αυτά που σου έκρυψαν. Πως να αντιμετωπίσεις τους εκβιασμούς και την προπαγάνδα.Παρενέργειες Εμβολίων: Επιστήμη εναντίον Προπαγάνδας

30 Ιουλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:673
Μοίρασέ το

 

Ουδείς έχει το δικαίωμα να απειλεί και να εξαπατεί το λαό στο όνομα του οποιουδήποτε πολιτικού/οικονομικού κόστους/οφέλους ή της όποιας προφασιζόμενης πανδημίας που ο ίδιος ως Κράτος ή Θεσμός (Π.Ο.Υ., Ε.Ε. κλπ.) έχει δημιουργήσει.

Στόχος του άρθρου είναι να βάλει τέλος σ’ αυτή την εγκληματική προπαγάνδα που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων -σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ’ ότι ο ίδιος ο ιός.

 

 

 

 

 

Αυτά που πληρώνουμε εδώ και δεκαετίες, αλλά κυρίως αυτά που πληρώνουμε στα έντεκα χρόνια των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, και στον ενάμισι χρόνο του κορονοϊού, και βασικά αυτά που θα πληρώσουμε στα χρόνια που έρχονται και αποτελούν το άμεσο μέλλον, δεν θα είναι ο κορονοϊός, αλλά “Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ”, “Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ” ΚΑΙ Η … ΙΔΙΩΤΕΙΑ ΜΑΣ… δηλαδή, Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Διαβάστε οπωσδήποτε και το σημαντικό “ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! Παρενέργειες Εμβολίων: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις!”

Στο παρόν άρθρο παρουσιάζονται αδιάσειστα στοιχεία περί της επικινδυνότητας των εμβολίων -ιδίως των mRNA- κατά του νέου κορονοϊού.

Πάνω από 90 έρευνες από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Cambridge, Harvard, Yale, John’s Hopkins, Imperial College, Emory University, Rockefeller Institute κ.α., δημοσιευμένες στα εγκυρότερα ιατρικά/επιστημονικά περιοδικά και ιστοτόπους του κόσμου: NCBI, PubMed, NIH, BMJ, Plos, Pnas, Jstor, BioRxiv, Nature, MedRxiv, ASM, Jama κ.α., καθώς και επιλεγμένες ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου: Bloomberg, BBC, the Times, Guardian, CNBC, Reuters, Forbes, DailyMail κ.α., γκρεμίζουν το αφήγημα της εγχώριας και παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης περί «ελεγμένων, απολύτως ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων.

Στο παρόν άρθρο δεν θα βρείτε δηλώσεις περίεργων «γιατρών», δεδομένα χωρίς πηγή, απόψεις ψεκασμένων ουφολόγων ή επίδοξων πολιτικών και απατεώνων.

Το παρόν άρθρο αποτελεί μια ενδελεχή έρευνα, μια πολύμηνη και κοπιώδη προσπάθεια συλλογής στοιχείων, ταξινόμησης και παρουσίασης τους μέσα από τις επίσημες πηγές με σκοπό την ενημέρωση των Ελλήνων για τους πολλαπλούς κινδύνους των πειραματικών εμβολίων κατά του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2 και της νόσου COVID-19 που προκαλεί.

Στόχος μου δεν είναι να χειραγωγήσω ή να «αλλάξω» τα μυαλά κανενός.

Κάθε νοήμων άνθρωπος που θα διαβάσει τις παρακάτω έρευνες, οφείλει να σπάσει από μόνος του την καθεστωτική φούσκα περί «ακίνδυνων» εμβολίων που πρέπει πάση θυσία να κάνουμε γιατί αλλιώς θα πεθάνουμε ή θα βάλουμε σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου άλλου.

Στόχος του άρθρου είναι να βάλει τέλος σ’ αυτή την εγκληματική προπαγάνδα που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων -σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ’ ότι ο ίδιος ο ιός.

Κάθε νοήμων άνθρωπος, προτού πράξει το οτιδήποτε, οφείλει να συμβουλευτεί τον γιατρό του και έπειτα να αποφασίσει, αφού ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά. Όχι να ακολουθεί τυφλά τις εντολές του εκάστοτε υπουργού, πρωθυπουργού ή δημοσιογράφου. Το τι θα πράξει ο καθένας επαφίεται στην ατομική Ηθική, Νοημοσύνη και Αυτοσεβασμό του.

Είναι κατάντημα να εμβολιάζονται άνθρωποι υπό τον φόβο ότι θα χάσουν τη δουλειά τους ή ότι θα αποκλειστούν απ’ τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες τους -απ’ τον από κοινού εκβιασμό Κράτους και Κεφαλαίου!

Ουδείς έχει το δικαίωμα να απειλεί και να εξαπατεί το λαό στο όνομα του οποιουδήποτε πολιτικού/οικονομικού κόστους/οφέλους ή της όποιας προφασιζόμενης πανδημίας που ο ίδιος ως Κράτος ή Θεσμός (Π.Ο.Υ., Ε.Ε. κλπ.) έχει δημιουργήσει.

Και δεν εννοώ πως διέσπειραν επί τούτου τον ιό, αλλά το πώς τον διαχειρίστηκαν αφότου διέρρευσε¹ ή προέκυψε στη Φύση. Και αυτό που έγινε, για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα, είναι ότι η παγκόσμια άρχουσα τάξη αποφάσισε πως είναι προτιμότερο να διαφυλάξει τα πολιτικά της κεκτημένα, ήτοι «Ανθρωπισμό/Αντιρατσισμό», παρά την Υγεία με το να λάβει άμεσα και δραστικά μέτρα με πρώτο το αυτονόητο κλείσιμο των συνόρων.

 

Πολιτική > Υγεία

 

Η Πολιτική γι’ αυτούς είναι πιο σημαντική απ’ την Υγεία. Έτσι, οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που εξουσιάζουν σήμερα τον κόσμο, ήταν αδύνατο να κλείσουν τις πύλες στοχοποιώντας την Ασία. Ήταν αδύνατο να διαφυλάξουμε το προνόμιο της υγείας μη δεχόμενοι τουρίστες και μετανάστες εν μέσω πανδημίας. Είμαστε ταγμένοι στον «Ανθρωπισμό» και στον Καπιταλισμό, σε υπερεθνικά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.

Ένας ψυχρός πόλεμος με την Κίνα θα οδηγούσε σε μια αλυσιδωτή κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας -η οποία έχει εναποθέσει, ως γνωστόν, την πλειοψηφίας της παραγωγής της εκεί.

Ένα γενικευμένο και πολύμηνο κλείσιμο συνόρων θα εξέτρεφε τον Εθνικισμό και θα καθιστούσε ευρέως γνωστό αυτό που όλοι οι λοιμωξιολόγοι του κόσμου γνωρίζουν, ότι: η πλειοψηφία των ιών, των μικροβίων και των νοσημάτων προέρχονται απ’ την Αφρική και την Ασία.

Είδατε καμία έρευνα να ταυτίζει τον ιό με φυλές και πληθυσμούς; Που να δείχνει συγκριτικά ποιοί κολλάνε και σε τι βαθμό; (Μόνο μία έγινε και παρατίθεται πιο κάτω²). Είδατε κάνα γενετικό συσχετισμό μεταλλάξεων/φυλών; Αφού δεν υπάρχουν, λένε, φυλές -όλοι το ίδιο είμαστε. Ούτε καν δημογραφικά στοιχεία δεν βγάζουν απ’ τον κόσμο που νοσεί και νοσηλεύεται. Περιμένει κανείς να δείξουν στα κανάλια ότι η πλειοψηφία είναι ξένοι³; Θα καταρρεύσει όλο το αφήγημα τους. Θα αποδειχθεί πως οι ξένες φυλές είναι μολυσματικές. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο!

Ο ιός έπρεπε να πάει παντού για να σπάσει ο «ρατσισμός». Να μεταλλαχθεί, να βγει βρετανικό, αφρικανικό, ινδικό στέλεχος για να πάψουμε να λέμε για κινεζικό ιό. Για να μην αποκαλυφθούν οι γενετικές μας διαφορές, για να μην έχει κανείς το μονοπώλιο της υγείας. Ή όλοι καλά ή όλοι άρρωστοι. «Ουδείς επιτρέπεται να είναι ανώτερος από τον τελευταίο άνθρωπο»!

Εν όσο ξεκινούσε, λοιπόν, η πανδημία εμείς υποδεχόμασταν με ανοιχτές αγκάλες τους πρώτους τουρίστες από Κίνα και Ιταλία.

Εν όσο τα πηγαίναμε περίφημα, μετά την πρώτη καραντίνα, ανοίξαμε διάπλατα τα σύνορα μας γεμίζοντας τα νησιά μας με ξένους για να «σωθεί» η οικονομία!

Κι αφού ήρθε και το βρετανικό στέλεχος (Alpha⁴), φέραμε και τα εμβόλια και έτσι κορυφώθηκαν τα κρούσματα.

Ας δούμε μερικά γραφήματα από τα Ημερήσια Κρούσματα, από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, σε χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιασμένων πολιτών.

Το Πρώτο Κύμα: η αρχική διασπορά του ιού. Ακολουθεί περίοδος ύφεσης. Το Δεύτερο Κύμα: μετά το γενικό άνοιγμα και τις πρώτες μεταλλάξεις, το Τρίτο και μεγαλύτερο Κύμα μετά τα εμβόλια! https://www.worldometers.info/coronavirus/worldwide-graphs/

 

Όπως βλέπετε, φαίνεται ξεκάθαρα το ίδιο ακριβώς μοτίβο σε όλες τις χώρες.

 

Τον Φλεβάρη του 2020 παρατηρείται η πρώτη κορύφωση των κρουσμάτων από την αρχική διασπορά του ιού από το μη έγκαιρο κλείσιμο των συνόρων. Ακολουθούν επιτυχημένα lockdown και μετά το καλοκαιρινό άνοιγμα και χαλάρωμα των μέτρων, έρχεται η βρετανική μετάλλαξη (Alpha) και το δεύτερο κύμα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, εδώ, πως παραμένει άγνωστο αν η πρώτη αυτή μετάλλαξη προήλθε από τους πρώτους εθελοντές των εμβολίων στις πρώτες φάσεις των δοκιμών τους ή προέκυψε με φυσικό τρόπο⁵.

Σε κάθε περίπτωση, η πρώτη μεγάλη κορύφωση της διασποράς του ιού, από τον Νοέμβρη μέχρι τον Γενάρη, νικιέται χωρίς εμβόλια στην καρδιά του χειμώνα!

Τον καιρό του ψύχους και της υγρασίας που όπως γνωρίζουμε ευνοεί την διασπορά, όχι μόνο του κορονοϊού, αλλά όλων των ιών του κόσμου (εν αντιθέσει με την ξηρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες).

Και αφού ξαναπέφτουν δραματικά τα κρούσματα, σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες, έρχονται τα εμβόλια και βιώνουμε το λεγόμενο «Τρίτο Κύμα», την πραγματική πανδημία – την πανδημία των εμβολίων που μόλις τώρα ξεκινά!²⁸

Το ίδιο μοτίβο ακόμα και στον παγκόσμιο πίνακα, μολονότι οι περισσότερες χώρες είναι πίσω σε εμβολιασμούς, με όλα τα δεδομένα να δείχνουν πως έρχεται το Τέταρτο Κύμα⁶.

Το Ζύγι

 

Το βασικό επιχείρημα του Π.Ο.Υ. και όλων των κατά τόπους κυβερνήσεως, υπέρ των εμβολίων, είναι πως τα οφέλη τους υπερτερούν των κινδύνων. Ποια δεδομένα μπαίνουν, όμως, σ’ αυτή την ανήθικη ζυγαριά «σωτηρίας»;

Συγκρίνουν τις δεδομένες επιπτώσεις του ιού στις ευπαθείς ομάδες με τις έως τώρα καταγεγραμμένες παρενέργειες των εμβολίων στον γενικό πληθυσμό. Άρα η ζυγαριά είναι εξ ορισμού πειραγμένη… Και είναι πειραγμένη, όχι μόνο στατιστικά, αλλά και ιδεολογικά!

Το παγκόσμιο σύστημα εμφορείται απ’ τη Μαρξιστική ιδεολογία η οποία επιτάσσει τον Εξισωτισμό των πάντων. Βάση αυτής, ουδείς επιτρέπεται να έχει κάτι περισσότερο από κανέναν άλλον.

Είτε μιλάμε για χρήματα, είτε για δικαιώματα και ελευθερίες, είτε για την υγεία. Αν ο τελευταίος άνθρωπος κολλήσει έναν ιό, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να εμβολιαστούν για να ζήσει εκείνος. Να ρισκάρουν τις ζωές τους για χάρη του. Να τον κάνουν σημαία τους και να θυσιαστούν γι’ αυτόν -τον τελευταίο άνθρωπο.

Ο Μαρξισμός είναι ο πρεσβευτής των αντι-Αξιών. Ο κήρυκας της Ισότητας – ο κελευστής του Θανάτου. Ο υμνητής του Τελευταίου Ανθρώπου!

Καμία εξίσωση δεν μπορεί να λύσει κανένα πρόβλημα. Το ζύγι κόστους/οφέλους θα έπρεπε να εξειδικεύεται ανά πληθυσμιακή ομάδα και όχι να συγκρίνονται τα άκρα και να εφαρμόζεται ένα οριζόντιο μέτρο για όλους και για όλα. Αν γινόταν η σωστή σύγκριση θα βλέπαμε ότι τουλάχιστον οι 50 ετών και κάτω είναι πιο πιθανό να καταλήξουν στο νοσοκομείο απ’ το εμβόλιο παρά απ’ τον ιό. Είναι ανήθικο και αυτοκτονικό να ρισκάρετε η ζωή των υγειών για χάρη των ευπαθών σε έναν υγειονομικό εξισωτισμό προς τα κάτω.

Αντί να πάρουν τα σωστά προληπτικά μέτρα ώστε να μην περάσει ποτέ ο ιός τα σύνορα, αντί να κάνει κάθε χώρα τους δικούς της ελέγχους για το εκάστοτε εμβόλιο κι αν δεν βρεθεί άλλη λύση να δοθεί μόνο στους ευπαθείς, επιβάλλουν ένα οριζόντιο μέτρο για όλους.

Ένα εισαγόμενο πειραματικό mRNA εμβόλιο μιας πολυεθνικής με σωρεία καταγγελιών και παραβάσεων στην πλάτη της, η οποία αρνείται να αποκαλύψει την πατέντα του, που δεν αφήνει κανέναν να το ελέγξει και δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για την όποια παρενέργεια του, παρά καλύπτεται πίσω από συμφωνίες δισεκατομμυρίων με την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Κι ένα άλλο «παλαιού τύπου» εμβόλιο που λόγω της ίδιας ξενοδουλείας δεν αποσύρεται παρ’ ότι ήδη θρηνούμε νεκρούς.

Κι όμως, επιμένουν να εξισώνουν τα ανόμοια.

Τον υγιή με τον καρκινοπαθή, τον νέο με τον γέρο, τον αθλητή με τον καρδιοπαθή και ούτω καθεξής.

Αυτή είναι άλλωστε η φιλοσοφία των εμβολίων γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ενάντια σε αυτά⁷.

Ενάντια σε πάσης φύσεως Ισοπεδοτισμούς, ενάντια σε πάσης φύσεως Επιβολές, Επιβουλές, Εξαγορές και Υποταγές!

Κατ’ επίφαση Δημοκρατία

Ένα Κράτος Δικαίου οφείλει, όχι μόνο να ενημερώνει τους πολίτες του για τα Υπέρ και τα Κατά κάθε επιλογής, αλλά και να τους προστατεύει αποφασίζοντας υπέρ της ασφαλέστερης και πιο ωφέλιμης εθνικά επιλογής.

Σήμερα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πιο ολοκληρωτική αντεθνική πολιτική της μεταπολίτευσης. Είναι απ’ τις σπάνιες περιπτώσεις που έχουμε την άμεση εξόντωση ενός μέρους του λαού.

Θανάτους που δεν προκύπτουν από «αμέλειες» πχ. Μάνδρα, Μάτι ή από προδοσίες πχ. Ίμια, αλλά από την ευθεία εντολή να πάνε να κάνουν ένα εμβόλιο.

Οι νεκροί των εμβολίων είναι φρέσκο αίμα στα χέρια της εξουσίας.

Μάρτυρες στο βωμό του Χρήματος, της Πολιτικής «Ορθότητας» και Ατιμωρησίας. Θύματα του Καπιταλισμού και του Μαρξισμού.

 

Τα δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις:

 1. Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19⁸ (συμπεριλαμβανομένων των μεταλλάξεων). Όλα είναι πειραματικά, προσωρινώς αδειοδοτημένα και η αποτελεσματικότητα τους εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων, όπως: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, την μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει σε επαφή κλπ.
 2. Βρισκόμαστε επισήμως στην Τέταρτη Φάση της πειραματικής δοκιμής τους: Μαζικός εμβολιασμός γενικού πληθυσμού⁹. Ενώ η Τρίτη, αντί για δύο χρόνια (που επιτάσσει το πρωτόκολλο), κράτησε μόνο 3 μήνες!
 3. Οι δηλωμένοι θάνατοι απ’ τα εμβόλια ξεπέρασαν σε ποσοστό τους θανάτους από COVID-19 στον υγιή πληθυσμό! 0,0017% έναντι 0,0009%! Ενώ υπάρχουν χώρες όπως η Νορβηγία οπού το ποσοστό των θανάτων έφτασε το 0,08%!²⁵
 4. Οι δηλωμένες περιπτώσεις παρενεργειών από τα εμβόλια στην Ευρώπη έφτασαν τις 628.586! Στην Ελλάδα, οι περιπτώσεις παρενεργειών, μέχρι και τις 26/6, ανέρχονται στις 3.594, δηλαδή 0,07%. Ενώ το 89% των περιπτώσεων αφορά το εμβόλιο της Pfizer.
 5. Τα υπάρχοντα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά ενάντια στις νέες μεταλλάξεις του ιού¹⁰! Αναλόγως την μετάλλαξη μειώνεται και η αποτελεσματικότητα τους. Ενώ έχει αποδειχθεί πως οι μεταλλάξεις Beta (αφρικανική) και Delta (ινδική) διαφεύγουν απ’ τα αντισώματα των εμβολιασμένων.
 6. Οι εμβολιασμένοι είναι 8 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν την αφρικανική μετάλλαξη (Beta) και 16 φορές την βρετανική (Alpha) σε σχέση με του μη εμβολιασμένους¹⁴!
 7. Η πλειοψηφία όσων έχουν μολυνθεί από τη μετάλλαξη Delta στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι!¹¹
 8. Η πλειοψηφία των νεκρών από την μετάλλαξη Delta στην Αγγλία, σήμερα, είναι εμβολιασμένοι! Το 60% με τουλάχιστον μία δόση και το 43% και με τις δύο!¹² Πεθαίνουν κατά 8,6 φορές περισσότερο απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!
 9. Τα εμβόλια δεν σταματούν την μετάδοση του ιού στους εμβολιασμένους. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν αποδεδειγμένα τον ιό¹³, εφόσον έρθουν σε επαφή μαζί του!
 10. Όλα τα εμβόλια, ιδίως τα mRNA, έχουν μια πληθώρα πολύ σοβαρών παρενεργειών και σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν μόνιμες βλάβες στον οργανισμό (υπερδιέγερση ανοσοποιητικού, βλάβες σε όργανα, αυτοάνοσα νοσήματα, θρομβώσεις, φλεγμονές κλπ.). Η πλειοψηφία των παρενεργειών εμφανίζονται μετά την δεύτερη δόση (και έρχεται και τρίτη), ενώ σε ποσοστό 90% με τα mRNA έμβολια (Pfizer/Moderna).
 11. Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα mRNA εμβόλια είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,008%, Αλλεργικές αντιδράσεις σε ποσοστό 2.1%, Παράλυση προσώπου σε ποσοστό 0,6%, Διόγκωση λεμφαδένων (λαιμός, μασχάλη) σε ποσοστό 12%, Μυοκαρδίτιδα/Περικαρδίτιδα (φλεγμονή στην καρδιά) σε ποσοστό 0,3%, Θρομβοπενία/Θρομβοπενική Πορφύρα (ΑΠΘ), κι Αποβολή σε ποσοστό 12,6 (!), εξαιρετικά αιματηρές περίοδοι στις γυναίκες. Επίσης, έχει παρατηρηθεί η γέννηση Αυτοάνοσων Νοσημάτων ή η αναζωπύρωση τους σε άτομα που ήδη έχουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχει αναπτυχθεί μέχρι και Έρπητας Ζωστήρας σε άτομα με Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις.²⁴
 12. Έχει διαπιστωθεί πως η πρωτεΐνη ακίδα (spike protein), η γνωστή «κορώνα» που δίνει το όνομα της στον ιό, είναι μια τοξίνη που μετά τον εμβολιασμό με mRNA εμβόλιο κυκλοφορεί στο αίμα έως και ένα μήνα διαπερνώντας όργανα, όπως: σπλήνα, συκώτι, μυελός των οστών, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση της να εντοπίζεται στις ωοθήκες.²⁵ Μένει να διαπιστωθεί αν η συγκέντρωση της πρωτεΐνης αυτής στις ωοθήκες εξωθεί τον οργανισμό στην καταπολέμηση της δημιουργώντας βλάβες ή καταστρέφοντας τον ιστό με πιθανές επιπτώσεις στην γονιμότητα ή (και) την κύηση.
 13. Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια τροποποιημένου αδενοϊού χιμπατζή (AstraZeneca/J&J) είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,004%, Θρόμβωση/Θρομβοπενία σε ποσοστό 3% με ποσοστό θνησιμότητας 18% (!), Αναφυλαξία, Σύνδρομο Guillain-Barré, CLS κ.α.
 14. Η πλειοψηφία των παρενεργειών και των θανάτων απ’ τα εμβόλια δεν δηλώνεται στα συστήματα VAERS και EudraVigilance ή στις ειδικές Κίτρινες Κάρτες. Ο κόσμος, όχι μόνο αγνοεί πλήρως την ύπαρξη της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής πλατφόρμας του ΕΜΑ για την δήλωση παρενεργειών και θανάτων απ’ τα εμβόλια, αλλά επικρατεί και η λογική της αποσιώπησης «για να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος!». Εκτός αυτού απαιτείται πολύ τρέξιμο, πολλά χαρτιά, πολλές υπογραφές και γραφειοκρατία για να επιβεβαιωθεί και να γίνει αποδεκτή η όποια δήλωση στην πλατφόρμα.
 15. Στις ηλικίες 60+ οι παρενέργειες των εμβολίων είναι σχεδόν ανύπαρκτες για τον απλούστατο λόγο ότι δεν τους πιάνουν στον ίδιο βαθμό. Τα νέα εμβόλια δεν περιέχουν έτοιμα αντισώματα παρά εξωθούν τον οργανισμό στην παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδα. Οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν μειωμένη ικανότητα πρωτεϊνοσύνθεσης, όπως και γενικότερα ιδιαίτερα μειωμένη ανοσοαπόκριση. Όσο πιο νέος είναι, λοιπόν, ο οργανισμός τόσο μεγαλύτερη αναβολική ικανότητα έχει και τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες εκδήλωσης παρενεργειών³².
 16. Τα εμβόλια εξωθούν τους ιούς σε νέες μεταλλάξεις. Ξέχωρα απ’ τη φυσική και αναμενόμενη μετάλλαξη τους στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό¹⁵. Γι’ αυτό και βάλλουν σε μεγαλύτερα ποσοστά τους εμβολιασμένους. Εξελίσσονται εναντίον τους!
 17. Ο κορονοϊός δεν θα εξαλειφθεί ποτέ. Θα υπάρχει για πάντα¹⁶!
 18. Ανά 8μηνο ή χρόνο θα απαιτείται ο εκ νέου εμβολιασμός όλων¹⁷! Ήδη γίνεται επίσημα λόγος για τρίτη δόση.
 19. Οι ετήσιοι εμβολιασμοί καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα! Όσο λαμβάνει κάποιος εξωγενώς αντισώματα, τόσο λιγότερο ανταποκρίνεται ο οργανισμός του σε αυτά. Τόσο λιγότερο απορροφά τις νέες πληροφορίες για να χτίσει άμυνες ενάντια στις νέες μεταλλάξεις¹⁸.
 20. Όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο έχουν αποδεδειγμένα, πλέον, χαμηλότερη ανοσοαπόκριση στις νέες μεταλλάξεις απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!¹² Είναι αυταπόδεικτο απ’ τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι αποτελούν την πλειοψηφία των κρουσμάτων και των νεκρών των νέων μεταλλάξεων στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμούς (Αγγλία, Ισραήλ κλπ.).
 21. Το αν θα κολλήσει και το πόσο βαριά θα νοσήσει κάποιος από κορονοϊό εξαρτάται απ’ τους υποδοχείς ACE2 που έχει. Στους ευρωπαίους το ποσοστό επικινδυνότητας ανέρχεται στο 55%, ενώ στους Ασιάτες είναι 96-99%. Γι’ αυτό εκεί κολλούσαν όλοι, ενώ εδώ ακόμα και ενδοοικογενειακά μόνο το 1/3.²
 22. Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία στον κορονοϊό¹⁹! Ιδιαιτέρως τα παιδιά! Οι κορονοϊοί υπάρχουν στη Γη απ’ την αυγή της ανθρωπότητας και ο νέος κορονοϊός δεν είναι όσο νέος νόμιζαν στην αρχή. Ο οργανισμός μας αντιδρά θετικά στα γνωστά μέρη του ιού. Μάλιστα η πλειοψηφία των θανάτων έχει προκληθεί από την υπερδιέγερση του ανοσοποιητικού έναντι του ιού. Ένα φαινόμενο που ονομάζεται «Καταιγίδα Κυτοκινών». Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού υπερδιεγείρουν αποδεδειγμένα το ανοσοποιητικό σύστημα ορισμένων ανθρώπων με πρώτα τα παιδιά. Όσο νεώτερος ο άνθρωπος τόσο καλύτερα αντιδρά το ανοσοποιητικό του και τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες βλάβης από τα εμβόλια.
 23. Το 89-100% όσων έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι) έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα²¹.
 24. Έρευνες αποδεικνύουν πως όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο²².
 25. Η μετάλλαξη Delta είναι δύο φορές πιο μεταδοτική, όμως εφτά φορές λιγότερο θανατηφόρα!⁴ Ακολουθεί τη φυσική εξέλιξη των ιών, να γίνονται πιο μεταδοτικοί, αλλά ταυτόχρονα να εξασθενούν.
 26. Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων από κορονοϊό είναι 1,4%.
  Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι 0,7%.
  Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων σε ηλικίες κάτω των 60 ετών είναι 0,3%.
  Εξ αυτών, το ποσοστό που πεθαίνει χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι επίσης 0,3%, δηλαδή το 0,0009% του συνόλου²³. Ενώ το ποσοστό θανάτων στα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι μηδενικό.
 27. Ο ιός βάλλει σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά τους ξένους. Η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων, των νοσηλευομένων και των νεκρών στην Αμερική και στην Αγγλία είναι αλλόφυλοι. Στην Αμερική μόνο το 19% είναι Λευκοί, ενώ στην Αγγλία μόνο το 17%, τη στιγμή που και στις δύο χώρες αποτελούν το 75% του πληθυσμού!³
 28. Το 78% των ανθρώπων που νοσηλεύονται από κορονοϊό είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι²⁰.
 29. Τα εμβόλια, στα προηγούμενα στάδια της δοκιμής τους, δοκιμάστηκαν μόνο σε υγιείς ανθρώπους. Κατά συνέπεια δεν υπάρχουν δεδομένα για πιθανές παρενέργειες σε εγκύους, καρκινοπαθείς, πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα, διαβητικούς και ένα σωρό άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδων.²⁶
 30. Η τεχνολογία CRISPR (Cas9) μέσω της οποίας αναπτύχθηκαν τα νέα mRNA εμβόλια υπάρχει εδώ και περίπου 20 χρόνια²⁷. Μέσω αυτής αναπτύσσονται μεταλλαγμένοι σπόροι (GMO), φυτά, ενώ έχουν δημιουργηθεί εργαστηριακά μέχρι και μεταλλαγμένα ζώα πχ. ποντίκια που δεν κολλούν ορισμένες λοιμώδεις ασθένειες ή ακόμα και σκυλιά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι (κι όμως). Ουδέποτε, όμως, είχε πάρει την οποιαδήποτε έγκριση για χρήση σε ζώα ή ανθρώπους λόγω των άγνωστων μακροπρόθεσμων παρενεργειών (πχ. εκδήλωση καρκίνων ή αυτοάνοσων νοσημάτων) και των βέβαιων επιπτώσεων που θα έχουν στη Φύση και στην τροφική αλυσίδα οι όποιες μαζικές γενετικές αλλοιώσεις.  Ο ίδιος ο εφευρέτης της τεχνολογίας μέσω της οποίας κατασκευάζονται τα νέα mRNA έμβολια λέει πως δεν είναι ασφαλή για τους νέους!³² Παρ’ όλα αυτά, χάριν στη πανδημία η τεχνολογία αυτή απελευθερώθηκε και ήδη ετοιμάζονται νέα mRNA εμβόλια ενάντια σε κάθε γνωστό ιό: Ebola, HIV, HPV, H1N1, Ηπατίτιδα κλπ.²⁸
 31. Υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες κατά της COVID-19 και τέσσερα πλήρως αδειοδοτημένα φάρμακα! Υπάρχει η ενέσιμη θεραπεία Ρεμδεσιβίρης που μειώνει αποδεδειγμένα τις μέρες νοσηλείας, πλήρως εγκεκριμένη θεραπεία (κοκτέιλ) μονοκλωνικών αντισωμάτων, όπως και θεραπεία με Τ λεμφοκύτταρα που ανέπτυξαν Έλληνες γιατροί, με τους νοσούντες να παίρνουν εξιτήριο μέσα σε λίγα 24ωρα!²⁹
 32. Τα αλλεπάλληλα lockdown προκάλεσαν ψυχολογικά προβλήματα (άγχος, στρες, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κλπ.) σ’ ένα τουλάχιστον 50% του παγκόσμιου πληθυσμού. Υπολογίζεται ότι μακροπρόθεσμα τα θύματα θα ξεπεράσουν κατά πολύ εκείνα του κορονοϊού!²³

Σύνοψη: Οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ κολλούν ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ μεταδίδουν ΚΑΙ πεθαίνουν από κορονοϊό και μάλιστα εις ότι αφορά τις μεταλλάξεις σε υπερπολλαπλάσια νούμερα απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!

Εύκολα διαπιστώνει κανείς πόσα διακυβεύονται κάνοντας το εμβόλιο, ιδίως αν είναι mRNA. Ουδείς γνωρίζει, ουδείς παίρνει θέση, ουδείς εγγυάται για τις μακροχρόνιες παρενέργειες του.

Για το τι θα συμβεί σε μερικούς μήνες ή χρόνια και δη μετά τους αλλεπάλληλους εμβολιασμούς που σκοπεύουν να κάνουν.

Όλοι εμβολιάζονται υπ’ ευθύνη τους, με τις εταιρείες και το Κράτος να μη φέρουν την παραμικρή ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί.

Χρέος τους είναι μόνο η επιβολή και ο αποκλεισμός των «αρνητών». Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα.

Εύκολα μπορεί να αναλογιστεί κανείς πόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πάθει κάτι από τα εμβόλια, παρά απ’ τον κορονοϊό -εφόσον μιλάμε για έναν υγιή άνθρωπο χωρίς σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμβολιάζονται παιδιά, άντρες και γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία με πειραματικά εμβόλια εναντίον ενός ιού που έχει απειροελάχιστη επίδραση πάνω τους.

Αν ένας υγιής άνθρωπος, κάτω των 60 ετών, τηρεί τα μέτρα είναι αρκετά δύσκολο να κολλήσει, ενώ αν κολλήσει είναι εξαιρετικά απίθανο να πεθάνει (0.0009%), εν αντιθέσει με το να κάνει εθελοντικά ένα εμβόλιο με τα ανωτέρω ποσοστά παρενεργειών, με ανώτερο ποσοστό θνησιμότητας (0,004% Astrazeneca/J&J, 0,008% Pfizer/Moderna) με υψηλή πιθανότητα θρόμβωσης (3% Astrazeneca), φλεγμονής, μυοκαρδίτιδας (0,3% Pfizer/Moderna) ή εμφάνισης ενός αυτοάνοσου νοσήματος (μακροπρόθεσμα), το οποίο θα τον καθιστά επιπλέον ευάλωτο στις νέες μεταλλάξεις και που θα επιβαρύνει σταδιακά το ανοσοποιητικό του -ιδίως αν είναι τεχνολογίας mRNA.

Είναι σα να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο περίστροφα που το καθένα έχει μόνο μια σφαίρα. Με το ένα καλείσαι να στοχεύσεις σε ένα μακρινό στόχο και με το άλλο στο κεφάλι σου. Όσες πιθανότητες έχει να πάει στραβά το πρώτο έχεις για να πεθάνεις από κορονοϊό (αν είσαι υγιής) και όσες το δεύτερο για να πάθεις κάτι απ’ τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, είτε είσαι, είτε δεν είσαι υγιής!

Κι όμως το Κράτος σου λέει πως πρέπει να εμβολιαστείς, πως τίποτα απ’ αυτά δεν υπάρχει, πως είναι όλα ψέματα – σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μάλλον και οι νεκροί των εμβολίων, όπως η Νεκταρία³⁰ και η Μαρία³¹, οι δύο μητέρες που είχαν από τρία παιδιά και πέθαναν στην Κρήτη και στον Βόλο μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer και Astrazeneca, είναι κάποιο κακόγουστο αστείο και όχι πραγματικότητα… Είναι οι παράπλευρες απώλειες της Δημοκρατίας!

«Έχουμε εφεύρει την ευτυχία» –λένε οι τελευταίοι άνθρωποι και κλείνουν το μάτι. – Φ. Νίτσε.

Ακόμα κι αν το ποσοστό θνησιμότητας ήταν μονάχα 0,0000001% ο πολίτης οφείλει να το ξέρει, μαζί με τα ποσοστά όλων των υπολοίπων παρενεργειών, όπως και το Κράτος οφείλει να αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών και των προσταγών του. Ο εκάστοτε γονιός οφείλει να γνωρίζει πως αν εμβολιαστούν όλα τα παιδιά της χώρας, τα 5, 10, 100 μπορεί να πεθάνουν.

Όλα τα εγκεκριμένα απ’ τον ΕΟΦ φάρμακα συνοδεύονται από ενημερωτικό φυλλάδιο με ενδείξεις, αντενδείξεις και παρενέργειες με συγκεκριμένα ποσοστά/πιθανότητες εμφάνισης τους. Κανένα φάρμακο, πουθενά στον κόσμο, δεν γράφει «πάρτε το όπως θέλετε, όποτε θέλετε, στην ίδια δοσολογία όποιος κι αν είστε: παιδί, νέος, γέρος, υγιής ή καρκινοπαθής». Το ίδιο ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα εμβόλια. Τα νέα πειραματικά εμβόλια, όμως, πρέπει να τα κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως και να μην λέμε και πολλά!

Είναι Χρέος μας να αντισταθούμε στην επιβαλλόμενη εμβολιαστική Δυστοπία και στον κόσμο που θα προκύψει μετά από αυτήν. Στον κόσμο των μπολιασμένων Υποτακτικών, εκείνων που σκύψαν το κεφάλι και φέρουν το σημάδι της ντροπής. Στον κόσμο του νέου Εθνικού Διχασμού και της κρατικής ασυδοσίας.

Είναι Χρέος μας να διαφυλάξουμε την Υγεία, μα πρώτιστα την Τιμή και την Αξιοπρέπεια μας. Να ζήσουμε και να πεθάνουμε Ελεύθεροι, όχι σκυφτοί, δειλοί και ντροπιασμένοι.

Άνθρωποι εξαγορασμένοι που έζησαν με οδηγό τους τον Φόβο, δίχως Τόλμη, Θάρρος και Πίστη Εαυτού. Άνθρωποι που εκτέλεσαν, δίχως αμφισβήτηση, την κάθε εντολή. Άνθρωποι που «διαλύθηκαν ησύχως δίχως μια αμυχή»!

Η Ελευθερία της Ψυχής μετριέται απ’ τα μεγάλα όχι. Το ύψος των ανθρώπων απ’ τη Θέληση και τη Τόλμη να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι. Και η Πίστη απ’ τις θυσίες που θα κάνουμε γι’ αυτήν!

Σ’ ένα κόσμο που όλοι περπατούν σκυφτοί μέγιστη αξία έχει η λεύτερη, αδούλωτη, ελληνική ψυχή!

Αντιστέκομαι, άρα Υπάρχω!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Κρατική Προπαγάνδα εναντίον Πραγματικότητας

Σημ.1: Δεν συντάσσομαι, ούτε υπερασπίζομαι το κίνημα των «αρνητών», έτσι όπως αυτό παρουσιάζεται στα ΜΜΕ, εντός του οποίου έχει παρεισφρήσει κάθε λογής απατεώνας επαγγελματίας συνωμοσιολόγος. Συντάσσομαι μόνο με τους απανταχού Έλληνες που έχουν κριτική σκέψη και αυθεντική, όχι επιτηδευμένη, καχυποψία έναντι της βιομηχανίας των εμβολίων που στήνεται μπροστά μας. Η υγειονομική κρίση που βιώνουμε δεν είναι ούτε εκλογές, ούτε διαγωνισμός δημοτικότητας. Στόχος μας πρέπει να είναι μονάχα η ενημέρωση του κόσμου και η διαφύλαξη της υγείας όλων με πρώτιστα εκείνης των μελλοντικών γενεών -συνεπώς όσων είναι σε αναπαραγωγική ηλικία και κάτω.

Σημ.2: Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης και της σοβαρότητας του νέου κορονοϊού. Έχω ασχοληθεί εκτενέστατα με αυτόν από τις πρώτες μέρες της εμφάνισης του στη Γουχάν. Έχω κάνει ακριβώς την ίδια ενδελεχή μελέτη πάνω στον τρόπο λειτουργίας του και στις ποικίλες βλάβες που προξενεί στον οργανισμό (αιματολογικές, νευρολογικές, ανοσολογικές κλπ.). Τον περασμένο Ιούλιο παρουσίασα τις μέχρι τότε πανεπιστημιακές έρευνες και τα αποτελέσματα τους σε ένα αναλυτικό άρθρο ενάντια και πάλι στο τότε καθεστωτικό αφήγημα περί ενός ιού του αναπνευστικού, που προκαλεί μονάχα μια πνευμονία και τίποτα πέραν αυτού… «Κορονοϊός: Η σκληρή πραγματικότητα».

Σημ.3: Το παρόν άρθρο έχει αναδημοσιευτεί σε μια πιο περιεκτική έκδοση και πλέον θα ενημερώνεται εκεί με όλα τα νέα επιστημονικά δεδομένα. Δείτε το πατώντας εδώ: «Παρενέργειες Εμβολίων: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις».

Παραπομπές, βιβλιογραφία, παρουσίαση ερευνών και στοιχείων από τις επίσημες πηγές.

1) Το επίσημο πόρισμα της αμερικανικής κυβέρνησης κάνει λόγο για κατασκευή του κορονοϊού και διαφυγή του από εργαστήριο της Γουχάν. https://www.reader.gr/diethni/374018/koronoios-nea-ereyna-kinezoi-epistimones-dimioyrgisan-ton-io-pos-prospathisan-na
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9629563/Chinese-scientists-created-COVID-19-lab-tried-cover-tracks-new-study-claims.html
https://www.thedailyguardian.com/covid-19-created-in-wuhan-lab-has-no-credible-natural-ancestor-says-new-study/amp/

2) Οι υποδοχείς ACE2 (η ύπαρξη και ο αριθμός τους ή η απουσία τους) καθορίζουν το αν έχει κανείς φυσική ανοσία στον κορονοϊό, ποσό εύκολα κολλάει και πόσο βαριά νοσεί. Στην πρώτη έρευνα θα βρείτε συγκριτικούς πίνακες ανά ήπειρο, χώρα και φυλή. Η εξήγηση του γιατί στην Κίνα κολλούσαν όλοι, ενώ εδώ λιγότεροι από ένας στους τρείς. Εξού και οι μεγάλες διαφορές στον ρυθμό μετάδοσης (R0) του ιού.
https://www.nature.com/articles/s41421-020-0147-1 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7219352/ https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32663409/ https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpubh.2020.00418/full https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19/86023 https://jmhg.springeropen.com/articles/10.1186/s43042-020-00099-9

3) Σχεδόν καμία χώρα δεν εκδίδει δημογραφικά στοιχεία για τους φορείς και τους νεκρούς από COVID-19. Ορισμένες πολιτείες της Αμερικής, όμως, το κάνουν σε ημερήσια βάση. Μια από αυτές είναι η Λουϊζιάνα και το Σικάγο όπου οι Μαύροι αποτελούν το 70% των θανάτων, ενώ μόλις το 30% του πληθυσμού. Στην Αλαμπάμα, οπού οι Λευκοί αποτελούν το 68% του πληθυσμού, τα 2/3 των φορέων είναι ξένοι! Η πολιτική έπρεπε, όμως, και πάλι να επικρατήσει. Έτσι, μετά από αντιδράσεις λόγω των πινάκων που έδειχναν πως το 52% των φορέων είναι Μαύροι, έκοψαν στα δύο το ποσοστό και πλέον παρουσιάζουν ένα 25% φορέων Αγνώστου Καταγωγής! Κάποια εξωγήινη φυλή φαίνεται να έχει εγκατασταθεί εν μέσω πανδημίας εκεί… Ακολουθούν έρευνες του Harvard και αναφορές από λοιπές πολιτείες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά δεδομένα της Αμερικής τον Ιούλιο του 2020, πριν την βρετανική μετάλλαξη, τότε που κάθε λεπτό πέθαινε και ένας Αμερικανός η τεράστια πλειοψηφία των νεκρών ήταν μη-Λευκοί. Για την ακρίβεια οι νεκροί Λευκοί ήταν μόλις το 11% του συνόλου!
http://info.primarycare.hms.harvard.edu/blog/racial-disparity-mortality-covid-children https://www.seattletimes.com/seattle-news/health/king-county-has-big-racial-disparities-in-coronavirus-cases-and-deaths-according-to-public-health-data https://www.publichealthwm.org/news-events/general-news/covid-19-data-race-and-ethnicity https://www.statista.com/chart/amp/22430/coronavirus-deaths-by-race-in-the-us/ https://www.statista.com/chart/21364/african-american-share-of-covid-19-deaths/ https://www.alabamapublichealth.gov/covid19/data.html

Οι Λευκοί αυξάνονται στο 19% τον Σεπτέμβριο του 2020 μετά την βρετανική μετάλλαξη
Όταν οι Μαύροι έφτασαν να αποτελούν το 52% των κρουσμάτων στην Αλαμπάμα εφηύραν τους Αγνώστου Καταγωγής (Unknown) πολίτες… https://wbhm.org/2020/alabama-numbers-show-race-disparity-covid-19-deaths/
Μόνο το 17% οι Λευκοί, ενώ είναι το 75% του πληθυσμού! https://www.dailymail.co.uk/news/article-8276097/amp/Clear-disparity-ethnic-groups-Covid-19-deaths-IFS-study.html

4) Σχετικά με τις βασικές μεταλλάξεις του ιού (VOC). Υπάρχουν τέσσερις βασικές μεταλλάξεις ανησυχίας (Variants of Concern): η βρετανική (Alpha) που πλήττει κατά βάση Λευκούς και κυριαρχεί σε Ευρώπη και Αμερική, η αφρικανική (Beta), η Gamma της Βραζιλίας που πλήττει την Λατινική Αμερική και η Delta που εντοπίζεται κατά βάση στην Ινδία. Πρέπει να τονιστεί ότι οι μεταλλάξεις αυτές έχουν πολύ μικρότερη διασπορά απ’ ότι παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νέα μετάλλαξη Delta plus με την οποία τρομοκρατούν τον κόσμο ενώ έχει εντοπιστεί μονάχα σε 48 ανθρώπους στην Ινδία (οπού και ξεκίνησε) και 40 στην Αγγλία… Το ίδιο ισχύει και για την μετάλλαξη Delta την οποία πασχίζουν να παρουσιάσουν ως το απόλυτο κακό. Οι πιο πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Μπορεί να είναι δυό φορές πιο μεταδοτική, είναι όμως πολύ πιο ήπια. Συγκεκριμένα στην Αγγλία οπού κυριαρχεί, έχει ποσοστό θνησιμότητας 0,3%, τη στιγμή που η μετάλλαξη Alpha έχει 2%. Επίσης, υπάρχουν εκατοντάδες άλλες μεταλλάξεις του ιού που είναι άνευ σημασίας.
https://www.ecdc.europa.eu/en/covid-19/variants-concern
https://en.m.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2_Alpha_variant
https://en.m.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2_Beta_variant
https://en.m.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2_Gamma_variant
https://en.m.wikipedia.org/wiki/SARS-CoV-2_Delta_variant https://www.indianexpress.com/article/explained/how-worrying-is-delta-plus-sars-cov2-coronavirus-7380124/lite/
https://www.cnbc.com/amp/2021/06/24/delta-plus-covid-variant-heres-what-you-need-to-know.html
https://www.smh.com.au/national/nsw/delta-outbreak-is-twice-as-infectious-but-experts-unsure-if-it-s-more-deadly-20210702-p586dg.html

Οι τέσσερεις βασικές μεταλλάξεις του ιού και οι επιπτώσεις τους στην ανοσία. Η Β και η Δ διαφεύγουν της ανοσοποίησης σε εμβολιασμένους και μη.

5) Ο ιολόγος που συν-ανακάλυψε τον ιό του AIDS, ο βραβευμένος με Νόμπελ Luc Montagnier αποκαλεί τον μαζικό εμβολιασμό «τεράστιο λάθος» και υποστηρίζει πως οι νέες σοβαρές μεταλλάξεις του ιού προκλήθηκαν από τα εμβόλια. https://pentapostagma.gr/ygeia/7013597_dilosi-sok-nompelistas-embolio-dimioyrgei-tis-metallaxeis%3famp
https://youtu.be/L_M41R3IkNE
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2020-002429_EN.html

Έρευνες για το πώς ο εμβολιασμός οδηγεί στην δημιουργία πιο ισχυρών παθογόνων (μεταλλάξεων).
https://journals.plos.org/plosbiology/article?id=10.1371/journal.pbio.1002198
https://www.quantamagazine.org/how-vaccines-can-drive-pathogens-to-evolve-20180510/
https://www.webmd.com/lung/news/20210202/escape-mutations-may-drive-new-covid-resurgence

6) Αναφορικά με το επερχόμενο Τέταρτο Κύμα. https://www.tanea.gr/2021/06/20/greece/anisyxia-gia-tetarto-kyma-koronaiou-kai-parallagi-delta/
https://www.cnn.gr/ellada/story/271049/linoy-na-min-vgaloyn-tis-maskes-oi-emvoliasmenoi-tha-erthei-tetarto-kyma
https://www.cbc.ca/amp/1.6053717
https://www.aninews.in/news/world/asia/german-envoy-fears-4th-wave-of-covid-19-says-more-transmissible-vaccine-resistant-variants-growing https://www.forbes.com/sites/joshuacohen/2021/05/24/japans-healthcare-system-under-severe-strain-as-4th-wave-of-covid-19-poses-threat-to-olympic-games

7) Η πλειοψηφία του κόσμου αγνοεί αυτό που ανέφερα στην αρχή του κειμένου πως το σύνολο, σχεδόν, των ιών, των λοιμώξεων και των μεταδοτικών νοσημάτων προέρχεται από την Αφρική και την Ασία. Θα έπρεπε συνεπώς να εμβολιάζονται μόνο όσοι βγαίνουν απ’ τη χώρα για να πάνε στις ηπείρους αυτές, όπως και όσοι έρχονται από εκεί. Όμως αυτά είναι ακραία και ρατσιστικά. Η Δημοκρατία επιβάλει ανοιχτά σύνορα και ελεύθερες διελεύσεις πληθυσμών, οπότε κάντε όλοι ότι εμβόλιο βγαίνει και όλα καλά. Αλλάξτε το DNA σας για χάρη της Δημοκρατίας. Μη θέλετε να έχετε το μονοπώλιο της Υγείας. Μπορεί μελλοντικά να απωλέσουμε και το νερό για να διψάμε κι εμείς και να νιώθουμε λίγο πιο κοντά στα παιδιά της Αφρικής. Δεν είναι, άραγε, ντροπή να πίνεις εσύ, εδώ, νερό ενώ εκεί διψάνε; Από αύριο, λοιπόν, αρχίστε να τρώτε κι απ’ τα σκουπίδια και ότι περίσσευμα έχετε να το στέλνετε εκεί…

Ούτε τα υπόλοιπα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή. Παραθέτω μια έρευνα για το γνωστό MMR και τα περιστατικά θρομβοπενίας. Επιπλέον, ένα πίνακα με όλα σχεδόν τα υποχρεωτικά εμβόλια και τα αυτοάνοσα νοσήματα με τα οποία έχουν συνδεθεί. Εμβόλιο ηπατίτιδας, τετάνου, διφθερίτιδας κλπ.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1884189/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5607155/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5607155/table/Tab1/?report=objectonly

8) Όλα τα εμβόλια κατά του νέου κορονοϊού έχουν πάρει μόνο προσωρινές αδειοδοτήσεις.
Βρισκόμαστε επισήμως στην Τέταρτη Φάση της δοκιμής τους (μαζικός εμβολιασμός γενικού πληθυσμού).
https://www.fda.gov/vaccines-blood-biologics/vaccines/emergency-use-authorization-vaccines-exp https://www.bmj.com/content/373/bmj.n1244

Φυλλάδιο ενημέρωσης επαγγελματιών υγείας στην Αμερική

Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19. Το εμβόλιο της Pfizer, όπως και όλα τα άλλα, έχουν μόνο προσωρινή αδειοδότηση. https://www.carteretcountync.gov/841/COVID-19-Vaccine-Information-Forms https://www.cvdvaccine-us.com/safety

9) Αναφορικά με την Τετάρτη Φάση της δοκιμής των εμβολίων. Σημειωτέων ότι η Τρίτη οφείλει να κρατάει 2 χρόνια ώστε να καταγράφονται οι μακροχρόνιες παρενέργειες τους. https://www.pfizer.com/science/clinical-trials/guide-to-clinical-trials/phases https://www.abc.net.au/news/health/2020-12-10/covid-vaccine-safety-monitoring-phase-4-studies

Ομαδική αναφορά ιατρών στον αμερικανικό FDA ενάντια στην πρόωρη πλήρη αδειοδότηση των εμβολίων που απεργάζεται η κυβέρνηση και οι υποτακτικοί της. Ζητούν να τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο, λέγοντας πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την ασφάλεια τους.
https://blogs.bmj.com/bmj/2021/06/08/why-we-petitioned-the-fda-to-refrain-from-fully-approving-any-covid-19-vaccine-this-year/

10) Έρευνες για τις νέες μεταλλάξεις και την μειωμένη αποτελεσματικότητα των εμβολίων. https://www.nih.gov/news-events/nih-research-matters/how-covid-19-variants-evade-immune-response
https://www.rockefeller.edu/news/30098-covid-19-vaccines-emerging-variants/ https://thedenverchannel.com/news/national/coronavirus/some-covid-19-mutations-may-dampen-vaccine-effectiveness%3f_amp=true
https://theconversation.com/immune-interference-why-even-updated-vaccines-could-struggle-to-keep-up-with-emerging-coronavirus-strains-156465 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34004284/
https://www.nature.com/articles/s41579-021-00573-0
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1
https://www.nature.com/articles/d41586-021-00121-z https://www.cuimc.columbia.edu/news/new-study-coronavirus-variants-predicts-virus-evolving-escape-current-vaccines-treatments
https://www.nytimes.com/live/2021/02/07/world/covid-19-coronavirus.amp.html

Η νέα μετάλλαξη του ιού στην Ινδία (Delta plus) διαφεύγει, όχι μόνο από τα εμβόλια, αλλά και από τις θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα.
https://timesofindia.com/india/delta-variant-of-covid-19-mutates-into-delta-plus-all-you-need-to-know/articleshow/83538387.cms

Νέες μεταλλάξεις και στην Κρήτη. Δημοσιογράφος, μάλιστα, ανέφερε πως οι φορείς του συγκεκριμένου στελέχους ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και δεν ξέρουν πλέον τι να κάνουν… https://hania.news/2021/06/02/%CE%9A%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CF%82-%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9A%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%A0/ https://youtube.com/watch?v=q7wYj8-UQJw

11) Επισήμως κάνουν λόγο για το 50%. https://www.protothema.gr/world/article/1138315/sunagermos-gia-ti-metallaxi-delta-sto-israil-peripou-oi-misoi-pou-molunthikan-itan-emvoliasmenoi
https://www.businessinsider.com/israel-50-of-delta-variant-cases-vaccinated-severe-2021-6?amp

12) Στην Αγγλία οι διπλά εμβολιασμένοι πεθαίνουν από την μετάλλαξη Delta 8,6 φορές περισσότερο απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι! https://www.theguardian.com/theobserver/commentisfree/2021/jun/27/why-most-people-who-now-die-with-covid-have-been-vaccinated

Αν διαιρέσετε τους θανάτους με τα περιστατικά, προκύπτει θνησιμότητα 0,08% για τους ανεμβολίαστους και 0,69% για τους διπλά εμβολιασμένους, δηλαδή 8,6 φορές περισσότερο!
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/997418/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf

13) Έρευνες για το πως οι εμβολιασμένοι διασπείρουν τον ιό.
Όταν ένας εμβολιασμένος έρθει σε επαφή με τον ιό μπορεί να μη νοσήσει ή να περάσει τη νόσο πιο ελαφρά, όμως εξακολουθεί να κουβαλάει στην ρινική του κοιλότητα τα σωματίδια του ιού μεταδίδοντας τα στους πάντες γύρω του, οποτεδήποτε δεν φοράει μάσκα πχ. ενδοοικογενειακά ή σε μια καφετέρια. Κι αυτό διότι με κανένα εμβόλιο δεν αναπτύσσονται τα πολύτιμα αντιφλεγμονώδη IgA αντισώματα, παρά μόνο τα igG/igM (μακράς διαρκείας). Εν αντιθέσει με όσους έχουν κολλήσει τον ιό (ασχέτως αν έχουν νοσήσει).
Το φορτίο του ιού που συγκεντρώνεται στη μύτη του εκάστοτε ανθρώπου καταστρέφεται μόνο από τα IgA αντισώματα. Τα IgG που αναπτύσσονται απ’ τα εμβόλια προσφέρουν μεν ένα ποσοστό ανοσίας*, όμως παράλληλα σε καθίσουν και φορέα, αν έρθεις σε επαφή με τον ιό.
*Παραμένει άγνωστο το πραγματικό ποσοστό ανοσίας καθώς επηρεάζεται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, όπως: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 του κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, τη μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει σε επαφή κλπ. Το δεδομένο είναι πως ουκ ολίγοι εμβολιασμένοι έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο ή έχουν πεθάνει από κορονοϊό.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33320052
https://science.thewire.in/the-sciences/can-people-vaccinated-against-covid-19-still-spread-the-coronavirus/
https://globalnews.ca/news/7923457/deaths-covid-19-vaccinated-albertans/amp/
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-06-10/man-fully-vaccinated-with-astrazeneca-va
https://newindianexpress.com/states/karnataka/2021/may/24/researcher-dies-of-covid-19-in-karnatakaafter-getting-twodoses-of-vaccine-2306672.amp

14) Έρευνα στο Ισραήλ απέδειξε πως οι εμβολιασμένοι με Pfizer είναι 8 φορές πιο πιθανό να μολυνθούν από την νέα αφρικανική μετάλλαξη του ιού και 16 φορές πιο πιθανό από την βρετανική σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους! «Μην ανησυχείτε όμως», λένε, «δεν έχουν μεγάλη διασπορά οι μεταλλάξεις, συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Έχουμε αντιβιοτικά!». https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.04.06.21254882v1
https://www.news-medical.net/amp/news/20210412/Real-world-evidence-from-Israel-on-VOCs-and-SARS-CoV-2-vaccine-protection.aspx

15) Έρευνες για το πως τα εμβόλια οδηγούν σε νέες μεταλλάξεις! (Δείτε και το νούμερο 5 πάνω).
https://www.npr.org/2021/02/09/965703047/vaccines-could-drive-the-evolution-of-more-covid-19-mutants?t=1621163887826
https://www.rockefeller.edu/news/30404-covid-variant-infection-after-vaccination/

16) Ο κορονοϊός θα υπάρχει για πάντα. https://www.api.nationalgeographic.com/distribution/public/amp/science/article/covid-19-will-likely-be-with-us-forever-heres-how-well-live-with-it https://www.cnbc.com/amp/2021/01/13/moderna-ceo-says-the-world-will-have-to-live-with-the-coronavirus-forever.html
https://www.universityofcalifornia.edu/news/are-we-stuck-covid-19-forever

17) Δηλώσεις του Εβραίου CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, περί τρίτης δόσης και ετήσιων εμβολιασμών.
https://tanea.gr/2021/05/14/greece/almpert-mpourla-tha-xreiastei-triti-dosi-stous-8-mines-to-emvolio-antimetopizei-tis-metallakseis/amp/
https://www.cnbc.com/amp/2021/04/15/pfizer-ceo-says-third-covid-vaccine-dose-likely-needed-within-12-months.html
https://www.bbc.com/news/health-57667987.amp
https://www.ox.ac.uk/news/2021-06-28-delayed-second-dose-and-third-doses-oxford-astrazeneca-vaccine-lead-heightened

18) Έρευνες για την εξάντληση του ανοσοποιητικού και τις αναίτιες ανοσολογικές αντιδράσεις μετά τον εμβολιασμό (νόσηση, ανάπτυξη αυτοάνοσων νοσημάτων κλπ.). Σε όλα τα νέα πειραματικά εμβόλια, όπως και σε αυτά κατά του νέου κορονοϊού, διαπιστώνεται ότι οι εμβολιασμένοι είναι πιθανότερο να κολλήσουν απ’ ότι αυτοί που έχουν φυσική ανοσία. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3094965/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7318931/ https://www.nature.com/articles/s41577-020-0285-6

Η πρώτη μακροχρόνια μελέτη πάνω στο εμβόλιο της Pfizer κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι το εμβόλιο προκαλεί έναν πολύπλοκο λειτουργικό επαναπρογραμματισμό των εγγενών ανοσολογικών αποκρίσεων ο οποίος θα μπορούσε να συμβάλει στην μείωση της έμφυτης ανοσολογικής απόκρισης στον ιό! https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1.full#ref-14

Έρευνα που δείχνει ότι το να λαμβάνει κανείς το εμβόλιο της γρίπης σε ετήσια βάση μειώνει την ικανότητα πρόσληψης των νέων αντισωμάτων (για τα νέα στελέχη) από τον οργανισμό. Απεδείχθη πως οι άνθρωποι που εμβολιάζονταν περιοδικά, πχ. ανά πέντε έτη, είναι σε καλύτερη μοίρα από εκείνους που εμβολιάζονταν κάθε χρόνο.
https://www.statnews.com/2015/11/11/flu-shots-reduce-effectiveness/

Επιστήμονες προειδοποιούν ότι τα μελλοντικά εμβόλια κατά του κορονοϊού (που θα συμπεριλαμβάνουν τις νέες μεταλλάξεις) θα είναι λιγότερο αποτελεσματικά, λόγω του τρόπου λειτουργίας του ανοσοποιητικού.
Ο οργανισμός μας μαθαίνει να αντιδρά στον εκάστοτε ιό βάση της πρώτης επαφής του με αυτόν. Αυτό θα πει ότι όποιος κάνει το εμβόλιο σήμερα εκπαιδεύει το ανοσοποιητικό του να πολεμάει την δεδομένη, πρώτη, έκδοση του ιού με αποτέλεσμα να μην μπορεί μελλοντικά να ανταποκριθεί το ίδιο θετικά στις όποιες μεταλλάξεις. Αν σκεφτεί κανείς ότι όσοι κάνουν το εμβόλιο είναι πιο πιθανό να κολλήσουν μια νέα μετάλλαξη μιλάμε για το απόλυτο σχέδιο καταστροφής… Κι αυτός είναι κι ένας λόγος που θέλουν να επιβάλουν το συντομότερο δυνατό τον μαζικό εμβολιασμό.
https://www.statnews.com/2021/04/16/next-generation-covid-19-vaccines-are-supposed-to-be-better-some-experts-worry-they-could-be-worse/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3314307/
https://reliefweb.int/report/world/two-thirds-epidemiologists-warn-mutations-could-render-current-covid-vaccines

19) Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία. Σε πρόσφατες έρευνες το ποσοστό προϋπάρχουσας φυσικής ανοσίας ανέρχεται στο 51% στη Σιγκαπούρη, στο 44% στο Εκουαδόρ, στο 34% στη Γερμανία και στο 20% σε Ολλανδία/Σουηδία. Σε αντίστοιχες έρευνες πάνω σε ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι), το ποσοστό εκείνων που ανέπτυξαν αντισώματα είναι μεταξύ 80-100%.
https://www.bmj.com/content/370/bmj.m3563
https://www.ijidonline.com/article/S1201-9712(21)00120-X/fulltext
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.10.03.20206151v2.full-text https://www.nature.com/articles/s41423-021-00700-0

20) Το 78% των ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ από κορονοϊό ήταν υπέρβαροι ή παχύσαρκοι βάση έρευνας του CDC.
https://www.cnbc.com/amp/2021/03/08/covid-cdc-study-finds-roughly-78percent-of-people-hospitalized-were-overweight-or-obese.html https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7010e4.htm

21) Όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό -είτε το γνωρίζουν, είτε όχι- έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα τα οποία τους προστατεύουν επαρκώς. (εκτός φυσικά από περιπτώσεις βεβαρημένων οργανισμών, ανοσοκατεσταλμένων κλπ.). https://www.nature.com/articles/s41591-020-0897-1 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33899033/

22)Όσοι έχουν κολλήσει τον ιό δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν! Έρευνα αποδεικνύει ότι όσοι έχουν περάσει τον ιό είναι επαρκώς προστατευμένοι.
https://www.healthline.com/health-news/new-study-determines-people-whove-had-covid-19-dont-need-to-get-vaccinated
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.06.01.21258176v2 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33129373/

23) Το γενικό ποσοστό των ανθρώπων που πεθαίνουν από κορονοϊό (ανεξαρτήτου ηλικίας), χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, είναι μόλις 0,7% – χωρίς να υπολογίζεται μέσα σε αυτό όσοι κατέληξαν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις ή από επιπλοκές από τις πειραματικές αγωγές που δίνονταν τον πρώτο καιρό ή επειδή οι συγγενείς τους συμφώνησαν μετέπειτα να υπογράψουν ότι κατέληξαν από κορονοϊό για να αυξηθούν οι καταγεγραμμένοι θάνατοι και «να φοβηθεί ο κόσμος», όπως τους έλεγαν στα νοσοκομεία… Το γενικό παγκόσμιο ποσοστό θανάτων από κορονοϊό, με ή χωρίς υποκείμενα νοσήματα, σε ηλικίες 60 ετών και κάτω είναι μόλις 0,3%! Ενώ οι θάνατοι στους ανήλικους είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. https://www.worldometers.info/coronavirus/worldwide-graphs/
https://www.cebm.net/covid-19/global-covid-19-case-fatality-rates/

Κάθε χρόνο, το 17,6% του παγκόσμιου πληθυσμού πεθαίνει από Καρδιαγγειακές Παθήσεις, το 9% από κάποιας μορφής καρκίνου, το 3,5% από αναπνευστικά προβλήματα, το 1% από AIDS και το 0,8% αυτοκτονεί. Όμως δεν ακούμε για καμία πανδημία κατάθλιψης κι ας είναι κι αυτή εξόχως «κολλητική». Καμία εκστρατεία ενημέρωσης για τις διάφορες σεξουαλικές επιλογές δεν γίνεται, αντιθέτως προάγονται ως πρότυπα οι οροθετικοί. Κι όμως η ζωή μοιάζει να τελειώνει, αν ακούσει κανείς ειδήσεις, επειδή το 1,4% πέθανε πέρσυ από κορονοϊό… Εκτός αυτού, έχει ήδη παρατηρηθεί παγκοσμίως αύξηση των αυτοκτονιών λόγω του εγκλεισμού, με πολλούς γιατρούς όπως ο Δρ. Γ. Ιωαννίδης (ένας απ’ τους πέντε καλύτερους επιδημιολόγους του κόσμου) να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως τα θύματα απ’ τα lockdown θα ξεπεράσουν μακροπρόθεσμα εκείνα απ’ τον κορονοϊό.
https://youtu.be/dWz2ad63IlI
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2020-006072_EN.html

Πίνακες από τη διάλεξη του καθηγητή Ιωαννίδη στο πανεπιστήμιο του Salzburg της Αυυστριας, στις 26 Ιουνίου, δείχνουν πως ένα τουλάχιστον 50% του πληθυσμού αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα (άγχος, στρές, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κλπ.) κατά τη διάρκεια των lockdown. Οι έρευνες υπολογίζουν πως μακροπρόθεσμα τα θύματα θα ξεπεράσουν τα 5 εκατομμύρια, ενώ σήμερα ο συνολικός αριθμός των νεκρών από COVID-19 ή με COVID-19 είναι 3,5 εκατομμύρια.
https://www.youtube.com/watch?v=sb6PHYTIb2k
https://youtu.be/B_ehqHQOBO0 https://jamanetwork.com/journals/jamanetworkopen/fullarticle/2772834

Έρευνα στο Ισραήλ εντόπισε ογκομετρικές διαφορές στους εγκεφάλους υγειών ανθρώπων, που δεν είχαν κολλήσει τον ιό, μετά τα lockdown. Περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με το στρες και το άγχος είχαν διογκωθεί! Η αύξηση του στρες και του άγχους καθιστά το ανοσοποιητικό σύστημα πιο ευάλωτο μειώνοντας την ανοσοαπόκριση, είναι η βασική αιτία για την γέννηση καρκίνων, ενώ αποδιοργανώνει και αδρανοποιεί αποδεδειγμένα τον άνθρωπο. Γι’ αυτό και οι πολιτικοί το εκμεταλλεύονται δεόντως με το γνωστό Δόγμα του Σοκ. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1053811921005875

24) Παρενέργειες εμβολίων

Θάνατος
https://www.thehindu.com/news/national/coronavirus-180-deaths-following-vaccination-reported-in-india/article34274144.ece/amp/
https://www.bmj.com/content/372/bmj.n149
https://www.bmj.com/content/373/bmj.n1372
https://wap.business-standard.com/article-amp/current-affairs/pfizer-vaccine-worries-norway-as-29-elderly-people-die-after-taking-shot-121011700157_1.html https://www.heraldscotland.com/news/homenews/19377047.covid-vaccine-four-dead-due-adverse-effects-scotland/
https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-54641117.amp https://www.forbes.com/sites/joewalsh/2021/05/05/tucker-carlson-says-vaccine-related-deaths-may-be-abnormally-high—but-vaccines-havent-been-linked-to-deaths/amp/ https://www.fox10tv.com/news/coronavirus/23-alabama-deaths-reported-after-shots-but-health-experts-warn-against-making-link/article_f7e52cac-997c-11eb-bce4-d7128e32a1b5.html https://www.newsbreak.gr/ellada/220456/thekla-dimitrioy-nekri-apo-thromvoemvoliko-epeisodio-meta-ton-emvoliasmo/

Θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό
https://www.thetimes.co.uk/article/childminder-got-blood-clots-and-died-after-astrazeneca-covid-vaccine-qjtg83m9l
https://www.ndtv.com/world-news/british-woman-in-cyprus-suffers-blood-clot-after-receiving-astrazeneca-covid-19-vaccine-dies-2448354
https://www.nytimes.com/2021/01/12/health/covid-vaccine-death.html
https://www.the-sun.com/news/2305200/doctor-dies-36-others-develop-rare-blood-disorder-vaccines/amp
https://www.cnbc.com/amp/2021/05/12/cdc-says-28-blood-clot-cases-3-deaths-may-be-linked-to-jj-covid-vaccine.html
https://www.iatronet.gr/amp/article/100363/65hronh-nekrh-sto-ilion-epeita-apo-ton-emvoliasmo-me-astrazeneca
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ajh.26132
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejme2106315
https://www.eof.gr/web/guest/home?p_p_id=
https://www.ema.europa.eu/en/news/astrazenecas-covid-19-vaccine-ema-finds-possible-link-very-rare-cases-unusual-blood-clots-low-blood

Έρευνα του κυβερνητικού Οργανισμού Υγείας και Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (HSE) βρίσκει πως ο κίνδυνος θανάτου από θρόμβωση μετά το εμβόλιο της Astrazeneca, στους 18-39, είναι διπλάσιος απ’ ότι να πεθάνουν από κορονοϊό! Συγκεκριμένα αναφέρει πως αν εμβολιάζονταν όλοι θα αποτρέπονταν συνολικά 10 θάνατοι από κορονοϊό, αλλά θα προέκυπταν 21 θάνατοι από θρομβώσεις! Όμως, λένε: «η ανάγκη επιτάχυνσης των εμβολιασμών υπερτερεί των παρενεργειών!». Ουσιαστικά ομολογούν πως θα θυσιάσουν έναν αριθμό Βρετανών χάριν του γενικού «καλού». Χάριν της μανίας τους να εμβολιαστούν όλοι. https://www.irishexaminer.com/news/arid-40328123.html

Παραλύσεις μετά τον εμβολιασμό
https://www.naftemporiki.gr/amp/story/1704195/souidia-gunaika-pethane-meta-ti-xorigisi-tou-emboliou-tis-astrazeneca
https://www.naftemporiki.gr/amp/story/1691453/mix-giannakos-poedin-nosileutria-pareluse-meta-ti-deuteri-dosi-tou-emboliou
https://sputniknews.gr/20210330/kataggelia-62hronis-gia-to-emvolio-tis-astrazeneca-parelyse-to-podi-eniotha-san-nekro-to-heri-11052076.html https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19vaccine/92291 https://www.wpxi.com/news/top-stories/bethel-park-woman-paralyzed-12-hours-after-getting-first-dose-pfizer-vaccine-doctors-searching-answers/ZSYTEX4H4FHKDFVSPGS3ILJZUI/
https://www.wkrn.com/news/nashville-woman-partially-paralyzed-after-rare-reaction-to-covid-vaccine-walks-again/amp/

Παράλυση Μπέλ (Bell’s Palsy)
Έρευνες για την Παράλυση Μπέλ (Bell’s Palsy), το γνωστό στράβωμα του στόματος, που προκαλείται σε ορισμένες περιπτώσεις από τα mRNA εμβόλια. Το ποσοστό καταγράφεται στο 0,6%. https://jamanetwork.com/journals/jamainternalmedicine/fullarticle/2779389 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7897359/ https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S266635462100020X?via%3Dihub

Ακρωτηριασμοί μετά από εμβολιασμούς
https://www.in.gr/2021/03/30/greece/sygklonistiki-martyria-gia-ton-akrotiriasmo-kai-ton-thanato-6oxronis-meta-ton-emvoliasmo-tis/amp/
https://parallaximag.gr/epikairotita/astrazeneca-nea-thromvosi-ypesti-35chronos-pou-paroligo-na-akrotiriastei
https://www.stamfordmercury.co.uk/news/amp/man-lost-leg-weeks-after-covid-vaccination-9198171/

Το 12% των ανθρώπων που λαμβάνει την πρώτη δόση ενός mRNA εμβολίου κατά της covid-19 και το 16% που λαμβάνει τη δεύτερη, παρουσιάζει πρησμένους λεμφαδένες στη μασχάλη και το λαιμό. Το πρήξιμο μπορεί να διαρκέσει μέχρι ένα μήνα. https://www.yalemedicine.org/news/vaccine-reactions
https://pubs.rsna.org/doi/10.1148/rycan.2021210038

Το Ισραήλ αναφέρει κοντά στις 300 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας σε εφήβους ηλικίας 16-19 μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. Οι περισσότεροι εκ των οποίων χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα ή ιστορικό φλεγμονής στην καρδιά. Με βάση των αριθμό των εμβολιασμένων μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξεως του 0,02% τη στιγμή που στο ίδιο εύρος ηλικίας η πιθανότητα να πεθάνει κανείς από κορονοϊό (χωρίς υποκείμενα νοσήματα) είναι 0,0009%… Σα να μην έφτανε αυτό κάνουν λόγο για «ελαφριά» περιστατικά υποβαθμίζοντας τελείως το γεγονός λες και ήταν ένα απλό μπούκωμα…
https://www.timesofisrael.com/israel-reports-link-between-pfizer-2nd-shot-and-heart-problem-in-males-under-30/
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/myocarditis.html https://www.eof.gr/web/guest/covid19-press-announcements https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34092429/

7 έφηβοι στην Αμερική, ηλικίας 14-19, εμφάνισαν, επίσης, μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9650965/amp/Heart-reaction-probed-possible-rare-vaccine-link-teens.html

Αλλεργικές αντιδράσεις και Αναφυλαξία
https://naftemporiki.gr/amp/story/1739767/kalabruta-thanatos-65xronis-amesos-meta-ton-emboliasmo-tis-me-ti-b-dosi-tou-pfizer https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2777417 https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2776557

Γυναίκες ανά τον κόσμο αναφέρουν διαταραχές κύκλου, πρόωρες, ασυνήθιστα επίπονες και εξαιρετικά αιματηρές περιόδους μετά τον εμβολιασμό τους με mRNA εμβόλια.
Γιατρός του Imperial College αναφέρει, επίσης, πως παρατηρούνται αιμορραγίες ακόμα και σε γυναίκες που είναι σε εμμηνόπαυση, όπως και σε ανθρώπους που λαμβάνουν ορμονικές θεραπείες (τρανσέξουαλς). Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις πήξης του αίματος. Ότι δηλαδή δεν είναι απλά μια ισχνή μειοψηφία που θα τύχη να εμφανίσει σοβαρές θρομβώσεις ή θρομβοπενία, αλλά πως υπάρχουν και ενδιάμεσα στάδια, είτε γίνονται αντιληπτά (και κατά συνέπεια αναφέρονται), είτε όχι.
https://www.bbc.com/news/health-56901353.amp https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2021-05-19/changes-in-menstruation-after-covid-19-vaccines-should-be-studied
https://anthro.illinois.edu/news/2021-04-05/professor-clancy-and-phd-alumna-katie-lee-launch-research-menstruation-and-covid-19

Σύνδρομο Διαφυγής Τριχοειδών (CLS) μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca. Πλέον απαγορεύεται η χορήγηση του σε άτομα με ιστορικό με επίσημη ανακοίνωση της ΕΜΑ. https://naftemporiki.gr/amp/story/1743100/eof-nea-antendeiksi-tou-emboliou-tis-astrazeneca-se-atoma-me-to-sundromo-cls

Άνθρωποι με φλεγμονώδεις Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις ανέπτυξαν Έρπητα Ζωστήρα μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer. Από τους 6 ασθενείς της έρευνας, οι τέσσερις είχαν Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, ο ένας Sjögren’s syndrome και ο άλλος Μικτή Νόσο του Συνδετικού Ιστού (UCTD).
https://creakyjoints.org/living-with-arthritis/coronavirus/covid-19-vaccines/autoimmune-inflammatory-rheumatic-patients-shingles-after-covid-19-vaccine/ https://academic.oup.com/rheumatology/advance-article/doi/10.1093/rheumatology/keab345/6225015 https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19vaccine/92106

Οδοντίατρος στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ότι ανέπτυξε Sjögren’s Syndrome μετά τον εμβολιασμό της. https://www.dimpenews.com/2021/05/05/%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25AC%25CE%25B4%25CE%25B1-%25CE%25BF%25CE%25B4%25CE%25BF%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25AF%25CE%25B1%25CF%2584%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2582-%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B3%25CE%25AD%25CE%25BB%25CE%25B5%25CE%25B9-%25CF%258C%25CF%2584%25CE%25B9-%25CF%2580%25CE%25B1/amp/

Αμερικανός γέμισε εξανθήματα μετά από το εμβόλιο της J&J. Όλο του το σώμα κοκκίνισε και άρχισε να ξεφλουδίζει. (Αν δεν ανοίγει ο σύνδεσμος χρησιμοποιήστε proxy).
https://www.wric.com/news/local-news/goochland-county-man-suffers-rare-severe-reaction-to-covid-19-vaccine/

Σύνδρομο Απελευθέρωσης Κυτοκινών παρουσιάστηκε σε ασθενή με καρκίνο του παχέος εντέρου μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer.
Το Σύνδρομο Απελευθέρωσης Κυτοκινών/Κυτταροκινών (Cytokine Release Syndrome CRS) παρατηρείται σε αρρώστους που πάσχουν από COVID-19 και θεωρείται ένας βασικός μηχανισμός που οδηγεί σε κατάρρευση την λειτουργία οργάνων, όπως ο πνεύμονας, το καρδιαγγειακό σύστημα, οι νεφροί και το ήπαρ. https://www.nature.com/articles/s41591-021-01387-6

Γυναίκα με αυτοάνοσο νόσημα έκανε mRNA εμβόλιο και παραλίγο να πεθάνει από αιμολυτική κρίση (αναιμία και οξεία συγκόλληση ερυθρών αιμοσφαιρίων). Το εν λόγο αυτοάνοσο ονομάζεται CAD (Νόσος Κρύας Συγκολλητίνης) και εξωθεί τα αντισώματα στην καταστροφή των ερυθρών αιμοσφαιρίων σε χαμηλές θερμοκρασίες. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ajh.26214 https://coldagglutininnews.com/2021/05/07/covid-vaccines-briefly-worsen-cad-symptoms-in-woman-in-case-study

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 100 τρισεκατομμύρια κύτταρα. Τα mRNA εμβόλια μεταγράφονται σε κάθε δόση του εμβολίου σε 28 τρισεκατομμύρια από αυτά, σύμφωνα με την επίσημη απάντηση της Pfizer στον γνωστό χειρουργό ογκολόγο Δημήτρη Αντωνίου (όπως ο ίδιος έχει καταθέσει). Σκεφτείτε, λοιπόν, αυτή τη διαδικασία να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Πόσους χιμαιρισμούς (μεταλλάξεις) λέτε να προκαλέσει μετά από 3, 4, 5, 6 κλπ. εμβολιασμούς;

25) «Κάναμε ένα τεράστιο λάθος!», λέει ο Καναδός ερευνητής εμβολίων Byram Bridle. Η πρωτεΐνη ακίδα (spike protein) του ιού και του εμβολίου είναι εν τέλει τοξίνη η οποία περνάει σε διάφορα όργανα, όπως το συκώτι, η σπλήνα και ο μυελός των οστών, με μεγαλύτερη συγκέντρωση στις ωοθήκες! Εντοπίζεται στο πλάσμα του αίματος μέχρι και ένα μήνα μετά και μένει να διαπιστωθεί αν οι υψηλές αυτές συγκεντρώσεις στις ωοθήκες συμβάλλουν στη μείωση της γονιμότητας ή δημιουργούν προβλήματα στην κύηση λόγω καταστροφής του ιστού. «Η πρωτεΐνη ακίδα είναι κυτταροτοξική, αυτό είναι γεγονός», ανέφερε ο Robert Maloneο εφευρέτης των mRNA εμβολίων. «Είναι ευθύνη των κατασκευαστών των εμβολίων να αποδείξουν πως η δική τους πρωτεΐνη δεν είναι τοξική».
https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-spike-protein-travels-from-injection-site-organ-damage/
https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075 https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/
https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1406777926855671811

Έρευνα της ΕΜΑ απέδειξε πως οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σωματιδίων από τα mRNA εμβόλια εντοπίζονται στις ωοθήκες.
Σύμφωνα δε με τον Δρ. Kahn Syed: «Εάν ο μηχανισμός του mRNA εμβολίου λειτουργεί όπως περιγράφεται, πρόκειται να παράγει την ξένη spike πρωτεΐνη στις ωοθήκες. Εάν το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά σε αυτό και δεν μπορεί να την εξαλείψει με ασφάλεια, τότε θα καταστρέφει τον ιστό που το παράγει».
https://ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf

26) Μόλις πριν ένα μήνα ξεκίνησε η Pfizer να κάνει έρευνες με εγκύους και άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδων.
https://www.pfizer.com/science/coronavirus/vaccine/additional-population-studies

Άρθρο στο British Medical Journal, ίσως το εγκυρότερο ιατρικό περιοδικό, κατακεραυνώνει τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν η Pfizer και η Moderna για να τεστάρουν τα εμβόλια τους ενάντια στο καθιερωμένο πρωτόκολλο. Μόνο «τυφλές» δεν ήταν οι έρευνες τους… https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4924/rr-6

27) Αναφορικά με την τεχνολογία CRISPR και τα νέα εμβόλια που θα βγουν. https://www.newscientist.com/definition/what-is-crispr/ https://www.cnbc.com/2021/06/30/how-crispr-gene-editing-will-treat-disease-intellia-founder-doudna-.html
https://www.npr.org/transcripts/974751834
https://youtu.be/2pp17E4E-O8 https://genomebiology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13059-018-1409-1 https://www.businessinsider.com/mice-skin-feet-green-crispr-genetic-diseases-2017-10 https://www.newscientist.com/article/dn17003-fluorescent-puppy-is-worlds-first-transgenic-dog/amp/
https://youtu.be/dUd4QpYvkEE

28) Νέα mRNA εμβόλια ετοιμάζονται για κάθε γνωστό ιό: HIV, Ebola, H1N1, Ηπατίτιδα, HPV κλπ.
https://www.sciencemag.org/news/2020/12/messenger-rna-gave-us-covid-19-vaccine-will-it-treat-diseases-too
https://www.nationalgeographic.com/science/article/at-last-a-malaria-vaccine-has-passed-important-clinical-trials?
https://www.theconversation.com/amp/3-mrna-vaccines-researchers-are-working-on-that-arent-covid-157858
https://www.fortune.com/2021/04/16/mrna-vaccines-covid-moderna-pfizer-vaccinology-health-care-science-vaccinations/amp/
https://www.scientificamerican.com/article/the-second-generation-covid-vaccines-are-coming/
https://www.news-medical.net/amp/news/20210513/Scientists-unveil-new-Ebola-virus-vaccine-design.aspx
https://www.contagionlive.com/view/moderna-unveils-results-of-new-mrna-vaccine-candidate-trials

«Απ’ τον βράχο του Σισύφου δεν διδάχθηκε κανείς;». Διαβάστε επίσης: «Κορονοϊός: Η Φύση εκδικείται!».

29) Έρευνες και αναφορές για το αποτελεσματικότερο φάρμακο κατά του κορονοϊού, Remdesivir, το οποίο λαμβάνουν όλοι οι γνωστοί και πλούσιοι που νοσούν, όπως ο Τραμπ και ο Αρχιεπίσκοπος… 3,500$ για μια θεραπεία, όμως, είναι πολλά για να σώσεις τον λαουτζίκο, οπότε εμβόλια με 19€ και άγιος ο Θεός… Επίσης σε λίγους εκλεκτούς δίδεται θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα (REGN-COV2). Μάλιστα πίσω απ’ την εν λόγω θεραπεία βρίσκεται ένας Έλληνας, ο έτερος CEO της Regeneron Γιώργος Γιανκόπουλος.
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2007764
https://emedicine.medscape.com/article/2500114-treatment#d10
https://www.proionta-tis-fisis.com/koronaios-therapevetai-se-mia-ora-alla-monon-ean-eisai-giatros/
https://youtube.com/watch?v=YKr2t7t6ya4
https://www.nature.com/articles/s41401-020-0485-4
https://www.naftemporiki.gr/story/1734457/to-proto-sumbolaio-gia-farmako-me-monoklonika-antisomata-upegrapse-i-ee
https://en.wikipedia.org/wiki/Casirivimab/imdevimab
https://investor.regeneron.com/news-releases/news-release-details/regenerons-regen-cov2-first-antibody-cocktail-covid-19-receive/
https://www.cnbc.com/video/2020/04/27/regenerons-george-yancopoulos-on-the-race-for-a-coronavirus-treatment.html
https://en.m.wikipedia.org/wiki/George_Yancopoulos
https://www.ellines.com/erga-ellinon/24976-enas-apo-tous-pio-epituchimenous-epistimones-bioiatrikis-ston-kosmo/amp/

30) https://www.news247.gr/koinonia/kriti-egkefalika-nekri-i-44chroni-poy-epathe-thromvosi-meta-ton-emvoliasmo-tis-ti-lene-oi-giatroi.9239216.html

31) https://www.typosthes.gr/koinonia/253529_bolos-nekri-mitera-3-paidion-poy-eihe-kanei-embolio-aifnidios-thanatos

32) Αναφορικά με την μειωμένη ικανότητα πρωτεϊνοσύνθεσης στις μεγάλες ηλικίες. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6326689/#!po=2.86458

Διαβάστε επίσης:

Ο εφευρέτης του mRNA λέει ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή για τους νέους. https://www.tanea.gr/2021/06/26/science-technology/koronaios-emvolia-mrna-akatallila-gia-neous-18-22-eton-leei-o-efeyretis-ton-mrna/
https://www.news.yahoo.com/amphtml/single-most-qualified-mrna-expert-173600060.html https://www.foxnews.com/media/tucker-carlson-mrna-vaccine-inventor

Ο μοριακός γενετιστής και διευθυντής της CRIIGEN, Christian Vélot, κατακεραυνώνει τα mRNA εμβόλια. «Οι κορονοϊοί είναι οι πρωταθλητές των ιών παγκοσμίως στους ανασυνδυασμούς.Τα γενετικά εμβόλια μπορούν ν΄αυξήσουν τους ανασυνδυασμούς». https://dimpenews.com/2021/07/01/μοριακός-γενετιστής-διευθυντής-του-criigen/

Έρευνες για τον μηχανισμό μέσα απ’ τον οποίο μπορεί να μεταλλαχθεί ο κορονοϊός και να μείνει για πάντα στον οργανισμό, όπως πχ. ο ιός του AIDS. https://www.aninews.in/news/science/sars-cov-2-dna-integration-into-host-genomes20210507041044
https://www.news-medical.net/amp/news/20210510/Researchers-show-SARS-CoV-2-genes-can-be-integrated-into-the-human-genome.aspx
https://www.pnas.org/content/118/21/e2105968118
https://www.sciencemag.org/news/2020/12/coronavirus-may-sometimes-slip-its-genetic-material-human-chromosomes-what-does-mean https://www.sciencemag.org/news/2021/05/further-evidence-offered-claim-genes-pandemic-coronavirus-can-integrate-human-dna
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.12.12.422516v1.full

Οι Σεϋχέλλες ξανά σε καραντίνα παρ’ ότι είναι η χώρα με τους περισσότερους εμβολιασμένους.
https://www.japantimes.co.jp/news/2021/05/05/world/seychelles-lockdown/

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Water Research αποδεικνύει την τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελέιται από την καθημερινή χρήση μασκών και την απόρριψη τους σε μη ειδικούς κάδους.

Μελέτες εκτιμούν ότι οι άνθρωποι παγκοσμίως χρησιμοποιούν 129 δισεκατομμύρια μάσκες προσώπου κάθε μήνα – περίπου 3 εκατομμύρια ανά λεπτό.

Οι περισσότερες από αυτές είναι μάσκες προσώπου μίας χρήσης από μη βιοδιασπώμενες πλαστικές μικροΐνες που διασπώνται σε μικρότερα πλαστικά σωματίδια – μικρο- και νανοπλαστικά – και εξαπλώνονται σε όλο το οικοσύστημα.

Οι ερευνητές βρήκαν στο νερό μόλυβδο, κάδμιο, αντιμόνιο και διάφορα πλαστικά και οργανικές ουσίες.

Εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη συμβολή που έχουν οι προσωπικές μάσκες μίας χρήσης στο παγκόσμιο πρόβλημα των πλαστικών.

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0043135421002311# https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s11783-021-1413-7.pdf https://europepmc.org/article/MED/32763564
https://europepmc.org/article/MED/32563114

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ένα ~20% των γιατρών και ένα ~35% των νοσηλευτών αρνείται να εμβολιαστεί.
https://www.gr.euronews.com/amp/2021/05/10/ellada-meboliasmoi
https://amp.dw.com/el/%CE

Ο ΕΟΦ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους γιατρούς υπενθυμίζοντας τους το χρέος τους. https://www.eof.gr/c/document_library/get_file%3Fuuid%3Dd12cce8f-81d5-4f29-a6b2-571027db4364%26groupId%3D12225&ved=2ahUKEwiXrarP3oLxAhUmhv0HHdJvCuEQFjAAegQIGRAC&usg=AOvVaw2eJruHlF7m_ApQwQU1hjWD

Παραίτηση «βόμβα» από την Επιτροπή ΕΟΦ που διερευνά τις παρενέργειες των εμβολίων. Ο Καθηγητής Ρευματολογίας-Ανοσολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΙΠΑ, & Δ/ντής Εργαστηρίου Παθολογικής Φυσιολογίας & Ρευματολογικού Ιατρείου ΓΝΑ «Λαϊκό», ο κ. Παναγιώτης Γ. Βλαχογιαννόπουλος, αναφέρει ότι οι αρμόδιοι κωλυσιεργούν στην έκδοση τελεσίδικων γνωματεύσεων σχετικά με τα περιστατικά θρομβώσεων και άλλων παρενεργειών από τα εμβόλια, με αποτέλεσμα τη ελλειμματική πληροφόρηση και τη σύγχυση των πολιτών!

«Η Επιτροπή αυτή δεν έχει το θάρρος να αναδείξει πιθανά προβλήματα των εμβολίων (ειδικά δε του εμβολίου της Astra-Zeneca) και είχε γνωματεύσει πάντοτε αρνητικά για την συσχέτιση ποικίλλων φαινομένων θρομβώσεων με το εν λόγω εμβόλιο. Η συνήθης τακτική της ήταν σε κάθε τέτοιο φαινόμενο που της αναφερόταν μέσω κίτρινης κάρτας, να αναζητά όλους τους παραδοσιακούς παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση και να αποδίδει σε αυτούς (αν υπήρχαν) την θρόμβωση, αγνοώντας έναν σημαντικό παράγοντα, ήτοι την χρονική συνάφεια του γεγονότος με τη λήψη του εμβολίου. Αν δεν υπήρχαν εμφανείς παραδοσιακοί παράγοντες κινδύνου για θρόμβωση η Επιτροπή συνήθιζε να αναβάλλει μια τελεσίδικη απόφαση με το αιτιολογικό ότι η περίπτωση μελετάται.»

https://iskra.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%C

Ο Στρατιωτικός Ιατρός, πρώην Επιμελητής της Καρδιολογικής Κλινικής 251, Γ.Ν. Αεροπορίας, Γιώργος Καρυστινός μιλάει για τους λάθος χειρισμούς στη διαχείριση του κορονοϊού και τη βιομηχανία που έχει στηθεί γύρω από αυτόν: https://kanenazori.com/2021/04/06/kardiologos_kseskepazei/

Έρευνα αναφορικά με το αντιβιοτικό Azithromycin που προτείνει ο Γ. Καρυστινός για την αντιμετώπιση των δευτερογενών λοιμώξεων από τον κορονοϊό. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7290142/

Η United μια απ’ τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου τάσσεται ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού της! Έχει προηγηθεί ο ξαφνικός θάνατος τεσσάρων πιλότων της British Airways, με ορισμένους να λένε πως ευθύνεται το εμβόλιο και με την εταιρεία να το αρνείται, χωρίς φυσικά να γίνονται γνωστά τα αίτια ή να δίνεται η οποία άλλη εξήγηση.

Ένας πιλότος εξετάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και οφείλει να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση για να μπορεί να πετάξει.

Ο ξαφνικός θάνατος τεσσάρων πιλότων μέσης ηλικίας 30 ετών θα έπρεπε, αν μη τι άλλο, να διερευνηθεί διεξοδικά.

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/united-airlines-union-agree-against-mandatory-covid-19-vaccinations-pilots-2021-05-25/ https://twitter.com/British_Airways/status/1405606519631007748?s=19

Ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε επισήμως στον κόσμο, ο 81χρονος Άγγλος ονόματι Γουίλιαμ Σαίξπηρ, πέθανε τον Μάιο.
https://nypost.com/2021/05/25/william-shakespeare-first-uk-man-to-get-covid-vaccine-dies/amp/

Αντιμετώπιση Θρομβώσεων μετά από εμβολιασμό
Άρθρο της ελληνικής αιματολογικής εταιρείας για την θεραπευτική αντιμετώπιση των ανθρώπων με VITT (Vaccine Induced Immune Thrombotic Thrombocytopenia), δηλαδή για την αντιμετώπιση θρομβώσεων σε συνδυασμό με θρομβοπενία (και μερικές φορές αιμορραγία) μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca ή Johnson & Johnson.
https://www.eae.gr/el/information/news/item/953-diagnostiki-kai-therapeftiki-prosegisi-asthenwn-me-syndromo-vipit-meta-emvoliasmo-me-astrazeneca-i-me-to-emvolio-ths-johnson-johnson

Θρομβώσεις και τύποι αίματος
Έρευνα σχετικά με τις θρομβώσεις που προκαλούνται από τα εμβόλια και τους τύπους αίματος που είναι πιο επιρρεπείς σε αυτές.
https://www.iatropedia.gr/ygeia/prosochi-poios-typos-aimatos-syndeetai-pio-poly-me-thromvosi/142794/

Ευρωπαϊκό ψήφισμα του 2021 κατά της υποχρεωτικότητας και των αποκλεισμών βάση εμβολιασμού, χωρίς ωστόσο να είναι νομικά δεσμευτικό για τα κράτη μέλη.

Έχει προηγηθεί ψήφισμα στην ελληνική Βουλή για την νομιμοποίηση των υποχρεωτικών εμβολιασμών σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης απ’ τον Φλεβάρη του 2020!

http://www.legalnews24.gr/2021/05/covid-19_7.html https://pace.coe.int/en/files/29004/html https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/nomos-4675-2020-phek-54a-11-3-2020.html

 

Πηγή

Προβολές : 673


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα