Βγάλτε στην δημοσιότητα, ΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, κατέβασαν το ιστολόγιο του Νίκου Αντωνιάδη.

Βγάλτε στην δημοσιότητα, ΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, κατέβασαν το ιστολόγιο του Νίκου Αντωνιάδη.

24 Οκτωβρίου, 2020 26 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,090
Μοίρασέ το

 

Διαθέτοντας τον καλλίτερο χάκερ, όπως και ο ίδιος δηλώνει πως είναι ο καλλίτερος στην κυβερνοασφάλεια, προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως μέσα σε λίγες μέρες έπεσε το ιστολόγιο του κ. Αντωνιάδη.

 

 

Τρεις μέρες τώρα, το ιστολόγιο του Νίκου Αντωνιάδη, έχει πέσει.

Είναι δεδομένο πως “κάποιοι” ενοχλούνται από τα όσα αποκαλύπτει και από τον αγώνα που δίνει, και θέλουν να φιμώσουν τη φωνή του.

Παράλληλα, τρέχει και η … “τιμωρία” που του επέβαλλαν οι φασίστες του f.b. και τον τιμώρησαν για ένα μήνα.

Πάρτυ κάνουν τα φασισταριά των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES.

Με το ιστολόγιό του όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Δείτε τι δηλώνει ο κ. Αντωνιάδης, για τον πόλεμο που υφίσταται από παρακρατικά σκουπίδια, αποφασισμένος να φτάσει το θέμα μέχρι την Αμερική.

Διαθέτοντας τον καλλίτερο χάκερ, όπως και ο ίδιος δηλώνει πως είναι ο καλλίτερος στην κυβερνοασφάλεια, προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως μέσα σε λίγες μέρες έπεσε το ιστολόγιο του κ. Αντωνιάδη.

Παραθέτω σε εικόνες το υλικό που έχει αναρτήσει η σύζυγος του κ. Αντωνιάδη Μαριάννα Ρουπαλιώτη και τα όσα δηλώνει ο κατασκευαστής του ιστολογίου του κ. Αντωνιάδη και γνωστός χάκερ Γεράσιμος… και τα συμπεράσματα, δικά σας.

 

 

Άλλωστε ο χάκερ, όπως και ο ίδιος δηλώνει, είναι όχι μόνον ο καλλίτερος, αλλά έχει και τα ίχνη αυτών που κατέβασαν το ιστολόγιο του κ. Αντωνιάδη.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, στους οποίους αναφέρεται ο χάκερ;

Και ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ;;;

“Ήξεραν περάσματα “paths” στην σελίδα, που μόνο η εταιρεία γνωρίζει”, γράφει ο Γεράσιμος.

Τι εννοεί … ο ποιητής;;;

Ότι ο server που φιλοξενούσε την σελίδα του κ. Αντωνιάδη, είναι “τρύπιος”;

 

Κατά την προσωπική μου άποψη,  πρέπει να τους βγάλει στη δημοσιότητα, από τη στιγμή μάλιστα που τους φωτογραφίζει…

Παράλληλα, πρέπει να βγάλει στη δημοσιότητα και όλη την αλληλογραφία που έχει με την πλατφόρμα που φιλοξενούσε το ιστολόγιο του κ. Αντωνιάδη, για να πληροφορηθούν οι δεκάδες χιλιάδες των αναγνωστών του και οι φίλοι του στο f.b. τι απαντούν αυτές οι… “λινάτσες της φίμωσης” του έγκριτου νομικού…εκτός αν μαζί με τον χάκερ, κρατάνε “άσσους” στο μανίκι τους…

Κι όπως δηλώνει ο χάκερ και κατασκευαστής του ιστολογίου του κ. Αντωνιάδη, περίμενε αυτή την εξέλιξη…

Τέλειο έγκλημα όμως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… όπως έγραψα στην σελίδα του κ. Αντωνιάδη…

Γι αυτό και θεωρώ πως ο χάκερ Γεράσιμος, πρέπει όλα να τα βγάλει όλα στην δημοσιότητα…

 

Ευελπιστώ να αντικατασταθεί το συντομότερο δυνατόν η βλάβη και να είναι και πάλι κοντά μας ο κ. Αντωνιάδης, με τις μεγάλες αποκαλύψεις του.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Προβολές : 3,090


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα