Αυτή την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, μπορείτε να την συνειδητοποιήσετε;;;

Αυτή την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, μπορείτε να την συνειδητοποιήσετε;;;

4 Ιουλίου, 2021 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,332

Τα πιστά σκυλιά έχουν δώσει ΟΡΚΟ ΠΙΣΤΕΩΣ στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους τον οποίο και τηρούν και σέβονται.

 

 

 

 

 

Τα γράφει ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, τα γράφω κι εγώ…

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πως ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ και όχι μόνο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ;;;

Το έχει πει και το γκαβό της Μαργαρίτας που είχαμε για πρωθυπουργό.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και το σχετικό βίντεο για να μην έχετε καμία αμφιβολία περί τούτου, στο τέλος της ανάρτησης.

Αυτή την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, μπορείτε να την συνειδητοποιήσετε;;;

 

Τα πιστά σκυλιά, έχουν δώσει ΟΡΚΟ ΠΙΣΤΕΩΣ στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους τον οποίο και τηρούν και σέβονται. 

Το Σύνταγμα μας προβλέπει ότι,« Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα». 
Οι εξουσίες όμως που έχουν παραχωρηθεί στους νατουραλισμέ Αχασβήρους ασκούνται κατά του Ελληνικού Λαού και κατά του Ελληνικού Έθνους και υπέρ άλλων Εθνών και άλλων Λαών. 
 Αυτό θα συνιστούσε Εσχάτη Προδοσία αν οι Κυβερνώντες ήσαν Έλληνες. 
Αλλά δεν είναι!

 

Πηγή

ΣΟΚ: Ο Παπανδρέου μιλά για μη Ελληνικό DNA στην Βουλή

 

Και το μοναδικό πολιτικό κίνημα που τα αποκαλύπτει είναι το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, το οποίο όμως ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,332

Ετικέτες: , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.