Βίντεο αποκαλύπτει ξεκάθαρα τους δεσμούς της BLACK LIVES MATTER,  ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. Ξυπνήστε την Αμερική, και τον κόσμο-καθώς όλοι μας εξαπατούν!

Βίντεο αποκαλύπτει ξεκάθαρα τους δεσμούς της BLACK LIVES MATTER, ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. Ξυπνήστε την Αμερική, και τον κόσμο-καθώς όλοι μας εξαπατούν!

22 Ιουλίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:281
Μοίρασέ το

Αυτό που γίνεται ξεκάθαρο είναι ότι η αποστολή της BLM, συχνά ίδια με την #ΑΝΤΙΦΑ, δεν είναι να απαλλαγεί από την ανισότητα, και αυτόν τον ′′ υποτιθέμενο ′′ θεσμικό ρατσισμό.

 

 

Κολλητάρια και με τους ANTIFA του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ  ΚΤΗΝΟΥΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗΔΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

Όλη αυτή η μπόχα, θα πρέπει να εξαφανιστεί από την Ελλάδα δια παντός.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
 
Μη διστάσετε να κοινοποιήσετε από το fb μου, και εύχομαι να μην ήταν αλήθεια, καθώς πολλοί πραγματικά αγωνίζονται για έναν σκοπό στον οποίο πραγματικά πιστεύουν. Αυτό μου ήρθε μέσω του

Yahoo News

(https://news.yahoo.com/exposing-black-lives-matters-ties-005752013.html) αναμετάδοση εκπομπής

Fox News

&

Tucker Carlson Fox News

με τον πρώην αστυνομικό Επίτροπο του

NYPD
Bernard Kerik

που αποκαλύπτει ξεκάθαρα τους δεσμούς του #BlackLivesMatter με καταδικασμένο εγχώριο τρομοκράτες.

 
Αυτό που γίνεται ξεκάθαρο είναι ότι η αποστολή της BLM, συχνά ίδια με την #ΑΝΤΙΦΑ, δεν είναι να απαλλαγεί από την ανισότητα, και αυτόν τον ′′ υποτιθέμενο ′′ θεσμικό ρατσισμό.
 
Όταν ακολουθείς ποιος διοικεί τη μητρική οργάνωση, και το χρηματικό ίχνος δωρεών από μεγάλες εταιρείες, πλούσιους, πλούσιους, πλούσιους, ποπ κουλτούρα · και, επίσης, πολλούς άλλους που δωρίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια που ΔΕΝ διοχετεύονται σε μαύρους, και το φτωχές κοινωνίες, αλλά σε #μαρξιστικές, #αριστερές και ακραίες #αριστερές #αριστερές #Δημοκρατικές Επιτροπές Πολιτικής Δράσης), πολιτικούς και οργανισμούς. #κοινωνικόςφασίστας #blm #μαύρη _ ζωή _ σημασία
Ξυπνήστε την Αμερική, και τον κόσμο-καθώς όλοι μας εξαπατούν!
 
BLM Δεν έχει να κάνει μόνο με το βάψιμο στο δρόμο, ή μια σημαία που κυματίζει κάτω από το λάβαρο της καταπολέμησης της αδικίας και μόνο
 
– Όλοι συμφωνούμε ότι η αδικία πρέπει να ξεριζωθεί. Ωστόσο, είναι η συμβολική αψηφία της συνταγματικής δημοκρατίας και των βασικών αμερικανικών αξιών μας, μεταμφιεσμένες σε αλτρουιστικές και δικαιοσύνης που επιδιώκει κίνηση, αλλά είναι ξεκάθαρα διεφθαρμένη, αντιπολιτευτική και δεν θα βοηθήσει ποτέ την ομάδα που υποστηρίζει ψευδώς ότι εκπροσωπεί – απλά τα χρησιμοποιεί! ′′ Είναι τόσο αριστερά που ξέχασαν τι είναι σωστό.” ©

 
George Zouvelos

2020

Fiat Lux Film Studios NYC
Aegean TV Broadcasting

 

Πηγή

Προβολές : 281


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα