Βάζουν «φωτιά» τα ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ της Pfizer!!! Ήξεραν από την αρχή! (βίντεο)

Βάζουν «φωτιά» τα ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ της Pfizer!!! Ήξεραν από την αρχή! (βίντεο)

12 Απριλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:674
Μοίρασέ το

 

Το εμβόλιο αυξάνει τις πιθανότητες να κολλήσεις. Καλή η φυσική ανοσία!

 

 

Φυσικά και γνώριζαν από την πρώτη στιγμή τι θα προκαλούσε στους εμβολιασμένους το θανατηφόρο τους εμβόλιο… άλλωστε γι αυτό και το έφτιαξαν με τα στοιχεία που ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.

Δικαιοσύνη υπάρχει; Ακούει, ή έχει πάθει κώφωση και στραβωμάρα;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Λέγεται πως έχει εμβολιαστεί το 95%των δικαστών και εισαγγελέων… δεν γνωρίζω αν ισχύει,  αλλά το ευχάριστο είναι πως θα ψοφήσουν και θα ξεβρωμίσει ο τόπος.

 

Ήξεραν από την αρχή!

Σχολιάζοντας την προτροπή του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, να εμπιστεύονται την επιστήμη των εμβολίων COVID, το αμερικανικό FOXNEWS μετέδωσε για νέα έγγραφα της εταιρείας που βάζουν «φωτιά».

Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά:

«Μόλις ρίξαμε μια ματιά σε ένα ολοκαίνουργιο έγγραφο της Ρfizer από τον Μάιο του 2021. Θυμηθείτε ότι ήθελαν να το κυκλοφορήσουν σε 75 χρόνια, αλλά ένας ομοσπονδιακός δικαστής ήρθε και είπε όχι! Σας εξαναγκάζουμε!

Και στην συνέχεια, σε αυτό το έγγραφο βρίσκουμε μερικές εκπληκτικές αποκαλύψεις.

Πρώτο, η δοκιμή της ίδιας της Ρfizer έδειξε ότι όσοι είχαν μολυνθεί στο παρελθόν, προστατεύονταν από σοβαρές ασθένειες. Ποιος άλλος σας είπε, πριν από δύο χρόνια;  Με άλλα λόγια, η φυσική ανοσία ήταν γνωστή σε αυτούς παρασκευαστές εμβολίων, αλλά εξακολουθεί να παραμένει ταμπού η συζήτηση.

Δεύτερον, ίσως περισσότερο ανησυχητικό, δεδομένου αυτού που μόλις ακούσαμε  από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ρfizer: Το εμβόλιο στην πραγματικότητα αύξανε τις πιθανότητες να κολλήσετε covid στις επτά ημέρες μετά τον  εμβολιασμό».

 

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Προβολές : 674


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα