Βατερλό των εμβολίων mRNA στη Γαλλία. Μόνο το 13% των Γάλλων δηλώνουν ότι σίγουρα θα εμβολιαστούν.

Βατερλό των εμβολίων mRNA στη Γαλλία. Μόνο το 13% των Γάλλων δηλώνουν ότι σίγουρα θα εμβολιαστούν.

31 Δεκεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:327
Μοίρασέ το
Βατερλό των εμβολίων mRNA στη Γαλλία. Μόνο το 13% των Γάλλων δηλώνουν ότι σίγουρα θα εμβολιαστούν.

H κύρια αιτία απροθυμίας είναι οι δευτερογείς συνέπειες από εμβολιασμό ( 72 % στη Γαλλία)

Αντιληπτή σε πλανητική κλίμακα, η δυσπιστία των γυναικών υπερβαίνει κατά πολύ την ανδρική.

 

 

 

Ενώ στην Ελλάδα, με τόσα υγειονομικά σκάνδαλα, χαμπάρι δεν παίρνουμε από τους απατεώνες που κυβερνούν.. ξεχάστηκαν και τα δις που έδωσε για τα εμβόλια της γρίπης ο Αααααβραααααμόπουλος.

Μα ρε παιδιά… δεν σας κάνουν εντύπωση τα επίθετά τους;;;

Γίνεται να προκύψει κάτι θετικό απ’ ΑΥΤΟΥΣ;;;

Υπάρχει όμως και μια ακόμα θλιβερή πρωτιά στην Ελλάδα…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΝΟΗΣΗ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Πάλι οι γυναίκες πιο σωστά σκέπτονται… 

Για να παίρνουν μπροστά και τα μυαλά τα ανδρικά, και να που ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

 

Βατερλό των εμβολίων mRNA στη Γαλλία. Μόνο το 13% των Γάλλων δηλώνουν ότι σίγουρα θα εμβολιαστούν.

H Γαλλία παραμένει ένα από τα έθνη που είναι απρόθυμα στον εμβολιασμό.

Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε η BVA σε 32 χώρες με τα Δημοσκοπικά ινστιτούτα του δικτύου WIN σχετικά με τις «προθέσεις εμβολιασμού στον κόσμο», μόνο το 44% των Γάλλων σκοπεύουν να λάβουν το εμβόλιο, εκ των οποίων μόλις το 13% δηλώνουν βέβαιοι ότι θα το κάνουν. 

Η Γαλλία είναι επομένως μία από τις μόνες τέσσερις χώρες όπου αυτή η πρόθεση είναι μειονοτική μαζί με τον Λίβανο, την Κροατία και τη Σερβία….

Αλλά και στη Σουηδία ”Λιγότεροι από το 1/2 Σουηδούς θα εμβολιαστούν για coronavirus γιατί έζησαν το φιάσκο του εμβολίου για γρίπη A. Πολλοί εκατοντάδες νέοι παρουσίασαν χρόνια ναρκοληψία. 

Στη δε Μαδαγασκάρη η κυβέρνηση της Μαδαγασκάρης αρνείται τα εμβόλια covid19..

Αλλά και στην Ιταλία φαίνεται να υπάρχει σχετική απροθυμία του κόσμου προς εμβολιασμό γι αυτό και ο Υφυπουργός Υγείας της χώρας απείλησε: αν δεν εμβολιαστούν τα 2/3 θα γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο.

Σύμφωνα με άλλη μελέτη αυτή της Ipsos Global Advisor,μόνο το 43 % των Ρώσων θέλουν να εμβολιαστούν..

Με βάση τη μελέτη της Ipsos Global Advisor που δημοσιεύθηκε την Τρίτη σε συνεργασία με το Forum économique mondial η Γαλλία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στην άρνηση εμβολιασμού κατά covid19 με ποσοστό 40% χωρίς να διευκρινίζει όπως η προηγούμενη έρευνα πόσοι από αυτούς σίγουρα θα πάνε.

H κύρια αιτία απροθυμίας είναι οι δευτερογείς συνέπειες από εμβολιασμό ( 72 % στη Γαλλία) αναφέρει η έρευνα της Ipsos Global Advisor όπως μεταφέρει η leparisien.

Αντιληπτή σε πλανητική κλίμακα, η δυσπιστία των γυναικών υπερβαίνει κατά πολύ την ανδρική.

Από το 44% των Γάλλων που είναι έτοιμοι πιθανώς ή βεβαίως να εμβολιαστούν, το 55% είναι άνδρες, το 45% γυναίκες – “χωρίς αμφιβολία λόγω της χαμηλότερης κοινωνικής τους θέσης από τους άντρες”, επισημαίνει ο Édouard Lecerf, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της BVA, η άρνηση εμβολιασμού αποδεικνύεται ισχυρότερη στις λιγότερο προνομιούχες κατηγορίες.

Όσο νεότερος ο πληθυσμός, τόσο λιγότερο διατεθειμένος είναι να εμβολιαστεί.

Το άλλο βασικό κριτήριο αποδοχής είναι αυτό της ηλικίας: στη Γαλλία, όσο νεότερος ο πληθυσμός, τόσο λιγότερο έτοιμος φαίνεται να εμβολιαστεί: στο 28% φθάνει η πρόθεση εμβολιασμού των ατόμων κάτω των 35 ετών, η πρόθεση είναι 38% στους ηλικίας 45-54 ετών και ανέρχεται ως και 67% στους άνω των 65 ετών.

Στα διάφορα αίτια για να εξηγηθεί η δυσπιστία στη Γαλλία, πρέπει να συνυπολογιστεί κι ένας «σκεπτικισμός που έχει γίνει δομικός απέναντι σε όλες τις αποφάσεις που προέρχονται εξ άνωθεν», αναλύει ο Édouard Lecerf. lejdd 26/12/20

Η δυσπιστία στη Γαλλία είναι πολύ μεγαλύτερη, η χώρα έζησε τεράστια υγειονομικά σκάνδαλα όπως το μολυσμένο αίμα αρχές ’90. ΑΛΛΑ κανένας πολιτικός δεν εμβολιάστηκε. Ούτε καν ήταν παρόντες στους εμβολιασμούς. Λόγω της ελάχιστης ποσότητας, προτεραιότητα ευάλωτοι/ιατρικό προσωπικό.”

Στη δυσπιστία των Γάλλων λαό με δημοκρατική παράδοση κι ιστορία συμβάλει ότι η καμπάνια του εμβολιασμού είναι ένας σταθμός στην ολοκληρωτική αυταρχική διαχείριση της κρίσης με στρατιωτικό νόμο, απαγόρευση κυκλοφορίας, νόμος καθολικής ασφάλειας κλπ.

Επίσης στη Γαλλία υπάρχει βαθιά κοινωνική οικονομική κρίση που όμως έχει μετασχηματιστεί σε μια σειρά από μαχητικά κινήματα όπως τα Κίτρινα Γιλέκα, αυτά κατά της καθολικής ασφάλειας τελευταία κ.α και υπάρχει μια συλλογικότητα ήδη διαμορφωμένη που αντιπαλεύει το καθεστώς της αστυνομοκρατίας που έβγαλε εκατοντάδες μάτια έκοψε χέρια γέμισε με χιλιάδες αντιφρονούντες της φυλακές.

Στη δυσπιστία των Γάλλων επίσης συμβάλει αναντίρρητα ότι υπήρξε ένα μαρτυρικό σώμα διακεκριμένων γιατρών Καθηγητών Λοιμωξιολόγων κανονικό κίνημα που αντιστάθηκαν εξ αρχής στην εργαλειοποίηση της ιατρικής από την πολιτική και την κερδοσκοπία των φαρμακοβιομηχανιών με προεξάρχοντες τον Didier Raoult τον Christian Perronne τον Καθηγητή Θεραπευτικής Χημείας ,Φαρμακοκινητικής τονFourtillanτο νομπελίστα για AIDS Luc Montagnier και πολλούς άλλους όπως τους Henri Joyeux,την Nicole Delépine Δρ. Ιατρικής παιδίατρο ογκολόγο που εργάστηκε στο Garches,το Nicolas Zeller,Hélène Rezeau-Frantz,Erbstein,Gastaldi,Louis Fouché και πολλούς άλλους. 

Είχαν πειστική αντιπρόταση με θεραπείες ( π.χ χλωροκίνη ή αντιβιοτικά-macrolides) και όχι εμβολιασμό επειδή πρόβλεψαν ότι ο ιός θα έχει συνεχείς μεταλλάξεις συν το ότι δεν τηρήθηκε το επιστημονικό πρωτόκολλο δημοσίευσης ούτε μιας επιστημονικής μελέτης πριν την έγκριση των πολυδιαφημιζόμενων εμβολίων και πληροφόρησαν το λαό έγκαιρα….

Eπίσης μέρος της περίφημης γαλλικής διανόησης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με επικεφαλή τον φιλόσοφος André Comte-Sponville που δήλωσε ”θα προτιμούσα να μολυνθώ με coronavirus σε μια δημοκρατία παρά να διατηρηθώ (υγιής) σε μια δικτατορία.ΟΧΙ στον παν-ιατρισμό (pan-médicalisme) στο να κάνουμε την υγεία την ανώτερη αξία’‘ χάραξε κόκκινες γραμμές …

105 Πανεπιστημιακοί (κι ο Έλληνας Καθηγητής Νομικής Charalambos Apostolidis), το νο1 γαλλικής διανόησης-Φιλοσοφίας André Comte-Sponville,επιστήμονες,γιατροί υπέγραψαν μπροσούρα για την υγειονομικο-πολιτική διαχείριση του Covid: δεν θέλουμε πλέον να κυβερνιόμαστε από και δια του φόβου.Δεν είμαστε σε πόλεμο.. αλλά ούτε ο πόλεμος δικαιολογεί κατάλυση του κράτους δικαίου και δημόσιων ελευθεριών.Οι κυβερνήσεις εργαλειοποιούν την επιστήμη.Οι επιταγές προστασίας κατά της μετάδοσης να μην οδηγούν στην προδοσία της ιατρικής ηθικής και των θεμελιωδών ανθρωπιστικών αρχών.

Επίσης Μια πλειάδα Γάλλων Ψυχολόγων,Παιδοψυχιάτρων, Ψυχαναλυτών κατήγγειλε: η παιδική ηλικία χρησιμοποιείται ως ένα πειραματικό πεδίο θεσμικών τεχνικών χειραγώγησης. Κλινική μελέτη:Τραυματικές επιπτώσεις της τρέχουσας υγειονομικής πολιτικής στα παιδιά…

Eπίσης η ύπαρξη κοινωνικών δικτύων της κοινωνίας των πολιτών είναι σε διαρκή κίνηση εδώ και καιρό και κινήματα όπως το συντηρητικό ”famille pour tous” ‘η το προοδευτικό ”insoumise”  παρεμβαίνουν διαρκώς ως μαζικές συλλογικότητες στα κοινά και εκφράζουν τάσεις και προβληματισμούς που φθάνουν ως την κριτική στα εγχειρήματα της βιοτεχνολογίας και στη βιοηθική. Η Γαλλία δεν διαμορφώνει σήμερα άποψη ήταν προετοιμασμένη…..

Οπότε η γαλλική κοινή γνώμη ως καλύτερα ενημερωμένη και με δημοκρατικές ευαισθησίες απορρίπτει στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας το επιστημονικό θαύμα κατά Τραμπ της Pfizer και μόνο το 13% δηλώνει ότι σίγουρα θα εμβολιαστεί..

Ούτε οι υπερήλικες στους Οίκους Ευγηρίας δεν θέλουν….Στη Dijon σε Γηροκομείο μόνο οι 70 από τους 250 δήλωσαν πως θα εμβολιαστούν….

Γενικά σε όλη τη Γαλλία μόνο 70 άτομα εμβολιάστηκαν σε 3 μέρες.

Δηλ. από τους 70.000.000 κατοίκους σε 3 μέρες εμβολιάστηκαν μόνο 70 πολίτες….

Tέλος ενώ το 2019 στη Γαλλία πέθαναν 619 286 το 2020 ως τις 26 Δεκεμβρίου είχαν πεθάνει 611 748 (Source INSEE), δηλ. το 2020 που το παρουσιάζουν ως το τέλος του κόσμου ο αριθμός θνητότητας στη Γαλλία έπεσε...

 

Πηγή

Προβολές : 327


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα