Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο: Kαρδιολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος: “Οι εμβολι@σμένοι θα ευθύνονται για την φονική μετάλλαξη του ιού που έρχεται!!

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο: Kαρδιολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος: “Οι εμβολι@σμένοι θα ευθύνονται για την φονική μετάλλαξη του ιού που έρχεται!!

25 Μαΐου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:528
Μοίρασέ το

 

Αυτό συμπεραίνεται από επιστημονική μελέτη 43 έγκριτων καθηγητών στο μεγάλο αμερικανικό πανεπιστήμιο ΤΗΕ ROCKEFELLER UNIVERSITY ( + επίσημες αναρτήσεις του πανεπιστημίου)

 

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ FACEBOOK KAI XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ “ΕΜΕΤΙΚΑ ΧΟΑΞΕΣ” ΩΣ ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟ-ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΙΣ ΔΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ 7 ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΠΑΧΤΟ-ΛΥΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

 

 

Με λίγα λόγια, ο κος Γιαννουλόπουλος μάς λέει ότι όσοι εμβολιάζονται με τα mRNA εμβόλια «κατά του COVID», για να νικήσουν πολύ πιο εύκολα τον ιό αν τον κολλήσουν.., ο ιός τότε θα αντιληφθεί τα αντισώματα και θα μεταλλαχθεί σε πιο επικίνδυνη μορφή, η οποία μπορεί και να τους στείλει στα θυμαράκια, κι αυτούς και τους ανεμβολίαστους διπλανούς τους.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ροκφέλλερ, στην ανάρτηση “Τα εμβόλια COVID-19 ενδέχεται να χρειάζονται τακτικές ενημερώσεις για αναπτυσσόμενες παραλλαγές“, διαβάζουμε στην 5η παράγραφο: «Οι νέες παραλλαγές coronavirus έχουν αποδειχθεί ότι φέρουν συγκεκριμένες μεταλλάξεις, επιτρέποντάς τους να «ξεφύγουν» μερικά από τα εξουδετερωτικά αντισώματα που χρησιμοποιεί ο οργανισμός για να καταπολεμήσει το Covid-19».

Στην  7η παράγραφο διαβάζουμε: «Για το στέλεχος Wuhan, τα δείγματα πλάσματος εμβολιασμένων ατόμων έδειξαν δραστηριότητα εξουδετέρωσης παρόμοια με εκείνη που προκύπτει σε φυσική λοίμωξη.  Ωστόσο, για μεταλλαγμένους ιούς, τα δείγματα πλάσματος έδειξαν μία έως τρεις φορές μείωση της δραστικότητας εξουδετέρωσης».

Και στην 10η παράγραφο: «Δεκατέσσερα από τα 17 αντισώματα που δοκιμάστηκαν έδειξαν τουλάχιστον δέκα φορές μείωση της ικανότητάς τους να εξουδετερώνουν τους κοροναϊούς που φέρουν σημαντικές μεταλλάξεις που βρέθηκαν στις παραλλαγές από τη Βρετανία, τη Νότια Αφρική και τη Βραζιλία».

Το PDF της ιστοσελίδας του ιδρύματος Rockefeller, μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ.

Επίσης, η ανάρτηση “Το ανοσοποιητικό σύστημα τοποθετεί μια μόνιμη άμυνα μετά την ανάρρωση από το COVID-19“, στη 10η παράγραφο αναφέρει: «Όπως ήταν αναμενόμενο, διαπίστωσαν ότι αν και τα αντισώματα ήταν ακόμη ανιχνεύσιμα έως το εξάμηνο, ο αριθμός τους είχε μειωθεί σημαντικά.  Τα εργαστηριακά πειράματα έδειξαν ότι η ικανότητα των δειγμάτων πλάσματος των συμμετεχόντων να εξουδετερώσουν τον ιό μειώθηκε κατά πέντε φορές».

Με λίγα λόγια.. η επίσημη ιστοσελίδα του  ΤΗΕ ROCKEFELLER UNIVERSITY, επιβεβαιώνει τον κύριο Γιαννουλόπουλο.

Καλή χώνεψη στα παντός είδους ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια της αντινόησης…

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

[ Ευχαριστώ πολύ την αξιόλογη αναγνώστριά μας και σχολιαστή ‘Voula Sketo’, η οποία μάς ενημέρωσε έγκαιρα για την ανάρτηση του βίντεο στο facebook, εδώ, ..Ευχαριστώ πολύ επίσης και τον φίλο και συνάδελφο Γιώργο Μεταξά, για την αστραπιαία  ΟΡΘΗ μετάφραση των ανωτέρω παραγράφων, από τις αναρτήσεις του πανεπιστημίου τις οποίες μού πήρε 2 ώρες να τις εντοπίσω. ]

 

Πηγή

Προβολές : 528


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα