Αυτοί είναι οι κυβερνήτες του Νέου Ολοκληρωτισμού: O Emmanuel Macron η μαριονέτα των Ρότσιλντ (o Tραπεζίτης) και η φημισμένη συναλλαγή ρεκόρ 12 δις $ που πραγματοποίησε μεταξύ Nestlé και Pfizer !

Αυτοί είναι οι κυβερνήτες του Νέου Ολοκληρωτισμού: O Emmanuel Macron η μαριονέτα των Ρότσιλντ (o Tραπεζίτης) και η φημισμένη συναλλαγή ρεκόρ 12 δις $ που πραγματοποίησε μεταξύ Nestlé και Pfizer !

23 Ιανουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:653
Μοίρασέ το

 ”To βιβλίο ”Le code Jupiter” του Πανεπιστημιακού ”Δημοσθένη” και η καταγγελία ότι καρπώθηκε από το deal άλλα 20 .000.000 $ που δεν τα δήλωσε..

Πότε θα καταλάβουν οι λαοί, πως οι ηγέτες τους είναι ΟΛΟΙ πιόνια και μαριονέτες του Ρότσιλντ;

Γιατί, πιστεύετε πως οι δικοί μας δεν είναι;

Αν ναι, τότε ξεχνάτε πως την Ελλάδα, μέσω δανεισμού την εξαγόρασε ο Ρότσιλντ, μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους.

Ιουδαϊκό κράτος η Γαλλία, ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ… ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ, ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΑΠ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

O Emmanuel Macron η μαριονέτα των Ρότσιλντ (o Tραπεζίτης της Ρότσιλντ) και η φημισμένη συναλλαγή ρεκόρ που πραγματοποίησε μεταξύ Nestlé και Pfizer !” Όταν ο Εμμανουήλ Μακρόν είπε στους φίλους του το 2008 ότι εντάχθηκε στην Rothschild, τη διάσημη επενδυτική τράπεζα, ο τότε 30χρονος δημόσιος υπάλληλος προειδοποιήθηκε ότι θα μπορούσε να καταστρέψει μια μελλοντική καριέρα στην πολιτική αντίθετα αναδείχθηκε αφού πρώτα έγινε κι εκατομμυριούχος! Κέρδισε 2,9 εκατ. Ευρώ για το ρόλο του συμβουλεύοντας τη Nestlé για την αγορά- απόκτηση μιας μονάδας της Pfizer αντί 12 δισ. δολαρίων το 2012” έγραφαν οι Financilal Times…

To βιβλίο ”Le code Jupiter” ”ο κωδικός του Δία” γράφτηκε από τον Δημοσθένη-Démosthène,ψευδώνυμο του Dany-Robert Dufour,καθηγητή Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Paris VIII και ιχνηλατεί τη διαδρομή του Μακρόν.”

Αφού εξέτασε τη γένεση της ανόδου του προέδρου στην εξουσία, ο συγγραφέας αναφέρει λεπτομερώς τις ενέργειες της κυβέρνησης, το πραγματικό και μοναδικό κίνητρό της: να υπηρετήσει τη θρησκεία του, τον καπιταλισμό και τη θεότητα του, την οικονομία.” Θεός του το χρήμα εν ολίγοις.

 

Να τι λέει ο πανεπιστημιακός σε βίντεο για την υπόθεση Μακρόν τη διαπλοκή τη διαφθορά της εξουσίας που εξοντώνει τον κόσμο με μέτρα πρωτοφανή:

Ήταν ο τραπεζίτης της φοροδιαφυγής .

Είναι ο πρόεδρος της φοροδιαφυγής.

Είναι σοβαρό αυτό που έρχομαι να πω.

Aλλά όταν ήταν συνεργαζόμενος διαχειριστής της τράπεζας Ρότσιλντ ήταν επίσης μιας τράπεζας που διαθέτει 228 θυγατρικές σε όλον τον κόσμο αλλά οι 147 είναι σε οικονομικούς παράδεισους, το 65%.

25 θυγατρικές στο Jersey και στο Guernesey 4 στο Curacao 18 στο Λουξεμβούργο.

Μπορείτε να διαβάσετε την ατέλειωτη λίστα στην ετήσια έκθεση της Τράπεζας Ρότσιλντ.

Υπάρχουν απλά 250 σελίδες να ξεφυλλίσετε.

Ο Μακρόν που κατά την προεκλογική καμπάνια εμφανίστηκε ως ο υπέρμαχος του νέου κόσμου, της διαφάνειας πρέπει να μας πει λεπτομερώς πως έγινε η συναλλαγή ρεκόρ περίπου 12 δις $ είναι μέσα στην ετήσια έκθεση του 2012 της Τράπεζας Ρότσιλντ , που έκανε μεταξύ του πελάτη του της Νεστλέ και της αμερικάνικης Pfizer.

Τι κέρδισε αυτός, μας είπε πως κέρδισε 2.000.000 ευρώ ..

Τα ποσοστά κέρδη επί των συναλλαγών άνω των 10 δις δολαρίων ανέρχονταν τότε σε 0,2 της συναλλαγής δηλ. 22 εκατομμύρια ευρώ κέρδισε ο Τραπεζίτης μας ενώ αυτός διατείνεται πως τσέπωσε για το deal 2 εκατομμύρια λείπουν 20 .000.000 δολάρια.

Που είναι αυτό το ερώτημα θέτουν οι τραπεζίτες που εγώ γνωρίζω.”

Η Nestle προσλαμβάνει τραπεζίτες της Rothschild για να πραγματοποιήσει την πώληση επιχειρήσεών της….

 

Τώρα ο Μακρόν ως Πρόεδρος ξανασυλλάσεται με την Pfizer (αγοράζει ένα αδιάθετο εμβόλιο που ο λαός του περιφρονεί) μετά το μεγάλο κόλπο και το ερώτημα είναι ποιός είναι ο εντολέας του είναι και πάλι η Ρότσιλντ;;;

 

 

Πηγή

Προβολές : 653


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα