Αυτή η δήλωση, “ανάβει” πολλών ειδών “φωτιές”.

Αυτή η δήλωση, “ανάβει” πολλών ειδών “φωτιές”.

24 Αυγούστου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 1,672 προβολές ( Μέτρηση έως 16:38:45 )

Αυτή η δήλωση, “ανάβει” πολλών ειδών “φωτιές”.Αυτή η δήλωση, “ανάβει” πολλών ειδών “φωτιές”.

Άδωνης στον Λιακόπουλο: “Αυτό με τον Κανονισμό της Ε.Ε. 2021/953 που έβγαλες είναι σωστό και υπερτερεί του Συντάγματος, αλλά δεν το επικαλέστηκε κανείς.”

 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, δήλωσε στον Δημοσθένη Λιακόπουλο πριν από λίγο τα παρακάτω για το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών:

ΑΡΧΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

“Μέχρι στιγμής έγιναν επτά δίκες , για τις μάσκες στα δημοτικά, το δικαίωμα συνάθροισης και για ένα εργαζόμενο που δεν εμβολιάζεται.

Σε όλες κέρδισε το κράτος, διότι όλοι οι δικηγόροι πηγαίνουν στα δικαστήρια με βάση τις ελευθερίες του Συντάγματος και οι δικαστές έρχονται αντιμέτωποι με δύο αντικρουόμενα άρθρα του. Αυτό των ελευθεριών και αυτό της δημόσιας υγείας. Έκριναν όλοι ότι αυτό της δημόσιας υγείας υπερτερεί. Για το λόγο αυτό, όσες δίκες και να κάνετε θα τις χάσετε με τον ίδιο τρόπο.

Αυτό με τον Κανονισμό της Ε.Ε. 2021/953 που έβγαλες είναι σωστό και υπερτερεί του Συντάγματος, αλλά δεν το επικαλέστηκε κανείς. Μίλησα λοιπόν με τον επίτροπο υγείας της Ε.Ε. και μου είπε ότι θέλουν μέχρι το τέλος του έτους να βγάλουν κανονισμό που θα λέει ότι όλοι θα είναι υποχρεωμένοι σε όλη την Ε.Ε. να κάνουν εμβόλιο, εκτός από αυτούς που θα περνούν από επιτροπή και θα παίρνουν άδεια να μη το κάνουν για ιατρικούς λόγους.”

Δική μου ερώτηση: Αν εγώ δηλαδή δεν το κάνω θα με βάλεις σε στρατόπεδο συγκέντρωσης;

Μου απάντησε ότι όποιος δεν το κάνει δεν θα έχει να φάει και ότι στην Ευρώπη θα αγριέψουν πολύ τα πράγματα.

ΤΕΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Καταλαβαίνετε φίλες και φίλοι ότι πάμε σε ακραίες καταστάσεις. Πάτε λοιπόν στα δικαστήρια με τον ισχύοντα κανονισμό 2021/953 και ο Θεός βοηθός.

Πηγή: el.gr

====================

 

Παρατίθενται επιπλέον πολύ σημαντικά στοιχεία, για συμπερίληψη σε όσους προσφεύγουν νομικά.

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ… ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ.

Ο επίμαχος υπερεθνικός κανονισμός, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2021/953 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 14ης Ιουνίου 2021, δημοσιευμένος στην εφημερίδα της Ε.Ε, μπορεί να κατέβει στην συσκευή σας από τον σύνδεσμο της  Ε.Ε.

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32021R0953&from=EL

Ή να διαβαστεί παρακάτω στα ελληνικά.

CELEX_32021R0953_EL_TXT

Ή να κατέβει από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, στα αγγλικά και ελληνικά.

https://attikanea.info/wp-content/uploads/2021/08/CELEX_32021R0953_EN_TXT.pdf

https://attikanea.info/wp-content/uploads/2021/08/CELEX_32021R0953_EL_TXT.pdf

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πηγή Ε.Ε

(Visited 1,671 times, 2 visits today)

Ετικέτες: ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το