“Αυτοί”, περιμένουν τον... “θεό τους”... Ας πράξουμε εμείς αυτό που πρέπει.

“Αυτοί”, περιμένουν τον... “θεό τους”... Ας πράξουμε εμείς αυτό που πρέπει.

17 Φεβρουαρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:603
Μοίρασέ το

 

Σε πέντε ημέρες όλοι οι Ιουδαίοι του κόσμου θα προσευχηθούν για να έρθει ο Μεσσίας τους. Ημέρα Πέμπτη

  Καλλιόπη Σουφλή
  Υ.Γ. Δεν σας κάνει εντύπωση, πως από όλες τις χώρες, επέλεξαν να προσευχηθούν στην Θεσσαλονίκη, που την θεωρούν “Νέα Ιερουσαλήμ” και στην Ιερουσαλήμ;;;
  ΠΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;
  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ… ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Πέντε μέρες έμειναν από την ημέρα και ώρα της παγκόσμιας Ιουδαϊκής προσευχής στις 21/2/21 και ώρα Ιεροσολύμων και Θεσσαλονίκης 18:00, να πουν μία συγκεκριμένη προσευχή, καλώντας αυτόν που αυτοί θεωρούν Μεσσία, τον ενσαρκωμένο Γιαχβέ, τον ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ – MASTER OF THE UNIVERSE, να αποκαλύψει τον εαυτό του (άρα ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ) και το όνομά του, γιατί πλέον, όπως λένε, ο πλανήτης έφθασε σε πολύ κακό σημείο, το χάος έχει αγκαλιάσει όλο τον πλανήτη όπως θα ακούσετε τον rabbi Manis Freidman να λέει στα αγγλικά.

URGENT MESSAGE: Moshiach Is Almost Here, See Through The Existed Chaos

Τα βίντεό τους εδώ και εδώ

Ο φανατισμός λέει είναι πολύ μεγάλος. και ο Μεσσίας όταν έρθει θα σταθεί στο ύψωμα (roof Amigdas) για να επιβεβαιώσει ότι ήρθε. O μόνος δρόμος που έχει απομείνει είναι το path of Amuna. Το μονοπάτι της σοφίας και του Πνεύματος.

Το κακό είναι κάτι θλιβερό που δεν θα πρέπει να συμβαίνει. Αν όμως συμβεί προκαλεί πόνο και θλίψη. Π.χ. μια εγχείρηση πονάει είναι κάτι επώδυνο αλλά τελικά δεν είναι κακό, γιατί ωφελεί. Το κακό λοιπόν είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί.

Η τραγωδία που συμβαίνει έχει τη λογική της. Τι σημαίνει κάτι συνέβη που δεν έπρεπε να συμβαίνει; Δεν οφείλεται όμως στο Θεό. Υπάρχει καλός και κακός Θεός; Είναι αυτό kosher (ευλογημένο); Υπάρχει μια αιτία στην ανθρωπότητα ώστε πράγματα κακά που συμβαίνουν δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν.

Για όλα υπάρχει ένα ιερό σχέδιο, για όλα όσα συμβαίνουν. Τίποτα, τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς να είναι στο σχέδιο του Δημιουργού μας. Ποιος θα κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ; Αυτός που ο Θεός επιλέγει.

Καλέσανε κάποιο ραβίνο να εξηγήσει γιατί έγινε ένα μεγάλο τσουνάμι και ο ραβίνος είπε έγινε μια υπόγεια έκρηξη  ηφαιστείου ή σεισμός και το προκάλεσε. Ο Θεός προκάλεσε το τσουνάμι, ή τον κορώνοϊό; Ασφαλώς όχι.

Ο θεός θύμωσε όχι γιατί οι Εβραίοι λάτρεψαν το χρυσή αγελάδα αλλά γιατί λάτρεψαν ένα τίποτα, έναν ανύπαρκτο Θεό.

Η αγελάδα κάνει γάλα και είναι μια πολύ χρήσιμη οντότητα, αλλά να λατρεύεται χωρίς να είναι αυτός ο λόγος που δημιουργήθηκε είναι το λάθος.

Το ίδιο ισχύει και με τον κορωνοϊό, σκοτώνει ανθρώπους. Είναι σοφό να λέμε ότι ο θεός προκάλεσε αυτό το κακό. Να πεθαίνουν άνθρωποι; Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε το βαθύτερο λόγο που γίνεται αυτό. Τα κακά γίνονται. Μερικές φορές δίνονται επώδυνα πράγματα στον άνθρωπο για συγκεκριμένο λόγο. Πάντα για το καλό μας. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο.

Δεν υπάρχει αντίρρηση ότι ο Μεσσίας μας κτυπά την πόρτα. Ο Μεσσία θα έρθει με θαυμάσιο τρόπο θα μπορούσε να ερχόταν νωρίτερα. Ποια η διαφορά αν έρχεται τώρα ή αν ερχόταν πιο πριν. Καμία.

Θα πρέπει να είμαστε ανοικτοί, έτοιμοι, δυνατοί, προσαρμοσμένοι στις συνθήκες για να τον δεχτούμε. Δεν θα έρθει για να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα. Δεν σημαίνει ότι αξίζουμε περισσότερο για να έρθει σε μας. Ο Μεσσίας δεν είναι ένα θαύμα.

Χρειάζεται ωριμότητα, σοφία να ζούμε με αληθινά, αυθεντικά. πριν έρθει, ο κόσμος πρέπει να είναι έτοιμος. Να είμαστε έτοιμοι, δυνατοί, προσαρμοσμένοι, έτοιμοι για να ανταποκριθούμε κατάλληλα.

Ο κόσμος πρέπει να είναι έτοιμος γι’ αυτόν. Τι σημαίνει τούτο; Ότι δεν θα πρέπει να πιστεύουμε σε πράγματα που δεν είναι Αλήθεια.  Η αλαζονεία της επιστήμης.

Συνηθίζαμε να υποστηρίζουμε πως αυτή θα μας λύσει όλα τα προβλήματα. Ζούσαμε με την απάτη πως η επιστήμη τα έχει κάνει όλα. Με τον κορωνοϊό και την κρίση κανείς δεν το πιστεύει αυτό πια. Η επιστήμη δημιουργεί προβλήματα. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί φοράμε μάσκα και σε ποια απόσταση πρέπει να είναι ο ένας από τον άλλον. Για πρώτη φορά στην Ιστορία όλη η ανθρωπότητα έχει άγνοια για τις συνθήκες του κορωνοϊού.

Το Τοραχ μας έχει μείνει, η θρησκεία δεν ακολουθείται ποια. Σύγχυση επικρατεί παντού, Πχ στα ΜΜΕ που αποκρύπτουν πολλά.

Από την ίωση όμως  έχουμε γίνει καλύτεροι ψυχικά. Ο κόσμος προετοιμάζεται για τον Μεσσία, απλώς χρειάζεται να προσαρμοστούμε για να υποδεχθούμε τον παγκόσμιο Μεσσία.

Αυτός θα ενώσει τον κόσμο.

Το 2020 όλες οι αναλήθειες και τα ψέμματα εκείνο τον χρόνο είχαν επικρατήσει, το 2021 θα είναι διαφορετικό. Θα εξαπλωθεί η αλήθεια και το καλό.

Τι σημαίνει θα έχουμε εκπλήξεις;

Θα έχουμε καλοσύνη που δεν την περιμένετε.

Θα δείτε πόσο καλλίτερα θα νιώθετε.

Περισσότερη ευγένεια και καλοσύνη από όση θα περιμένατε ή θα φανταζόσαστε.

Κάθε Ιουδαίος στον κόσμο θα είναι ενθουσιασμένος να είναι Ιουδαίος. Για όλα όσα πρόκειται να γίνουν . Και η Φύση θα αποκαλύψει πράγματα που δεν τα περιμένουμε. Όχι σκέψεις ζήλιας και ανταγωνισμού πια.

Ο Μεσσίας θα έρθει και θα μας καταλάβει εκπλήττοντάς μας. Δεν θα το περιμένουμε όταν θα έρθει. Θα θεραπεύσει όλο τον πόνο του παρελθόντος. Κάθε πόνος θα εξαφανισθεί. Το καλό θα επικρατήσει.

Ό,τι μας βασάνιζε εδώ και 6000 χρόνια θα πάψει να συμβαίνει και να μας βασανίζει. Αυτή η καινούργια αλλαγή θα γίνει βαθμιαία θα είναι πιο ισχυρή από όλες τις τραγωδίες, τα κακά που συμβαίνουν.

Τα ΜΜΕ θα έπρεπε να σας το λένε ότι έρχεται αλλά για να μην ενθουσιαστείτε το αποκρύβουν. Για να είστε μετριοπαθείς. Θα δείτε πράγματα που θα σας αφήσουν έκθαμβους και βήμα με βήμα όλο και περισσότεροι αναγνωρίζουν ότι έρχεται.

Κάθε Ιουδαίος πρέπει να γίνει δάσκαλος στον κόσμο γιατί εμείς ξέρουμε τον λόγο της Δημιουργίας, τα μυστικά της Δημιουργίας. Με τη χρήση της τεχνολογίας δίνεται ο ταχύτερος τρόπος να σπείρουμε την αλήθεια σε όλο τον κόσμο.

Ένα πράγμα λείπει στον κόσμο δεν είναι τα λεφτά, οι κυβερνήσεις, ο πλούτος, είναι η Σοφία του θεού. Αυτό λείπει. Αυτός είναι ο Μεσσίας. με μάσκα ή χωρίς μάσκα.

Το κύριο θέμα είναι παρακολουθήσετε πως ο Θεός σας παρουσιάζει σιγά-σιγά τον Μεσσία. Μην περιμένετε ο ερχομός του να υπάρχει στις επικεφαλίδες των εφημερίδων.

Όταν το δείτε στα πρώτα φύλλα να δημοσιεύεται θα είναι η ώρα που ο Μεσσίας θα έχει καταλάβει την εξουσία σε παγκόσμιο επίπεδο (Messiah has taken over).

Να είστε αισιόδοξοι, απίστευτα αισιόδοξοι, αυτό το χρόνο είναι το έτος του Μεσσία και μέχρι να το δείτε δεν θα το πιστεύετε. Ώστε ο Μεσσίας έρχεται, να είσαστε καλά (yesha hadas).

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ:

Προτείνουμε από σήμερα 17Φλεβάρη ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ στις 18.00 ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ και μέχρι τις 21/2/2021 ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ  ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

 

Πηγή

Προβολές : 603


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα