Αυτό ετοιμάζουν και στον Έβρο με τους μουσουλμάνους – Σοκαριστικές εικόνες από ψηλά (βίντεο)

Αυτό ετοιμάζουν και στον Έβρο με τους μουσουλμάνους – Σοκαριστικές εικόνες από ψηλά (βίντεο)

13 Φεβρουαρίου, 2021 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:601
Μοίρασέ το

 

 

Πως θα μοιάζουν οι δομές φιλοξενίας μουσουλμάνων από τον Έβρο μέχρι και την Ρόδο, δημιουργώντας την περιβόητη ισλαμική ζώνη

Η «ισλαμική ζώνη» γίνεται πραγματικότητα…
  • «-Ήδη επεκτείνουμε το Φυλάκιο στον Έβρο
  • -Τι χωρητικότητας κύριε υπουργέ
  • -Ταυτόσημη περίπου με της Σάμου».

Αυτό είχε δηλώσει ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, στο δημοτικό συμβούλιο της Χίου στις 3 Σεπτεμβρίου 2020.

 

 

Στην Σάμο, λοιπόν, η δομή φιλοξενίας παράνομων μεταναστών προβλέπεται να έχει χωρητικότητα 5.000 αλλοδαπούς στην τελική της μορφή. Ξεκινάει με 1.500 και ήδη κατασκευάζεται με γρήγορους ρυθμούς, στην μια πλευρά.

Ταυτόχρονα, ωστόσο, δημιουργούνται οι υποδομές για αύξηση της χωρητικότητας.

Παρομοίως συμβαίνει και στην Χίο, με την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου της περιοχής.

Η Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ, με ένα σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ με πανοραμική θέα, δείχνει πως θα μοιάζουν οι δομές φιλοξενίας μουσουλμάνων από τον Έβρο μέχρι και την Ρόδο, δημιουργώντας την περιβόητη ισλαμική ζώνη, για την οποία έχει προειδοποιήσει το el.gr (ΕΔΩ).

Γράφει η Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ:

 

Τους ξεγέλασαν. Δείτε την Υπερδομή που φτιάχνουν στη Σάμο, αντί για δομή των 1.200. Χρησιμοποιώντας την απαράδεκτη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο Βαθύ, έπειτα από 8 απορριπτικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πήραν, μετά από πολλές πιέσεις και κατά πλειοψηφία, το πράσινο φως για δομή 1.200 θέσεων. Και ενώ κατασκευάζουν τις 1.200 θέσεις, φτιάχνουν ακριβώς δίπλα, αγνώστου αριθμού νέες δομές χιλιάδων θέσεων.

Ακόμη και το 1500 + 600 + ΠΡΟΚΕΚΑ που παρουσίασε ο Υπουργός Μετανάστευσης για τη Σάμο φαίνεται ελάχιστο μπροστά στην θέα της τεράστιας πόλης μεταναστών που κατασκευάζουν.

240+ στρέμματα στη Σάμο, 240+ στρέμματα και στη Χίο. Εκβιαστικά διλήμματα στη Σάμο, εκβιαστικά διλήμματα και στη Χίο. Εξαπάτηση και διασπορά διχόνοιας στη Σάμο. Εξαπάτηση και διασπορά διχόνοιας στη Χίο.

Ο ίδιος σκηνοθέτης, παρόμοια φερέφωνα, ο ίδιος στόχος: Τα νησιά να γίνουν πάρκινγκ μεταναστών.

Λέμε ΟΧΙ στο έγκλημα!”.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Η νέα δομή λαθρομεταναστών στην Σάμο

 

Πηγή

Προβολές : 601


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα