Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί από πρώην ΕΠΑΜίτη, για τον Νίκο Αντωνιάδη. Γιώργος Ιεροδιάκονος: “Χασοδίκης, Σκατόψυχος, Δικηγορίσκος”!!!!!

Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί από πρώην ΕΠΑΜίτη, για τον Νίκο Αντωνιάδη. Γιώργος Ιεροδιάκονος: “Χασοδίκης, Σκατόψυχος, Δικηγορίσκος”!!!!!

8 Δεκεμβρίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,514
Μοίρασέ το
Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί από πρώην ΕΠΑΜίτη, για τον Νίκο Αντωνιάδη. Γιώργος Ιεροδιάκονος: “Χασοδίκης, Σκατόψυχος, Δικηγορίσκος”!!!!!
 
Ώπα… Ώπα… Ώπα… ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
 
Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί από πρώην ΕΠΑΜίτη, για τον Νίκο Αντωνιάδη. Γιώργος Ιεροδιάκονος: “Χασοδίκης, Σκατόψυχος, Δικηγορίσκος”!!!!!
 
Διαστάσεις άσκησης ποινικών διώξεων προκαλεί η ανάρτηση του πρώην κεντρικού στελέχους του ΕΠΑΜ (κόμμα Δημήτρη Καζάκη) κ. Γιώργου Ιεροδιάκονου, στα όσα επιεικώς απαράδεκτα αναφέρει στην προσωπική του σελίδα εναντίον του γνωστού νομικού κ. Νίκου Αντωνιάδη.
 
Είναι δικαίωμα του Γιώργου Ιεροδιάκονου, να έχει την προσωπική του άποψη για τον θέμα του κορονοϊού.
 
Ποιός όμως του δίνει το δικαίωμα να υβρίζει με τέτοιον τρόπο έναν νομικό, που αγωνίζεται να αφυπνίσει τον λαό και τους δεκάδες χιλιάδες φίλους και ακολούθους του, που εμπιστεύονται τον κ. Αντωνιάδη;
 
Δεν θέλω να πιστέψω πως ο κ. Ιεροδιάκονος διαδραματίζει κάποιον “άλλο ρόλο”.
Ή μήπως να πιστέψω πως διαδραματίζει;;;
 
 
Μήπως όμως το παρελθόν του στο ΕΠΑΜ του Δημήτρη Καζάκη, και ο χρόνος που παρέμεινε σ’ αυτό, και κυρίως ο υπερασπιστικός του λόγος, όταν στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ,  βλέπαμε τι σημαίνει Καζάκης, μας εξύβριζε, αποδεικνύει πως ο ρόλος του δημιουργεί τουλάχιστον πολλούς συνειρμούς;
 
 
Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ όμως δικαιώθηκαν στα όσα έγραφαν χρόνια ολόκληρα για τον ύποπτο ρόλο του Καζάκη και της πρωτοκλασάτης ομάδας του, στην οποία ανήκε και ο κ. Ιεροδιάκονος, που ακόμα και το λογότυπο του κόμματος παρέπεμπε σε … μασσονία.
 
 
Και επειδή όλα αυτά βρίσκονται στο παλιό αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, που δεν μπόρεσα μέχρι σήμερα να προσθέσω στο νέο μου ιστολόγιο, θα σταθώ σε αναρτήσεις που βρήκα στο διαδίκτυο, για τον Γιώργο Ιεροδιάκονο και την σχέση του με το ΕΠΑΜ. (εδώεδώ… κι εδώ..
 
ΜΗΔΕΝ λοιπόν αποδεικνύεται ο Γιώργος Ιεροδιάκονος στην πολιτική του σκέψη και κρίση, όταν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είχαν δει από το 2013 τι εκπροσωπούσε ο Καζάκης.
Και του πήρε άλλα τέσσερα χρόνια για να το καταλάβει και να αποχωρήσει με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Καζάκη.
 
Ένας άνθρωπος που δεν έχει ορθή κρίση, με ποιό δικαίωμα υβρίζει δεκάδες χιλιάδες  πολίτες, επειδή δεν πιστεύουν στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ;;;
 
 
ΜΗΔΕΝ όμως θα του βάλω και στους χαρακτηρισμούς του για τον κ. Αντωνιάδη και στους “ψεκασμένους” και “αφηνιασμένους” φίλους και ακολούθους του, που αριθμούν πάνω από 60.000.
 
ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ.
 
Να αποδείξει πως ο κ. Αντωνιαδης είναι “χασοδίκης”, “σκατόψυχος”, “εκμεταλλευτής του πόνου δυστυχισμένων ανθρώπων”, “δικηγορίσκος της φακής” και το χειρότερο, “αποδέκτης κυκλώματος που του προμηθεύει στοιχεία συγγενών των νεκρών”.
 
Να αποδείξει ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ότι όλοι εμείς οι δεκάδες χιλιάδες, είμαστε “ψεκασμένοι” και “αφηνιασμένοι”.
 
ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΛΗΘΩ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΛΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
 
Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί που είναι δεδομένο πως θα προκαλέσουν την οργή δεκάδων χιλιάδων συμπατριωτών μας που εμπιστεύονται τον κ. Αντωνιάδη, και αφετέρου την οργή του ίδιου του έγκριτου νομικού, που θα έχει κάθε λόγο να κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον του.
 
Για το ίδιο θέμα, που σας υποσχέθηκα την συνέχεια του, δείτε την προηγούμενη ανάρτηση εδώ
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Γιώργο Ιεροδιάκονε, δεν κτίζεται η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, με τέτοιες “περίεργες” γκαιμπελίστικες τακτικές. Την υποδαυλίζεις με τις πράξεις σου.
 
Έβριζες αυτούς που ασκούσαν πολιτική κριτική στον ΚΑΖΑΚΗ, στο κόμμα του οποίου ήσουν, και μετά … τον άδειασες, με σκληρούς χαρακτηρισμούς, επιβεβαιώνοντας απόλυτα την κριτική που του έκανα κι εγώ κι άλλοι πολλοί.
 
Άνοιξες “τάφους” για πολλούς… και γνωρίζεις την γνωστή παροιμία…
 
Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς και οι εισαγγελείς συνεχίζουν απτόητοι στην περίεργη απουσία τους. Την δράση εκείνου του γνωστού “χασοδίκη” κανένας δεν την βλέπει; Κανέναν δεν προβληματίζει;
 
Με ποιο δικαίωμα, ρε, αφήνετε έτσι έναν σκατόψυχο να απευθύνεται σε δυστυχισμένους ανθρώπους που έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο από τον κορωνοϊό, να εκμεταλλεύεται τον πόνο τους και να τους ξεσηκώνει εναντίον των “καθαρμάτων”, όπως τους χαρακτηρίζει, που σκότωσαν, δήθεν, τον άνθρωπό τους;
 
 
 
Πώς επιτρέπετε σε έναν δικηγορίσκο της φακής να φουρκίζει δυστυχισμένους ανθρώπους, να τους γίνεται στενός κορσές, λέγοντάς τους ότι ο άνθρωπός τους πήγε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι, ότι τον έφαγαν οι γιατροί, εκβιάζοντας την υπογραφή τους, υποσχόμενός τους ότι θα τους εκπροσωπήσει νομικά και θα πάρουν αποζημίωση από τους ενόχους;
 
Και είναι και κάτι ακόμα, πολύ πιο σοβαρό.
 
Από πού λαμβάνει ενημέρωση αυτός ο τύπος για τον κατάλογο των νεκρών, για τα στοιχεία των συγγενών τους και για τις διευθύνσεις τους;
 
Ποιο κύκλωμα τον προμηθεύει με τέτοιες απόρρητες πληροφορίες;
Θα κινηθεί καμιά φορά κανένας εισαγγελέας; Ή θα συνεχίσετε να καμώνεστε πως δεν τρέχει τίποτα;
 

Πηγή ανάρτησης Γ. Ιεροδιάκονου

Προβολές : 1,514


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα