Αυτό είναι, χωρίς αμφιβολία, έγκλημα μαζικής γενοκτονίας κατά της ανθρωπότητας.  Σοκαριστική ανάλυση αίματος μετά το εμβόλιο – ΔΕΙΤΕ

Αυτό είναι, χωρίς αμφιβολία, έγκλημα μαζικής γενοκτονίας κατά της ανθρωπότητας. Σοκαριστική ανάλυση αίματος μετά το εμβόλιο – ΔΕΙΤΕ

9 Ιουνίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,420

 

Αυτός είναι ένας σκόπιμος παγκόσμιος πόλεμος για το ανθρώπινο αίμα

Θυμηθείτε, ότι όλοι οι κορυφαίοι πολιτικοί και παίκτες “name” όπως ο Brain Dead Biden, ο Ho Harris Emhoff και η απάτη αψίδων Tony Fauci … έλαβαν μια κενή ένεση φυσιολογικού ορού … όχι το πραγματικό πλάνο.

Ο Fauci δεν μπορούσε καν να θυμηθεί ποιο χέρι πήρε την ένεση την επόμενη μέρα …

 

 

 

 

 

Αυτό θα είναι το πραγματικό ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των εβραιοσιωνιστών, εναντίον της ανθρωπότητας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αυτό είναι, χωρίς αμφιβολία, έγκλημα μαζικής γενοκτονίας κατά της ανθρωπότητας.  Σοκαριστική ανάλυση αίματος μετά το εμβόλιο – ΔΕΙΤΕ

 Αυτό δημοσιεύτηκε σε έναν ιστότοπο κοινωνικών μέσων. 

Αναμένουμε ότι θα δημοσιεύονται περισσότερες εικόνες μικροσκοπίου σκοτεινού πεδίου που δείχνουν τις ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ αλλαγές στο αίμα των ανθρώπων που έχουν κάνει τη θανατηφόρα ένεση … που ΔΕΝ είναι «εμβόλιο» από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τέντωμα. 

Εδώ είναι το κείμενο που δημοσιεύτηκε με αυτήν την εικόνα.

«Έχω έναν φίλο που είναι Μικροσκοπικός Διατροφής.

Είναι ειδικός στον τομέα της και με βοήθησε πάρα πολύ.

Έχει πολλούς πελάτες που πήραν το λεγόμενο vax και τους ζήτησαν να έρθουν για μια δωρεάν ανάλυση αίματος. φρίκη, αυτό είναι που είδε.

Η κορυφαία εικόνα είναι απόλυτα υγιές αίμα και αιμοσφαίρια πριν από την ένεση «vax».

Τα κύτταρα του αίματος άλλαξαν δραστικά τις επόμενες ημέρες.

Η τρίτη εικόνα (κάτω μέρος) δείχνει αμέτρητα, ξένα νανοσωματίδια (λευκά στίγματα) που εμφανίζονται στο αίμα σας λίγο μετά την ένεση.

Το σώμα σας δεν μπορεί ΠΟΤΕ να αποτοξινωθεί από αυτό και τελικά αυτά τα νανοσωματίδια θα εισέλθουν σε κάθε κύτταρο στο σώμα σας. “

Αυτό σημαίνει, εν συντομία, ότι ποτέ δεν θα είστε οι ίδιοι και η υγεία σας θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό για το υπόλοιπο της ζωής σας … όσο σύντομο και αν είναι πολλοί. 

Αυτό είναι, χωρίς αμφιβολία, έγκλημα μαζικής γενοκτονίας κατά της ανθρωπότητας.

Σημειώστε την τελική εικόνα ακριβώς πάνω, την τέταρτη εικόνα, δείχνει ότι τα κύτταρα του αίματος αυτού του ατόμου δεν είναι πλέον λεία και συμμετρικά. 

Τώρα καλύπτονται με εξογκώματα και προεξοχές. 

Αυτός είναι ένας σκόπιμος παγκόσμιος πόλεμος για το ανθρώπινο αίμα

Όπως λένε ο Δρ Sherri Tenpenny και ο Δρ Luc Montagnier, και άλλοι, οι ενέσεις θα σκοτώσουν και δεν θα σταματήσουν ποτέ να σκοτώνουν.
Ο Δρ Montagnier, ίσως ο κορυφαίος ιολόγος του κόσμου, προβλέπει ότι το προσδόκιμο ζωής όλων όσων έχουν κάνει την ένεση kill shot είναι μόνο 2 χρόνια.

Θυμηθείτε τις προβολές του Deagel.com … μόνο 99 εκατομμύρια Αμερικανοί θα ζουν μέχρι τον Ιανουάριο του 2025 … δηλαδή μόλις 3 και 3/4 χρόνια από τώρα.

Θυμηθείτε επίσης, ότι όλοι οι κορυφαίοι πολιτικοί και παίκτες “name” όπως ο Brain Dead Biden, ο Ho Harris Emhoff και η απάτη αψίδων Tony Fauci … έλαβαν μια κενή ένεση φυσιολογικού ορού … όχι το πραγματικό πλάνο. 

Ο Fauci δεν μπορούσε καν να θυμηθεί ποιο χέρι πήρε την ένεση την επόμενη μέρα …

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ RENSE-NC RENEGADE : Corfiatiko.blogspot.com

 

Πηγή

Προβολές : 1,420

Ετικέτες: , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.