Κλαίει και θρηνεί η Εβραιουργιά. ...Σπύρο, κλαίει και το Κατερινιώ...

Αφού,  κλαίει το «τουρκοκάναλο» την «εμβληματική ανώτατη δικαστή», που ήταν «ανυποχώρητη υπερασπίστρια των δικαιωμάτων των γυναικών και των φιλελεύθερων αξιών», θα πει, οτι ο θάνατός της είναι ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ. 

19 Σεπτεμβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
- 855 προβολές ( Μέτρηση έως 22:34:22 )

 

Κλαίει και θρηνεί η Εβραιουργιά…

Πέθανε, (επιτέλους), και επισήμως η πεθαμένη από το 2019 Ιουδαία και “Δημοκρατικιά”, ανώτατη δικαστής των ΗΠΑ, Ρουθ Μπάντερ Γκινσμπεργκ.

 

 

Και που να δεις Σπύρο, τι κλάμα έχει ρίξει η κγοντή…
Έχει πλαντάξει το Κατερινιώ …που την είχε πρότυπο

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Άντε να δω πως θα κοιμηθώ το βράδυ… εφιάλτες θα βλέπω…

 
Κλαίει και θρηνεί η Εβραιουργιά. ...Σπύρο, κλαίει και το Κατερινιώ...

Η Ρουθ Μπάντερ , γεννήθηκε στο Μπρούκλιν το 1933. Ήταν η δεύτερη κόρη της Άμστερ και του Νάθαν Μπάντερ.

 
Ο πατέρας της ήταν Εβραίος μετανάστης από την Οδησσό ,και η μητέρα της γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Εβραίους γονείς που είχαν μεταναστεύσει από την Αυστρία. 

Μετά, στο σχολείο, προσέθεσε το Τζόαν και το Μπαντερ έγινε Μπέιντερ και παντρεύτηκε έναν Γκίνσμπεργκ. 

 Με τον θάνατό της, παρουσιάζεται στον Τραμπ η ευκαιρία να μεγεθύνει ακόμα περισσότερο την πλειοψηφία του στο Ανώτατο Δικαστήριο, διορίζοντας και τρίτο κατά σειρά μέλος του κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ήδη έχει δημοσιεύσει από τις 9 Σεπτεμβρίου τους Υποψηφίους του.

 Αφού,  κλαίει το «τουρκοκάναλο» την «εμβληματική ανώτατη δικαστή», που ήταν «ανυποχώρητη υπερασπίστρια των δικαιωμάτων των γυναικών και των φιλελεύθερων αξιών», θα πει, οτι ο θάνατός της είναι ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ. 

Οι φανατικοί Σόρος πάντως και οι ΑΝΤΙΦΑ την «καταριόνται» επειδή δεν παραιτήθηκε πριν αρρωστήσει επί του Ομπαμα ώστε να διορίσουν οι Δημοκρατικοί τον νέο Ανώτατο Δικαστή στη Θέση της.

 

Πηγή

(Visited 854 times, 2 visits today)

Ετικέτες: , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.