«ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ για τη διάλυση της Άρσης Βαρών!» ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ο Πύρρος Δήμας...

«ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ για τη διάλυση της Άρσης Βαρών!» ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ο Πύρρος Δήμας...

3 Αυγούστου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
«ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ για τη διάλυση της Άρσης Βαρών!» ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ο Πύρρος Δήμας...
Πώς ο Πυρρος Δημας σε συνεργασία με τον Αυγενάκη προκειμενου να ελέγξουν την Ομοσπονδία για πολλούς λόγους… διέλυσαν το άθλημα…
«ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ για τη διάλυση της Άρσης Βαρών!» ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ο Πύρρος Δήμας...
Αν δεν κάνω λάθος, και διορθώστε με, ο Πύρρος Δήμας έχει αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ομάδας άρσης βαρών των ΗΠΑ, με έδρα το Κολοράντο, για τα επόμενα οκτώ χρόνια.
Μάλιστα, αν οι Αμερικανοί καταφέρουν να αναλάβουν τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028, τότε θεωρείται βέβαιο πως ο Πύρρος θα μείνει εκεί και για τα επόμενα οκτώ χρόνια.
Για ποιόν πρόεδρο της Άρσης Βαρών μιλάμε μωρέ;;; Για τον βολευτή του Βενιζέλου;
Γι αυτόν που υπέγραψε το δεύτερο μνημόνιο;
Γι αυτόν που λέει η παρακάτω φωτό;;;
Που σε κατάντησαν Πατρίδα μου…
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ Θ’ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Από το υστέρημά μας ένα ευρώ ο καθένας μας για τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΘΟΔΩΡΗ ΙΑΚΩΒΙΔΗ.

Πώς ο Πυρρος Δημας σε συνεργασία με τον Αυγενάκη προκειμενου να ελέγξουν την Ομοσπονδία για πολλούς λόγους… διέλυσαν το άθλημα…

Συγκλόνισε ο Θοδωρής Ιακωβίδης με δηλώσεις του μετά την προσπάθεια του στην άρση βαρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο: «Δεν κλαίω από στεναχώρια επειδή φαινομενικά δεν πήγα καλά. Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω. Συγγνώμη αν για κάποιους το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου. Και εγώ δεν το αντέχω, θέλω να ηρεμήσω και γυρίσω στους δικούς μου και να τους αγκαλιάσω και να τους ευχαριστήσω».

Ο γγα Γιώργος Μαυρωτάς απάντησε: «Συγκινητικό αντίο από τον Θοδωρή Ιακωβίδη μετά από μια μεγάλη καριέρα στην άρση βαρών. Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του με αντίξοες συνθήκες στην τελευταία του Ολυμπιακή παρουσία. Ευχαριστούμε Θοδωρή, μόνο περηφάνεια πρέπει να νιώθεις για αυτά που κατάφερες μέσα από τόσες δυσκολίες».
Και ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας άρσης βαρών Πύρρος Δήμας δήλωσε στο sport24.gr ανάμεσα στα άλλα “Τον καταλαβαίνω τον Θοδωρή. Έχει δίκιο το παιδί. Συμφωνώ μαζί του. Δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι για να στηρίξουμε τους αθλητές. Εμείς τού είχαμε βρει φυσικοθεραπευτή στο ΙΑΣΩ, αλλά δουλεύει παράλληλα για τα προς το ζην στα νότια προάστια και δεν τον εξυπηρετούσε να πηγαίνει εκεί. Και πλέον οι αθλητές δεν έχουν τα κίνητρα που είχαμε εμείς για να συνεχίσουν”.

Ο ολυμπιονίκης όμως Βαλέριος Λεωνίδης και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών ήταν καταγγελτικός και δήλωσε στον Αθήνα 984 “Που ήταν τόσο καιρό ο Πύρρος Δήμας; To φωνάζω τόσο καιρό στα διοικητικά συμβούλια της Ομοσπονδίας. Πήγαμε και στον Αυγενάκη. Το άθλημα έχει συρρικνωθεί τόσο πολύ. Δεν υπάρχει ανάπτυξη, δεν υπάρχουν παιδιά Στα 85 έκανε παραπάνω κιλά, απ ότι κάνει τώρα στα 96. Τον είχα αθλητή όταν ήμουν ομοσπονδιακός προπονητής και πήγαμε στο Ρίο. Μπορούσε να σηκώσει περισσότερα. Σφίγγει η καρδιά μου όταν τα ακούω αυτά, είναι κατάθεση ψυχής. Ήταν και ο Μαρτασίδης στην ομάδα. Γιατί έφυγε; για τον ίδιο λόγο; Ένας αθλητής που πάει σε Ολυμπιακούς Αγώνες κάνει κάθε μέρα προπόνηση και πρέπει να έχει δίπλα του και γιατρό και φυσικοθεραπευτή. Το βασικό όμως είναι να υπάρχει ομάδα. Ο Θοδωρής είναι μόνος του, που είναι η άλλη ομάδα, για να υπάρχει κλίμα; Μόνος του πάλευε.

Και η δήλωση του Πύρρου “θα έρθω στην Ελλάδα μετά τους Ολυμπιακούς”, Τι έκανε πριν; Είναι ντροπή να λέει τέτοια πράγματα. Ήταν πρόεδρος και ήταν στην Αμερική. Τι πρόσφερε σε αυτά τα παιδιά; Τι έκανε γι αυτά τα παιδιά; Γι αυτό έκανε αυτές τις δηλώσεις ο αθλητής. Βγήκε από πάνω του η πίεση. Το φωνάζα και στα συμβούλια, κι αυτοί λένε όλα πάνε καλά. Εγώ δεν χαϊδεύω αυτιά. Τίποτα δεν πάει καλά, όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Θα έρθει δια μαγείας ο Πύρρος στην Ελλάδα και θα τα φτιάξει όλα. Ανησυχώ πλέον για την Αμερική, μήπως καταστραφεί η Αμερική που θα φύγει ο Πύρρος. Κι εγώ και ο Σαμπάνης και ο Γέροντας φωνάζαμε τόσο καιρό, αλλά δεν μας άκουγαν. Και στον Αυγενάκη πήγαμε. Φωνάζουμε για το άθλημα, δεν το κάνουμε επι προσωπικού. Υπάρχει πρόβλημα. Τώρα λένε “αχ ο Ιακωβίδης είπε αυτό”. Εμείς τα είχαμε προβλέψει απο πριν”Και πρόσθεσε: “Συνυπεύθυνη είναι η Ομοσπονδία. Για ποιους τα είπε όλα αυτά ο Ιακωβίδης; Δεν φταίει η καραντίνα. Τα γυμναστήρια ήταν ανοιχτά. Η Γενική Γραμματεία άφησε όλους τους αθλητές που ετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να μπαίνουν στο γυμναστήριο.Το θέμα είναι τι παρέχεις σε αυτά τα παιδιά. Να κάνουν κάπου προετοιμασία. Πως να προετοιμασθεί; Μόνος του; Ο προπονητής του ήταν στα Γιάννινα και ερχόταν μια φορά τον μήνα να τον δει. Είναι προπονητική αυτή; Τον είδε πέντε φορές. Όταν το είπα αυτό στο συμβούλιο, όταν το κατήγγειλα με αποκάλεσαν “ρατσιστή”. Πονάει η ψυχή μου και το ξεκαθαρίζω ότι δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα. Ενδιαφέρομαι για το άθλημα. Ο Ιακωβίδης με τα κλάμματα σταματάει. Έκανε 190 κιλά στα 85 και τώρα κάνει λιγότερα. Τον λυπάμαι… Τι να πει ο Πύρρος και ο Μαυρωτάς; Είναι θέμα ομοσπονδίας, δεν έχει σχέση με τη Γενική Γραμματεία. Τα φωνάζαμε και πριν από τι εκλογές. Ένας αθλητής δεν άντεξε και πήγε στην Κύπρο, υπήρχαν και μια-δυο αθλήτριες. Μια φορά στους έξι μήνες τους έδωσαν διακόσια ευρώ. Είναι τραγικό και στεναχωριέμαι. Εγώ τα λέω όπως είναι τα πράγματα και σε όποιον αρέσει”

Σχόλιο

Το κερατο μου,παλι δικαιο ειχα [Βουλευτης ΠΑΣΟΚ επι Βενιζελου και αλλων αλητηριων. Στο χωριο μου τον λεμε καβατζοπουστα]

 

 

Πηγή

Προβολές : 624


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα