αυτό που σου αξίζει... (3 βίντεο και μια ταινία)

αυτό που σου αξίζει... (3 βίντεο και μια ταινία)

25 Ιανουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:182
Μοίρασέ το

 

Στη ζωή να είσαι δυνατός, για να μπορείς να φεύγεις απ’ ότι δεν σου αξίζει και υπομονετικός, για να περιμένεις αυτό που σου αξίζει…

Γι αυτούς που έχουν υπομονή, υπάρχει πάντα μια υπέροχη άφιξη…

Τα όμορφα στη ζωή, έχουν βήμα αργό…  

 

 

 

Καλησπέρα… μεγάλη αρετή η υπομονή, αλλά για την ψυχική σου ηρεμία, να προτιμάς το… “σάλτα γκ@μήσου”…

Να έχουμε μια ήρεμη εβδομάδα… 

 

Καλλιόπη

μουσικά ακούσματα εδώεδώ… κι εδώ… 

η ταινία, εδώ… 

 

Προβολές : 182


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα