ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Η ΩΔΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Η ΩΔΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

22 Ιανουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,238
Μοίρασέ το

Η Ουάσιγκτον DC ιδρύθηκε ως πόλη-κράτος το 1871 με την ψήφιση του Νόμου του 1871, ο οποίος καθιέρωσε επίσημα τις Ηνωμένες Πολιτείες ως εταιρεία υπό τη διακυβέρνηση της Ουάσιγκτον, η οποία και η ίδια είναι υποταγμένη στο City of London.

Η Εταιρεία που ονομάζεται Ουάσιγκτον D.C. είναι τώρα μια ξένη οντότητα σε αμερικανικό έδαφος κυρίαρχων πολιτειών.

Ιδρύθηκε μέσω δανείου από το Βατικανό όταν η DC μεταφέρθηκε σε μία πόλη-κράτος και σε αυτόν τον εταιρικό οργανισμό. 

 

 

Αντιλαμβάνομαι πως η πλειοψηφία των αναγνωστών, θα εκπλαγεί από την συγκεκριμένη ανάρτηση, και ίσως κάποιοι την χλευάσουν.

Όσοι όμως έχουν διαβάσει στο παλιό μου ιστολόγιο, τις αναρτήσεις των ερευνών της Βενετίας Κάντζια και όχι μόνον, δεν θα εκπλαγούν, αντιθέτως θα αντιληφθούν τι πραγματικά έχει παιχθεί στην πλάτη όλων σχεδόν των λαών της γης, από την ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, καθώς με το χρήμα υποδούλωσαν πάρα πολλά κράτη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, και τα κυβερνούν με τους δικούς τους νόμους.

Στο πρώτο μου άρθρο την καινούργια χρονιά, έγραψα πως το 2021, είναι έτος ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Ένα από αυτά τα μυστικά, περιλαμβάνεται εν μέρει στο παρακάτω άρθρο, κάτι το οποίο είχα δημοσιεύσει πριν τρία περίπου χρόνια στο παλιό μου καταργημένο ιστολόγιο. Ότι δηλαδή, η Αμερική, είναι εταιρεία.

Μπορείτε να διαβάσετε κάποιες από τις παλιές μου αναρτήσεις που φιλοξενήθηκαν σε άλλα ιστολόγια αν και οι εσωτερικοί σύνδεσμοι στους σχολιασμούς μου, δυστυχώς δεν ισχύουν πλέον από τη στιγμή που καταργήθηκε το ιστολόγιό μου. 

Στις δεκαετείς και πλέον έρευνες της Βενετίας Κάντζια, προστέθηκαν και οι έρευνες του δημοσιογράφου Γιάννη Κουντούρη, από το Λός Άντζελες, που επικύρωσαν και το γεγονός πως η Ελλάδα είναι εταιρεία, και πως ένα κομμάτι της Αμερικής η ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ DC, είναι εταιρεία….

Διαβάστε όμως εδώ και εδώ και θα καταλάβετε πολλά.

Με βάση λοιπόν αυτές τις αναρτήσεις, το παρακάτω άρθρο, έρχεται να συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ.

Ο Μπάιντεν όπως προκύπτει είναι απλά ένα ακόμα πιόνι των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ – ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, και όχι ο πραγματικός πρόεδρος των Αμερικανών, αλλά “πρόεδρος” της Ουάσιγκτον DC, δηλαδή της εταιρείας των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ.

Όσο για τον Ντόναλντ Τράμπ, τα… μελλούμενα λένε, πως θα είναι κάτι παραπάνω από Πρόεδρος της Αμερικής.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

έκθεση Marshall  20 Ιανουαρίου 2021

Η Ουάσιντγτον D.C είναι περιφραγμένη και ο Πρόεδρος δεν θα γυρίσει ποτέ στο Λευκό Οίκο.

Αλλά όχι για λόγους που μπορεί να σκέφτεστε.

Μη φοβάστε, θα χτιστεί ένα νέο καπιτώλιο και θα έρθει το τέλος στους φόρους εισοδήματος που καταβάλλονται στους φοροεισπράκτορες της Εταιρείας, που είναι τώρα στα χέρια μιας νέας διοίκησης.

Μπήκαν σε όλον αυτόν τον κόπο να κλέψουν μια εταιρεία της οποίας τα περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται σε διαδικασία κατάσχεσης. 

Οι περισσότεροι δεν το πήραν χαμπάρι επειδή δεν ήξεραν καν πως το έθνος τους ήταν μια Εταιρεία.

Κι όμως πράγματι είναι, αλλά τώρα δεν υπόκεινται πλέον σε αυτό οι πολιτείες.

Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε τη φύση της μάχης στην οποία βρισκόμαστε.

Συστηθείτε τους κλέφτες στο φως της ημέρας. Τόσο περήφανα αξιώνουν αυτό που δεν τους ανήκει… Ή μήπως ή μήπως τους ανήκει;

Το 1871 πραγματοποιήθηκε από την Κυβέρνηση μια ειδεχθής πράξη. 

Έγινε ένα πραξικόπημα για να ξαναγράψει το σύνταγμα και να θέσει τον WE THE PEOPLE (το λαό), σε όλες τις πρωτεύουσες, σε ένα νέο εταιρικό συμβόλαιο που μετέφερε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στη νέα Εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, η οποία μεταβίβασε την ισχύ του We The People και του συντάγματος στη νέα εταιρεία. Όταν το έκαναν αυτό, τοποθέτησαν τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών ως ιδιοκτησία της Εταιρείας η οποία είχε ως έδρα την Ουάσιγκτον D.C.. 

Αυτή η ενέργεια έκανε την Ουάσιγκτον D.C. μια ΞΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ σε αμερικανικό έδαφος κυρίαρχων πολιτειών.

Ιδρύθηκε μέσω ενός δανείου από το Βατικανό όταν η D.C. μεταφέρθηκε σε μια πόλη-κράτος, και αυτή η εταιρική οντότητα έκτοτε κυβερνάει τους ανθρώπους.

Στη διαδικασία αυτή αφαιρέθηκαν από τους πολίτες τα δικαιώματά τους.

Κανείς δεν το συνειδητοποίησε αυτό.

Όταν έκαναν τη συμφωνία με τους πιστωτές  για να πάρουν το δάνειο από το Βατικανό, το έκαναν μέσω της Τράπεζας του Λονδίνου.

Εκείνη την εποχή, μετέφεραν όλα τα περιουσιακά στοιχεία στο D.C. Columbia στην εταιρική οντότητα της D.C., που ήταν μια ξένη εταιρεία.  (Δείτε την ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ  παρακάτω σε αυτό το άρθρο).

Η κατανόηση της δημιουργίας αυτής της εταιρείας στο D.C.  είναι μείζονος σημασίας, επειδή όταν ο πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα το 2018 σχετικά με την Εκλογική Παρέμβαση/Απάτη για οργανισμούς/φορείς τόσο ξένους όσο και εγχώριους, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο θα κατάσχονταν τα περιουσιακά στοιχεία. 

Ο Πρόεδρος και ο λαός γνώριζαν και είχαν την απόδειξη ότι αποκαλύφθηκε ένα πραξικόπημα της Εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μαζί με άλλα ξένα έθνη και αγνοήθηκε από την Εταιρεία στο D.C..

Συνέχισαν με την παράνομη κλοπή τους, και ο στρατός είναι τώρα στη διαδικασία της κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων αυτής της ξένης χώρας γνωστής ως Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.  

Φαίνεται ότι η εκτελεστική εντολή του Προέδρου Τραμπ στην πραγματικότητα απευθυνόταν εξ αρχής στον εταιρικό βάλτο/cabal της Ουάσιγκτον D.C.

Η D.C. τώρα είναι περιφραγμένη και γεμάτη με στρατιωτική φρουρά.

Ο Πρόεδρος Donald J. Trump έχει φύγει μόνιμα επειδή δε μπορεί να είναι πρόεδρος ενός Κυρίαρχου Έθνους ευρισκόμενος σε μια Ξένη Χώρα, αυτό δηλαδή που είναι ο Λευκός Οίκος και το Καπιτώλιο. 

Ο Πρόεδρος Τραμπ ψηφίστηκε από τους We The People. Όχι η Εταιρεία.

Μετά την έξοδο του Donald J. Trump από τον Λευκό Οίκο, η D.C. θα αποκλειστεί επειδή δεν θα είναι δυνατό ένας ξένος κυβερνήτης να κυβερνήσει μια κυρίαρχη χώρα, επομένως ο ξένος κυβερνήτης πρέπει να κλειδωθεί έξω. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό αφορά τη νέα κυβέρνηση.

Τώρα βλέπετε τι σήμαιναν οι φωνές του Λιν Γουντ ότι βρισκόμαστε στη δεύτερη επανάσταση.

Κυριολεκτικά παρακολουθούμε την ανάκτηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Αυτό έχει πολλαπλές σημασίες για τους WE THE PEOPLE. Μία είναι ότι δεν θα υπάρχει πια Εφορεία.

Παρακολουθήστε και δείτε πώς θα εκτυλιχθεί αυτό. Είναι μια ιδιοφυής κίνηση.

Ο Θεός είναι υπεύθυνος για αυτό το έθνος και τώρα οδηγεί τους εκλεκτούς του να αποκαταστήσουν αυτό το σπουδαίο έθνος που ονομάζεται με το όνομά του.

 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:

Το City of London (που είναι ένα τετραγωνικό μίλι μέσα στο Ευρύτερο Λονδίνο) τεχνικά δεν είναι μέρος του Μείζονος Λονδίνου ή της Αγγλίας, ακριβώς όπως η Πόλη του Βατικανού δεν είναι μέρος της Ρώμης ή της Ιταλίας.

Ομοίως, η Washington DC δεν είναι μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών, τις οποίες ελέγχει.

Αυτοί οι τρεις οργανισμοί έχουν έναν στόχο και αυτός είναι να καταργήσουν την παλαιά παγκόσμια τάξη των κυρίαρχων εθνών και να οδηγήσουν σε μια νέα παγκόσμια τάξη κάτω από κάτω από μια παγκόσμια διακυβέρνηση της σιδερένιας γροθιάς της cabal.

Αυτοί οι κυρίαρχοι, εταιρικοί οργανισμοί έχουν τους δικούς τους νόμους και τις δικές τους ταυτότητες.

Έχουν επίσης τις δικές τους σημαίες.

Παρακάτω είναι η σημαία της Ουάσιγκτον DC.

Σημειώστε τα τρία αστέρια, που αντιπροσωπεύουν την τριάδα αυτών των τριών πόλεων-κρατών, επίσης γνωστή ως η Αυτοκρατορία της Πόλης. (Υπάρχει επίσης μεγάλη εσωτεριστική σημασία του αριθμού 3.)

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και της Βρετανίας είναι όλες θυγατρικές του στέμματος, όπως και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα  των ΗΠΑ.

Ο κυβερνών Μονάρχης στην Αγγλία είναι επίσης κατώτερος του Στέμματος.

Το παγκόσμιο οικονομικό και νομικό σύστημα ελέγχεται από το City του Λονδίνου από το Στέμμα.

Το τετραγωνικό μίλι που αποτελεί το κέντρο του Ευρύτερου Λονδίνου είναι η παγκόσμια έδρα της εξουσίας, τουλάχιστον στο ορατό επίπεδο.

Η Ουάσιγκτον DC ιδρύθηκε ως πόλη-κράτος το 1871 με την ψήφιση του Νόμου του 1871, ο οποίος καθιέρωσε επίσημα τις Ηνωμένες Πολιτείες ως εταιρεία υπό τη διακυβέρνηση της Ουάσιγκτον, η οποία και η ίδια είναι υποταγμένη στο City of London.

Οι εταιρείες διοικούνται από προέδρους, γι ‘αυτό ονομάζουμε Πρόεδρο το πρόσωπο που θεωρείται ότι κατέχει την υψηλότερη έδρα της εξουσίας στη χώρα.

Το γεγονός είναι ότι ο πρόεδρος δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φιγούρα για τους κεντρικούς τραπεζίτες και τις διακρατικές εταιρείες (και τα δύο από τα παραπάνω ελέγχονται από τον Ανώτερο Εκκλησιαστικό  Ελευθεροτεκτονισμό) που ελέγχουν πραγματικά αυτή τη χώρα και τελικά λαμβάνουν όλες τις αποφάσεις.

H Washington DC λειτουργεί σύμφωνα με το σύστημα του Ρωμαϊκού Νόμου και εκτός των περιορισμών που καθορίζονται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ.

 

 Η Ανίερη Τριάδα του Παγκοσμιοποιητικού Ελέγχου:

 

Το Βατικανό, η Πόλη του Λονδίνου & η Ουάσιγκτον D.C. – (awakeandaware.ca)

Σημαία της Washington DC

Σημαία του Βατικανού

Τα Παπικά Κράτη είναι τα εδάφη στην Ανατολική Ακτή των πρώην Ηνωμένων Πολιτειών υπό την κυρίαρχη άμεση διακυβέρνηση του Πάπα, από την πτώση των Ηνωμένων Πολιτειών περίπου κατά την αλλαγή του εικοστού αιώνα μέχρι σήμερα.

Τα Παπικά Κράτη είναι μια από τις περιφερειακές δυνάμεις του κόλπου Chesapeake, που ελέγχει την πόλη της Ουάσιγκτον, καθώς επίσης και ένα μεγάλο μέρος της περιβάλλουσας περιοχής.

Αρκετές πόλεις, βαρονίες και άλλες ιδιοκτησίες έξω από την Ουάσιγκτον ανήκουν επίσης στον Πάπα, δημιουργώντας ένα περίπλοκο δίκτυο ιδιοκτησιών που αποτίουν φόρο τιμής απευθείας στον Πάπα.

Τα Παπικά Κράτη γεννήθηκαν από τις πρώην Ηνωμένες Πολιτείες, θεωρούνται από το σύγχρονο κόσμο ως μια αρχαία αυτοκρατορία και κυβέρνηση που γεννά ηπείρους.

Μετά από ένα βίαιο πραξικόπημα στην Ουάσιγκτον, τα Παπικά Κράτη καθιερώθηκαν από τον Τσέστερ Χέιλ Φιτζέραλντ, χτίστηκαν πάνω στις πεποιθήσεις μιας νέας θρησκείας, η οποία αργότερα θα γινόταν Συνενωτισμός.

Ο Πάπας ισχυρίζεται εντούτοις ότι η δύναμή του προέρχεται από την Αμερικανική Αυτοκρατορία, η οποία υποτίθεται ότι χορήγησε στον πρώτο πάπα την πλήρη εξουσία πάνω στην αυτοκρατορία μέσω της Δωρεάς του Λίνκολν, ένα πλαστό αμερικανικό αυτοκρατορικό διάταγμα.

Έκτοτε, το έγγραφο χρησιμοποιήθηκε για την υποστήριξη των ισχυρισμών της πολιτικής εξουσίας από τον παπισμό.  Γνωρίστε την ιστορία σας… διαβάστε περισσότερα εδώ:

https://althistory.fandom.com/wiki/Papal_States_(Days_After_Chaos)

Σημαία της πόλης του Λονδίνου

Πώς συνδέονται λοιπόν τελικά αυτές οι τρεις πόλεις;

Πρέπει πρώτα να επιστρέψουμε στους Ναΐτες Ιππότες και στην αρχική τους κυριαρχία των 200 χρόνων.

Το βλέπετε αυτό στη σημαία της Πόλης του Λονδίνου.

Διαβάστε για τις σημαίες όλων των Ξένων οργανισμών εδώ:

https://awakeandaware.ca/the-unholy-trinity-of-globalist-control-the-vatican-the-city-of-london-washington-d-c/

Εν κατακλείδι: Η Εταιρεία που ονομάζεται Ουάσιγκτον D.C. είναι τώρα μια ξένη οντότητα σε αμερικανικό έδαφος κυρίαρχων πολιτειών.

Ιδρύθηκε μέσω δανείου από το Βατικανό όταν η DC μεταφέρθηκε σε μία πόλη-κράτος και σε αυτόν τον εταιρικό οργανισμό. 

Τώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας για την παρέμβαση στις εκλογές του Λαού (We The People) των Ηνωμένων Πολιτειών μαζί με το Βατικανό και τα άλλα ξένα έθνη που παρενέβησαν, όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Κίνα, κ.λπ. 

Αυτοί όλοι τώρα είναι εχθροί του κράτους και τα περιουσιακά τους στοιχεία θα κατασχεθούν.

Ο στρατός μας έχει ήδη καταρρίψει το γίγαντα, όπως είδαμε εν’ όσω όλων τα μάτια είχαν στραφεί στην απάτη των εκλογών.

 

Ο κόσμος σείεται!

Παραιτήθηκε η ιταλική κυβέρνηση:

https://www.businesslive.co.za/bd/world/europe/2021-01-13-italys-government-in-crisis-after-matteo-renzis-party-quits/

Η κυβέρνηση της Πολωνίας παραιτήθηκε:

https://www.dw.com/en/poland-jacek-czaputowicz-resignation/a-54633895

300 Ιταλοί πολιτικοί και αστυνομικοί κατηγορούνται μαζί με την ιταλική μαφία:

https://www.theguardian.com/world/2019/dec/19/italian-politicians-and-police-among-300-held-in-historic-mafia-bust

Ολόκληρη η κυβέρνηση του Κουβέιτ παραιτήθηκε:

https://news.yahoo.com/kuwaits-government-quits-deepening-political-161447092.html

Παραιτείται η ολλανδική κυβέρνηση των Κάτω Χωρών: https://www.cnn.com/2021/01/15/europe/netherlands-government-resigns-scandal-intl/index.html

Παραιτείται η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ:

https://www.wionews.com/world/end-of-an-era-german-chancellor-angela-merkel-prepares-to-step-down-after-15-years-357816

Μαλαισιανή κυβέρνηση παραιτείται:

https://www.bbc.com/news/world-asia-51716474

Ο Βαρώνος Benjamin de Rothschild πέθανε σε 57:

https://heavy.com/news/baron-benjamin-de-rothschild-dead-billionaire-dies-suddenly-of-heart-attack/

Οι Εσθονοί πρωθυπουργοί απέλυσαν:

https://www.sandiegouniontribune.com/news/nation-world/story/2021-01-13/estonias-pm-resigns-over-corruption-scandal-in-his-party

Τα έγγραφα του σκανδάλου Ομπαμα (Obamagate) αποχαρακτηρίστηκαν -είναι γεμάτα με ενοχοποιητικά στοιχεία:

https://www.publishedreporter.com/2021/01/14/solomon-president-has-delivered-in-a-big-way-with-declassification-major-obamagate-documents-may-be-released-as-early-as-friday/

25.000+ Εθνοφρουροί και Στρατός στην Ουάσιγκτον DC και 10 κρατικά καπιτώλια φυλασσόμενα και αποκλεισμένα:

https://abcnews.go.com/Politics/inside-25000-national-guardsmen-arriving-washington-dc/story?id=75299202

Η Ουάσιγκτον DC σε αποκλεισμό και πανικό:

https://www.cbsnews.com/live-updates/joe-biden-inauguration-washington-dc-lockdown/

 

Ποιος είναι αυτός; Σίγουρα δε φέρει την καρφίτσα-σήμα της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ ☺ ☺ ☺

 

Ποιος είναι αυτός που παρευρίσκεται στην ορκωμοσία της Εταιρίας των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς τις Πολιτείες;

Και κοιτάξτε τη Gaga μέσα στην Apotheosis (ανάληψη στις θεϊκές τάξεις) του Capitol Dome.

Πιστεύετε πραγματικά ότι οι ιδρυτές πατέρες θα είχαν επιτρέψει να ζωγραφιστούν Έλληνες και Ρωμαίοι θεοί στον τρούλο της ροτόντας;

Πιστεύετε ότι θα είχαν τη θεά της Ελευθερίας  Άρτεμις στον θόλο τους;

Πιστεύετε ότι ο Τζορτζ Ουάσινγκτον θα ήθελε ένα άγαλμά του να ποζάρει ως Μπαφομέτ στον θόλο του Καπιτωλίου και να τον ανεβάζει σε θεϊκή τάξη;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ!

Το σύνολο του εταιρικού καπιτωλίου έχει στρωθεί από μυστικές κοινωνίες με τη μορφή ενός πενταγράμμου που τιμά το θεό που ακολουθούν, αυτό του Βάαλ που θυσιάζει παιδιά.

Λυπηρό, αλλά τόσο αληθινό.

Όλα όσα είναι κρυμμένα θα αποκαλυφθούν.

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ

 

POMPEO

Να είστε λοιπόν υπομονετικοί και να θυμάστε τι έχει πει ο Τραμπ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Και για εκείνους που πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι ανοησίες θα σας παραθέσω την περίφημη ρήση από την επική ταινία «Όσα παίρνει ο άνεμος»:

«Ειλικρινά  αγαπητή μου, δεν δίνω  δεκάρα!»

Γιατί οι επικριτές λοιπόν δε γκουγκλάρουν την antifa.com ….. να δουν τη νέα ιστοσελίδα της εταιρίας! Θα σας κατευθύνει εκεί.

Είθε ο Θεός να είναι με τον καθένα σας, καθώς ξεσπά αυτή η καταιγίδα, και είθε ο καθένας να μένει ασφαλής στα ισχυρά χέρια του Πατέρα Θεού, καθώς εκτελεί το έργο του, ένα θαυμαστό έργο!

Dianne Marshall

 

Πηγή

Προβολές : 1,238


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα