Βίντεο-σοκ: ΔΕΙΤΕ τις δέσμες…ΛΕΪΖΕΡ να δημιουργούν τις ΦΩΤΙΕΣ στη Καλιφόρνια!!! Το ΙΔΙΟ έγινε και στο…ΜΑΤΙ!!! (βίντεο)

Βίντεο-σοκ: ΔΕΙΤΕ τις δέσμες…ΛΕΪΖΕΡ να δημιουργούν τις ΦΩΤΙΕΣ στη Καλιφόρνια!!! Το ΙΔΙΟ έγινε και στο…ΜΑΤΙ!!! (βίντεο)

15 Σεπτεμβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,250
Μοίρασέ το

«Χτύπημα» όπλου κατευθυνόμενης ενέργειας “πιάστηκε” την ώρα που μια ζωντανή ροή μετεδίδετο απευθίας σε φωτιά στην Καλιφόρνια.

Τότε εμφανίστηκε ξαφνικά ένα άλλο «χτύπημα», αναφλέγοντας φωτιά στο Όρεγκον.

Τώρα, υπάρχει μια μαύρη γραμμή λογοκρισίας που “διατρέχει” μέσω της δέσμης του «χτυπήματος»!!!

Δηλαδή, το «χτύπημα» το έχει λοκρίνει ΤΟ YOUTUBE, παρ ‘όλο που αυτές οι εικόνες προήλθαν από έγκριτο επιστημονικό σάιτ…

Συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ του ομογενή μας δημοσιογράφου Γιάννη Κουντούρη, αποκαλύπτει τα καταχθόνια σχέδια αυτών που εξουσιάζουν την ανθρωπότητα.

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΡΑΤΗ, ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ.

Έτσι κατέστρεψαν και το ΜΑΤΙ.

Και να είστε βέβαιοι πως ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΫΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ) ΔΕΝΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.

Θα πέσουν όλοι τους στα μαλακά… κι ας είναι ατράνταχτα τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τις τρομακτικές τους ευθύνες.

Θα την πληρώσουν κάποιοι… “κατώτεροι”, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ…

ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ “ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ” πολύ φοβάμαι πως θα … υποτιμηθούν…

 

Καλλιόπη Σουφλή


Με τη βοήθεια του σάιτ humansarefree.com, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ» (GreekNewsOnDemand.com) σας αποκαλύπτουμε τα εξής συγκλονιστικά για τις φωτιές τόσο στην Καλιφόνια όσο και σε άλλες πολιτείες των Ηνωμένων των Πολιτειών καθώς και τις φωτιές στην…ΕΛΛΑΔΑ.

Προσέξτε όμως διότι η ακόλουθη αποκάλυψις είναι ΜΟΝΟ για αυτούς που είναι ΞΥΠΝΙΟΙ μέσα στα όνειρα…ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ.

Και άμα δεν έχετε ξυπνήσει ακόμη,…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!…


 

 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11 Σεπτ. 2020, 10:57 πμ (ώρα Λος Άντζελες) | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

 

«Χτύπημα» όπλου κατευθυνόμενης ενέργειας “πιάστηκε” την ώρα που μια ζωντανή ροή μετεδίδετο απευθίας σε φωτιά στην Καλιφόρνια.

Τότε εμφανίστηκε ξαφνικά ένα άλλο «χτύπημα», αναφλέγοντας φωτιά στο Όρεγκον.

Τώρα, υπάρχει μια μαύρη γραμμή λογοκρισίας που “διατρέχει” μέσω της δέσμης του «χτυπήματος»!!!

Δηλαδή, το «χτύπημα» το έχει λοκρίνει ΤΟ YOUTUBE, παρ ‘όλο που αυτές οι εικόνες προήλθαν από το έγκριτο επιστημονικό σάιτ weather.cod.edu!!!

‘Ολα αυτά είναι σύμφωνα με τον γνωστό επιστήμονα/YouTuber Dutchsinse που ανακάλυψε κάτι απίστευτο εξετάζοντας τις πυρκαγιές στις Δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες και μελετώντας τους σεισμούς που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.

Όταν παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το χτύπημα με…ΛΕΪΖΕΡ, ο Dutchsinse το ονόμασε «κάποιο είδος ακτίνας ή δέσμης».

Εάν δυσκολεύεστε να το δείτε αρχικά, προσαρμόστε λίγο τη φωτεινότητα στη συσκευή ή / και υπολογιστή σας. Αλλά είναι ένα απίστευτο εύρημα:

Δείτε τώρα το πρώτο βίντεο….

 

Το παρακάτω βίντεο είναι μια συντομότερη έκδοση και φωτίστηκε λιγάκι έτσι ώστε το DEW να φαίνεται καλύτερα. Το DEW = Directed Energy Weapon = Όπλο Κατευθυνόμενης Ενέργειας (εφεξής DEW):

Μετά από αυτό, ο Dutchsinse ανακάλυψε ένα άλλο DEW χθες το βράδυ.

Αυτό έγινε τουλάχιστον δύο νύχτες στη σειρά όπου το παρατηρήσαμε αυτό. Αυτό φαίνεται να προέρχεται εκ του ωκεανού και εις μιαν φωτιάν που μόλις ξεκίνησε στο Όρεγκον:

Αφού ανακαλύφθηκε αυτό, ο Dutchsinse παρατήρησε ότι κάποιος αποφάσισε να “λογοκρίνει” την ακτίνα τοποθετώντας κυριολεκτικά μια μαύρη γραμμή λογοκρισίας ακριβώς πάνω από το σημείο θερμότητος…!!!

Η ενεργειακή ακτίνα που έλαμπε το έχουν σκοτεινιάσει επίτηδες!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. Για να προσπαθήσουν να το κρύψουν, προσπάθησαν να αναπαραγάγουν το μαύρο του φόντου, αλλά επειδή είναι ζωντανή ροή, το τέλειο ταίριασμα του γκρι με το μαύρο είναι αδύνατον. Έτσι, έχουμε τώρα μια μαύρη γραμμή που κρύβει την αρχική δέσμη. ΧΑΧΑΧΑ!!! Κοιτάξτε το προσεκτικά και θα το δείτε, τη μαύρη, δηλαδή, γραμμή λογοκρισίας πάνω της. Χαχαχαχ!!!! Επική αποτυχία!

 

– Dutchsinse, ανάρτηση κοινότητας YouTube

 

Ο ιστότοπος που χρησιμοποιήθηκε για να ανακαλυφθεί αυτό είναι αυτός εδώ >> https://weather.cod.edu/satrad/?parms=subregional-SanFran-06-24-0-100-1&checked=map&colorbar=undefined

 

WEATHER.COD

COD NEXLAB: Satellite and Radar

Check out COD Meteorology’s Satellite and Radar Data

guteurls.de→ Read full article here

Για περισσότερα από το προσωπικά σάιτ του Dutchsinse , πατήστe εδώ >> 9/11/2020 — DOCUMENTATION OF THE ENERGY BEAM – CALIFORNIA SEPT 7-9, 2020

 

DUTCHSINSE

9/11/2020 — Documentation of the Energy beam – California Sept 7-9, 2020

guteurls.de→ Read full article here

Αλλά ΔΕΝ σταματάμε εδώ, διότι εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ» (GreekNewsOnDemand.com) σας έχουμε ήδη αποκαλύψει αρκετές φορές, εδώ και παραπάνω από δύο χρόνια, ότι οι φωτιές τόσο στην Καλιφόρνια όσο και σε όλες τις ΗΠΑ καθώς και στην…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ μόνο φυσιολογικές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά προϊόν της περιβόητης…ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ 21 και 2030 των Ηνωμένων Εθνών (που είναι πίσω και από τον ψευδοκορωνοϊο μέσω του ΠΟΥ!) που σκοπόν έχει τη μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού με διάφορους τρόπους (εμβόλια, «φυσικές καταστροφές», και όχι μόνο!), διότι, είματε «πολλοί» πάνω στη ΓΗ, στην οποίαν κάνουμε εμείς οι «κακοί άνθρωποι» ζημιά μεγάλη επι καθημερινής βάσεως (μέσω των εκπομπών διοξειδίου, κτλ., και γι’ αυτό άλλωστε προσπαθούν τώρα να μας σκοτώσουν με τις μάσκες, μέσα στις οποίες παγιδεύεται το διοξείδιο του άνθρακός μας που, άμα μείνει μέσ’ στη μάσκα, μετατρέπεται μετά σε…ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!! ).

Και τούτο σύμφωνα με τους κρυφούς εξουσιαστές αυτού του κόσμου –που μόνο κρυφοί δεν είναι πια- που έχουν εκφράσει τις κακές προς ημάς προθέσεις τους ξανά και ξανά μέσα από τα βιβλία, εκθέσεις και έγγραφά τους που έχουν ήδη δει το φώς της δημοσιότητος και του διαδικτύου εδώ και ΧΡΟΝΙΑ.

 

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί στο άρθρο μας με τίτλο ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ], αποδειχνύουμε επίσης και τον εντελώς ύπουλο ρόλο  της ίδιας της ανθελληνικής κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε σχέση με τα σχέδια των ελιτιστών και την Ατζέντα 21 & 2030 για την…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, κάτι το οποίο απαιτεί την χρήσιν «τεχνητών κρίσεων» όπως….ΦΩΤΙΕΣ και όχι μόνο, και αυτά τα παραδέχτηκε ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάτης, σε σχέση με την ΕΛΛΑΔΑ, το Μάιο του 2015, λέγων…

Όπου “απρόσμενες κρίσεις” είναι σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, ένα ξαφνικό μεταναστευτικό κύμα» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

 

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Και αυτά τα είχε πει ο Μπουτάρης αναφορικώς προς το Σχέδιον Δράσεως Δια το Κλίμα που τυχαίνει να υπάγεται στην προαναφερόμενη μεγάλη…ΑΤΖΕΝΤΑ 21!!! Οι 100 Ανθεκτικές Πόλεις και το Σχέδιο Δράσης για το Κλίμα ελχουν ΗΔΗ εφαρμοστεί στην Ελλάδα και είναι ΑΥΤΑ που μας…ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ όχι μόνο με τις φωτιές αλλά και με…ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ με την συναίνεση της εκάστοτε ανθελληνικής κυβέρνησης!!!

 

Όταν εγώ έγραψα το πρώτο μου άρθρο για το Μάτι στις 26 Ιουλ. του 2020 με τίτλο ΕΚΤΑΚΤΟ: Χτύπησαν την Ελλάδα με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας των ΗΠΑ μέσω DRONES (UAV)!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ], άρχισε να απασχολεί όλο το Πανελλήνιον.

Μετά από περίπου 4-5 μέρες, έρχεται σε επαφή μαζί μου το ΊΔΙΟ ΤΟ…ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΔΗΛΑΔΉ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Αλλά αντι να μου πούν «Κύριε Κουντούρη, τι είναι αυτά τα πράγματα που γράφετε για μας;;;», εμένα μου προσέφεραν…ΔΟΥΛΕΙΙΑ, ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΑΝ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΑΝ «ΕΞΤΡΕΜΙΚΕΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ» ΑΠΌ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!!!

ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΧΑ ΣΤΗ GOOGLE ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΨΑΧΝΑΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΖΕΪΖΕΡ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ!!!

ΑΛΛΆ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ…ΖΗΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!!

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο Ιδού τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ που έκαψαν την…ΕΛΛΑΔΑ και άλλες χώρες! Αποδείξεις 100%!για περισσότερα.

 

GREEKNEWSONDEMAND

Ιδού τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ που έκαψαν την…ΕΛΛΑΔΑ και άλλες χώρες! Αποδείξεις 100%!

Ιδού τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ που έκαψαν την…ΕΛΛΑΔΑ και άλλες χώρες και…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να τι

guteurls.de→ Read full article here

Αλλά ήταν το Δεκ. του…2017, όταν σας είχα γράψει ένα αποκαλυπτικό καθώς και…ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ άρθρο, στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και για τους ΕΛΛΗΝΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ, με τίτλο «ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας κάψει όλους! Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!».  Και μετά από περίπου 8 μήνες, «ξέσπασε» η μεγάλη φωτιά στο Μάτι!!!

 

GREEKNEWSONDEMAND

ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας κάψει όλους! Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!

ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας κάψει όλους Α

guteurls.de→ Read full article here

Και εκτός από την «ΑΘΗΝΑ» έχουμε και το σύστημα…”HELIOS“…«ΗΛΙΟΣ»…!!!  Πατήστε ΕΔΩ. ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Σύμφωνα με το μεγάλο ντοκυμαντέρ “MSSING LINKS” που πραγματεύεται με το τρομοκρατικό χτύπημα της Ενδεκάτης Σεπτεμβρίου του 2001, (9/11, September the 11th 2001), εκτός της λίαν εκρηκτικής ύλης θερμίτη που χρησιμοποιείται για την…ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ, ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθκαν εκείνη την ημέρα για να πέσουν οι Δίδυμοι Πύργοι της Νέας Υόρκης ήταν τα…ΟΠΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Για όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ για το τι πραγματικά έγινε εκείνη την ημέρα την τραγική, διαβάστε το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11η Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

 

GREEKNEWSONDEMAND

Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ.: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΜΑΣΤ

guteurls.de→ Read full article here

Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα για όλες τις αποδείξεις για όλα αυτά….

Τι είπαμε πως γνώριζε η Πρεσβεία των Αμερικάνων για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ… #φωτιά #Ματι #ΝέαΜάκρη
Iδού η διεξοδος θανάτου στο Μάτι. Με την κα Πόπη Σουφλη από τα Αττικά Νέα…!!!… #Φωτιά #Μάτι
ΒΟΜΒΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ! 100% ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! | #φωτιές #Μάτι #Νέα Μάκρη
Μάτι: Δύο χρόνια μετά & ΑΚΟΜΗ συγκαλύπτεται η πραγματική αιτία: Τα ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ των ΗΠΑ!!!
Κρύβουν το ρόλο των Αμερικανών στις φωτιές στην Ελλάδα το 2018 ο Τσίπρας κι ο Πάνος Καμμένος;;; – #Μάτι
Φωτιά κοντά σε κατοικίες στην περιοχή Διώνη του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου
15 ταυτόχρονες πυρκαγιές ξεκίνησαν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε 3 διαφορετικές περιοχές στην Αττική. ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ!!! #Φωτιές #Μάτι #Κινέτα
Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα με τη συναίνεση της κυβέρνησης Τσίπρα! #Ατζέντα21
Η υπόθεση «Πυθία» καταδεικνύει πως οι Αμερικανοί είναι πίσω από τις φωτιές στην Ελλάδα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

Και όλα αυτά με μια απίστευστη…ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…!!!…

 

Πηγή

Προβολές : 1,250


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα