Αυτή είναι η 33χρονη που πήρε την μικρούλα – Η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες

Αυτή είναι η 33χρονη που πήρε την μικρούλα – Η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες

24 Ιουνίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:319
Μοίρασέ το

 

Ισχύει ότι η εν λόγω είναι ΣΥΡΙΖΑία και ΛΟΑΤΚΙ;;;

Γιατί η εισαγγελία τόσες μέρες, δεν έδινε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες της;;;

Μήπως τελικά σ’ αυτό το κόμμα, υπάρχουν πολλοί και επικίνδυνοι διεστραμμένοι σε μυαλό, ψυχή και σώμα;;;

Μήπως να δοθούν στην δημοσιότητα και οι καταγγελίες του ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ με τα ονόματα των ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ, που είναι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ;;; (το θέμα είχε αναδείξει η εφημερίδα ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, του δολοφονημένου Παναγιώτη Μαυρίκου).

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 
 
Ποιος ο λόγος που το έκανε…

Στην δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία και φωτογραφίες της 33χρονης που κατηγορείται για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης.

Η κατηγορούμενη ονομάζεται Ειρήνη Μούρθου και είναι γεννηθείσα το 1987. Στις φωτογραφίες φαίνεται μάλιστα το κοντοκουρεμένο μαλλί, με το οποίο προσπάθησε να ξεφύγει από τις Αρχές, καθώς είχε μάθει ότι την αναζητούσαν με βάση το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της, ως «κοκκινομάλλα».

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών της 33χρονης αποσκοπεί, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, η φωτογραφία και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 33χρονης ημεδαπής, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης (σχετικό το από 18-06-2020 Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την Υπηρεσία μας).

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο – παθόντα ο οποίος δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Πρόκειται για την:

(επ) ΜΟΥΡΘΟΥ (ον) Ειρήνη του Κοσμά και της Ευαγγελίας , γεν. 1987.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 22-12-2020, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.


Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388458.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 319


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα