Αυτοί οι άνθρωποι κινούνται στα όρια της γραφικότητας και  βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα μιας ζωής πάνω σε έναν ολόκληρο λαό, σήμερα κάνουν κουμάντο στις ζωές μας και τσαλαπατάνε τις πιο βασικές μας ελευθερίες.

Αυτοί οι άνθρωποι κινούνται στα όρια της γραφικότητας και βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα μιας ζωής πάνω σε έναν ολόκληρο λαό, σήμερα κάνουν κουμάντο στις ζωές μας και τσαλαπατάνε τις πιο βασικές μας ελευθερίες.

6 Οκτωβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:506
Μοίρασέ το
 
Αυταρχισμός, ακατάσχετη ηθικολογία, η ασθένεια ως τιμωρία για την κακή μας συμπεριφορά, γλώσσα που θυμίζει αμερικάνο πάστορα ή γυμνασιάρχη της δεκαετίας του ’50 στην Κορώνη Μεσσηνίας…
 
Και όμως αυτοί οι άνθρωποι που κινούνται στα όρια της γραφικότητας και που βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα μιας ζωής πάνω σε έναν ολόκληρο λαό, σήμερα κάνουν κουμάντο στις ζωές μας και τσαλαπατάνε τις πιο βασικές μας ελευθερίες.
 
Να τους χαιρόμαστε.

 
Πολύ θα ήθελα να είχα την εμπεριστατωμένη έκθεση ανεξάρτητων και έγκριτων ψυχιάτρων “για όλη την συμμορία” των λοιμωξιολόγων.
 
Πάμε στοίχημα  πως θα διέγνωναν ΑΝΙΑΤΗ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ σε όλους τους… συν τρομερά κόμπλεξ κατωτερότητας και διαστροφής;;;
 
ΟΙ ΜΕΓΚΕΛΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Νόμιζα πως με τις προτροπές Σύψα προς τους γονείς να μην αγκαλιάζουν τα παιδιά τους και τις προτάσεις Παγώνη για απαγόρευση κυκλοφορίας των νέων μετά τις 8 το βράδυ, το τσίρκο των λοιμωξιολόγων μας έπιασε πάτο, αλλά με αυτούς τους σκιντζήδες που έχουμε μπλέξει πάντα έχει και πιο χαμηλά.
 
Έτσι, χθες ήταν η σειρά του “σοβαρού” κύριου Τσιόδρα να ταλαιπωρήσει τους εγκεφάλους μας με τις δηλώσεις του.
 
Για τον Εθνικό μας Λοιμωξιολόγο, ο λόγος που τα κρούσματα κορωνοϊου μειώθηκαν σχετικά γρήγορα στην Θεσσαλονίκη, σε αντίθεση με την Αθήνα όπου η επιδημία επιμένει, δεν είναι οι τεράστιες διαφορές στα χαρακτηριστικά των δύο πόλεων.
 
 
 
Δεν είναι πως η Θεσσαλονίκη είναι μικρότερη πόλη από την Αθήνα, έχει μικρότερη πυκνότητα πληθυσμού, πιο αραιό δίκτυο ΜΜΜ, σαφώς λιγότερους τουρίστες και λιγότερους μετανάστες στριμωγμένους ο ένας πάνω στον άλλον σε μικροσκοπικά διαμερίσματα .
 
Σύμφωνα με τον Τσιόδρα η η επιδημία στην Θεσσαλονίκη περιορίστηκε επειδή οι Θεσσαλονικείς “πήραν το μάθημά τους”. Δηλαδή οι κάτοικοι της Νύμφης του Βορρά μετανόησαν πικρά για την ανήθικη θερινή συμπεριφορά τους και αποφάσισαν να γίνουν “καλά παιδιά” τηρώντας τα εμπνευσμένα μέτρα της κυβέρνησης, σε αντίθεση με τα ρεμάλια τους Αθηναίους που δεν πήραμε το μάθημα μας και συνεχίζουμε τον έκλυτο βίο. (η δικιά μου εμπειρία και πολλών άλλων λέει πως ο Αθηναίοι είναι οι πιο χέστηδες σε όλη την Ελλάδα όσον αφορά τον κορωνοϊο και αυτοί που υπακούν πιο πιστά στα μέτρα, αλλά αυτό δεν έχει και πολύ σημασία).
 
Αυταρχισμός, ακατάσχετη ηθικολογία, η ασθένεια ως τιμωρία για την κακή μας συμπεριφορά, γλώσσα που θυμίζει αμερικάνο πάστορα ή γυμνασιάρχη της δεκαετίας του ’50 στην Κορώνη Μεσσηνίας…
 
Και όμως αυτοί οι άνθρωποι που κινούνται στα όρια της γραφικότητας και που βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα μιας ζωής πάνω σε έναν ολόκληρο λαό, σήμερα κάνουν κουμάντο στις ζωές μας και τσαλαπατάνε τις πιο βασικές μας ελευθερίες.
 
Να τους χαιρόμαστε.
 

 

Πηγή

Προβολές : 506


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα