ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ!!! Dr Vernon Coleman : “Οι Κυβερνήσεις μας, Έχουν Κηρύξει Πόλεμο Εναντίον Μας”

ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ!!! Dr Vernon Coleman : “Οι Κυβερνήσεις μας, Έχουν Κηρύξει Πόλεμο Εναντίον Μας”

15 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:450
Μοίρασέ το

Ο πόλεμος, κηρύχθηκε από τους ανθρώπους που οι αθώοι και οι αφελείς νομίζουν ότι διοικούν τις κυβερνήσεις μας.

Στην πραγματικότητα, οι συνωμότες μάς κήρυξαν τον πόλεμο πριν από χρόνια. Και οι άνθρωποι που νομίζουμε ότι είναι επικεφαλής ελέγχονται από τους δισεκατομμυριούχους συνωμότες.

Το Covid ήταν απλώς η πιο αξιοσημείωτη ομοβροντία σε έναν πόλεμο που είμαστε καταδικασμένοι να χάσουμε, εκτός αν μάθουμε να συσπειρωνόμαστε και να αγνοούμε την προπαγάνδα και τα προδοτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Η ψεύτικη πανδημία ήταν σενάριο, συσκευασία και παραγωγή από επαγγελματίες. Και αυτός ο λεγόμενος πόλεμος δεν διαφέρει. Είναι το “Wag the Dog” και πάλι.
 
Οι δισεκατομμυριούχοι συνωμότες διεξάγουν τον πόλεμό τους με απόλυτη ακρίβεια- χειραγωγούν τους πειθήνιους, φιλελεύθερους, αριστερούς λαββί με τρομακτική δεξιοτεχνία. 

 

Κρατώ  την σημαντικότερη φράση όλου του εξαιρετικά αποκαλυπτικού άρθρου: “είμαστε καταδικασμένοι να χάσουμε, εκτός αν μάθουμε να συσπειρωνόμαστε και να αγνοούμε την προπαγάνδα και τα προδοτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.”

Δυστυχώς σε ότι αφορά τουλάχιστον εμάς τους νεοέλληνες, κάτι τέτοιο είναι ότι πιο δύσκολο… η προπαγάνδα της τηλεόρασης, έκανε τα μυαλά μας σούπα…
 
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Θα το ξαναγράψω: Φτιαξτε μικρές ομάδες με ανθρώπους που είναι αφυπνισμένοι και αντιστέκονται. Ακόμα κι αν αυτές οι μικρές ομάδες δεν περιλαμβάνουν ακόμα και μέλη της οικογενείας σας ή φίλους σας από παλιά.
 
Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι πως οι ζωές μας έχουν ανατραπεί και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.
 
Ακόμα κι αν χρειαστεί να χωριστείτε με τις οικογένειες και τους φίλους που είχατε, μην διστάσετε να το κάνετε.
 
Πάνω απ΄όλα είναι η ζωή σας κι έχετε υποχρέωση να την προστατεύσετε με κάθε τρόπο απ’ όσους έχουν υποταχθεί.
 
 

Οι παράλογες και άσκοπες κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία θα προκαλέσουν πολύ περισσότερους θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ από ό,τι οι μάχες στην Ουκρανία.

Η τεράστια αύξηση του ενεργειακού κόστους θα αναγκάσει εκατομμύρια ανθρώπους να κλείσουν τη θέρμανσή τους. Οι οικονομίες που πάσχιζαν να ανακάμψουν από τα άσκοπα και καταστροφικά λουκέτα θα διολισθήσουν ξανά σε μια μακροχρόνια προδιαγεγραμμένη πτώση. Η εκτεταμένη και μαζική αύξηση των τιμών θα οδηγήσει σε καταιγιστικό πληθωρισμό, αύξηση των επιτοκίων και μαζική, ατελείωτη φτώχεια.

Και, επαναλαμβάνω, οι κυρώσεις που θα επιβληθούν στη Ρωσία θα προκαλέσουν περισσότερους θανάτους στη Δυτική Ευρώπη απ’ ό,τι θα προκαλέσουν θανάτους στη Ρωσία και θα προκαλέσουν περισσότερους θανάτους μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο απ’ ό,τι θα προκαλέσει ο λεγόμενος πόλεμος στην Ουκρανία στη χώρα αυτή.


Από τον Dr Vernon Coleman


Είναι πόλεμος.

Αλλά ο πόλεμος μας κηρύχθηκε από τους ανθρώπους που οι αθώοι και οι αφελείς νομίζουν ότι διοικούν τις κυβερνήσεις μας. Στην πραγματικότητα, οι συνωμότες μάς κήρυξαν τον πόλεμο πριν από χρόνια. Και οι άνθρωποι που νομίζουμε ότι είναι επικεφαλής ελέγχονται από τους δισεκατομμυριούχους συνωμότες.

Το Covid ήταν απλώς η πιο αξιοσημείωτη ομοβροντία σε έναν πόλεμο που είμαστε καταδικασμένοι να χάσουμε, εκτός αν μάθουμε να συσπειρωνόμαστε και να αγνοούμε την προπαγάνδα και τα προδοτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Αν χάσουμε, θα είναι επειδή είμαστε διχασμένοι, παθιασμένοι με ασήμαντες λεπτομέρειες, δεν παρακολουθούμε τη μεγάλη εικόνα και αποδυναμωμένοι συνεχώς από την αδιάκοπη γκρίνια και το άσκοπο κελαηδισμό των τρολ.

Απλά κοιτάξτε γύρω σας τι συμβαίνει ήδη.

Ο πληθωρισμός πρόκειται να εκτοξευθεί στη στρατόσφαιρα.

Οι αθώοι και αδαείς άνθρωποι υποθέτουν ότι ο πληθωρισμός είναι κάτι που επηρεάζει πραγματικά μόνο χώρες όπως η Αργεντινή ή η Ζιμπάμπουε. Δεν είναι έτσι. Ο πληθωρισμός στη Γερμανία ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που συνέβαλε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και στη δεκαετία του 1980 ο πληθωρισμός στην Αμερική ξεπέρασε το 20%. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα επιτόκια έφτασαν το 17% και οι αγοραστές κατοικιών ήταν ευχαριστημένοι αν μπορούσαν να δανειστούν χρήματα με μόλις 15%. Υποψιάζομαι ότι αν ο πληθωρισμός πλησίαζε σε αυτό το επίπεδο, δέκα εκατομμύρια βρετανικές οικογένειες θα βρίσκονταν στο δρόμο – άστεγες και άφραγκες.

Και, φυσικά, η εκδίωξη των Ρώσων αγοραστών ακινήτων από το Λονδίνο θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε κατάρρευση της αγοράς ακινήτων. Αυτό θα ωθήσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους στο να χάσουν τα σπίτια τους.

Οι αυξήσεις των τιμών της ενέργειας που σκόπιμα προκαλούνται από τις κυβερνητικές πολιτικές θα σημαίνουν ότι αυτά τα νούμερα θα διπλασιαστούν μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες. Αυτό δεν είναι μια άγρια πρόβλεψη- είναι μια μαύρη υπόσχεση. Ελέγξτε το ιστορικό μου στο www.vernoncoleman.com. Εφόσον αγνοήσετε τις παράλογες μουρμούρες των μαθηματικών μοντελιστών, δεν είναι δύσκολο να υπολογίσετε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Και είναι ήδη σαφές ότι οι υψηλές τιμές των τροφίμων και οι διαλυμένες αλυσίδες εφοδιασμού θα σημαίνουν ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν από την πείνα στην Αφρική. Κανείς, ούτε καν το Black Lives Matter, δεν φαίνεται να δίνει δεκάρα γι’ αυτό.

Κανείς δεν ρώτησε ποτέ το κοινό αν είναι διατεθειμένο να εξαθλιωθεί -ή να πεθάνει- για να κάνει μια μάλλον αξιολύπητη και αναποτελεσματική παρατήρηση στους Ρώσους.

Η Ρωσία δεν θέλει ο πόλεμός της να τελειώσει γρήγορα. Ο Πούτιν μπορεί να δει ότι ο πόλεμός του κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά στη Δύση παρά στην ίδια τη Ρωσία.

Και όμως, όπως και με την απάτη για την κλιματική αλλαγή και την απάτη για τα COVID , η δέσμευση σε αυτές τις παράλογες κυρώσεις ήταν παγκόσμια. Πολυάριθμες εταιρείες ενδίδουν στην πίεση από μικροσκοπικές αλλά θορυβώδεις ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν διακόψει όλους τους δεσμούς με τη Ρωσία. Οι μέτοχοι δεν έχουν ερωτηθεί αν συμφωνούν με αυτό που γίνεται στο όνομά τους, αν και σε αρκετές περιπτώσεις η ζημία που θα προκληθεί στις εμπλεκόμενες εταιρείες θα είναι καταστροφική και πιθανώς θανατηφόρα.

Τα πραγματικά θύματα θα είναι οι σημερινοί και αυριανοί συνταξιούχοι που θα φτωχοποιηθούν σοβαρά από αυτή την αχρείαστη επίδειξη αρετής που οργανώνεται από τους επικεφαλής των εταιρειών που αγωνιούν να έχουν καλή φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ανταμειφθούν καλά στον επόμενο κατάλογο τιμηθέντων.

Οι περισσότεροι πόλεμοι φαίνεται να ξεκινούν για ασήμαντους λόγους, αλλά οι άνθρωποι συνήθως χειραγωγούνται για να τους υποστηρίξουν. Οι συγκρούσεις δημιουργούνται για να ικανοποιήσουν κάποια απαίτηση των υπευθύνων. Οι απαιτήσεις μπορούν πάντα να συνοψιστούν σε δύο λέξεις: εξουσία και χρήμα. Οι πόλεμοι συχνά φαίνεται να ξεκινούν χωρίς σοβαρό λόγο- συχνά για ασήμαντα διπλωματικά περιστατικά.

Η Βρετανία και η Ισπανία ξεκίνησαν έναν πόλεμο το 1739 αφού ένας καπετάνιος Robert Jenkins εμφανίστηκε ενώπιον μιας επιτροπής της Βουλής των Κοινοτήτων και έδειξε ό,τι είχε απομείνει από το αυτί που υποτίθεται ότι είχε αποκοπεί από την ισπανική ακτοφυλακή το 1738. Ο γαλλοπρωσικός πόλεμος του 1870 ξεκίνησε αφού ο πρωσός καγκελάριος προκάλεσε σκόπιμα τους Γάλλους να κηρύξουν πόλεμο.

Ο προσεκτικά σχεδιασμένος πόλεμος που διεξάγεται σήμερα προκλήθηκε από τη Δύση και κανείς δεν θα έδινε δεκάρα γι’ αυτόν αν τα μέσα ενημέρωσης δεν είχαν πληρωθεί για να τον προωθήσουν και να δημιουργήσουν την οργή. Όπως είπε ο Σουν Τζου: “Όλος ο πόλεμος βασίζεται στην εξαπάτηση”. Ο πόλεμος στις μέρες μας είναι πάντα ένα γεγονός για τα μέσα ενημέρωσης. Οι Αμερικανοί κέρδισαν κάθε μάχη στο Βιετνάμ, αλλά κατάφεραν με κάποιο τρόπο να χάσουν τον πόλεμο. Οι Βιετκόνγκ συμβουλεύτηκαν τον Σουν Τζου, οπότε ίσως αυτό τους έδωσε ένα αθέμιτο πλεονέκτημα.

Η ψεύτικη πανδημία ήταν σενάριο, συσκευασία και παραγωγή από επαγγελματίες. Και αυτός ο λεγόμενος πόλεμος δεν διαφέρει. Είναι το “Wag the Dog” και πάλι. Οι δισεκατομμυριούχοι συνωμότες διεξάγουν τον πόλεμό τους με απόλυτη ακρίβεια- χειραγωγούν τους πειθήνιους, φιλελεύθερους, αριστερούς λαββί με τρομακτική δεξιοτεχνία.

Ο Σουν Τζου είπε πολλά πράγματα, αλλά δοκιμάστε αυτό: “Η στρατηγική της τοποθέτησης αποφεύγει την πραγματικότητα και συγκρούεται μέσω της ψευδαίσθησης”. Ήξερε τι έλεγε, αυτός ο Σουν Τζου. Όπως και με την ψευδαίσθηση των Covid, είμαστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουμε ένα τακτικό τέχνασμα που έχει σχεδιαστεί για να μας κρατάει σε μειονεκτική θέση επειδή πολεμάμε κάτι που δεν υπάρχει, δεν μπορεί να οριστεί και όταν φαίνεται να υπάρχει αλλάζει συνεχώς.

Όπου κι αν κοιτάξετε, οι υπέρμαχοι της αρετής είναι απασχολημένοι να μας δείχνουν πόσο υπέροχοι είναι. Σε όλο τον κόσμο οι Ρώσοι απομονώνονται και τιμωρούνται για την αμαρτία του να είναι Ρώσοι.

Η σοπράνο Anna Netrebko αποσύρθηκε από τη Μητροπολιτική Όπερα αντί να αποκηρύξει την υποστήριξή της στον ηγέτη της χώρας της – κάποιον Vladimir Putin. Περίεργο, δεν είχα προσέξει ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία. Και η καριέρα του μαέστρου Valery Gergiev φαίνεται επίσης να έχει καταρρεύσει για τον ίδιο λόγο. Οι παίκτες του τένις και άλλοι αθλητές απομονώνονται και σπρώχνονται σε αδύνατες καταστάσεις από χιλιάδες αγανακτισμένους δημοσιογράφους που κουνάνε σημαίες, οι οποίοι, υποψιάζομαι, κουνάνε σημαίες επειδή τους έχουν πει να το κάνουν.

Στην Ουαλία, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Cardiff ακύρωσε μια μουσική βραδιά Τσαϊκόφσκι επειδή ο Τσαϊκόφσκι, ο οποίος πέθανε πριν από περίπου 130 χρόνια, γεννήθηκε στη Ρωσία και μπορεί να είχε επισκεφθεί την Ουκρανία στις διακοπές του. Ίσως να κατασκόπευε για λογαριασμό του Putin. Αυτό πρέπει να είναι το πιο εντελώς ηλίθιο παράδειγμα σηματοδότησης αρετών που έχω συναντήσει ποτέ. Η σηματοδότηση της αρετής πιθανώς διδάσκεται τώρα στα σχολεία.

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Τσέλσι, ο οποίος έχει την ατυχία να ανήκει σε Ρώσο, υπόκειται σε κάθε είδους παράξενους περιορισμούς (όπως το να μην επιτρέπεται η πώληση εισιτηρίων σε οπαδούς ή η πώληση τροφίμων σε όσους έχουν εισιτήρια διαρκείας). Παραδόξως, ωστόσο, άλλες μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες που ανήκουν σε ανθρώπους που οι περισσότεροι από εμάς δεν θα ήθελαν να καλέσουν για τσάι, επιτρέπεται να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους ανεμπόδιστα.

Το περασμένο Σάββατο, στις 12 Μαρτίου, για παράδειγμα, η Τσέλσι έπαιξε με τη Newcastle United, η οποία φαίνεται να ανήκει σε ανθρώπους από τη Σαουδική Αραβία. Οι αναγνώστες θα θυμούνται ότι πολίτες της Σαουδικής Αραβίας φέρονται να σκότωσαν έναν δημοσιογράφο της Washington Post που άσκησε κριτική στη χώρα.

Οι μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαίωσαν ότι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας διάδοχος ενέκρινε τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Α, και η στρατιωτική επέμβαση της Σαουδικής Αραβίας στην Υεμένη έχει δημιουργήσει αυτό που τα Ηνωμένα Έθνη αποκαλούν “τη χειρότερη ανθρωπιστική κρίση στον κόσμο”. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που αναρωτιούνται γιατί η Τσέλσι θεωρείται “κακή” αλλά η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ θεωρείται “καλή”.

Οι διασημότητες και οι απανταχού αρεοπαγίτες πιέζουν τις κυβερνήσεις να κάνουν περισσότερα για να βοηθήσουν τον λαό της Ουκρανίας. Η βρετανική κυβέρνηση απάντησε σε αυτές τις γκρίνιες των συνεργατών του Schwab προσφέροντας 350 λίρες το μήνα από τα χρήματα των φορολογουμένων σε ανθρώπους που δέχονται μετανάστες από την Ουκρανία στα σπίτια τους. Η ειρωνεία είναι ότι αν οι εκατοντάδες διασημότητες που εξέφρασαν την ανησυχία τους είχαν πληρώσει τους φόρους που πιθανώς οφείλουν, ολόκληρος ο πληθυσμός της Ουκρανίας θα μπορούσε να φιλοξενηθεί σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων.

Μπορείτε να καταλάβετε τι θα συμβεί, έτσι δεν είναι; Οι απατεώνες θα στριμώξουν 12 εξόριστους Ουκρανούς σε μια μονοκατοικία στο Wolverhampton ή στο Salford και θα ζητήσουν 12 x 350 λίρες το μήνα.

Υπάρχουν παραδοξότητες, ασυνέπειες και μυστήρια όπου κι αν κοιτάξετε.

Όταν η τιμή του πετρελαίου ανέβηκε, η αξία των βρετανικών πετρελαϊκών μετοχών μειώθηκε. Αυτή η παράξενη αντίφαση ήταν συνέπεια του γεγονότος ότι οι μεγάλες επενδυτικές εταιρείες έχουν τρομάξει από τις πετρελαϊκές εταιρείες από τους αφυπνισμένους, λατρευτές της υπερθέρμανσης του πλανήτη (το είδος που τους αρέσει να κολλάνε τους εαυτούς τους στους δρόμους για να καθυστερούν τα ασθενοφόρα). Αναπόφευκτα, οι συνταξιούχοι, των οποίων τα κεφάλαια είναι πιθανώς ακόμη σε μεγάλο βαθμό επενδυμένα στις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες, θα είναι αυτοί που θα υποφέρουν περισσότερο.

Οι συνωμότες δισεκατομμυριούχοι, που τώρα βρίσκονται τρομερά κοντά στη νίκη, θα χαρούν να μάθουν ότι πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες της Ουκρανίας είναι τώρα εκτοπισμένοι. Οι συνωμότες θα χαρούν με τον πόνο, το κόστος και το χάος που θα προκαλέσει αυτό. Τα άτομα από την Ουκρανία επιτρέπεται τώρα να ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη – παρόλο που τα δύο τρίτα από αυτά είναι αρκετά σοφά ώστε να μην έχουν λάβει ούτε ένα εμβόλιο covid-19. Αυτό δεν ανοίγει μάλλον μια μεγάλη τρύπα στους κανόνες που περιορίζουν τις μετακινήσεις των μη εμβολιασμένων;

Πάω στοίχημα ότι μόλις το άκουσαν αυτό, οι Bilderbergers παρήγγειλαν άλλα δώδεκα κιβώτια σαμπάνιας για το επόμενο πάρτι τους. Στη Γερμανία, οι πολίτες έχουν ενημερωθεί να συσκευάζουν τα απαραίτητα (συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων) σε μια τσάντα, ώστε να μπορούν να φύγουν γρήγορα από το σπίτι τους αν χρειαστεί.

Και με τα μάτια όλων των μέσων ενημέρωσης στραμμένα στην τρίτη μεγάλη απάτη των τελευταίων δύο ετών (οι άλλες δύο, φυσικά, είναι η απάτη για την κλιματική αλλαγή και η απάτη για το Covid-19), εισάγονται αθόρυβα κάθε είδους παράξενοι και καταπιεστικοί νόμοι.

Είναι πλέον παράνομο να κοιτάζεις κάποιον στο Λονδίνο. Όποιος βλέπει κάποιον να τον κοιτάζει επίμονα, διατάσσεται να αναφέρει τέτοια περιστατικά στις αρχές. Επομένως, θα είναι πλέον παράνομο να κοιτάζετε στο διάστημα, να προσπαθείτε να διαβάσετε το μπλουζάκι κάποιου ή να θαυμάζετε ένα καπέλο.

Ένα έντυπο με την ονομασία “The Independent” δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο “Τι συμβαίνει όταν έχεις περίοδο κατά τη διάρκεια ενός πολέμου;”. Δεν θα μπορούσατε να το φανταστείτε, έτσι δεν είναι;

Η φαινομενικά τρελή γυναίκα στην οποία προφανώς ανήκει η Σκωτία, φέρεται να θέλει να αρχίσουμε να καταρρίπτουμε αεροπλάνα που πετούν πάνω από την Ουκρανία. Αυτό θα είχε προφανώς ως αποτέλεσμα την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι θα λάβει επιπλέον πόντους από τον Schwab και τους λοιπούς για την προώθηση αυτής της τρέλας. Αυτή είναι η γυναίκα που ζει σε μια από τις πιο κρύες χώρες της Ευρώπης, αλλά δεν θέλει τα ορυκτά καύσιμα, το fracking ή την πυρηνική ενέργεια. Και πιθανότατα δεν θέλει ούτε τους ανθρώπους να καίνε τύρφη.

Οι μασκοφόρες ορδές που εξακολουθούν να γεμίζουν τα καταστήματα και τους δρόμους μας φαίνεται ότι έχουν χάσει τον ελάχιστο εγκεφαλικό ιστό που είχαν κάποτε. Μπήκα σε ένα σούπερ μάρκετ τις προάλλες και είδα μια μεγάλη ουρά να περιμένει σε ένα ταμείο. Όλοι στην ουρά φορούσαν μάσκα. Κανείς τους δεν φάνηκε να έχει παρατηρήσει ότι υπήρχαν άλλα δύο ταμεία ανοιχτά – και στα δύο υπήρχαν μέλη του προσωπικού που περίμεναν ήσυχα και χωρίς να έχουν τίποτα να κάνουν.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

Τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου που προκαλούσαν οι μάσκες τους είχαν αναμφίβολα μειώσει την ικανότητά τους για λογική σκέψη.

Και οι ενέσεις Covid-19 έχουν, φυσικά, επίσης βλάψει τον εγκέφαλό τους.

Μήπως τα ζόμπι που έλαβαν τα εμβόλια ανταποκρίνονται τώρα σε υποσυνείδητα μηνύματα που τους λένε να ξαναβάλουν τις μάσκες τους;

Τίποτα δεν είναι πλέον αδύνατο.

Οι συνωμότες ακολουθούν ένα εγχειρίδιο που βασίζεται στην προπαγάνδα. Ο δόλιος πόλεμος θα σημάνει περισσότερους νόμους και περισσότερους περιορισμούς. Χιλιάδες μη μαχαιρωμένοι Ουκρανοί που περιπλανώνται στην Ευρώπη θα δώσουν στους συνωμότες την ευκαιρία να αυξήσουν τον αριθμό των “κρουσμάτων” Covid και να επαναφέρουν τα λουκέτα.

Ζούμε σε έναν κόσμο που θα μπορούσε να έχει επινοηθεί από τον Lewis Carroll.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι ίδιες μας οι κυβερνήσεις μας έχουν κηρύξει πόλεμο εναντίον μας.

Και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το έχουν καν προσέξει.

Πρέπει να παραμένουμε συνεχώς ενήμεροι και καχύποπτοι.

Η αιώνια παράνοια είναι το τίμημα της ελευθερίας.


——————

Δικτυογραφία :

Dr Vernon Coleman: ‘Our Governments have declared War on us’ – The Expose

Dr Vernon Coleman: ‘Our Governments have declared War on us’

 

 

Πηγή

Προβολές : 450


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα