ΑΦΑΝΤΟΣ Ο “ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΟΣ”

ΑΦΑΝΤΟΣ Ο “ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΟΣ”

- 552 προβολές ( Μέτρηση έως 03:26:21 )

Σε αυτό το στρατιωτικό γραφείο όπου εργάζεται ο σύζυγος της φίλης που έβγαλε την φωτογραφία, η φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν,  δεν φαίνεται πουθενά.

 

Μάλλον ξεκούρδιστοι είναι όλοι τους… 

Αυτά που συμβαίνουν στην Αμερική, με τον παιδόφιλο μιζαδόρο, δεν έχουν προηγούμενο.

Και εν τω μεταξύ, η Κίνα, αγριεύει…

Δύσκολα τα πράγματα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
ΑΦΑΝΤΟΣ Ο “ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΟΣ” 
 
Στα κυβερνητικά γραφεία όπως και τα στρατιωτικά γραφεία την επόμενη στιγμή της ανακήρυξης του νέου προέδρου κατεβάζουν την φωτογραφία του προηγούμενου και βάζουν την φωτογραφία του νέου.
 
Σε αυτό το στρατιωτικό γραφείο όπου εργάζεται ο σύζυγος της φίλης που έβγαλε την φωτογραφία, η φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν,  δεν φαίνεται πουθενά.
 
Αντιθέτως στην κορυφή που βρίσκεται η διοίκηση της χώρας είναι οι φωτογραφίες των δύο στρατιωτικών διοικητών, Miller και Gaynor.
 
Ο στρατός έχει τον έλεγχο της χώρας.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο 

 

 

Πηγή

(Visited 551 times, 1 visits today)

Ετικέτες:

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.